1. Csak azokat aaz orvosokat kérdezzed bazmeg,akik  azt válaszolják,ami a kitűzöttcélválaszunk

2.Azért fusd át a vágóasztalon ésköszörüld élesebbre

2.1.Ha Rusvait a célnakmegfelelően sugallmányosra megvágtad,neüljél a babérjaidon baszki,hanem a szerkinek mutasdmeg,hogy a sorrendet is ellenőrizze!

 

"Lehet,hogy az események nem egészen abban a sorrendben történtek,ahogy bemutattuk,de történhettek volna akár úgy is és ez a baj."

/Dr-Dr BánóAndrásmegnyit egy korszakotamagyar sajtókurvaéletében,abban,1992./

3.Lökjed megkerdezzukdrszijjartot.jpgmegkerdezzuka71evesorvostakiafelvetelrekikuldia2segitsegetesazthazudjanincsenek_jpg.jpegmegkerdezzukdrdekaaktivistajat.jpegoda a disznóknak,hagy zabájja a sok barom

megkerdezettorvosainkszerintannyirafajosahalapenzfekelykimutesehagyrohaggyon_jpg.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3016560640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Coco néni 2021.05.15. 08:34:50

és tessék mondani, az ingatlanszaggértőket nem tetszettek megkérdezni, hogy miért is kell az idültalkoholista bájerzsoltit meg a legundorítóbb nyalonc előtapsikoló Rákayt majdnem ingyen várbeli lakáshoz juttatni?
A sok baromság helyett,hogy mitisír azújság a TÉNYLEGES REÁL történésekről várnám a véleményed, hogy a geccik már KILENC évre előre betonoznak,hogy az önkorikat utolsó vérig....
ez egy demokratikusan működő ország vagy a legrosszabb középázsiai diktatúra?
és persze, következő lépés...
volner, a legmocskosabb bérencük, már mondta, hogy a közös listával jogállamisági problémák vannak...nem lesz itt választás, ne aggódjatok. Majd Volner SZÍVESKEDIK utolsó este beadni egy módosítót.
de akkor meg minek 9 évre előre betonozni?
Már két ciklust akar elbukni a geci?

Coco néni 2021.05.15. 08:38:28

Amúgy...hogy mit is ír az újság...és hogy én onnan idézek....vagy én előre megmondok valamit, és UTÁNA írja meg az újság...pl tegnap láttam egy cikket, hogy fudan, meg levették róla fürjest, és ugye, palkovics mindent keresztül nyom
és ha emlékszel, hetekkel ezelőtt beszélgettünk róla, és akkor szó szerint azt mondtam,hogy a palkovics a legundorítóbb vérebük. Mire te: hogy akadémikus, meg le akart mondani...én meg: ugyanmár, ahol elakad a szekér, ott jön plakovics és megtolja..
és igen, most hetekkel később TÉNYLEG megírta az újság, de én ezt még aznap mondtam, mikor palkovicsot ráállították a fudanügyre, hogy nem lesz itt semmifél egyeztetés, palkovics olyan, mint a bulddog, pofájába veszi, és nem ereszti

Coco néni 2021.05.15. 08:41:37

szóval várnám, hogy minek is az ingyenparkolás, ha csak nem kibaszásból az önkorival (tegnap leszámoltam, kb 90% itt parkolónak NINCS kerületi matrica kiragasztva...kibaszás a környékbeliekkel is...)
hogy milyen célt szolgál az önkormányzati ingatlaneladás
hogy minek KILENC évre betonozni mindenhová saját nyaloncokat, ner lovagokat undorító talpnyalókat...
szóval rengeteg a kérdés, persze, beszélhetünk arról is, mit is írt az újjjsááglúúújza :D

Frick László Intézet 2021.05.15. 08:51:15

@Coco néni: Tavaly,hogy csinájjon má' valamit,ne csak strüszivadásszon,Semjén ZsoltME-helyettes és strüszivadász kapta a feladatot,hogy fingassa a Szabad A Városokat.Ilyen a te memóriád:Az országban elsőként (de Semjén szerepébe azóta is...) mutattam rá erre a tényre, csak te már nem emlékszel.

Végig és következetesen az ingyenparkolást felesleges szar a pofonnak-nak tarzottam.

Más kérdés,hogy a Diplomatanegyed-ben az a kevéske ottVALÓBANa lakásában lakó orbánfikázóidióta nyugger hozta fel a telkein tartott fostalicskáit, ha máringyen parkóllunk,akkólegyen szem előtt.

Nézi a porosodó fost len a zuccájábaaa és sziggya a vidéki cigánnyótt a zingyeparkolás miatt, amit élvez.

Te nemjársz ilyen helyeken szerinted "honnan tudnám" de hónapok óta porosodnak s húgyozzák a kutyák ezeket a feleslegesen odahozott fostalicskákat.Minden utcaszakaszra jut legalább 5-6ilyen.

De:Én időben szóltam, hogy Karácsony nem lesz pofon Orbánnak és saját magatokkal basztok ki,ha egy ennyire nullasemmirevalótfelszavaztok.

300000 használt autótvásárolt Budapest nyomorgó kivéreztetett aligélőnépe a járvány miatt,Hëllo Kyrikiadész

És most azon megy a latolgatás, hogy ha ilyen sok mindent hozott Karácsony Budapestnek,akkor azzalaz előnyével hogyan lesz ő a győztese aminek is.

úgylátszik hiába közepesek Orbán politikai képességei,gyűlöletbe belehülyültekkel ennyivelis ellehet bánni.

Na,Hëllo Kyrikiadész

Frick László Intézet 2021.05.15. 08:52:39

@Coco néni: Orbán "talpnyalói" legalább csak undorítóak.Ha nemnézek oda,nem fordul fel a belem.

de az amerikaiak seggnyalói Európaárulói ésellenségei -ha nem akarnámőket látni? Akkor főleg! A büdöskínajijajiaztatók.

Szorgalmas Gyémánt 2021.05.15. 15:01:48

@Coco néni: Na várjál, akkor most attól kell rettegni, hogy nem lesz választás, vagy attól, hogy Orbán direkt veszít, de olyan heylzetben adja át az országot, amibe belebukik a következő kormány?
Aynni minden miatt kellett rettegni az elmúlt években, hogy már nagyon követem az aktuális rettegésre adó történéseket.

Coco néni 2021.05.15. 18:43:16

@Frick László Intézet: na, látom a szokásos karácsonyfikázáson kívül nem vagy képes érdemben válaszolni.
Se palkovicsra, se az önkorik csődbe döntésére...nálad ez rendben van, mert orbánfa...nem fan...mindegy, nem akarom újra kiírni, szóval tudod..szőrsapkás, PS sőt rákay mandíret szint, de ő legalább egy kisebb vagyon összegrundolt a nyáladzásából, te meg ingyen csinálod.

@Szorgalmas Gyémánt: te meg minek büffékezel bele a dumcsiba, ha ezen a szokásos "úgy rettegek" közhelypuffogtatásodon kívül más nem tud kijönni belőled?
Nincs mondanivalód, ne kommentelj.

Coco néni 2021.05.15. 18:45:47

@Frick László Intézet: látom kár volt visszanéznem, tényleg ez már nem blog, nem kommentsor, csak néhány fideszes fan hányófala ami itt folyik...láttam itt volt hanni...válaszoltál neki egyáltalán?
Kár érted Dudi. Lehetett volna ez a jó blog is, de jó ideje egy nagy szar, nem blog. Egyszerű propaganda adó, semmi más.
Na, léptem fiúk.

Coco néni 2021.05.15. 19:21:13

@Frick László Intézet: na, jó, tényleg igazságtalan voltam előbb, pár hete volt egy jó cikk, az üvegtáblás :D
az jó volt
olyanok kellenének
de ez az állandó propcsi, főleg a kommentjeid...azok aztán...én hülye naív mindig azt hiszem, lehet majd valamiről dumcsizni...aztán szórod az értelem nélküli hülyeséget, mint most ez a szevasz meg hasonlók. Szerinted ez mit tesz hozzá a kommentsorhoz? Szerintem baromira rontja a szinvonalát.
Komolyan, ez a hellózás...ez annyira kocsmapolitizálás szintű :(((
meg hogy mindenre karácsonyt hozod fel...meg ez a "büdöskinaiztatás"
miért, szerinted Kina jó szándékkal, nyitottan közeledik Európa felé, vagy le akarja nyomni? Ne legyenek már illúzióid. A biológiai fegyverét sem sikerült még hatástalanítani. Te sem gondolod, hogy ez egy vééééletlen járvány, és ééééppen Vuhanban a labor mellett 100 méterre kezdődödtt..

Szorgalmas Gyémánt 2021.05.15. 22:50:08

@Coco néni: Van két állításod, amik egymást kizáróak. Azután érdeklődnék, akkor most melyik eset az igaz szerinted: nem lesz választás vagy Orbánék direkt veszítenek?

Frick László Intézet 2021.05.16. 05:26:16

@Coco néni: Valamit évek óta nem értesz meg. Olyan vagy,mintha egy pornócézárnő-producernővel vitatkoznék.

A pornó az egyik legdogmatikusabb iparág,utána már csak a Szent Inkvizícióés Ignatio Loyola következik.

A pornó dogmája szerinta filmalkotás legvégén a statiszta fasz ha elérkezettnek is látja az időt,meg már biztos, hogy nemlesz képesvisszatartani,bármit művel,azt abbahagyja és odagebeszkedik a nő arcához,aki a dogmák szerint mástnemis tehet,minthogy a száját jó nagyra tátja.

A pornófluenszerek és a szaósölmédiabecsatlakozásávalezt a múfajt is elérte az entrópia-de azért a fluenszereknek is figyelembe kell venniüka dogmákat,hameg akarjákkeresni a cigirevalót.

