Megvan,ki lesz az Ellenzék miniszerelnökjelöltje!

be szeretném flohzirks.jpgmutatni:

Bár egyébként az teljesen mindegy is, hogy Miótanemszámítmár Régtávozott Ferencné vagy a Budapesten Már Hűdebiznyított Olyan Aranyos.

Nemszámítmár Feri az egyetlen élőpolitikai zsenink,óóóriási ötlete volt gyermekkori játszós falujába leutaztani Olyan Aranyost,hogy érezzük vidéki elmaradottkörnyezetben is a városikörnyezetben márbizonyította,mekkora pofon volt Orbánnak.

flohzirkolyanaranyosbisztossnagyottugorrikk.jpg

Az a lényeg, hogy a palizerevő hasznos idióta mehet a picsába, hiszen vagy ez egyik majdnem győzött pedig szavazóit kérik föl,hogy a másikat támogassák a szavazataikkal vagy a másik épp-hogy-másodikhelyre szorultat  , hogy a lám győzött  egyiket.

flohzirkus1.jpg

Ám ugyanaz a stáb fogja a szájába adni a miniszterelnököt játszó bojóccnak a szájába valót.

 

Hëllo Kyrikiadész

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9616561278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Koós Alajos 2021.05.16. 08:59:16

A német sajtóban is megkezdődött Karácsony Gergely miniszterelnöki kampánya
m.faz.net/aktuell/politik/ausland/buergermeister-von-budapest-will-orban-herausfordern-17343001.html

A Trzaskowsky kampány újrahasznosításáról beszélhetünk, gyakorlarilag ugyanaz, mint azok a cikkek voltak, csak a neveket és helyszíneket kellett kicserélni. Az elv is ugyanaz, úgy kell írni, mintha már megnyerte volna, és akkor az emberek csak nem szavaznak másképp, mint ahogy azt a nemzetközi jósajtó már megírta.

Coco néni 2021.05.16. 09:05:54

Már szó szerint veszel át cikkeket a PS-ből? :DDD

Wildhunt 2021.05.16. 09:44:25

@Coco néni: én a bede véleménye után pakolnám a bőröndöt...

Frick László Intézet 2021.05.16. 09:52:57

@Coco néni: Nem.APS-ben nem ezt mondják.
Ha nagyon röviden összefoglalnám:Elbaszott az Orbán APO kampoánya ésKarácsony Gergelykarakterét baszva bekapták a horgot,

Alényeg az... ezek szerint nemjött le neked,hogy Gyurcsány kezén ujjbábok a jelöltek és majd Feri dönt.

Van egy "árnyxalat" különbségaPSagitávciója ésaközött,ait én ráadásul eleitőlfogva mutatok.

Gyurcsány bármi csaliját bekapja az Orbán Prop és szaladnak vele büszkén.

Kb 800millió Ft-ot költöttek a palizeres karakterét baszni...minek.Tök fölösleges.

Frick László Intézet 2021.05.16. 09:53:37

@Coco néni: A lényeg az, hogy arra a miniszterelnök jelöltre fogsz szavazni akit Gyurcsány kitalált neked.Jó beszopást.

Frick László Intézet 2021.05.17. 06:30:47

@Wildhunt: @Coco néni: Imádom,amikor a gecik a valóság részeként állítják be a szaósölmédia momentumait.

Nyilván amerikaiagyvelővel ha egy nő katonai szolgálatottesz,az CSAKIS AZ LEHET mint amerikában,ahola nőknek jelentkezniük és nagyon sokat pedálozniuk " 40 fekvőtámasz,100 felülésés a kuffert 10 perc alatt végigringázni 2mérföldön meg ilyesmi.

Honnan tidná azt egy twittertöltelék picsa,hogy Izraelben nemkívánságműsor alányoknak a katonai szolgálat éspl vallástalan liberális hippik lányainak is BE KELL VONULNI

Frick László Intézet 2021.05.17. 06:39:22

@Dr.Koós Alajos: Miótanincsismár Feritől csak tanulni tudnának az amerikaiseggnyalók.Ennek a mai nyugat fagyasztottkajazabáló társdalomnak már felesleges annyira digitális bonyodalmakkal az agyátmosni,mint ami ügyességekre Feri még kényszerül.

Ha nagyhirtelen egy Feri-léptékű ügyességet kell találnom az az, hogy az amerikaiak meg az angol seggnyalóik [->Észak-Atlanti Nagy-Angolszász Únió] a tudatlan miszterbén segghülye Farázs-zsalkapartatták ki a BREXIT gesztenyéit. Theresa May,a BREXIT szajhája voltolyan guminő,mintha Gyurcsány találta volna ki.

Az, ahogy orbánék is "bekapták" a csalit a BREXIT-tel.. és pozitív figuraként állítanak be egy miszterbén seggarcot.. na,ez egy Feri-mesteri fogás volt..
Máig a magyar"jobboldal" istenverte hülyéi azt hiszik, hogy a BREXIT pofon volt Brüsszelnek.nem,a BREXIT a novicsokja az Úniónak. Csak ez minbdössze agyhalűltokoz,a delikvens azonban még jóideig úgy néz ki,mintha élne.

