Orbán a kétkezével emeli,ha nem lenne a PDSZ=PEDAGÓGUSOK, a sok kis büdösszaros lefertőzné Sanyinénit meg Gizibácsit, ha zárva maradnak az iskolák,kibasszáka szülőket az a múgyis magyarok míjójiélnekkétségekben a és akkor tessék,a jobb szélső,felső  ficakból:

2020_04_18telexaveszelybenazindeksz.jpg

 

Nem így csinálnánk,ha nem azt látnánk,hogy erre van igény.

/szánalmas nyomorék index geci jellegzetes hivatkozása/

"A józsidók azok, akik velünk vannak!"

/Geciváltás 2022./

"Attól,hogy nem vagy ellenünk,még nem lehetsz józsidó!"

/KorszerűModern Jövőbevezető Véleménydiktátor/

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8716505664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Koós Alajos 2021.04.19. 05:28:28

Állítás: fideszközeli vállalkozók nyerik a közbeszerzéseket

Oknyomozó háttérmagyarázat: Kik a fideszközeli vállalkozók, honnan lehet felismerni? A fideszközeli vállalkozót onnan lehet felismerni, hogy közbeszerzést nyer.

Ne mondd, hogy nem kikezdhetetlen logika.

Frick László Intézet 2021.04.19. 07:04:00

@Dr.Koós Alajos: Ez zseniális, fogomés felteszem bejegyzésnek,ugyanis ez így van.

Annyival egészíteném ki:

A Veszélyben az Index 1.0 idején attól,hogy az Index fele részben FIDESZ közeli tulajdonosú volt, csak veszélyben tudottlenni.

Ellenben, ha Vaszily Miklós,az index belsőkörös jóbarátja felerészben tulajdonosa lesz a TV2-nek,akkor FIDESZ-es lesz,majd pedig csak az eszébe kell vennie,hogy részt szerez az indexben és akkor már az index veszélyben tud lenni.

Senkinek nem tud az eszébe jutni,mi van, ha Vaszily Miklós hovatartozásáról senki nemkiváncsiskodott,amikor ottólálkodott a TV2 körül.

Miért nem volta FIDESZnek annyi esze, hogy Veszélyben a TV2 hisztériát indítson ?:D

Dr.Koós Alajos 2021.04.19. 07:27:19

@Frick László Intézet:

Kapcsolódó kérdések még:

Hogyan lehet, hogy a Simicska-féle KÖZGÉP pályája már 2010 előtt folyamatosan ívelt fölfelé?

Ha Mészáros túlárazza a projekteket, hogy szivattyúzza az EU pénzeit mutyimódra a gecinek kifelé, akkor miért nem ad be Strabag, Swietelsky, Colas, illetve bármely EU-tagállamban működő bármely építő illetve projektcég jobb ajánlatot, hiszen akkor csak reális árat kéne adni, és máris vihető lenne?

Frick László Intézet 2021.04.19. 09:08:06

@Dr.Koós Alajos: Amit most mutatok,nemigazi.Viszont elgondolkodtató.
Egy 70 kilóvalezelőtti Simicska az 50 kilóvalezelőtti Orbánnalmegállapodtakvolna,hogy kéthúzássalfalnak vezetika gecimédiát.Nemlesz minden jobbosorbánközelizhető

Simicska szinte megángyánul

újra lehet osztani a lapokat

Mondom,nem ez történt,deegy régiOrbán mégmeg tudta volna csinálni.

Most azt hiszem,részben Simicskának az alkoholizmusába valóteljes belehülyülése vezetett ide.

Szakmailag:Szijj nagyon ért az útépítéshez,Szijj jobb utakat épít,mint a STRABAG a zsét persze ugyanúgy leadva. Simicskameg tudod mihez ért.

Simicska vagy Schlett egy pisz újat nem tudtakkitalálni,ahogy az egész magyar rencervátás utáni gazdasági szféra,mindent Piroska nénitőlmásoltak.

Párcigány király voltannyira intelligens, hogy apróságokban ÁFA csalásokban vagy most pl cigányok találták ki, hogyan lehet pár milliárd€ Európai CSaládi Pótlékotleszippantani MSZK-tólmeg Belgiumtól.

De a zömét Piroska néni találta ki az "innovatív megoldásoknak"

Mesélnékén neked méga csürhéről,deinkább maradjunk annyiban, hogy Orbán kb úgy járt a kivakartjaival,ahogy Hunyadi Mátyás.