Tulajdonképpen Cocóm, ebbe a parabolába most beleraklak,mint hózentrógeres prosztatát,akinekülve kellmárpisilnie mer némelyiknőnek is van akkora pisilője,mint ami neki nemfér a legalábbkét ujjbbegye közé az állvapisiléshez.

Ez egy pornóblog,amiben az van kiírva, hogy "Ujja Pornyókat Mútatokk JAMIKET nem AKARÁ látni bazmeg"

Évek óta követeled,hogy ugyanazokat mutassam,amiketmások ismutatnak,másholis jársz.

Ésmost megdicsértél,lámén is csináltam egy tégedet kielégítős szembefröcsiset.

Hát...mit mondjak erre... Amit mégnem mondtam.

Szerintem a Pintér Börtönmosodák,Konfekció, Szájmaszkok és Halastavak ZRt cégnév megalkotásával többett mondtam,

mint Kerner Zsolt,aki a propaganda csicskamásolósegédmunkájával évente 4,6 millió Ft-ot keres ésmég bonus igazi újságíróigazolványa is van amellett,hogy fenegyereknek képzelhetimagát,de egybekezdést nem merészelírni magától,amiben Pintér neve benne van.

De te nem adod fel.Élvezni szeretnél és azt követeled, hogy itt is arra élvezhess,amirea Aszirjuk Neked Lúúújza Jamit Fújjá Josztán! úságjaidban tökegyformán olvasol.

Sőt: Abban,hogy elmaradtak az olvasóim, SEMMI MÁSOKOT NEM látsz,pedig a blog,mint műfaj halála...esetleg... téged is érinthetne... csak azt "Azért nem gyönnek jide másókkok se je,mert a picsának a pofájába a végin itten sose veressék a geciet e!"

Hát nem.

Nem,mert IDE MÁS VAN FELÍRVA

Van egy filmalkotás,amiben a producernőkeresett egy németmenekült bácsit,akikaMuttivalrendszeresen, ahogy házhoz a pizzát,szoktak cigánygyerekeket rendelni, ésmost beígérika bácsinak,hogy lesz egy rányi INGYEN ha megengedi,hogy felvegyék.

Hoznak is a bácsinak egy ordas,profi színésznőt,akikhez nincsen szokva a bácsi, hiszen ő eddig 12-16 éves nőket fogyasztott a Muttival.

Ízlésedre tekintettela részletekrőlhallgatok,de az alkotásba belekerült egy egyébként a valóságban teljesen életszerű, gyakori jelenet.a művésznő azt is csinálja,amit ilyen esetekben rutinból,de aproducerNŐ ráordéjj,hogy EZ ÍGY NEM LESZ JÓ!

Mert nem felel meg a műfaj DOGMÁINAK.

Nézd:

Nekem van egy véleményem..plKarácsony Gergelyről.Mivel te2D-ben élsz.ÉS az én véleményem nema te 1 Jó Véleményed jarácsony Gergelyről

a bunkófidesznyik szőrsapósszerintedén vagyok

viszont hogy merészelek én egy másvéleménnyel és nemugyanazzala véleménnyellenni Karácsonyról

Miért nem a Gecire írom azt,amin hat másik helyen már elélveztél

....szerintem eléggé fontos lenne,hogy az emberekmegértésk a Bolhacirkusz lényegét,miszerint Feripompásan szórakozik azon,hogy mégő sem tudja, hogy Klárikája szavazóit fogja Karácsony támogatására felkérni,vagy Karácsony szavazóit aKlárikája támogatására

de a lényeg az, hogy a bohócmegtette kötelességétésmehet a picsába

és az lesz a báb "mniniszterelnököset" játszója,akit őkiválasztot.

Mint ahogy a FIDESZ beállítja Karácsonyt,mintha valamilehetne

én meg azt mutatom, hogy Karácsony mekkora nagy nulla... leírni nemérdemes a nevét akkora

erre a te érved:

"...akkor is,a Geci megkapta a pofájába ja gecííít, hogyélveztem mán!"

Akkor ugyanis azt a történelmi tényt mutattam, hogy Orbánnak jólett volna ugyan,ha Tarlós győz ,de neki ez is jólett, hogy Gerike "győzött". Mert neki az is jó, ha Tarlós megbukott és nem frusztrálja már a hiúságát.

Ez az én művem... de a teingerküszöbödet nem képes felérni,mert a te ingerküszöböd a Gyári Dogma

amit mindenki ismételget

hát,további jóéjszakát,jólélvezést

Úgy érzemmagam,mintha egy 39 éves .. részben önálló életvitelre alkalmas [ 2007-ben,amikor cserediák volt Rejkjavikban,mosottmagára automata mosógépben] kislánynak kéne elmagyaráznom,hogy Edizon néni már a XIX.században feltalálta a felnőtt néniknek való hüvelyi orgazmust,de a 39 éves kislány a pasikat okolja KIZÁRÓLAG miattuk nincs normális aktusban orgazmusa,mert minden férfi BUNKÓ ésÉRZÉKETLEN álllat. Miért? Mert ezt írja a WOMANPOWER portál ismerthogy ismernémegírni az igazat,akkor diszlájkolnák.

Hëllo Kyrikiadész

Coco néni 2021.05.16. 08:24:03

@Szorgalmas Gyémánt:

science.sciencemag.org/content/372/6543/694.1

de valahogy érdekes módon egész jónevű helyeken dolgozó tudósok mégis újabb vizsgálatokat sürgetnek..hm...

Frick László Intézet 2021.05.16. 08:37:46

@Coco néni: Ja,hát az iski van adva,hogy a szegény palesztinokat szabad csak sajnálni.Próbáljálmár eltérni akiadottaktól.Németorsszáh..igaz, valamimásürügyén...de szankciókat kapott azért,amiért Markelkurválkodott a büdösruszkivakcinával,hoóóóógyképzeli?

Vagy plaminapJensSpahn természetesen nemegészen azt mondta,amik a te magazinjaid becsali dumái voltak, hanem azt, hogy ha az EMA húzza az időt,(akkor Németország is próbálja húzn i az időt)ésmajd megvizsgáják ők.

Te,ez a hazugság a hiányos dokumentumokról...jóvoltkb februárban,de azóta...és egyre tarthatatlanabb hazudozás.

Úgyhogy egy újabb hazugsággalaz EMAelszarakodja a májust,mégpedig hogy ha az interneten ők nemtalálnak dokumentumokat,akkor majd a helyszinen akvizitálnak. Ez,ismétlem,a XXI.sz elsőötöde után30 napig tartó valami...

Csak az a baj,hogy azóta már beoltottak vagy százmillió embert a szputnyikkal

a büdöskínaivalmeg mégtöbbet

Frick László Intézet 2021.05.16. 08:38:39

@Coco néni: Ritka a történelemben az ennyire gyalázatosan átlátszó hazudozás,mint amivel a politikai(tömb)alapú vakcinazsarolást leplezik a kyrikiádészek.

Coco néni 2021.05.16. 08:47:59

@Frick László Intézet:

hu-hu.facebook.com/drMarias/photos/pb.437859532947985.-2207520000../4088593921207843/?type=3&theater

és itt is látens cigánygyűlölet árad szegény várkonyiandi felé :DDD
FELHÁBORÍTÓ VESZÉLYES

Coco néni 2021.05.16. 08:54:57

@Frick László Intézet: akkor utoljára az oltásról
és hogy te nem látod át, mert zsírhülye vagy
ezen én is gondolkodtam, miért szarakszik annyit az EU majd hirtelen rájöttem, mikor pl kezdtek kibukni az astra-s agyvérzéses esetek
ezek az oltások tényleg túl gyorsan, kevés próbával lettek bedobva a nép közé
és miért is merte mindenki kérni a pfájzert? Nem azért mert nyugati, bazzeg, te ostoba, nem azért. Hanem mert a zsidókat már végigoltották vele, és nem nyúltak ki tőle tömegesen, azért.
Mivel Magyrországot leszámítva a többi ország nagyjából képes volt aránylag alacsony halálozással már kézben tartani a 2. hullámot, mire lettek oltások - kockázat elemzés, legyen későbbi oltás, közben igen, meghalnak páran, de nem túl sokan a járványban, vagy kezdjünk NEM kipróbált oltásokkal oltani, és mi van, ha abból valami baj lesz?
szerinted itt is első körben miért kellett úgy vadászni a kínaira meg a szputynyikra embereket? Mert senki sem akarta, hogy rajta próbálják ki.
Most mi megtettük az EU-nak ezt a szívességet, hogy az egész ország egy nagy-nagy tesztlaborként működött sinofamr meg szputyniyik ügyben.
Közben Berlin meg menedzselte kevés oltással a járványt, ja, ők tesztelnek, meg van kontaktkutatás...úgy könnyű.
Szőrnyű ostoba vagy.

Coco néni 2021.05.16. 09:01:28

@Frick László Intézet: nem tudom,mennyire fogtad fel, pl. Portugáliában, ahol oltás nélkül megfogták a járványt, vagy Bécsben,ahol fele ennyi oltással tizedennyi halott a 3, hullámban, nekik pár hónap késés nem akkora tragédia...obrán egyébként csúnyán elgaloppírozta magát, bizva az oltásokban nem is igyekezett megfogni a 3. hullámot...és utána már nem tudott mit tenni, elszabadult, kicsúszott a kezéből...mikor is hallottad tőle utoljára, hogy "a járvánkezelés sikerét a megmentett életkeben mérjük"
és Bécsben hogy sikerült SOKKAL TÖBB életet megmenteni, oltások nélkül???
Szeretett vezéred csúnyán elbaszta és ez belekerült kb 20 ezer életbe
Viszont ügyesen kipróbáltuk az EU-nak az orosz meg kínai oltást :D
Amúgy az oroszoknál miért nincs vége a járványnak, ha ott a szputynyik???
és kínában miért is nem volt eleve járvány?
Tehát a kínaiak nem köpték szét vuhanból országon BELÜL, semmilyen szinten, de ééééérdekes módon áthordták Bergamóba...hmmm....nahát....és te ezt beszopod. Gratulálok.

