Az USA olyan XX.századi konstruktőrök versenyét hirdette meg, amit ma már ki sem szar le,mert a fekália is értékesebb meg bio-bb annál.

 

post it

Bocsjav, talán még Észak-Koreát érdekli a fegyverkezési verseny...

Ukrajnának vakcinákra nem telik,de bejelentkezett veterán atomfegyverekért,ha lezsírozzák,az értékük csak nőni fog...

lábjegyzetek és margóra:

America is back and ready to lead world

/Joe Biden 2021.jan./

Az USA meghirdette,hogy készen áll ebben a versenyben átvenni a vezetést, csakhogy a Globális Spekulalizmusban a fegyverkezés, a XX.századi hagyományosi imperialista  trükkök [->kapitalistaimperializmus -><- szociálimperializmus] diplomaták kiutasítása,szankciók és embargópolitika nonszenszbe számítanak.

Ha minden kontinensen vannak tag-konszernjeim és csak Kínában a 4 alaptípusú vállalati formám (állami-nak látszó, rejtettállami-nyíltmagán, magán-magán és csakmagán ) akkor mit ér az embargópolitika.

lbje.jpg

Az USA szankciópolitikájában minden 478-ik szankcióra, ha még valamit reagál más.Az oroszok pl most a csehek seggnyalásán berágva válaszoltak a diplomácia XX.századi szokásai szerint,de  egyébként oda se fittyentenek.Még megszólalni sem, utoljára A Gonosz Tervek EZ VESZÉLYES Mestere Putyin 2016-ban ugatott vissza annyit a búcsúzó Obamának, hogy nem lesz orosz válaszlépés.

Az "orosz hekkertámadás" üzletág..ezt folytatni sem érdemes,annyira szánalmas már...

 

Van verseny,hogyne lenne  a XXI.században,pl  van vasútépítési verseny, tengerihajózócsatornaépítésiverseny, Viaduktépítésiverseny a Himalájában,oirópai bérgyártatók versenyeztetnek Dél-Kelet Ázsiában gyerekmunkásokat, van verseny a bankiszférában a hagyományos irodaházas többezer picsát foglalkoztató fizikaikiterjedésű és az internetes virtuálisbankiszféra között (ez engem az SZDSZ mezei futóversenyeinek a szituációjára emlékeztet,amire a fejlettek biciklivel neveztek be) Ki ver több embert át elektromosautóval körbefos, emblémafejlesztési verseny is van,a hazugság versenyeiről a Népek Minősége kategórába ne is tapicskoljak bele...

LYNDON És Edgár..mirőli smerjükmeg őket..sz'al érted,neked tudnod kell.

EDGAR (rémülten) Nekem?

LYNDON Csakúgy kérdem. Foglalkozol..ilyenekkel is..márminthogy a szakmádból kifolyólag.

EDGAR (félnyugalommal) ..hátöö,a hajukat, ahogy fésülik,meg a járásuk olyan.

(Lyndon B.Johnson és Edgar Hoover beszélgetnek,részlet/

Ha az USA hadihajóinak a Fekete tengeren csak 2015. óta megtett tengerimérföldjeit összeadjuk, akkor körbeérik kétszer a Földet,míg pl ha az orosz flotta,mint tegnap is,kihajózna a Fekete-tengerre,akkor háborúsveszély konfliktusként élőzi a CNN...és..jujjognak is Nemzetikeresztyén Dél 70-en felüli háziasszonyai, hiszen a múltkor egy büdösruszki hadihajó a Mexikói öbölben, de addig is nézzünk kövér törpéket  vagy rothadóemberibőrök gyógyászait a TLC-n a Pokoli  macskák sorozattal

azt nem élőzi a CNN , hogy az USA szokásos fekete tengeri demonstrációjára hány cm szarkolbászt se nyomtak még a részeges idióta orosz admirálisok se...

https://m.blog.hu/du/dudenbuch/image/szovjetuniosorsa.jpg

Veszélyes Orosz az amerikai néplélekben

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr1516505808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.04.19. 15:44:48

Magyarország versenyképes, mert a minimálbér emberemlékezet óta száz doboz cigi kereken.

50.000 minimál mellett 500 forint volt a czighy
100.000 mellett egy ezres
160k mellett 1600

Stabilan tartja az értékét, mint pl. a szocreál Lada, ami annak idején 64.000 forint volt,meg most is pont annyi.

A proletariátus a mennybe ment.

Frick László Intézet 2021.04.19. 17:16:59

@don Fefinho: 1951-ben voltakolyan vidéki falvak,aholmég nem látott atéeszelnök vagy a párttitkár sem 100 Ft-os bannkjegyet.MiközbenBudapesten tanácsmilliomos feketézők éltek, cseszkóballonkabátban és napszemüvegben jártak éssajátautójuk valami szövetkezet nevén.

A rizsföldeken 31 Ftvolt a napszám és egy doboz Terv cigaretta 1,20.Az értelmiségiek Mátra cigarettája 2,20

Vidéken munkaegységben számoltakés a zömét természetben adtákki,plkukoricaszárban vagy mlemorzsolt kukorica csutkájában.

Meg ilyesmi. ZSar helyett Sztalin-szalonnát.

A kurvák Márqueznek 1957-ben 5 Ft-ot mondtak a cidázásra,de valójában a tarifa kb 20 Ft volt (10 doboz közepesen jó cigiára.Márquez nagyon jóképűvolt és külföldiül beszélt.

Faluhelyen cigánypinát islehetett venni,megfogdosni 2 Ft volt,deakkor 12-13évesé. Toszni kb egy tyúkáráig is felment,az nagyon sok volt pénzben

Egy versért vagy riportért 300 menőnek 500-1200 nagy neveknek 1200- novelláért akár 2500 Ft-ot fizettek.Sarkadi Imre úgy élt,mint egy tanácsmilliomos,szállodákba járt,a Mátrába síelni,a balatonon vitorlást tartott és vitorlázott.

Nagyon nehéz volta gazdaagoknak elkölteniükapénzüket,most minek lett volna 20 tökegyforma cseszkó ballonja? Egy új Pannónia 9200 Ft.

A katonák lopták a szovjet Marmon-másolat üzemanyagkannákat,de a benzin nem kellett senkinek,azt kiöntötték,a kanna ára 20 Ft volt.

Egy kaparást,azazb tiltott abortuszt 1957-ben is 2200-ért csináltakmeg 1978-ban is. Mind a kétidőpontban a gangon csinálta az orvos henteskötényben,kotkodáltak a tyúkok.
süti beállítások módosítása