Frick László Intézet 2021.04.19. 09:09:10

@Dr.Koós Alajos: Eghészen a FIDESZpolgármesterek szintjég lemenően tudok arra példátmutatni, hogy az orbán alakúmennyire pocsékul választja meg aazokat,akiket közelenged magához és olyanokat szar le,akiket pedig nemkéne.

Frick László Intézet 2021.04.19. 09:18:08

@Dr.Koós Alajos: AKÖZGÉP ésáltalában a magyarok alvállalkozókvoltak.

A kulcs a STRABAG és a SWIETELSKY,e két osztrák tulok.A mammut az nagyon fennkölt lenne.

Amikor Szijjártó bejelentette, hogy a Belgrád-Budapest magyar határ-Bicske közötti szakasza 5 azaz öt év alatt fog megépülni, homárszínű lett a feje a szégyentől.

Senki nem piszkálja,de azértépülöt éven átaz,amit kínai cégek2 hónapalatt meg tudnak csinálni,mert az osztrák Swietelsky-nekkellett a munkátkapnia és ez a bezzeg osztráktempó,természetesen aminőséget akínaihoz képest hagyjuk: Fingja se nincsen az osztráknaka XXI.századi vasútépítéshez,semhogy olyan gépei,mint a kínaiaknak. Jaéspersze Európában olyan szerelvények olyan futómű-stabilizálással.

Frick László Intézet 2021.04.19. 09:21:37

@Dr.Koós Alajos: Eleinte azt hittem,hogy az index gecikmeg az Élet és IrodalomNagy Öreg-jei csakúgy csinálnak,mintha annyira buták lennének, hogy egy bizonyos cg és vagyonméret fölöttnincsen pártközeliség, hanem Amerika van.

Nem a pártnak vannak közelijei,hanem egy milliárdos ahogy gondolja,úgy pufanik.

Most néztemm eg Steven Spielberg Lyndon B.Johnson-ról forgattatott történelemhamisító reklám-és propaganda filmjét,természetesen a korunknak szóló üzenetével. Ami üzenetekkelpersze 98%-ban majdnem egyet isértenék, ha az a 2 % viszont ne lenne ordenáréan hamis és seggnyaló.

Dr.Koós Alajos 2021.04.19. 10:15:06

@Frick László Intézet:

Erre én azt tudom mondani, hogy én erről elég keveset tudok, de hogy a pártok alá be vannak kötve vállalkozók, és mindig ők kapják a megrendelést, az annyira azért nem lehet egyszerű.

Például emlékszünk még a Fidesz állítólagos pártcégére, a Vegyépszerre, amely cég 2004-ben már jelen volt a dunaújvárosi hidat építő konzorciumban, 2009-ben a KÖZGÉP a Margit-hidat felújító konzorciumban és hasonlóak

Frick László Intézet 2021.04.19. 10:30:08

@Dr.Koós Alajos:
Az alapeset az Öreg Cigány, Zarándok János meg a DUNAFERR.

Zarándoknakmenőbányái,viszonylag gépeimeg sokpénze volt.
Az Öreg Cigányt leszólóan így nevezte: "Bányásztársam"
Dolomit,kell a kohászathoz,tudod.

Namost a DUNAFERR az VÉRSZOCIALISTAharcos,aktivista,propagandista vezetés alatt álltMINDIG munkásemberek,munkásököl,meg ami kell.

Csakhogy hát.. az a kibaszott kapitalizmus.

Zarándok először letárgyalta vagy 24puttonyos kőszállító vásárlását, cégeket alapítottminden,majd pedig 10%-kal többetkért a dolomitért,mint az Öreg Cigány.

"Basszátokmeg, ha nem fogadjátok elaz ajánlatomat:Orbán apjátólkellvásárolnotok ésmegöl benneteket a sajtó:nem fogtok merészelni Orbán apjátólvásárolni."

Zarándok is tök hülye voltapolitikához:

Az Orbán,aki fél haszon reményyében belevág valamibe.

Szocialista embertipusnála haszon minimálisan:Egy csapásra legalább 2-őt ütni.

1.Olcsóbban jutottak a Dolomithoz.
2.a Rohatt fijatal takony cigány mekkapta a pofájába az Élet és Irodalom segedelmével.