Frick László Intézet 2021.05.16. 09:46:50

@Coco néni: Portugáliűában,ahol nincsen ilyen ellenzék,mint nálunk,akikmicsináltakvolna ha azt a TOTÁLIS ZÁRAT meg meri csinálni aGeci,amittaportugálokmegcsináltak,hagyjál már:D

nem vagy eszednél.Vesd márössze azt a milyen-smekkora nyitnikékkkk-kel foogadott zárásocskát,amit a Geci merészelt aportugál totálzárral ...hozzá aportugál kompenzációk.

A kínaiaknál visszaszorították a járványt,de nem ért véget és amikor 32 fertőzöttet talátak egy tartományban portugál stílusú TOTÁLZÁR-at vezettek be.
Figyelj: Téged kb addig érdekelneka hírek, hogy A Geci..mit lehet geciellenesen tálalni vagy tódítani a gecihez vagy amit csinál éskikeresni, hogy amit a geci csinált,annak hol csinálták az ellenkezőjét.

maradjunk annyiban,ami az igaz:Kb a Geci potrohája a világképed. a Geci meg a Potrohája a Mindenséged,ami determinál.

Frick László Intézet 2021.05.16. 09:49:29

@Coco néni: Ez mi?>>>a kínaiak nem köpték szét vuhanból országon BELÜL, semmilyen szinten, de ééééérdekes módon áthordták Bergamóba...hmmm....nahát....és te ezt beszopod. Gratulálok. <<<
Egész Kínában voltjárvány

Az elsőlépés az volt, hogy az oiropidok hazahívtak-szállítottakmindenkit Vuhanból, az USÁ-ban csillagos-sávoslobogós + hazaffijaasss énekelésekközepette, szívretettkézzel.

Televoltoiropid vírushordozóval a vuhani reptérésminden oiropid nagyon büszke volt, hogy felelősen menti haza az állampolgárait

a vírussal

szevasz

Szorgalmas Gyémánt 2021.05.16. 09:57:10

@Coco néni: Innentől kezdve a következő forgatókönyvek lehwetségesek:

1. Egy ittokzatos nemzektözi csoport szabdította ránk (ufózsidók, szabadkőmávesek, illuminátusok, stb)

2. Kína ráeengedta a saját népére.

3. Kiszökött a laborból valaimlyen baleset során.

4. Hamis zászlós támadás történt, valakik, például az USA elenedte Vuhanban egy labor melett, bízva abban, hogy könnyedén rájuk tudja fogni a dolgot.

Az egyest hagyjuk meg a jakabnbpeti szavazóknak, a kettes elég valószínűtlen, aki imseri Kína földrajzi adottságaiból következő vírusokhoz való viszonyát, csak mosolyog rajta, maradt a hármas vagy a négyes verzió.

Én a négyesre szavazok, az USA szokott ilyenekt csinálni.

Coco néni 2021.05.16. 12:35:25

@Frick László Intézet: mire hazahívták a dolgozókat MÁR tele volt Európa vírussal.
Mégis hogy lehet, hogy országon belül NEM utaztak annyit a kínaiak, december-január -február, hogy széthordják a vírust, ellenben európába ÁThordták. hmmm...nahát...ha nem ismerték fel, hogy járvány,akkor hogy nem terjedt befelé...mindenféle ünnep....családi találkozók...és nagyon szűk helyen marad meg a vírus...míg bergamót letarolja ....nahát...

@Szorgalmas Gyémánt: miért gondolod, hogy a kínaiak jobbak, mint az USA? Amúgy akkor még trump volt az elnök- szóval, ha jól értem, Trump elindított egy biológiai fegyveres támadást a világ ellen. Amilyen hülye.....bár szerintem nem. Tényleg hülye, de nem agresszív hülye. Nem háborúzott senkivel, az egyik legpacifistább elnök volt, és tuti elszólta volna magát, ha az ő keze van benne.

Szorgalmas Gyémánt 2021.05.16. 15:12:07

@Coco néni: Nem jobbak vagy rosszabbak, ilyen fogalmakat én nem használok. Kína több más ázsiai hatalomhoz hasonlóan hagyományosan bezárkózó birodalom, a fertőző betegségekhez földrajzi, a biológiai fegyverekhez pedig történelme miatt elég speciális viszonya van, ha a világgal ki akarnának baszni, egyszerűen leállítanák a ritkafém bányáikat és kész, nem kell ehhez vírus. Ha viszont valaki be káoszt akar ánluk csinálni, egy vírus nagyon is megfelelő rá.

Ha érted az amerikai hatlami viszonyokat, akkor tudod, akkor tudod, hogy oylan,m int az USA elnöke nem létezik, az USA adminisztrációjának létezik elnöke, ami nyugodtan lehet egy nárcisztikus segghülye celeb vagy egy demens, bukdácsoló vénember is, mert a stratégiai döntéseket nem ők hozzák, ők adminisztálnak. Ez a dobják a büdös sérgákra a vírust a Szindikátus logikáját követő ötlet és félig be is jött, mert ha Kínát nem is, de Európát sikerült vele a paldóra küldeni, ahonnan egyre nyilvánvalóbb, hogy nem fog tudni felállni, és hát láthatóan még azt sem akarja észrevenni, hogy a padlón hever.

Szorgalmas Gyémánt 2021.05.16. 15:18:13

@Coco néni: Wuhan és körnéykén 50 milló embert raktak karanténba, zároltak minden áruforgalmat és kérdés nélkül lőttek is, ha valaki nem értette meg a karantén szabályokat. Ilyet Európában nem tudsz bevezetni, ehhez kínai államhatalom kell kínai néppel.

Frick László Intézet 2021.05.17. 05:19:07

@Coco néni: @Szorgalmas Gyémánt:
AKínárólmutatott "birodalmi elképzelések" hasonlatosan Pijolós Joli nyanya ötleteihezarról, hogy a túlfiatal,túlcsinos,túlokos és túlmagas önálló jövedelemszerző képességgel rendelkező szomszéd kislánynakmika szexuális szokása.

A legtermészetesebb , hogy az Egyesült Államok propagadnistái csak az Egyesült Államok-ból képesek kiindulni.

Cocó itt gúnyolódott rajtamaminap, hogy én egy mekkora rejtőjenő vagyok a légióval.

Miközben ő bezzeg azt tudja Kínáról,amit azújságok írnak a geci-gyűlöletbe belebetegedett öregnéniknek,akik aztán egymást is tájékoztatjákafészbúkon,asztírta az úúúúságalapon.

Éspersze,amit nem ír meg az újság,az nincsen. Jaztat tuggyák az ilyen öregnénik,hogy elkezdett a vacak,mertkíjajijaji rakéta a Föld-be csapódni, de aztán úgy kell,mint tűta szénakazalban,kikeresni,hogy mi lett a vége.

De mit szállított a szarkínai szarrakéta?

Frick László Intézet 2021.05.17. 05:23:31

@Coco néni: Soroldmár föllégyszivesKínajelentősebb katonai felvonulásait,azért egy értékhatárt hagy húzzakmár,mert azt én is olvastam,hogy három naszád a Sárga tengeren négy tengerimérföldelkijjebb a kínai felségvizektől,húha.Ezér határozzukmeg 1 millió USD értékben a demonstráció költségének az alsóhatárát,ha az Iraki Kaland a fénykorában napi 1Mrd , az Afgán kaland pedig napi 300 Millió USD-be került,akkorlegyen a büdöskínai hűdekatonailagveszélyes és Szovjetúnió Alakú katonai mozgalmainál olyan... 100000 Dollár.

Mivelmnég eddig nem tudtad megjegyeznbi, segítek,Kína éves hadiköltségvetése 260 Mrd USD,az USÁ-é pedig 760 Mrd USD. (A két birodalomkülkereskedelmi mérlegének te is utána tudsz goglizni magadtól. ANnyit előre elárulok a poenból,hogy az egyiknek Mínusz 760 Mrd USD

Frick László Intézet 2021.05.17. 05:25:04

@Coco néni: Jössz egyett földrajzból,azon belül gazdaságiföldrajzból aggyozni? Te használhatod a goglit és én csak a szőrsapómra hagyatkonom,ezekkela felttelekkel? (Annyit elárulok,hogy a Goglinak merrefeléhajlik a keze a "találatok" kiadásában :D )

Coco néni 2021.05.17. 21:04:27

@Frick László Intézet: mi ez, valami kisérettségi? Vaktérkép is lesz, meg kikötővárosok felsorolása? :D
Esetleg évszámtotó :DDD

Igen, rejtőjenői vagy a légióval. Esetleg, ha ÉLTÉL Kínában 5 évet...ha beutaztad több tartományát...talán akkor megkapargathatsz valamit belőle...
jó hogy nem vagy törökország szakértő, mert egyszer vettél bundát a nagybazárban:DD

Ja, én meg oceonográfus vagyok, mert szoktam nyaralni a tengernél :DDDD
és balettáncos is, mert voltam már az operában. Na menj már.

Frick László Intézet 2021.05.18. 11:07:11

@Coco néni: Nem,tehát maradjunk a földrajznál,mint tantárgynál.

De beszélhetünk a történelemről is.

Közgazdaságtan a legócskább papírt adó BGF-en.Tényleg,befizetsed, az isten nemmentimeg a gyerekedett 1millióért egy 5000 Ft-ot érő üzletimenedzser papírtól,ami azért persze "egyetemi MSC"

Namost a BGF-en tananyag,amit mondok Kínáról,illik tudni.Ennél,amit itt elmondtam Kínáról,egy általános iskolai földrajz tanárnak illik még többet is tudnia.

