bolhacirkusz.jpg

"Ma az győz, aki mögé Gyurcsány Ferenc áll."

/Dr Gréczy Zsolt  a Klári elvállaljáról 2022.május 3./

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5716520788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2021.05.03. 13:07:16

Tekintve, hogy minden jelölt mögött ő áll, ez igaz is, nem tud hibázni.

Frick László Intézet 2021.05.03. 14:31:33

@Szorgalmas Gyémánt: It most nemis az az lényeg, hanem az, hogy melyikparaszttalki futótüti meg a huszártis. Egy biztos, halesz geciváltás 2022-ben,akkor Jakab Péter nem úszhatja meg az egyik miniszterelnökhelyettesi széket. De azt sem zárnám ki,hogy nem társminiszterelnökök lesznek 3-as vagy négyes forgóban,a kötelező nővel persze,aki Klárikám.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.05.03. 14:55:08

feri mindenféleképpen ha veszít is győzni fog ez a megállapítás a huszonegyedik század nagy, ha nem a legnagyobb tévedése

Frick László Intézet 2021.05.03. 15:55:05

@csillagkúll: Az olyan XX.századi elavult dolog,képviseletei demokráciába való sűttökör segge hülyeség,ki nemtud pl 37,42 vagy 51%-os győzelmi arány mellett kormányozni.

Feri bolhacirkuszában minden bolha útálja Ferint és még Klári is. Klári anyás,Feri pedig lenullázta magát Piroska néninél [-> A Legbefolyásosabb Magyar Asszony] az Ági pinaszagával. 95%-os elutasítottság mellett elhitetni az emberekkel, hogy mégmindig ő az Orbán ellen való Áfiom? -ezt nevezik a XXI.század művészetének és Joseph Heller is azt hitte, hogy kigondolja csak Milo Minderbindert (bár egyébként lopta Ilf és Petrov -tól: A szovjet-orosz irodalom kurvanagy hatássalvolt az amerikaira, de ezt is hányszor elismételtem már, bár a netokráciában 10-szeresismétlési szabály működik...)

2009-ben,aMocskosKéthét után megmondtam: ferielvégezte a küldetését és innen (mármint onnan: Farkasverembe esett ártatlanarcú kisfiú,írta Magyari Péter) egy játékos könnyedségévelésszórakozik..

Feri 1 db haszonért belesemkezd semmibe. Ferinél egy csapásra a 2-tütni aminimum,deinkább a 3,a 4 -et ütés az optimális nála 1 csapásra.

Amúlt héten plez a Pfizeroltásos cucc:Egyenesen olyan zseniális,mint a Picassokép,amit alásemkellettPicasso-nakírni.
Annyi becsület voltPicassoban, hogy aztán a belőle doktorált művészettörténészek is hiába vitták alaboratóriumból egyenesen a festékelemzésselbizonyítottan Picassoképet szignózmia vén szoknyavadász nem írta alá azzal, hogy valószínűleg, amikor festette, nem véletlenül nem szignózta. Olyannalmeg vumensztyudik hiába iskerülték volna Picasso-t, hogy leszopják,Európa 1291 legjobban szopó nője szopta le Picasso-t fiatalkorában. Igaz,a csúcspt Georges Simenon tartja,de út unalmasan és szakmányban szopták azok a párizsi szakembernők,akikamegszállófricceket is.(A 44702bátor francia ellenálló asszony,aki porontyokat is szült a fricceknek,sima háziasszony volt csupán és húsjegyért)

Frick László Intézet 2021.05.03. 16:00:55

@csillagkúll: Feri játszik és a könnyedségében túltesz Lócin is,akinekpedig vele ellentétben nem csak stílusérzéke van a játékhoz,de arányérzéke is.

Feri módszere a gyűlöleteloperálás:Amíg az emberek annyira belefeketednekmár az eszeveszett gyűlölségükbe Orbán iránt, mint ami Cocó nénénk,addig minekváltanále Feri Orbánt.
Kiveszed a képletbőlOrbánt éshiába lesz még vagy 70 évig Orbán a hibás,egy csendítésre Feritazonnalfelismerik.
Ahogy az MSZP webmestere is felismerte Ferint a 2007.szeptemberi MSZPévadnyitón előadottmókájában éslevette a videót ésmég a szövegébőlsem maradt semmi Gyurcsány Rend és Szabadság c. náciprafrázisának.(Amit a nácik persze loptak,mert 1932.novemberében még a német szocdemek kincstári dumája volt)

