"A [valami] őszintén beszél a nőknek a[rról,amiről be akarnak hülyíteni téged]ról!"

/reklám kaptafa, 2017-2025/

nagyon hasonló ez a szituáció a mai gyermek - szülő viszonyokhoz.

A szülők 99,99948261% -a a gyerekéről úgy nagyjából a gyermeke ivarérése hajnalától a kb a semmit sem tudja.Anyákat hallottam dicsekedni,miszerint nekik a lányuk egyben a baricsajszijuk is. (bár a női segglyuk kitörlésének a helyes irányára nem tanította meg,arra viszont,amire minek,atrra hogyne is! ->KorszerűModern Jövőbevezető Anya Lánya Prozsektek)

Sok szülő még a gyereke saját hangját sem ismeri,mert a mai 28-47 éves gyerekek otthon még a régi gyerekkori hangjukon beszélnek,kb egy terccel följebb is. Gügyögcsiül. Úgy néznek ki,mint Donáth Annácska vagy Dr Cseh Katka,32évesenmár 42-nek,de tapsilnak ücsiznek, nyamilnaak és lelkcsikélnek anycikával.

A fiúk mindig és mindenben lemaradva,ma már a borravalóval egy lecsóban.

Éppen ezért lenne érdekes férfiaknak egy mozi,amiben valami Dove reklámszerűen Egyenlő Bánásmód Csúnya Lányokis Szerepelhetnek

akcióban mindenféle nőket összeengedünk és a téma a pasijaik.

PlBéla ésKriszti szopatás után,alány hagy egy nyeletet, csókolózni szoktak.

Igen ám,de Kriszti magyar nő, ezért egy kb 37 másodperces nagy jelentben érzékeltetni, hogy geci?-csak ha a makkot kéne egy kicsit megszopdosnia,ki lenne attóla gálája.

Ugyanez a pinanyalás kérdése,a rivallva nyalató Olga (azért mezítláb nyalat,nem SS-lovaglócsizmában,mint a filmeken...) csatlakozik az előtte szólókhoz arról,hogy a sok hülye pasi milyen sokat képzel bele az unalmas propellerezésbe.

Arról mennyit mutattam már,a gyűjtéseimből,miszerint egy Korszerű Modern Jövőbevezető Sajtó karrierjét Kigondoltam!ozó 34éveskislány a szájávalmiket mond a gyerekvállalásról, eközben a teste és pl a biológiai programja 180-fok' ellentéte.

"ÉVA:Mi vagyok én, a faszomat, mosógép?"
 

Ő úgy tudja, azért tart már a fűvel-fával és a fotelgombbal is korszaka 12éve,mert szereti a szexet,pedig dehogy,ez mindössze a teste  gyerekeket rakásra szülni biosz-programja velejárója és elvileg a nő harmadik élethetedje végére rendes normális asszonyalitásban kéne elsimulnia...

MAJA:"Holélünkmink,a középkorban,mi a gecim ma már az a normalitás?Én akarom ezt,nekem így esik jól,sééénki nem tud bemagyarázni nékem semmit!

(és tovább gyomoszolja a csípőnaci miatt is malachasátaz újdivatúhosszúderekú "retro" nadrágba. Hanyatt,henteregvén,hátha.

Minden ilyen Dove-reklámalkalmas nagypicsaillatúnőidzsemboriban vannak azonban igen-igen jelentősen hallgatókis nők.Olyan...kis..takarosak, csöndesek,azzala Kis Manyi színésznőreemlékeztetőhuncutsággal,ahogy ez a szíénésznőnkakrumplit szedi Zolnay Pál...hogy szaladnaka fák c.filmjében és hibátlanulönti a szedővödörbőlakrumplit a zsákba.

TÁRSADALOMKUTATÓMaga reklámokat néz a tévében,meg filmeket? Beszarok!

ÍRÓ Bocsánat,művésznő...maga..eee ..ö..Hol szokás mostanában terepezniük?

TÁRSADALOMKUTATÓ Interneten gyűjtünk adatokat és KSH statisztikákok szűrjük át. Fészbúkon lekérdezünk,514-es mintákban [amerikai egyetemneve]-módszer alapján. 
ÍRÓ Köszönöm a riporot,további jóéjszakát!

 

Beszéli a Dove Reklám Zsivaj a szokásosokat, ezek a kis nők pedig szó nélkül...lábat váltanak..unatkozván úgy csinálnak,mintha érdekelné őket egy nipp a vitrinből vagy szeretnék a pezsgőt s kortyolnák (de nem)

Nos,ezek a nők azok,akik egy TóbiásJózsef alakú és lényegében kopasz bűnözőnek három gyereket is szülnek,s amíg az uuk a titkárnőt szopatja a Jézi tojta pink Smart-ban (amit szintén megcsalásmiatt vett engeszetlésül) a titkárnőjét,a sorban a beállón tehát az X6-os BMW következik, azzalmegy vásárolni.

[Napokkal Várkonyi Andrea kiderülése előtt írtam ezt a bejegyzésemet, csak későbbre időzítve...]

Miközben,ismétlem,mi av élekedés a Kopasz Állat Fallokrata és Bűnöző
kategóriáról.

A közben a maradék csöndes kis tündérek,akik nem a fagyóból veszik ki a gyári réteslapot, hanem nyújtják,felvarrják a gombot,ha leszakad,mert milliárdosnék (csak a friderikusz sándor szerű felkapaszkodott parvenű-nék nem vacakolnak)

Ja,és tükörbő ltolat a Mercedes Viano-val, ha meg éppen az a következő az összevissza parkoltak közül.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8116497110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frick László Intézet 2021.05.02. 07:12:27

@vektortér: Na,ezért szedemén a sátorfámat Kambodzsába. Inkább vigyen e la vérhas Kambodzsában,mint a az európai zsíragyhalál
süti beállítások módosítása