Szerinted a telexes meg indexes gyerekek,amikor teletömik a fejed azzal a száraz lószarral,miszerint a kínaikommunista pribékek ideológiailag dúlják a Fundan egyetemet,a konfúciusz intézetek meg a kínai titkosszolgálat csápjai....2021-ben,amikor mia fasznbakhiszen erre vannak a Huawei meg Hsziao Mi telefonok.

akkor ezt ők el is hiszik,mint te,aki terjeszted itt a baranyi krisztinai sötétséget?

Frick László Intézet 2021.05.18. 11:10:36

@Coco néni: Nem,egyszerűen egy közepesen művelt ember vagyok,aki szokottújságotolvasni.Ja,nemegészen csak azokat az újságokat,amiket te.

Pl a Samsung hídéptéséről egy nyugati riportfilmet (tehátnem keletit)

Értem én, hogy miylen ócska trükkelpróbálnád hiteltelenítenbi, összemosoni Rejtő Jenővel meg a légiós könyvekkel

Sajnos... csakismételni tudom

ezek,amiket mutatok..még csak nemiskülönösebb részek.

Ja,hát ha te még nem olvastad?Nem ismernéd? Az az én bajom?

ja,hogy a te földrajz tanár ismerősödnemígy tudja,mertamióta lediplomázott egy ganyit nem tanult.

Én bajom?

Coco néni 2021.05.18. 11:11:34

@Frick László Intézet: nincs már BGF, BGE van. Amúgy megint elővetted ezt a stílust, hogy te egy komplett több karból álló intézményt, ami eleve több helyszínen működik, te így egyben minősítesz. Ki a fasznak képzeled mégis magad? Ez a baj veletek fideszesekkel, nagy mellény, olcsó duma, általános böffikék minderől - ezt hívják úgy, hogy PROPAGANDA.

Coco néni 2021.05.18. 11:12:34

@Frick László Intézet: ja, rejtőjenő, amúgy kiváló író volt szerintem. Nem értem, miért sértő. Én szeretem a rejtó könyveket :D

Frick László Intézet 2021.05.18. 11:13:15

@Coco néni: Nem véletlenül nem vagyok hajlandó a föbetűhelyett az ebetűt írni

Frick László Intézet 2021.05.18. 11:17:40

@Coco néni: Nem sértő.Ki vádolt téged sértegetésssel.Amit csinálsz az hamis színben feltönteés,aljas (bár jópofán előadott) csúsztatós hazudozás.

Simán:Hazudsz

és ennyi. Nem sértegetsz
Hazug vagy, szándékosan,aljas indokból hazudsz.

Ennyi.

Szerintem vegyyük azt,amití Kínáról írtam. megvan?
Ha nem hazudnál,akkor ugye a "karakterrombolás"
od így folytatódna:

Hiszen ahogy a légió sem olyan volt,aminek rejtő (aki soha nemállította komolyan,hogy járt alégióban.. szerintem a kortársak számára egyöntetűen szinte-paródia volt)

Tehát menjünk akkor ebbe belerendesen

ÁLLÍTÁSOM KÍNÁRÓL -megvan- Ha nem hazugság,amit állítasz,akkor
"Azzalszemben,amit Rejtő-szerűen Dudkó blöfföl, a valóságban így s így van"

Na.Hajrá.

Mi nemúgy van,mint ahogy mutattam

Vagy ahogy az életképeim ábrázolják, tessék.

Coco néni 2021.05.18. 11:22:46

@Frick László Intézet: nem kínáról folyik a csevej, hanem egy magánegyetemről. Te kezdtél e földrajzi vetélkedőt hirdetni.
Maradjunk a magánegyetemnél. Miér jó nekem, hogy elképesztő összeget kell bedobnom meg egy hatalmasnagy területet egy magánegyetemnek, ahol súlyos tandíjakat fognak szedni?

Frick László Intézet 2021.05.18. 11:23:45

@Coco néni:
Segítek:

Azt írtam,hogy 2014-2016 között ami BuBink-hoz hasonlókrlátrólelvihetős kölcsönbiciklirendszer volt,amit 2016-2018.között elsöpört ami rollereinkhez hasonlóan telefonos applikációvalfelkaphatós,plusz kerékpárutak.

Rejtőleleplezéséhez ki kellett volna menni Algériába vagy riportozni egy légiióst.

Most azonban itt van nekünk az internet.

Ha úgy hazudtam,ahogy Rejtő füllentett..Kapj el.
Nosza.

Én tehetek róla,hogy az én szemem másfélperc alatt többet lát, mint a tied tudna látni egy hónapon keresztül?

Süssemelakakas rajzolósviccet.

Számodra egy kiránduláscsi cukkcsi programcsi,kávécsi, cukkíni,nyami ücsi élvcsi, sztréndzs 'n fesön, szürcsi,hajcsi,hazacsi.

Nekem meg: lételemem,sajnálom hogy így van.

A magadfajta Fehér Ördög Picsával nem is álltak le a falusi kínaiak fényképezkedni a Tiltott Városban,viszont vagy 200 nem értette,hogy miért pont velem, a valamilyen biztos balkánival :D

Frick László Intézet 2021.05.18. 11:28:08

@Coco néni: nem kínáról folyik a csevej, hanem egy magánegyetemről. Te kezdtél e földrajzi vetélkedőt hirdetni.
ez a mondatod a geciség kanindexes fokozata.
Ennyire gecin nem hazudhatsz:
Összefoglalom:
"Úgy volt Kínában Dudkó,Mint Rejtő Algériában"
ez a hazug sugallatodnak a zanza lényege,mínusz egyetem
hol van a Rejtő gecialjas karatergyalázó hazug hasonlatodban egyetem

Geci szeretnél lenni,mint egy indexes, azon az alapon, ahogy Kálmán Olga rendszeresen megengedte magának azt, hogy geci legyen az ostobával-mert-fidesznyik.

Csak néha megszívta a műűűvésznő,mert sem nem fidesznyik nem volt,akit annak nézett, de még annyira beképzelt sem,mint Kálmán Olga maga. Kálmán Olga 20 jelentősebb esetben büszkén csinált magából hülye picsát ilyen szituációkban

És te is ezek szerint.

Coco néni 2021.05.18. 11:30:57

@Frick László Intézet:

..."Én tehetek róla,hogy az én szemem másfélperc alatt többet lát, mint a tied tudna látni egy hónapon keresztül? ..." kész, K.O. teljes kiütéses győzelem, na léptem, dolgom van
hol jövök én a te nagyságodhoz. És tudsz te balkézzel legyet fogni? :DDd fogadjunk hogy nem :D

Coco néni 2021.05.18. 11:31:42

@Frick László Intézet: milyen verseny lesz még? földrjaz, angol, rajz? gyerünk :D

Frick László Intézet 2021.05.18. 13:35:39

@Coco néni: Te versenyként éled meg?

Te neveztélszabadkézi rajzversenyre vajpapírra tintaceruzávalkoprt vóltdiznyikkel

Sajnálom,hogy én tudok magamtól is, tényleg.te meg újságjaidból idézed,amiket az újságjaidból én is olvastam szépen...magamtól.

Coco néni 2021.05.18. 14:08:49

@Frick László Intézet: én nem élem meg versenyként, te kezdted itt fentebb. Vagy már nem emlékszel.

Frick László Intézet 2021.05.17. 05:25:04
@Coco néni: Jössz egyett földrajzból,azon belül gazdaságiföldrajzból aggyozni? Te használhatod a goglit és én csak a szőrsapómra hagyatkonom,ezekkela felttelekkel? (Annyit elárulok,hogy a Goglinak merrefeléhajlik a keze a "találatok" kiadásában :D )

Amúgy továbbra sem tudtam meg a sok SMONCÁD között, miért éri meg nekem az a magánegyetem, amihez én adom a telket, én adom a pénzt, és ő fogja a tandíjat szedni.

Erre még mindig semmit nem tudtál mondani. MIért éri meg ennyi pénzt elégetni rá, ha ez egy főleg külföldieket oktató tandíjas intézmény lesz, és azért kell neki a Bp-i cím, hogy hirdethesse, hogy EU-s diplomát ad. Én értem,hogy a fudannak ez mitől nagy fogás, de nekem mitől jó ez?

Frick László Intézet 2021.05.18. 16:42:41

@Coco néni: egészen pontosan olyan futóversenyt hirdettem,amire te biciklivel állhattál... volna,de így se vállaltad.
Na,Hellókarácsony

Frick László Intézet 2021.05.18. 16:44:32

@Coco néni: Te adod a telket? te adod a pénzt. Jaj,ez az "én adómból fizetik"
Hagyjálmár, hát adódat az Állam az egyik zsebéből rakja át amásik zsebébe :D

Bocsáss meg, de erre a demagógiádra csakmuszáj egy bazdmeg!-et pettyentenem,annyira röhejes és az ATV Fórum színvonala.

A te adóda te pénzed

lyaly

Na,helló Kyrikiádész

Coco néni 2021.05.18. 19:45:55

@Frick László Intézet: na elmész te a búspicsába, hogy az én adómat az egyik zsebéből a másikba rakja az állam. Ennél demagógabb fasságot még nem hallottam. És baszdmeg, a politikusok jövedelme? Az honnan van? Nem az állami költségvetésből?
De tudod mit, beleállok ebben a súlyosan demagóg tényleg félfogsoros alkesz szőrsapi néni hazugságodba. A többi családtag nálunk a szabadpiacról él. Ők sem szeretnének ennyit költeni erre a fasságra.
És hogy teljesen beletoljalak a saját szarodba, nem vagyok közalkalmazott egy jó ideje. Hello orbánfasszopó :D
rejtő jenő forog a sírjában a sok hülyeségedtől
hello putyin
hello kína
mégis mi a faszból lesz majd a kínai hitel visszafizetve, ha nem a költségvetési bevételekből - ami adó
szja
áfa
súlyadó
vállalkozásai adó
satöbbi
szóval, pofára estél szőrsapka
NEM vagyok közalkalmazott :D
de ennél demagógabb fasságot még, hogy aki közalkalmazott, nem szólhat bele, mert az államtól kapja a fizetését....JUJJ
és baszdmeg, erdélyi vééééreink miért szólhatnak bele? egy kurva fillért nem perkáltak soha a magyar államkasszába
meséld már el, HONNAN van pénze a geccinek a kinai egyetemre?
nyomtatja? :DDD
istenem, te sírnivalóan hülye vagy.

