hogyannemtudjukeztmegoldanimindenszarisztanban_jpgdex.png

Nos,ha Szindike mondja, akkor biztos bonyolult. És ha Gergő, valamint még két olvasónk azt írja,akkor az hóttbiztos.

 

Csak szólok egyébként,mert 4napos borostája lesz már a hírnek: A bezzegnémetek találták fel Jens Spahn szerint ezt az appot. Most a mi gecisajtónk erről hallgat, hogy előbb legyalulja az Orbán szarappját, aztán bezzeg a német ketyegni majd,mint a az alpesivalutaóra, hiszen egyetlen soha már olvasójuk sem panaszkodott a bezzeg fasza német app-ra , az az 5-6 nem számít véleménybe.

mindenszardelehethogycsaknemertunkhozza.jpg

nincseleghalottdeazertmajdcsakfelturbozzukmegatemat.jpg

Amikor azonban mi sünetelünk, az cukiság.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr1216559488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2021.05.14. 11:39:59

Ez nekem is tetszett.
Egyrészt mi a francnak kell egy ilyen app, amikor nélküle is meg lehet lenni? Másrészt miért kell rögtön az élesítés után egyből megpróbálkozni vele, amikor mindig is az első verzió szívás szokott lenni minen szoftvertermékből?

Frick László Intézet 2021.05.14. 12:03:28

@Serény Vélemény: A bezzegnémetek találták fel Jens Spahn szerint.Most a mi gecisajtónk errőlhallgat, hogy előbb legxyalulja az Orbánét,aztánbezzeg a németketyeg majd,mint a svejcióra, hiszen egyetlen sohamár olvasójuk sem panaszkodott a bezzeg fasza német app-ra , az az 5-6 nem számít véleménybe.

Frick László Intézet 2021.05.14. 12:06:57

@Serény Vélemény: Szerintem a hullaházi kép nem Magyarországon készült.Van valami móccerod erre? a Telex felületén nézd meg

légy szives.

Serény Vélemény 2021.05.14. 12:32:56

@Frick László Intézet: De, sajna bizti, h. Mao, mert olyat, hogy "380 V magasfeszültség életveszély" sehol máshol nem találsz...
süti beállítások módosítása