Végül hiába a vivőhírpremcsik beígérése,  vagy a RetekKlub Házon Kívülcímű szakmányban uszító fantazyműsorának a ravaszságai, nem sikerült rendesen bömbölős aggregátorokkal reszkető hűtőkamion félpótsorokat fényképezni

 de azért részeredmények csak lettek

Iszos Julianna kedvenc azt irta az úúúságjában:

A reklámot nem én vágtam be,eredeti hír24. teljesítmény!4!!4!4

reszered_menyekhutokontener_all_a_debreceni_koztemetoben_24_hu.jpg

 

Aki jóloolvas a sorok között,most már sopánkodhat,mennyi halott kellett volna még Somogyi Zoltán ruandásnak alaposabban felhuhogtatható  szépreményei eléréséhez:

screenshot_2021-04-21_gondot_okoz_a_covid-halottareszeredmenyek.jpg

screenshot_2021-04-21_hutokontener_a_debreceni_koztemetoben_huhuhuuuuu.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr7916508260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2021.04.21. 11:13:33

És ebben a konténerben később ugyanúgy, ahogy covid előtt - fagyasztott halal módon vágott birkahúst is fognak szállítani?

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.21. 11:15:08

Jajj, de szeretnék azokat a hűtőkonténerekbe nem férő hullahegyeket, de csak nem jönnek a képek.

Frick László Intézet 2021.04.21. 12:15:07

@Serény Vélemény: Nem tudom.Az USA a nagyonfejlett az ilyesmiben és ott százszámra használtak ennélnagyobb befogadóképességűeket elegészen az 5 tonnás fagyasztottáruterítő kisteherautókig. Ők a minta és a bezzeg:Ahogy ők csinálják,biztos az a jó.

@Szorgalmas Gyémánt: Nemkeresem előneked,dem ost a műfaj csúcsa a nem hűtős sima tengerhajózási/cargo-konténerekben rothasztani a hullákat és trópusi égövben.Azt nem tudom, hogy ott a sajtómunkások hogy kezelik ...
süti beállítások módosítása