Coco néni 2021.05.18. 19:55:31

@Frick László Intézet: egyébként még továbbra sem tudnál a meszes agyú M1 néző fideszhívő szintjénél jobb érvet hozni arra

MIRE LESZ NEKEM JÓ EZ AZ EGYETEM
vagy bárki másnak

MIT nyer az ország ezzel az egyetemmel, ami horribilis adósságba kerül (most basszmeg, nem baj, hogy eladósodik külföld felé az ország? ez nem probléma? ja, kina felé lehet :D)

Mi az ország nyeresége egy kurvadrága, hitelből épült egyetemen, ahová külföldi befizetős diákok járnak?

Frick László Intézet 2021.05.19. 06:06:23

@Coco néni: Nem értem, hogy jön ide a politikusok jövedelme? Hogy leszekén attól demagóg,hogy te voltál demagóg.

Tegyük fel, hogy a Lopásellenes Liga Arca vagy.

Elkaplak egy boltilopáson. (ez a demagógia)megfogtalak,hogy lopol.Erre te aztmutatod, hogy a politikusoklopnak.

A politikusokat is az "adónkból fizetik" meg tégedet is az "adónkból" fizetnek.

Itt a téma nem az badózás,hanema kategória:

Van egy rovat,amiben az adózókadóját az állam az egyik zsebébőla másikba rakja.

Viszont teúgy beszélsz,mint Charles B. Howell,az EgyesültÁllamok 759-iklegtöbbet adózója, hogyaszonygyaja így "Az Én Adómból" úgy "Az Én Adómból" és "Mi,az USA adófizetőpolgárai!"

errőlvan szó,ezt nem törli el, hogy apolitikusok micsinálnak..

a téma

na uzgye, hogy mása téma?

Egyszerűen teadózássi szempontból a "passzívum"-ban vagy és kész,egyszerűen neked ilyen alapod,mint
Tahajja Zsót építési vállalkozónak,aki az adó ésmindenféle csalásaiellenére 2milli.707.891 Ft adótfizet évente,viszont van alapja: 2,8 milla az alapja neki arra, hogyilyen demagóglegyen-

Neked nulla az alapod ehhez a demagógiához.

Ennyike.

De segítek: Nem az adózásodra kéne hivatkozni,hanemaválasztópolgárságodra meg a képviseletidemokráciára. Arra van jogalapod hivatkozni ezesetben.

Frick László Intézet 2021.05.19. 06:16:52

@Coco néni: Miről beszélünk- A Csudálatos Demszky Skanzen egy darabjáról,amit a geci ajjas tarlósnem tudott összerondítani.Ugyanolyan gyönyörűigazi Demszky Skanzen darab ez a terület,mint volt 2002-2010.között csak"patinásabb" tudott lenni.

Mint mutattam,Kínában más a tempó.

A magyarok tempója miatt van egy szokása a kínaiaknak:Ha a kínai vállalatvezetés Hu Sen Li-tkiküldi Fehérördögisztánba gyárat alapítani, adnakneki egy keretössszeget (most az, hogy a kínaiakhogyan nemlopnaak,aazt hagyjuk)

és egy időkerete is kap.

Akínaiak gyakorlata az, hogy villámgyorsan keresnek öt alkalmas helyet,alapítanak öt céget,az öt településen megygeznek,akikkelkell, beteszika pénzt,amit kell

és általában 4 települsen szarakodás,mindenszarizmus és hogyannnemtuggyukeztmegoldanizás.és talán az egyik településen meglesz a gyár.

hogyan reagálnak etrre a magyarok:
"Bűdös kínjajiakok,a szokkici hüjje,idegyöttek [valamilyen]gyárat építeni,oszt belefogtaak oszt azóta is ittrohad az alapja." Ennyi tud lejönni a magyarnak.

Konkrét eset: Akínaiakmegkérik a települési górét,hogy HELYETTÜK intézze el a közüzemeket.Az indok: van már tapasztalatuk, valamiért a közüzemekben úgy beszélnek velük,ahogy a KomediCentrál kabarétréfáiban,amikor akülföldi túristátútbaigazítómagyarra mutatják a sablonjukat. Mint süket,ámmakimajmokkal.

Megjegyzés:a közüzemek be vannak kötve, csak a pecséteketkéne eltávolítani a kapcsolókról,ez hogyannemtudjukeztmegoldani országban magyarállampolgárnak 2büdös szokkici hülékeknek 6 hónapba kerül.

Frick László Intézet 2021.05.19. 06:22:25

@Coco néni: Bár nemkérdezted meg a véleményemet,elárulom neked a véleményemet:
Én hagynámapicsába.Az a véleményem,hogy szerintem nelegyen Atlétikai VB,anyitnemér. Természetesen Délpesti centrumkórház vagy mi a faszom selegyen ésfőleg ne legyen Diákváros..DÁN egyetem? Gecibe vele,nemkell.Én nemértek egyet ezzel.Budapest aa budapestieké,egy fejlett nép,megkapjákplerre az évre megkaptáka 3400 Mrd Ft költségvetési főösszeget oszt hellókarácsony.

Nehogy már a nácidiktatúra hitlerépületekkelerőszakolja a Demszky Skanzen szépségeit.nekem nagyon tetszenek azook az épületek.. sréhen bent a Csepel szigeten a Csepel,művekis nagyon fasza úgy,ahogy van. Az Ikarusz Mátyásföldön szintén fasza,a Ganz az Élet ésIrodalom szerkesztőségétőlannyira,hogy még a zsírmájú Dr Kovács isle tudnákocogni a távolságot a Rezsőtérről, detto.

A fasznakkellett a Demszky Skanezbőla Ferencvárosipályaudvart meg a környékét atéglaszeletelőkmilliárdossávlásához lebontani, nekemteszett úgy is a Népligeti b.pu.möge ahogy volt Demszkyidejébenés a Fradi stadjonnya meg főleg.

Coco néni 2021.05.19. 06:48:25

@Frick László Intézet: jaja most meg ez a Demszky skanzenezés
talán azért van ez így bazdmeg, mert az itt keletkező ADÓ (érted ADÓ) 99%-t viszi az állam, és lófaszt oszt ide úgy vissza, hogy a főváros tudja felhasználni.
Majd ő tudja, hogy STADIONNYNOK kellenek, meg Duna aréna...mégis, mi a faszból tudna bármi nagyberuházást végrehajtani a főváros, mióta az gecirezsim török harács-szerűen visz mindent???
Biodom :D Duna aréna, stadionok - majd ő tudja, mire hajlandó fordítani az itt termelt pénzt.
és persze, most járvány van, minden olyan adót, amit nem ő szed be, azt elenged :DDD
és most lehet tapsikolni meg tele torokból hurrázni, hogy Demszky skanzen.

De a kínai egyetemre ésszerű magyarázatot NEM tudsz adni továbbra sem.

Coco néni 2021.05.19. 06:52:45

@Frick László Intézet: nem tudom, képes vagy-e felfogni, hogy a következőképpen működik a dolog
az önkörmányzatnak naponta szükítik a mozgásterét
a pénzt elveszik tőle, és majd a geci megmondja, ki kap kompenzációt (hát ahol szíveskedtek rá szavazni, tehát BP-nek LFS)
és Ő mondja meg, mit épít és mit újít fel, az itt élő embereknek ebbe NINCS beleszólása
kínai egyetem, biodóm, lebetonozott liget, duna aréna...stadionok...csupa-csupa remek lopási lehetőség és plusz teljesen haszontalan felesleges beruházások. Jobban már ki sem tudna baszni a fővárosiakkal. És akkor még azt a kérdést sem válaszoltad meg, hogy

MIÉRT

bukta el a tanultakat és a városiakat a geci?
ezt próbáld meg megválaszolni.
MIÉRT BUKTA EL a tanultakatt és a városiakat

Frick László Intézet 2021.05.19. 06:57:03

@Coco néni: Megtanultuk ezt a matekot már akkor,amikor Orbánék ugyanazt az Ónijós Támogatási ÖsszesÖsszegösszeget kétszer tudták ellopni,először saját zsebükbe
aztán a közben nem is volt termelés tettetésére

majdugyanennek az összegnek még a 2,5-szeresét abból a nemis volt ternelésből profitként az azért ügyesen csak az Ónijósokra feltisztított multik tudták kivinni.

Szóval az Állam mindent elvon Budapesttől,aztán 3400 Mrd Ft-ot rendel a pénzjegynyomdátólés beadja Bp főösszegének.

Tanárnő,ismerem a matekodat.

A trükklényege,hogy a kétszer ellopottpénzt almának nevezem

és kitalálom,hogy a nemtermelésből keletkezett profit,amit a multik kivittek (ésa nemtermelésben dolgozókat,bárnemvoltmit dolgozniukanincsistermelésben,azértkiis fizették) körtének hazudom

Te meg megetted.

Ó,teközgazdász-statisztiko-matematikus,teee:D

Frick László Intézet 2021.05.19. 07:01:22

@Coco néni: Nemmondtam még? A kínai egyetem szerintem nem kell. Ugvanis Kínában 2hónap szarakodás az IRREÁLIS.

Érted,a XXI.században élünkésa VilágLegfejlettebb Gyógyszer Dokumentumokat Olvasóirodája 3hónapalatt nem tudjarávennimagát,hogy kimerjemondani:
Szar a Sinofarm,deminden kínaiés szar a büdös a ruszki is.

Nincsen mit olvasniuk pedig tehát erre hivatkozhatnának.

