A  németek szerint a farkasokkal [együtt] mindig csak üvöltözni kell,osztán gondolni az ember azt gondol,amit,ha megnézel egy rendes stadionban rendezett nácigyűlést,akkor ott az emberek szobormerev arccal egyenesen előre,se jobbra sem pedig nem balra,nem néznek csak előre,előre és nagyon

nagyon

nagyon hallgatnak.

Mire jó ezt MOST tudni
Majd lesznek a Fokvárosi Jelenetek NSZK-ban 2028 környékén,akkor nagyon jó lesz tudni.

Fokvárosban ugyanis elég kevés a német.a búrok,azok hollandok,a többi meg angolszász. Vagy turista.

Az angolok NEM téglaporral tisztítják a puskájukat.

A németek vannak akkora birkák, hogy leállnak együtt üvölteni a farkasokkal.

Velem még felszedették a németek a papírzsebkendőmet,ha kitúrta magát a Wrangler-em zsebéből.
Az Arme Migrant mellett most eliszkolnak,de a Fokvárosi Jelenetek idején majd már nem.
Ám,ha kitalálod, hogy ki lesz a hibás az 51 éves Bede Marci bácsi szerint a fokvárosi jelenetekért,kapsz egy zsetont.

fokvarosianzix.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6616505894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wildhunt 2021.04.28. 23:05:00

@Serény Vélemény: A srác blogját végig olvastam. Én elhiszem, hogy rengeteg hozzá hasonló ember van még Európában. Ezért nem hiszem hogy a FRLI-nek igaza lesz Európa pusztulásáról. Valami van ezen a kontinensen, amit nem tudott elmosni sem a római birodalom, sem az iszlám hódítás, sem a vallásháborúk. Az, ami a kereszténységet is a saját képére formálta.

Frick László Intézet 2021.04.29. 06:21:42

@Wildhunt: @Frick László Intézet:
APusztukás-tminndenki látványosan és radikálisnakképzeli el.

Nem.

Apusztuláselhúzódó,nagyon kényelmetlen...augusztusi kánikulában a szúróspuver a puszta felsőtesten

Az ok a trendképzés:Mindenki a meglévő pontokat súlyozza,majd az így keletkezőpontokat egyenesvonallalösszekötvén a jövőbe vetíti ki -nem.

Majd,amikor az oiropidmár egy szöget sem tud a falba verni,akar majd néger fejeket beverni.Menne neki a "majmok"-nak.

Volt egy jelenet 2015-benBudapesten,amit orbángyűlöletbe SükösdMiklósmódján márteljesen belehülyült emberek reménysóhajai szellőztettek:Elindultak gyalog a menekülteka Keletipu-tól.Nyilván meg voltszervezve,egyes újságírók eléjükmentek taxivala város határához, Budaőrs felé..

Mások már a Duna hidaknál kifulladtak. Az európai picsa + fitnessz + makrobiotikus húdddeegeészségesmárétkezcsi..kocogva nemképes a menekültek sietősre vett lépteit tartani.

Merkel,ahogy elbőgi magát a nála 2évvel fiatalabb hatgyerekes szír dédmamán. Hogy gyalogolnia kella néniniek,de ez a néni 3000 gyaloglóbotos vele egykorú gyalogtúrákban edzett picsaembert legyalogol, 30kilométeren 10-et ver rájuk.

Ez a gyaloglóbotos fajmagávalviszi a gyaloglóbotját Thaiföldre is. Este kimennekaz utcára gyalogolni a gyaloglóbottal.

Szerintetek a világnépei meglátnak...ilyen seggembereket.

Nem,természetesen létezik a japánidiótizmus és pusztít már Kínában is.De a legelgurultabb japánidióta is valamennyire MŰVELT valamire TÁMASZKODIK..nem egodeista.

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.29. 16:49:03

@Wildhunt: Európa nemn vész el, csak átalakul, barnább bőrű iszlámot követő emberek lakóhelye lesz.

Wildhunt 2021.04.29. 18:56:39

@Szorgalmas Gyémánt: eddig erre minimum 2x volt kísérlet. Nem a színesebbek jártak jól.