Brüsszel képtelen pofont.. érezni, Brüsszelnek az sem lesz pofon, ha Flandria kilép az akkor már csak 2 tagú Únióból és Vallónia egyedül lesz az EU. Brüsszel kiadja állásfoglalását,amiben egységre szólít fel és szankciókkal meg Valahanyas Eljárással, fenyegeti meg azokat a tagállamokat,akik renitenskednének.

Arra nem veszem a fáradságot,hogy kigolizzak egy vallon szargentinit,de találnának rá.

Dr.Koós Alajos 2021.05.18. 05:42:39

@Frick László Intézet:

A nyugati ajánlat ez: ha megválasztjátok Karácsony Gergelyt, akkor olyan kormányotok lesz, amelyet szeretni fog az Európai Parlament és dicsérni fog a nemzetközi jósajtó. Ennyi az ajánlat.

És nyilvánvalóvá teszik, ők pontosan tudják, kit hová kell elhelyezni a tisztatekintetű, értékelkötelezettt, világranyitott, európaiértelembenvett, jövőbemutató - vele szemben populista, bundásindulatú, elmaradott, múltbarévedő, kirekesztő oldalakra osztott kétállású világképben. Mindig, mindenkiről tudják.

Frick László Intézet 2021.05.18. 06:24:01

@Dr.Koós Alajos: Bocsáss meg...de...szerinted Nyugat-ról látni Karácsony Gergely-t? Jó,azt tudják,hogy Ártatlan Gyuribácsi tolt A Szabad A Város-nak pénzt... de szerinted valakinek Nyugaton úgy jön le, hogy Karácsony miatt? nem tudom,holélsz,de bárhol, csak váltottálszót errőlbudapestivel.Találkoztálmár budapestivel,aki szerint Karácsony a tulajdonságai miatt lett főpolgármester, valamint másfélév alatt csinált bármit is? Főleg saját magától?

Azért egy A Város-ban,ami eltarcsaja Zószágott ,ugye, @Coco néni: kiben nincsen annyi üzletiérzék,hogy ha ki ugyan nemmondja,depla sikeresLá-láma FőA Város Tesztel projetnek a reklámja többe került,mint az egyszer 10ezer, aztán meg az 5000 teszt.

"Tesztel Bezzeg Ausztria.Az iskolások egy kis naplótkapnakmeg heti 3 db tesztet,amit otthon ügycsi megcsinálcsimagukcsi és beírcsi a füzetcsi a teszt eredménycsi." Társadalompszichológia heti 90 €/Kopf.

Frick László Intézet 2021.05.18. 06:28:51

@Dr.Koós Alajos: @Coco néni:
Nem annyira egyszerű ez.Mi lenne az EU-val Orbán nélkül? Már csak külpiacos mumusokmaradnának csak,Likasenka meg a büdösruszkik. [A büdösruszkikmaradék legjelentősebb oirópai partnere NSZK]

Itt a spárgaszezon NSZK-ban és kevés a nyugat-balkáni,részletezem,a lenygel,a magyar,aromán meg a bulgárleszedni a spárgát.

Az Ellenzékélesz Magyarországéssazonnalamost már Boldog országbaáramlanak vissza dolgozók, hiszen itt is meg lehet keresni 3600 Ft-ot óránként spárgaszedéssel,abban a tempóban,amit Leipzig alatt a spárgafődön Krystyna Zettler és Wolfgang Tüfekci kihajt belőlük.

Frick László Intézet 2021.05.18. 06:30:40

@Dr.Koós Alajos: @Coco néni: Ráadásul Karácsony annyira rosszul-ha éppen nemolvassa a kamera mellől,hanemrögtönözniekéne..annyira brefegve,hebregve-ööööö-zve beszél, hogy ahhoz nem is kellérteni magyarul...

Baranyi Krissztina rendesen,drogtól LÁTVÁNYOSAN beállva poenkodott volna az "ÜzenjükPekingnek!"-kel. Akét szeme egy egy kráter volt a szájával...

Dr.Koós Alajos 2021.05.18. 07:39:30

@Frick László Intézet:

Csakhogy te itt az európai elit logikus gondolkodását és értelmes cselekvését feltételezed, szerintem pedig ők már nem tudnak higgadtan gondolkodni. Nekik eredményeket kell felmutatni, és nincs mit. A felcsúti duterte legyőzése és a magyarországi demokrácia helyreállítása eredményként lenne felmutatható, egy fél évig, évig kitart. Hosszabb távon már nem hiszem, hogy gondolkodnak. A demokrácia alatt itt persze azt értem, hogy csak egy vélemény létezik.

Van egy olyan érzésem is, Orbán alig várja már, hogy újra ellenzékben legyen.
süti beállítások módosítása