Most elhúzzák ezt a hónapotarra, hogy Júniusban bátranmajd kimondják
"Vizsgálódtunk,de a helyszínen semka aptunkmeggyőzőbizonyítékokat.Továbbra is várunk tehát"

WHO? -mi az? Mik a sztenderdjei a WHO-nak

Frick László Intézet 2021.05.19. 07:03:08

@Coco néni: Ésszerű az lenne,hogy hagyni a picsába az egészet.

Egyébként a Fundan eröltetéseOlyan Aranyosáknak tesz jót,ugyanaz a csapda,amitOrbán beszopottaLánchífddal.Olyan Aranyos csak nopaszarál éssolyan aranyoslesz tőle. Baranyi Krisztina meg okos,mint a Tomival mosó és a fostos apunak Cralexet vevő anyu.

Coco néni 2021.05.19. 07:14:10

@Frick László Intézet: továbbra sem tudtad megmagyarázni, mitől lenne jó a kínai egyetem
mi benne nekem az üzlet, hasznon...stb.
és a gecisajtóban sem jött le még semmi érv, szóval gondolom, azért vagy tanácstalan

A szputnyik - amit nem fogadnak el sehol. A geci szó szerint belemondta a pofámba,hogy ő is fog utazni, nyilván mindenhol majd elfogadják ezeket az oltásokat. Pillantnyilag az országot nem lehet elhagyni, mert se északra, se nyugatra NEm léphesz ki szputynikkal
se az osztrákok se a szlovákok nem fogadják el

Frick László Intézet 2021.05.19. 09:09:59

@Coco néni: Miért kéne nekem megmagyaráznommitóljóa Fundan, ha leszarom,támogatom,hogy ne épüljön meg.Mi a fasznak Budapestre egyetem? És szerintemplAtlétikai Világbajnokság se kell.Minek. Semmi nem kellés abból nem lehet baj:: Demszky Gábor és Bordás Imre bölcsessége.

Annyit mutattam, hogy zsírtahó az,aki előre gondosan kiszelektált, majd hazug kontextusba helyzetett demagóg uszítások alapján nemakarja a Fundant.

Beszéljünk csak egyenesen, a Fundan azért szar,mert orbán.

és... sssspeciel NEKEM NEM KELL FUNDAN

Frick László Intézet 2021.05.19. 09:11:38

@Coco néni: Az, hogy rámutatok: Tudatlan büszke ostoba,ráadásul zsírtahó és f demagóg az (minden tudományos alapot persze nélkülöző) uszítás..lényegében választási kampánytéma a Fundanról,nemegyenlő azzal,hogy én szeretném a Fundant.

Utoljáraleírom:
NEM NEMNEMAKAROM A FUNDANT NEM NE LEGYEN SOHA FUNDAN
de főleg:Budapesten ne legyen..

Ez így...világos?

Coco néni 2021.05.19. 09:14:01

@Frick László Intézet: ma sajnos nem érek rá veled játszani egész nap, viszont a Magyarok tempoja cikkcsihez betettem egy hozzászólást, ami neked is szól, azt nézd már át
na, mentem sorbaállni a segélyemért.

Frick László Intézet 2021.05.19. 09:43:49

@Coco néni: Játékból hazudtál a szájamba olyant,amit pedig nem mondtam?

Coco néni 2021.05.19. 12:27:23

@Frick László Intézet: dehogynem mondtam. Ne legyél puhapöcs, vállald fel, hogy egyszerűen közölted, nekem nincs jogom beleszólni, mert én egy szánalmas eltartott vagyok. Ne táncikálj, állj bele, ha már mondtad. Látom már, ebben a kommentsorban én vagyok egyedül férfi :DDD

Frick László Intézet 2021.05.19. 15:37:23

@Coco néni: Rendben, ha mondtamilyent,másold be,ne a száddal csináljad.Fogd a kopipasztás tubusodat, szídd felakommentablakból és tündögd ide, ha ezt mondtam,IDÉZŐJELKEZDŐDIK Controll V és IDÉZŐJEL ZÁR

Idejelenne már ezt a PijolósJoli húgyos mackónadrágja szagú számbagyomocolós tracspartit... a felelősen bészélés dögunalmárba téríteni.Úgy értem, hogy leszelszives venni a fáradságotés bizonyítod, hogy ilyen értelmút(sunyin) körbefogalmaztam. Idekopipasztázod,én meg elismeremésmegbuktam.

Na.

Rajta.

Ne kímélj.

Arról már ne is beszéljek,hogy a FIDESZ elbaszott kontár propagandáját is a számból hallod kigyönni.

Coco néni 2021.05.19. 16:28:29

@Frick László Intézet: persze, keressem ki
de tudod mit, ha nem is az eredetit, de amikor már ezen vitázunk, azt megtaláltam

"Frick László Intézet 2021.05.19. 07:46:03
@Coco néni: Abban mi a "személyes élettere" hogy úgy beszélsz az adódról,amit az Állam az egyik zsebébőlígy rak át a másikba,mintha 1kamionos egyéni fuvarozóvállalkozó lennél az enneka szakmának kijáró megfigyeltségek,szabályozottságok, bekamerázottság és mindenek
valamint az adózásának
kitettségében. Plusz büntetlenüllehet azt hazudni rólad,hogy te csinálod a baleseteket.

Amit ő adózik,azt az állam nema saját, hanem a vállalkozói magánzsebéből tesziát abba az államiba,ami államiból aztán téged és még több,mint egymillióembert fizetnek.És ezzelnemminősítettem semmit,hasznos ez az egymillióember és te is.Ez nemminősítés,ez tény.

meg persze adóztatnak"

na, ez már a vita közepe, az eleje ki tudja hol volt, de láthatod, hogy MONDOD
na, léptem sorban állni a segélyért

Frick László Intézet 2021.05.19. 16:57:15

@Coco néni: Igenés amit idevágtál,annakmelyik részébőlkövetkezik ez:
""""""közölted, nekem nincs jogom beleszólni, mert én egy szánalmas eltartott vagyok.""""

Segítek.Mióta ismerjük egymást.. valakinek...persze nemmuszáj,telegyél...bárkinek... olyant szóltam, hogy [valamibe] nincs joga beleszólni.

Nézd,tökéletesen megértem a gyúlölséged beteges részét,depróbáld ezt a betegségedet kordában tartani és nekiterjeszteni ésolyant ránhazudni,ami alapvetően nem szokásom.

Akkor még egyszer foglaljuk össze

-hiszen te vagy kettőnkközüla nagy statisztiko-matematikus valamint közgazdász is.

Ugye, van az egyikféle adózáss, ami nem bűn,egyszerűen ebben a féle adózásban az állam az egyik zsebébőla másikba rakja a pénzt. Csakutalok arra, hogy egy állam nivellálhat pladójóváírás lehetőségével.

Meg vannak a..hogy fogalmazzak, hogy ne forgasd ki és tóóódíts hazugan ellenem... Vannak a"kitermelő" adózók,akiknek amúgy is túl sok van (hogy követelték ezt a Jók és Igazak? hogy legyen többkulcsos és progresszív is) tehát adóztassukmeg őket,mert marad nekikbőven és akkor ebből az Állam Bácsi Állam Apu-t játszhat.

Egyszerűen csak arról van szó, hogy vegyünkmárpéldát a Bevett HűdefejlettNyugati nagyondemokrációkról, amikben kikállnakki azzal, hogy ők adózók. Akik?- akik nagy adózók.

Pl Egy Horváth Rudolf nevű emberHatvanban akár pl a tehénbőr felsőrészűés fatalpúklumpájával verheti az asztalt,mert ő pl elég sokat raj bele az Állam Adót Elnyelő zsebeibe. És még Bódogpistafődvárajjának is jut,mert ott is van "telephelye".

heki 2021.05.19. 19:13:33

@Frick László Intézet: @Coco néni:
Hm. Ez a szöveg, hogy "az én adómból" az amerikai kultúrkörből ered.
Múltkor a nagyobbik fiam is hangoztatta, mondtam neki, hogy ez a szöveg, hogy az "én adómból" hiteles egy amerikai szájából, ahol Al Capone-t csak adócsalás miatt tudták lecsukni, mert az amerikai ember joggal mondja ezt, sajátos kultúra-felfogásuk kapcsán, ahol az adózás elkerülése a legnagyobb bűn a közösség ellen, nagyobb, mint a gyilkosság.
Itthon viszont nem hiteles.
Mert itt az a hiteles, hogy "megoldjuk okosba, főnök", most vásároltam tintapatronokat, nem kértem számlát, így olcsóbb lett.
Igen, adócsaltam.
Magyarországon az adóelkerülés kurucos virtus, USÁ-ban halálos bűn.
Ezzel semmi gond, csak épp ezért, még ha Coco néni teljesen törvénytisztelő, adózó állampolgár, akkor sem hiteles az a szöveg, hogy az "én adómból.", sajnos, még ha ő őszintén gondolja is.

Mint ahogy az sem lenne hiteles szöveg, hogy "Let's make Hungary Great Again", szóval ez más kultúrkör.
Húsz éve még nem volt ilyen szólás, hogy "már pedig az én adómból."
Az USA úgy született, ahogy, de az az alapélmény, hogy emberek képesek voltak valamiről lemondani a közösség hasznára, jobban benne van a kultúrájukban.

Ezt a kultúrát lehet tisztelni, példaképnek tekinteni, de hogy nem magyarországi, az tény, sajnos, lévén sokkal siralmasabb a történelmünk, mint a kis nyikhaj USA 250 éves történelme.

Magyarán, ahogy Angliában egy liftben nem koroghat a gyomrod, mert az illetlenség, úgy itthon is "Az én adómból" szöveg illetlenség, valahogy fals, félrecsúszik. De ez nem Coco hibája, még egyszer mondom.