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.29. 19:45:32

@Wildhunt:Tudod, hogy lett Európa kersztény? Nem, nem úgy, hogy pogány Róma rohant megkeresztelkedni. Demográfiaai győzelem volt, a keresztényeknek voltak gyerekeik, és a kor mércéje szerint is sok volt nekik, a nemkeresztényeknek meg alig, vagy egyáltalán nem. Ugyanez zajlik most is. Darmstadtban látogattam meg egy kitelepült magyart, a gyerek olyan oviba jár, ahol rajta kivül egy fehér van még: egy orosz.

"Német"országban már tehetsz arabul le lehet tenni érettségit:
deutsches-schulportal.de/unterricht/arabisch-boomt/

A német németek termékenységi rátája 0.65 - 2015-ös adat. Na a "migrációs háttérrrel" rendelkezőké meg nem ennyi. Ngéy generáció mlva már 72% -os lesz a nemnémet arány, a fehér ember egy egzotikus, öregségével sok problémát okozó kisebbséggé válik.

Amit te kölönleges erőnek látsz, az Európa földrajzi adottsága kombinálva az ott egykor élők munkájával, vitalitásával, hazaszeretetével. Ez az embertipus tűnt el, helyébe lépett a tudatosan gyerekmentes, lmbtq, woke, vegán, klímavédő agyhalott szerencsétlen, amely embertipus átörökített gének híján eltűnik aoda, ahová való - a picsába.

Frick László Intézet 2021.04.30. 05:29:33

@Wildhunt: @Szorgalmas Gyémánt:
A fejlettnyugaton felnőtt egy generáció,akik egy szöget nem tudnak beleverni a falba kalapáccsal. Nem tudnak dolgozni -izmaik sincsenek hozzá. Az USÁ-ban maradtak archaikus alapok, "cserkésztárbor"-szerű nyáritáborok.Pom-pomlnyok,akiken nevetünk,de akikittOirópában akár akrobatikusnak számító gyakorlatokat mutatnak be.

A FORTEPAN-on figyeltemfölarra, hogy Budapesten a Horthy-korszak egyetemistái-gimnazistái és neem csak a fiúk...olyan testalkatúakvoltak,amitma csak a mélyszegény magyar proletárgyerekek között.. nagyon-nagyon ritkán láthatsz, csak csont,izom és bőr. Szíjas véknyas izomzat.

A mai európai nőnek annyi zomuata nincsen,hogy egy gyereket megszüljön.

Rendben van, hogy "haderő" -de kiknek? Az USA legutóbbi hadikalandozásaiban egyharmada a beöltöztetetteknek már nem is USA állampolgár volt.

A Nyugat Gazdasági Csodák alapja az olcsó vendégmunkás. A segélyenélésnek is. A "jóléti államok" gazdasági alapjába a munkát nem is a kontinensen viszik már be.

Hogy mondjam:Ha megeszem Dr Czeizel életművét,akkor csupán egy kis vérfrissítésről van szó.

Semir a Cobra 11-ben német nőket kefél -deebben a mostanimenekülthullámban kizárnám azt, hogy vegyes házasságon agyalna még az a szexuális nyomorgóis,aki az Indiák 4 Egei alólérkezik.

Egy átlag európai nő vaginájaki se birja már azt,amennyit egy ilyen ázsia vagy afrikai férfi egész nap kefél rajta. A női hüvely egészségének az egyik alapja a sok-minden bio ápolóanyag,amit a sperma tartalmaz,ez egy szisztéma,nemmost találtákki,ésengem pompásan elszórakoztat, ahyog a fejlettnyugatiember hűűűddddeevolucionista mármeg zöldtudatos és bió -csak a szaporodásával kapcssolatban nem?

Olyan sok ész kell kiszámolni azt, hogy a császármetszés elurhodásából biztosan nem lesz 2-es fölött a szaporodási ráta?

Akik ezt az újmenekül thullámot rárohasztották Európára,nemévszázad-ban gondolkodtak, csaak évtizedekben, egy húszéves tervrésze volt.

Csak közben elfordult a világ ennek a tervnek az alapjaitól,a fegyverkezéstől és a XX.századi hatalmi erőfitogtatás móccereitől.