Szerintemén vagyok az egyikemberVadaiÁgin kívül,aki felhőtlenülképeskacarászni Ferialakításain, csaknekem nem csordulmeg a Bartolini mirigyem csapja. Ugyanis a férfiakban annak a mirigynekmás a neve. Éshát Ágiban.. hogymondjam..Dolgoznak a pavlovi reflexek. Hátradől Ági:"Mekkora nagy fasz vót mán megint ez a Feri!" -viszont nála ez nem annyira költői,mint amilyen konkrétum.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.05.03. 16:24:29

@Frick László Intézet: ennyi feriérzéssel már doktorálhatnál feriből és a bravúros polyácaságából

Frick László Intézet 2021.05.03. 17:24:08

@csillagkúll: Kertész Imrének van egy dolgozata,amibenlevezeti,Krúdy Gyulaés Hamvas Béla prózái közöttmik az össszefüggésekésezektőlmiért organikus a magyar irodalomban Hamvas. Azt hinnéd...mi?:D-hogy egy ilyen dolgozatot csakúgy meg lehet szerezni.

Ziegler Gézának amaga korában pornóját A lú meg én-t pl könnyebb volt megszerezni a múlt század 80-as éveiben,mint Kertésznek ezt a dolgozatát.

Természetesen egyáltalán semmi vicces nincsen abban, hogy doktorálni tudnék Uj Péterből vagy Gyurcsány Ferencből(az a jó, hogy a két disszertációban sok az egymásra hivatkozási lehetőség,ugyanis az index Gyurcsány AgitációsésPropaganda Osztálya volt 2012-ig. Igen-igenmrégtávozott korszakában folyamatosan.

Van Szilyprofesszor dolgozata, biztos sokszor bepipikéltélmár rajta nevettedben:ÁgybavizelőFerenclett a Nemzet Színésze vagy mi.na.Plaki meg képesérteni,hogy Feri miért rendeltemeg Szilytőlésmiért fizette ki busásan, valamint miért olvasta fel bruhuhuzva annyi kertyparty-n a Szemlőhegyi úton,az már akár alkalmas lehetne témavezetőmneka doktorihoz.

De hol találnékilyet?

Mindenki Kornis ésPara Ká 2005-ös "vitájához" ér föl,miszerint mind a kettőt picsán kéne rúgni és akkor(mármint a másik,az Orbán) rendbe jöhetne apolitikaiéletünk.

Hát ez.Kolosszális.Török Gábor Elemez pl ingyen oszt ilyen tanácsokat.

vagy ott van a Mór Megtette,de a mór nemhogy nem megy,hanem még zsaküzz! Amit egyébkéntnépszerűen Őszödi beszéd -nek ismernek.

Kétember olvasta elezt a beszédet,amásik Gyurcsány Ferenc volta diktafonba,a Szemlőhegyi Úti Varázskonyhában.

Hogy doktoráljak le,ha nem találoktémavezetőt,aki olvasta volna valaha is tovább az Őszödi beszédet,mint amit a FIDESZ APO öngyilkosan ostoba mód halálra ismertet, az elkúrtukosat.

Feri retorikájában a pornó nem céltalanság .. vagy vágykiélés,mint Tarantino-nál alábfetisizmus (lehetőleg retkes sajtszagú hippilánylábakkal a szélvédőnél)

Feri eredetileg úgy volt vele:A FIDESZ kezébe, ha jut ez a Mórmegtette beszéd,az elkúrtuknálmeg a végighazudtuknálfognak leragadni és

nemúgy lett?

Az Őszödi beszédtémája nema hazugságművészete (= politika) hanem az, hogy senki nem táncololyan jól,mint Feri,senki nem tud annyit,mint Feri még A Gyuríííí sem.

Nos,utána jártam, hogy Surányinak per Gyuríííí-lehet-e a megszólítása Feritől.

Mit gondolsz.

A beszédben sakk-matt sülráaz MSZP-reaz, hogy Feri nemcsakhogy mindent jobban tud,de ráadásulaz MSZP-sekről nem is akármiket és ha ő egyszer kinyitja a szákját.ha őelkezdene beszélni:

Kár, hogy ezt a beszédet így soha senki nem hallotta gyurcsányon kívül,Piroska néni azt hitte, hogy Ferimegint önkielégít a konyhában,(mint ahogy valójában igen) és nem nyitott rá.

Képzeld elŐszödöt.Hosszú asztalok,MSZP főségek.És Feri csak elkezdené ezt a.. valljuk be őszintén..alkoholistavérforralóan geci aljas szöveget.
Szerinted:Egy mukk nélkül hallgatta VOLNA az a sok iszos MSZP-s?

(aminapvolterről bejegyzésem)

dudenbuch.blog.hu/2021/04/30/a_mormegtette_kotelesseget_denemfog_menni_sot_haen_egyszer_kinyitom_a_szamat_haen_elkezdek_rolatok_b
süti beállítások módosítása