Picsaember 2021.05.19. 19:33:37

@heki: márpedig de. A gömböc által elbaszott lóvé minden fillérje "tőlünk" a közösségtől jön. Vagy úgy, hogy bevásárlunk a bolban, és a multi befizeti az áfát és a többit, vagy úgy, hogy konkrétan szja-t fizetünk stb.
Mindenesezte KÖZÖS pénz és nem az ÖVÉ. És ezen felháborodni nem magyar specialitás, se amerikai. Egy Mo-on élő német mondta nekem, hogy nem érti, h O. egy ilyen szegény országban hogyan baszhat el ennyire felelsleges dolgokra pénzt.

Picsaember 2021.05.19. 19:35:25

@heki: „Az elmúlt 10 év kormányzásának eddigi tapasztalatai arra az előfeltevésre engednek következtetni, hogy a jövőbe mutató cél... Magyarország újbóli naggyá tétele" – jelentette ki Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója.

www.origo.hu/itthon/20200220-a-2010-ota-tarto-kormanyzas-celja-hogy-ujra-naggya-tegyek-magyarorszagot.html

heki 2021.05.19. 23:13:26

@Picsaember: Hopp, erről a Szánthó-féle megjegyzésről nem tudtam. De legalább annyira hiteltelen, (mondhatni baromság), de ugyanúgy nem kongruens, mint az "én adómból" szöveg.

Amit fölötte írsz, "Mindenesetre KÖZÖS pénz és nem az ÖVÉ.", igaz lehet az állítás, de nem hiteles, itt, Magyarországon.
(Mert itt nincs úgynevezett KÖZÖS érték, KÖZÖS pénz, vagy KÖZÖS hagyomány, Magyarországon. Sajnos ez a történelmi hagyomány miatt is, meg egyéb dolgok mentén is így alakult. Az utolsó közösségi élmény az volt talán Magyarországon, hogy az EB-n továbbjutottak a focistáink, lett is örömünnep, fiesta, stb. Másban nem volt ilyen mostanában: hogy megcsináltuk, együtt, fasza fiúk-lányok vagyunk) Ez van.

Picsaember 2021.05.19. 23:35:38

@heki: a feudalizmus már elmúlt, és azóta az állam feladata, h téged szolgáljon, nem vice versa. Már nálunk is elmúlt.

Frick László Intézet 2021.05.20. 07:47:46

@Picsaember: Dr Vitányi Iván szerint a XX.századi Magyarországot a feudalizmus nyílt (Horthy)és burkolt (cucjiaializnus) formái jellemezték.

Már unásig mutattam, hogy a magyar orvosok nem a több pénzért tántorognak kiMeseisztánba,hanem a magyar egészségügyet dúló feudalizmus miatt.Ami feudalizmnust most lelkesen támogat a "nemlétezőkormányonkívüli" nincsmásiksajtócsakazorbán sajtó.

mert ezt szarja ki a mindenszarítógép.

Most azt hitted, valami kurvára fejlettet idéztél ide a kedvenc sajtódból.
Ugyanez a kedvenc sajtód... Holott Magyarországon az Állam fogalma igen fiatal a társadalomban és a Nagy Tolvaj Akitől nem Bűn Visszalopni Amit Ellop

És ugyanazok,akiket most idéztél az állam feladatáról, a még fel sem épült államfogalom lebontását is követelték,mint szájjalliberálisok [-> etatizmus]

Nem,komám,nagyon rosszul tudod:

Az Állam feladata nem az, hogy szolgálja a sokaságot.

A Valahová Vezető Állam-ban kalákában dolgozik a Főhatalom és a reá bízott sokaság. A sokaság van a főhatalomért ésviszont:afőhatalomasokaságért.Bizonymondom,némelyikkirálynak,pl XVI HülyeKövér Bourbon Lajos-nak nem is voltélete, az élete Franciaország volt.És nem ő volt az egyetlen ilyen király.

A magyar tolvaj,lopós nyugatázsiai nép.Ebből a tolvaj,lopós,kreatívan könyvelős sokaságából emelkedik föl az éppen aktuális Főhatalom. Nem a Holdról potyanik,nem a Napból jövének.Az alsó matériából és tehát nagyban azt csinálják,amit kicsiben megszoktak.

ÉS ez a feudális berendezkedés,amit Dr Vitányi kritizált.

majd fogta a Szabad Sajtó Alapítvány MSZP által lopott pénzeit és szétosztotta a Szellemi Élcsapatának feketén,adó mentesen kp borítékokban.

lehetetlen Magyarországon kollektívát eladni politikaipártból.Csak Egy és Egyés Még Egy Kirakat Ember lehet, Gyurcsány,Orbán,nem fogja a nevét a palizerevőbajnoknak,a tökfilkó és pojáca,Márki-Zay, Guminő mindig csak egy és még egy. Fekete-Győr nemis vállalja,ezért őmaga magának, le is bontja a saját karakterét Bojócc-nak,nehogy véletlenül..
Apa Kép kell ennek a társadalomnak.

Megérkezik a kórházi osztályra az új OV-főorvos APA: Ő vesz fel mnden parát és lovettát,A Gondoskodó ÁllamPénzénmaszekolsaját zsebre,mint valami Friderikusz, Vitray vagy Dr Rózsa Gyuri vagy Mester Ákos és Bölcs István,akik iskolát teremtettek a 80-as évek végén erre... vagy elosztja vagy nem.behívatja a kis nővért vagy rezidnslányt,letérdepelteti és a kisnővér/rezidenslány letérdepel és engedelmes. Ésamíg Akela elejti a vadat,ő akelaés ha nemdöglikmeg A TanárÚr,akkor a szemtelen taknyoskis 47 éves sebész addig nemműthet komolyat. És akisnővér/rezidenske le is nyeli,mert Apu-nak le és kell nyelni. Anyu (a főnővér) is akarja, hogy így legyen.

Picsaember 2021.05.20. 08:09:14

@Frick László Intézet: "Most azt hitted, valami kurvára fejlettet idéztél ide a kedvenc sajtódból."

Mi van??????
mi a fene van??? Mi ez? Miért hánysz ide ilyen baromságokat megint????

Picsaember 2021.05.20. 08:17:07

@Frick László Intézet: nem a "kedvenc sajtómból" idéztem (mi is az egyébként???) te nyomorult, hanem pl. Fichtétől:

Für Fichte ist der Staat eine Institution, die sich selbst aufhebt, weil sie eben bloß Mittel für Zwecke ist. Die Zwecke sind wir Vernunftwesen, freie Wesen, der Staat dient unserer Freiheit und macht sich deswegen irgendwann selbst überflüssig.
Insofern heben sich Institutionen für Fichte auf. Anders Hegel: Für Hegel ist der Staat ein Selbstzweck und damit den Einzelnen Übergehendes.

de meg egyébként ezt nem kell idézni, ez olyan egyértelmű, mint az, h süt a nap.

Frick László Intézet 2021.05.20. 09:48:49

@Picsaember: Hegel idejében robbant a bécsi zongora-ipar.Zeneműkiadók gazdagodtak meg,merta polgárleányok butább szekciója a Mondschein szonáta ma már alig játszott gyorsrészével feltünősködtek. Liszt és Chopin koncertjei XX-ik századi beatkoncertek lyányattakjaira hajaztak. Franz Lisztnek is megvolt a maga lindája, csak az nem a budiablakon mászott rá,hanem a lakó-utazó hintajában.

Mit XIX.század?Van egy 1927-eeskönyvárjegyzékem,egy kis prepáé volt 17 éves tanítójelöltkétköltő kiadványait karikázta be,Kosztolányi Dezsőköteteit és egy bizonyosJózsef Attilanevű, akkoriban tök ismeretlen költő versfüzetét,kis füzet,1P50 fillér volt az ára.

nem tudom...mennyire rémlik neked az elmúlt 200 évből,mi lett Voltaire azon álmának a beteljesülése,miszerint filozófusok kormányoztak államokat,pl Dr Goebbels vagy Sztalin,mint filozófusok.RákosiMátyás nem csak filozófiában volt erős:valóságos mindenttudóvolt,Illyés Gyulára ráijesztett irodalmi ismereteivel. Gerő Ertnő ugyan végső szigorlatain túl nemjutott medikus volt,viszont a párt kiadta,hát annyira megtanulta a közgazdaságtant, hogy tkp a GerőIskola replőegyetem szerűen alapozott oda a magyar maóista mozgalomnaka 60-as évek elején..
Ezek történtek,pl az Állam fogalmával,de Magyarországon még Kádár alatt sem mindenki gondolta, hogy Apánk-on túl valami más is hat é s működne...

Szerinted ma hány német képes Hegel-t néma-értőolvasásban alsótagozatos szinten is leküzdeni?

Neked szépen összefoglalom 8-10 mondatba azt,amit 100 oldalon se lennél képes teleírni,erre nincs türelmed, ennyit sem olvasni,inkább lebaromságozod

akkor Hegel? Hegellel jössz? te, a te idegrendszereddel -türelmeddel ...ugyan... mit tudnál rendesen végigolvasni Hegeltől?
Játszod itt a fejed keresőmotorozásra?

Frick László Intézet 2021.05.20. 09:59:32

@Picsaember: Ismered Karinthy Bar Abbasz - képét.Az egyének Bar Abbasz-t kiáltanak,de valahogy..a kórus Jézust zeng össze.

Ilyenamai Kína társadalma:Az egyén az 1-tőla 74-ik sorig csak a sajátdolgával foglalkozik,megy a feje után.És ebből a látszólagos csak-magávalfoglalkozásból mégis együttműködés jön össze és az Állam...pont ezt teszi.."diktatúra" van,de a lehetőségek korlátlanok mint 150 éve az USÁ-ban voltak, kis különbség: csak adózz,annyi a lényeg.

Nincs szociális háló,segélyen élés,semmi nem ingyenes az egészségügyben ,nincs állami nyugdíjrendszer és ha valaki bajba kerül,a lakóközösségre számíthat,akik ismerik a történetét.Nem mennekföl a nagyvárosba uniformat hazudni a hajléktalanságuk okairól VALÓDI közösség tartja el és a VALÓBAN is rászorulót.