AmikorEurópa aannyira ertős volt,hogy a törököt

200 év alatt

vissza tudta verni, azok a férfiakis.. nőkbőlbújtakki.Elmentek a férfiak hadakozni..és maradtak az asszonyok a hátországban. Voltmire támaszkodni.

A mai Oirópában, ha még,mert a férfi mindig annyira elmaradott... egy férfinek olyan tervei vannak,amiben támaszkodnia kéne,fog egy másik férfit magának és arra támaszkodhat.

Nem záromki, hogy ha a mai trendekre egy vonalzót rakunk,akkornemlesz majd fogantatás férfisegglyukban a kakifrunclikákközött 3000-ben,mincs is messze az az idő.

Frick László Intézet 2021.04.30. 06:35:51

@Szorgalmas Gyémánt: Nos,ehhez a meskete az,hogy a z újnémetek asszimilálódnakarégiekhez, nyelv-és kulturaváltás lesz úgy, hogy marad is a fejlettoiropidból,de Dr Czeizel genetikatudományossága szerint frissül,újul.

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.30. 08:11:46

@Frick László Intézet: Annyi marad a németekből, mint anno az árja testéverikből Indiában vagy Iránban. A nyelvükből meg a kultúrájukból még annyi sem.

Frick László Intézet 2021.04.30. 13:29:54

@Szorgalmas Gyémánt: Azt várom már,hogy a sagen-t mikor cserélik le a say-re.

Serény Vélemény 2021.04.30. 17:34:44

@Frick László Intézet: Az olcsó vendégmunkás, meg a padlás. Az a padlás, ahol megtalálták a hetvenes években a nagypapi által a kitudjahonnan (hehe) katonakorában talált ikonosztázt. Vagy harmadrangú, 20-as évekbeli festő kis méretű vásznát. Ami pedig a hetvenes-nyolcvanas évekre márkatízezreset, vagy százezreket ért véletlenül egy megfelelő svejci aukción.

Serény Vélemény 2021.04.30. 17:36:53

@Wildhunt: abban szerintem van valami nagyon vad, elementáris igazság, ahogy természetesnek veszi, hogy amikor az ukránok és az oroszok összevesztek, és háború lett köztük, az orosz haverjai is hazamentek az ukránok ellen harcolni, meg az ukrán haverjai is hazamentek az oroszok ellen harcolni...

Wildhunt 2021.04.30. 22:31:55

@Serény Vélemény: Azoknak még van hazájuk. Most az mindegy is hogy milyen.

Frick László Intézet 2021.05.01. 05:33:31

@Serény Vélemény: A 70-esévekben keringett egy németnyelvűlevélszöveg minta.Miszerintéhező,nyomorgó,mkommunistaelnyomás alatt élő,hűdevallásostanár vagyok,éhezek,nyomorgom,ruhám sincsen.
Gyüjteményebnez az egyikilyen tanárorosz tanáris volt,legálisan és elégkönnyen kijutott a Szovjetúnba. Amásiktanárrólmár írtamrégebben,aki ingyen nyaralt..írónakadta ki magátésennek a respektjén,meghogykülföldi, valaholatilosban az oroszpusztán kiszállta vonatbólés a tanácselnökökfaluról falura adták, hétközben felfűtötték nekia fürdőházat,vodka,uborka és menyecskehús. Ez a másik tanár vitt egybőrönd Levi's farmert.ami elég nagy befektetéssvoltakkoriban,két havi fizetése. Ikonokra cserélte és az ikonokat aztán kék útlevéllel kivitte NSZK-ba. Alegsötétebb"kumunista"megye középiskolájában..egy magyar papirzsebkendője nem volt,minden csak nyugati,nyugat-német.

Frick László Intézet 2021.05.01. 05:36:01

@Serény Vélemény: Egy vagyont lehetett a tarháslevelekkel összeszedni úgy is, hogy a postán a csomagokból a csokoládékat és a kozmetikumokat kilopták. NSZK-ban alakások szekrényeiben már akkora ruházat kb fele-egyharada úgy kerülta segélyzsákba,ahogy a cimkéjével együtt a szekrénybe akasztották. Ha teliletteknagyon a szekrények,akkoraderéknyugat-németek segélyszervezeteknek adták a divatjamúltakat meg a kihízottakat.
süti beállítások módosítása