Szerintem most sokat segítettem neked a gazdaság,apolitika és a politikai kommunikáció,azon belül a politikaiszolgálatos véleményformálás alapösszefüggéseit megérteni.
Ha Orbánnak,,, csak egy kicsi esze van,lefényképezi az apja bányáját és kiteszi az újságjaiba.. egy ..güdör,Kádár kori dudvás kerítés emlékeivel,azért annyi dolomitottermelt, hogy a Dunaferrnek elég legyen.

De:Ismétlem:10%-kal olcsóbban Zarándoknál.

Frick László Intézet 2021.04.19. 10:32:28

@Dr.Koós Alajos: A FIDESZ elképesztően lezüllött..nemhogy 2002-höz képest,demég 2014. előtti állapotaihoz képest is. Nemhogy nem köti be a nyomtatóökreinek a száját, dea nyomtató ökreinek az sem elég, ha már a seggükön keresztül is tömi k őket és akkor még egymáséira is ácsingóznának. Semmi nem elég,nemtudnaakmaguknak parancsolni,mintha holnap a világukvége gyönne.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.04.19. 14:28:03

Ezek a zsidók valami képzeletbeli népcsoport lehet, hogy ennyi mindent el akarnak velük bíratni, hogy ekkora nagy fegyvertény őket nem kedvelni, vayg utálni

Frick László Intézet 2021.04.19. 14:53:39

@csillagkúll: Ismered és mennyire unod:
Amotívumok alacsonyabban vannak.
Amúltkormutattam neked:
Egy társadalom pont olyanés annyit ér,amennyit benne a nők érnek.

Jó,hát ehhez elkéne utaznunk Izraelbe,mert így.. elégkeveset tudok belinkelni neked és az is félremagyaarázható.

Ráadásulújabban az USAHáttérhatalmánaklett valami baja a zsidókkal,gondolom, az, hogy térségi szövetségest váltottak és ma már Szaúdi-Arábia a szövetséges, csakIzraelmeg ne tudja.
Hú,emlékszel,hogy úgy várták a Hurrikánfrizurás hasznos Idiótát,mint a Messiást,hogy az majd helyreállítja a Washington-Jeruzsálem tengelyt, holott a Washington - Rijád tengely járja,ezértlett a másik nagy divat megint Irán basztatása,mert annyit röhögnek már az iráni nők a szaudán nőkön, hogy az felborzolja a szaúdán férfipolitikában a kedélyeket. Érted,iráni egyetemista csajok gránátalmaligetekben pettingelnek európai vendégdiákokkal(tudod,hogy mekkora a generációs szakadék a mai 28-32éves momentumosokés a taknyos kis 24évesek között,akikinternetes híreket sem fogyasztanak már, azt se tudják,amikor ujjazzák a joggingnadrágos-lazapólós iráni csajokat, hogy mekkora az elnyomás,az undemokráciameg az iszlám szélsőségesség,miközben Szaúdi_arábia annyit demokratizálódik a CNN tudósításai szerint, hogy a Jobbik 201.ideológiai fejlődése adja neki az átszállót.

Pl az USÁ-ban van hivatalos zsidó elnökjelölt-jelölt,akinek4évenkénti évek értékelése a feladata és plmárkétilyenben úgy lebaszta az Izraeli általánospolitikát, hogy azértnálunk feljelentették volna IzraelÁllam-nál,mint Demeter Szilrdot ésmásnapa feljelentők meg is irták volna,hogy Izrael Állam el is itélte már.

Izraelben pl ma minden jelentősebb vrosban fekete,kicsit napszítta francia csúnyalánynak kinéző,de valójában 4-5-6-7 gyerekes 26-28 éves anyákkal találkozhatsz,a söröspalacklábuk teli van elvakart szunyogcsípéssel,mint valami J.D.Salinger -féle Okos Gyermeknek vagy perverz tinédzserlánynak.

A férje..tudod.. az a csajlafülűhemügés IT-sneklátszó,de valójában egy Hyundai/KIA tárolótelepen foglalkozikautók kikonzerválásával. Hatgyerekes apa, 30 évesen.