Mindenkinek le kell tennie valamit azért,hogy felvegyen.

Vannak ügyeskedők,pl Sanghajban vannak annyira gazdag emberek,hogy nem várják ki a rendszámlottót,amin kb 10 millióFt-nyi Yüanba kerülne a rendszám,kéthetente vesznek új autót és akkor nem kellezzel tölteni a az autó árán elbukottnális többet érő

DRÁGA IDEJÜK-et.

És a pontosság:Minden pontosan kezdődik.. esnek is pofára rendesen a fejlettisztáni bezzegnyugatiak,amikor az elegáns fracia-angol negyedórákat késnék...Pontosan jár a vonat és minden akkor ésúgy,amikor kihirdették.

Az fehér civilizátor faj csak a saját fejéből,saját magából képes kiindulni,ha ővéleménydiktátor,akkor a kínjajijakókk is ,és szovjet alakú kuminyista digtatúrákkokokat elképzelni,mert kb...ennyi esze van,meg ezt adja ki neki a Mindenhatoooooooo [gogli]

Frick László Intézet 2021.05.20. 10:02:41

@Picsaember: És itt is megkérdezem,amit amott:Szóval:Hogyan működik egy kínai egyetem? (lásd a másik kommentemet ezzel a kérdéssel,a bővebb kifejtésével...)

Amúgy szórakoztat,hogy lebaromságozod valami szövegemet ,azért,mert neked nincs ideged olvasni ... gyere,baromságozzad máskor is:magad leszel Dummkopf melák tőle:D

Picsaember 2021.05.20. 10:33:08

@Frick László Intézet: "te, a te idegrendszereddel -türelmeddel ...ugyan... mit tudnál rendesen végigolvasni Hegeltől?"

már egy bekezdést is nagy kihívás tőle elolvasni, de pl. a Logikában és a Szellem fenomenológiájában eljutottam egy darabig - te biztos kiolvastad mindet, gondolom?

Picsaember 2021.05.20. 10:34:50

@Frick László Intézet: a baromságod az, hogy leírok egy sztem egyébként plauzibilis mondatot, és rögtön azzal jössz, hogy ez a kedvenc sajtómból van. Baromság.

Picsaember 2021.05.20. 10:36:36

@Picsaember: amúgy meg az idézet Fichtétől való, én azzal értek egyet.

Hogy Hegel mondott.e ilyet nem tudom, de ha jól emlékszem olyat mondott, hogy az állam összes törvénye arra jó, hogy az egyén elvont szabadsága konkréttá válhasson - alávetettségről nincs szó.

Frick László Intézet 2021.05.20. 10:46:23

@Picsaember: Hát igen,a te kedvenc sajtódban a kedvenceim pont így szoktak tudálékoskodni,mint te, itt pl Babarczy Eszter,mű-és vésznő is.
Ö... ha kimutatnád,mi a baromság...én saját gondolataimból dolgozom...és ez láthatóan kurvára zavar is téged... ( Te "leples barom",teee :) )

tehát abban mi a baromság,amikor megkérdezem, hogy Voltaire beteljesült vágyának,a Filozófusok Kormányzásának...mi is lett a vége?

Van nekem egy kedves blogbarátom, Herr Dinamuki..ővele aggyoztunk már a német klasszikusok kapcsán,el egészen Nietzschéig (aki szerintemköltő és pl a Zarathusztra egy versprózaiköltemény) el egészena "modern" Wittgensteinig és a nevesincs lelkiismeretfurdalásos (életmódbaloldali) Adenauer-korszak utáni poszhippikig. Ő.. ha nem ért velem egyet,úgy szokta folytatni,hogy "ezért-s-ezért sígy-s-imígyen pedig)
Nem sunnyog az uszítónak szánt "baromság"-zással.

Frick László Intézet 2021.05.20. 10:51:47

@Picsaember:
Van Buddhának egy tanítóképe a faderékról:
Utad során folyó keresztezi az utadat,fogsz egy faderekat,a vízbe dobod s belekapaszkodva átevickélsz.

De aztán persze nem cipeled magaddal tovább.

Volt egy korszakom,amikor kiolvastam a német( és A Dán-t :D) klasszikusokat és akkor ez ott jó volt,mert átkeltem velük a folyón.

De most miért menjek vissza, vegyem föl a faderekat és hová cipeljem és mire dobjam,amikor sivatagban járunk és kb egy sms (egy twitter csipcsiripp) terjedelmébe kéne zanzázni valamit. elolvasnom Fichtét, de kivel beszéljem meg?

Még veled sem beszélheted meg,mert számodra annyi a lényeg a beszélgetésünkben, hogy bármiáron,de agyonbaszhassál egy fidesznyiket és mellékmondatokban élvezz el Orbán gecizésén.

Röviden:orbáncentrikus Világkép alatt nyögsz.. csak neked persze Orbán abban a Halálcsillagod.

Picsaember 2021.05.20. 10:54:24

@Frick László Intézet:?????

teljesen, tökéletesen értelmetlen marhaságokat írsz, abszolút indokolatlan prekoncepciókkal, irreleváns dolgokat. Szerintem ez neked se szórakoztató. Ha a dühödet akarod így levezetni, vszínű arra se jó. Na léptem, csá.

Picsaember 2021.05.20. 10:59:29

@Frick László Intézet: ja igen, elfelejtettem, te túl vagy Hegelen, Fichtén, Hugón, mindenkin, csak fel se ismered, ha idézek tőle, és vmi fejlettújságíró irományának tartod, és a konkrét idézethez-véleményhez hozzá se tudsz szólni, csak személyeskedést és mellébeszélést. Mindenki úgy csapja be magát, ahogy akarja. Tényleg léptem, ERRE nincs időm, bocsi.

Frick László Intézet 2021.05.20. 12:45:22

@Picsaember: Én csapom be magamat ??? - amikor egy egyszerű képet a bepipult (ámde kifinomultan pedig de műűűűűűvelt) agyaddal nem vagy képes felfogni?

Csináljunk egy időbuszkirándulást,kanyarodjunk le a XVIII.századba Voltaire-ért, Fichte és Hegel,Marxék és Nietzsche -Kirgekaard természetesen nem maradhat otthon.

Kétszer állunk meg Berlinben, az Alexanderplatzon, egyszer, amikor Alfred Döblin befejezte a h.c. regényét,majd pedig most.

Utána elmegyünk moziba és megnézzük filmen, hogyan lett Döblin Alexanderplatz-ából a mai Alexanderplatz.

Te nemcsak az orbáncentrikus Világképalól vagy kételen elszabadulni,de a seggfejemtől sem vagy képesnyugton lenni.

Hát,amit én MUTATOK az tőlem független valóság...

rendre nem ismersészelsz válaszolni a kérdéseimre,de apofádat, azt nagyra táááátod :)

Nem időd nincsen neked bazdmeg, hanem érved.

Itt állunk a sivatagban,amihez, az átkeléshez, nem kell faderék.

De én menjekvissza és számoljam meg, hogy a folyón átsegítő faderéknak hány a gyűrűje,mennyi a rovátkája... Mert azzal BIZONYÍTOMhogy volt nálam.Ugyan, hagyjál már..teszed itt az értetlent..Érvtelen vagy te,nemaz értelmeddel van a baj,hanem valamit rajtam vélsz kiélni...

Mit csináljunk ebben a korszakban Fichtével?

Ott tartunk, hogy ami látszikAz Állam-bó2l, az nemis az

vannak valahol emberek,demokratikusan ellenőrizhetetlenül.. Ennél még Napóleon állama is demokratikusabb volt. Bábokat mozgatnak véleményt diktálnak,algoritmusokat rendelnek meg és senki nem állki azzal, hogy ő felelős lenne, csak körbehárítanak.

Tényleg a vicc jut az eszembe, hogy játszották ki az idültalkoholista büdösruszki ügynökök a CIA-t:Négyszínű golyóstollal írtak spirálfüzetbe

tolsztoji mondatokat

Te játszod itt a fejed?-és egy képes beszédet,egy versmondatot nem vagy képes felfogni,amit a te fórumozósbeteg indulatprózádban 40 oldalon tudnál kifejteni:
Ó, bazdmeg :D

A Felelősen Kihalók korszakában:)

Frick László Intézet 2021.05.20. 13:31:31

@Picsaember: Az oiropid közgazdaságtan lyukkártyás számítógép-ARPANET és telefax-korabeli terminusokkal csak megkisérli leírni a mai gazdasági történéseket... "elemezni"..kifejezései nincsenek arra,amik történnek a globális spekulalizmusban.A kapitaliznus halálát VÁRJÁK az életmódbaldaliak,holott a spekulalizmus a kapitalizmus túlzó alkalmazása,rothadó zombija.

Állam... mit akarsz a hagyományos elmélettel 13 évvel az első netokrata amerikaielnök (aki egyben az utolsóértelmeselnökis volt...) beiktatása UTÁN?

A rendpárti-feljelentő agyonszabályozott államban?Hol van ez a "klasszikus demokráciák"-hoz? Nullakiterjedésű programpártok mögötti láthatatlan figurák demokratikusan ellenőrizhetetlenül csinálják a politikát

és Dr Goebbels hadoszlopa,a sajtómunkásság. Csinálja a politikát,de felelőssége nincsen,sőt! Úgy csinál,mint az afgán törzsek nagyasszonyai:ha bejön,amit hadováltak,ők voltak okosak,ha nem,megint a politikusok a gecik.

Mit csináljak XIX.századi korai-polgári ideálista államelméleti tézisekkel?

Elemezzük a berlini Alexanderplatz 1936-os architektúráját meg közlekedés szervezését?

Szerintem a XXI.század nagy kérdése Nyugaton az lesz,hogy ki számít kereszténynek. Egészen pontosan:gyaúr keresztény kutyának. Hogy:aki a szájával kijelenti,nem az,az is az.

Na,hellókarácsony :D
süti beállítások módosítása