Vélt nácik elleni

nagyon is valós jövedelmeket és foglalkoztatottságot produkáló

szívós véleményformálással sikerült elérni azt

hogy ma Orbán bácsin kívül már senki nem lát baloldalit meg liberálisokat

viszont a mai Ellenzék legendás nácivadászai úgy öltik a kart a félfaszistákkal, hogy saját maguknak kell beszopniuk a hazugságot valamiféle ideológiai fejlődésükről.

2018-ra nem állt össze a Szivárvány Koalícióaz országgyűlésért

Orbán volt a hibás azért, hogy Orbánt "nem lehetett" leváltani :D -ja,meg "Orbán ügynöke Régtávozott Miótanemszámítmár Ferenc :XD

de az OGY elbukása után hónapokkal Budapestért már perszehogy!

Gyanítom,hogy e zseniális kommunikáció végül nagyjából azt is eltörli,amit ma "mérsékelt jobb"-nak eufemizálunk és amikor Oi-Oi-Oirópa hangulata fokvárosias lesz és a nácik? A nácikksözönni fogják, annyira jóllesznek,majd a nemlétezőMérsékelt Jobbközéplesz a hibás

a viszacsapó reflexekért.

 

Ne legyen így .

eljovetel.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr7716506128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.04.20. 18:15:46

Jó is volt, imádtam, szegény öregjeim meg nem értették. Azóta azért Tóta is segget csinált a szájából, de ez manapság szinte már-már természetes.

Frick László Intézet 2021.04.21. 05:37:09

@don Fefinho: Eleitől fogva nálam a rangsorban Tóta Uj és Bede után következett. Annyi,hogy Uj és Bede semmibenhívők és sem Istent,sem embert nem ismernek,Tóta azonban szinte liberális. Szily csak akkorliberális, ha elégdroghoz jut és nemképes már kontrollálni magát.

Mutatok azonban valamiket Tótáról,amikpéldátlanokésaz egészvéleménydiktatóriumföléemelik:

-Tóta szokott a HVG ben kommentelni az olvasóihoz
-mindmáig Tóta az egyetlen,aki a népszopatásmiatt elnézéstkért a néptől -stricik sem szoktak szájbapuszit adni a szétszopatott szájú dógozóknak
Szimbolikus volt Tóta szájpuszija Non Touché,inkább csak szóltalevegőbe,mint ténylegesen,de ennyivel is péédátlan tudott lenni

A többi népszopató szerint ennyirehülyék az emberek, hogy bekajáljákavéleményrácsukat,akkor ezt is érdemlik.

"Nem így szopatnánk az olvasóinkat, ha nem azt látnánk,hogy még ennyit sem érnek"

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.04.21. 13:55:21

@Frick László Intézet: Mármint nem a Tótát imádtam, hanem az Eljövetelt...

Serény Vélemény 2021.04.21. 14:28:41

@Frick László Intézet: Tótával már a kétezres évek legelején vitáztam arról, hogy szerintem ő nácibb, mint az általa nácinak stemplizett egyébként nem nácik, pont azért, mert ő kizárná az ember definíciójából azokat, akiket nácinak stempliz, ezzel szemben az általa stemplizettek meg nem zárnák ki őt az ember definíciójából.

Pedig akkor még zsír szdsz szavazó liberális voltam...

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.21. 16:09:47

@don Fefinho: Az Eljövetel a maga korában minőségi termék volt.

Frick László Intézet 2021.04.21. 16:12:16

@Serény Vélemény: Én kizárom a nácikat az emberek közül:Az ÉSZ vérengző majmainak tartom őket. A nácik semmi benhívők (kripto-ateisták is) ..filozófiájuk vagy ideológiájuk gördülő,mint valami vírusfeszt újulnak. Nem valamimaskara és maszkabál-ahogy Tóta nackókutató azt faszkó [faiszták] alapján hoaxálta.
Tóta alaptévedése az, hogy szerite a faiszta meg náci szinonimek. Mint az Alpesi Valuta a Svájci Frank-kal, hogy ha sokszor leírja az ember,néha váltogathatja e kettőt

Semmibenhívő a náci
és egyre közelebb jutunka véleménynácikhoz :D

Serény Vélemény 2021.04.21. 16:15:21

@Frick László Intézet: Aha, de itt a stemplizésen van a lényeg. Attól még valaki nem lesz náci, hogy egy tótaw felstemplizi annak. Még fasízta se lesz.
Igaz egyébként, hogy kommunista se, ha a másik oldalról jön a stempli.

Frick László Intézet 2021.04.21. 17:10:06

@Serény Vélemény: Amásiknagy baj Tóta hatásos hatásvadászatával az volt,hogy faisztákat szorzott fölnáciknak..ésakkor a sokhülyegyerek félfasisztáklegyalogolásátóla kb az antifaiszta mozgalommal, Dimitrovval stb KÉPZELImagát azóta isegyenrangúnak

Meg persze Tóta is mekkora hős lett.

A MatulaMagazin meg az internet korszak előtt feltalálta már a nácik picsánrúgdosásának az otthonról,a gecis zsepi szagú fiúszobában véghezvitt húdehősiességét.

Most ott tartunk, hogy az egyik főbb náci Gyurcsány irányítja az Ellenzéket és egy mégújabb verziójú náci Márki-Zay csóválódik a végén. Közben a "már nem is annyira faszkó Jobbik" És Tóta pragmatikusan -azért morgolódva,de - szolgál szépen ,mert a jócél ugyen 1993.óta változatlan. Igaz,A Takony-nak azóta +36 neve lett.

Frick László Intézet 2021.04.21. 17:13:02

@Serény Vélemény: Emlékszel,amit a búrokról mutattam:Vadásztak a szanokra,mert majmok,de azért megbaszták a szan lányokat meg asszonyokat-akkor nem voltak majmok a szanok? A nácik meg a lágerekben zsidó nőkre jártak rá.
Sokfajta majom csodálatos,de a hehér germanoanglosaxo majomnál kevés a csudálatosabb...

Talán a mongolok vérengzései...
De a mongol kánok nem gondolták a népüket felsőbbrendűnek.Konkrétan: csürhének inkább. És multikulturálisak voltak

Frick László Intézet 2021.04.22. 06:55:40

@Szorgalmas Gyémánt: Nemsokáramajd, csak dögőjjeön meg a Kárpátok Borzanárója már, azt a fajta liberéizmust,ami lehetővé tette Rockwell nácipártja legálisműködését,bírálni fogják.A következő tyúklépésmeg a liberalizmus lesz.
süti beállítások módosítása