Izraelben lenni,az készn kis európa,ugyanis ott a zsiddókat nem zsidóknak hívják,hanempl lengyeleknek,oroszoknak a franciákrólmár beszéltem,ők abban hasonlítanak az oroszokra, hogy egy bikmakkot nem beszélnek ivritül, viszont nem antiszemiták,mint az oroszok. Vannak néger zsidók,őket pl etiópoknak vagy egyiptomiaknak szokás nevezni. Aztán, ha szíriai nagymamáknak néznek ki,akkor Jordániából jött mohamedán asszonyok soppingolni. Amit nagyon fontos tudnod, hogy a Jewish Traditional Restaurant műfaja nagyon hasonlít a politikához abban, hogy a szefárdok jobban értenek hozzá,mint az askenázik. Az én szívemnek kedvesebbek az askenázik,depl az askenázik szefárdjai a chaszidok -őket kamelom csakigazán,mert ők filozófusok,kabbalisták és úgy, ahogy egyébként még kóswerülétkező ideföleurópai, tehát olyan románok,akiket a románok zsidónak neveznek, fehérhúsnak nevezik a szalonnát, a chaszidok Hilel prófétát mondanak, de azért a Názáreti Rabbira gondolnak. (Ha Hilelt szereted,akkor azzal egy packet Jézus is)

Külön népcsoport Izraelben A Magyarok. Nálam a kódneve Klein Csöpi bácsi az ilyen magyarnak, csak sajnos közben 92 éves lett,azt se tudom,él-e még.

A magyarokat MINDEN társnépismeri Izraelben, az járja, hogy ha magyar szomszédod van, akkor mármindegy,hogy a Gázai övezethez mennyire közel a házad. Valószínűleg a közismert hollywoodi bölcsesség többszöri rosszulsikerült leresztbefordításából származhat.

Persze azok a magyarok Hollywoodban zsidónak számítottak.

Te,ezt nem gondoltamkomolyan,amikor belekezdtem,hogy ennyire zsenilisan fogom tudni megragadni alényeget, úgyhogy gyorsan abbahagyom,mert az igazán jóművet nem befejezik.

ki se javítom az elütéseket,mert még elbaszom

Dr.Koós Alajos 2021.04.20. 07:00:11

@Frick László Intézet:

Elmondom, én hogyan látom.

Vannak vállalkozók, akikre csak rámondják, hogy fideszesek. Meg vannak, akik vállalkozók, és a Fidesz holdudvarához tartoznak, támogatnak olyan ügyeket, amik párhuzamosan futnak a kormány politikájával. A kormány nyilván barátságos az irányukban. Hogy ez a barátságosság túlmegy-e azon a mértéken, amit korrektnek lehet tartani, vagy azon, amennyire például egy bezzegnyugati kormány barátságos a hozzá barátságos cégekkel, erről biztosan lehet hosszan vitatkozni, velem nem, mert ahhoz túl keveset tudok erről.
De én nem itt látom a lényeget, hanem, hogy a baloldali, mitbeszélekmár, függetlenoldali európai demokrata pártokhozsemtartozó vállalkozói világ nem hozott létre olyan nagy építőipari és projektcégeket, amelyek fővállalkozóként nagy közbeszerzéseket tudnának vinni, valamilyen oknál fogva ez nem történt meg. Pedig, ha megtörtént volna, a nagy közbeszerzéseken most szorongathatnák a fideszes nagyvállalkozókat, és a vállalkozói világ jobban leképezné az egész ország politikai szimpátiáit. Jobb lett volna, ha vannak ilyen cégek is. Föl lehetett volna építeni ilyen cégeket 2010 előtt, amikor még fékek és ellensúlyok voltak és igazságos verseny.

Ebből a hiányból persze lehet most politikai kommunikációs fegyvert csinálni.

Frick László Intézet 2021.04.20. 09:35:13

@Dr.Koós Alajos: A FIDESZ-nél az ilyesmiben nincsenek érzelmek,tejelni kell, visszaosztani a pénzt és kész.

Az M6-os építésekor azért volt annyi alvállalkozó,mert alulrólfelfelé vagy 6 alvállalkozói szintet nem fizettek ki.

Bárkiútépítésben 20 éven át alvállalkozó egmondja, hogy a FIDESZ-nek Ft-ban kellvisszacsengetni,a régi,még igaziés titkonliberális FIDESZ 10%-ot kért
akkor az MSZPmeg az SZDSZ 40 %-ot kért,ezt hazudta Dávid Ibolya 20-20%nak.

Az MSZP Svájci Frankban éssvájci bankszámlára kérte,demindenesetre is valutában és diplomatatáskában -ekkor MSZP-s képviselőkezébe.

Az MSZP akkora sápot szedett, hogy nemlehetett kigazdálkodni a beruházást csakúgy, ha nem fizették ki az alvállalkozókat.

A FIDESZ annyi sápot szed, hogy még a beruházástmeg lehet csinálni, ha Szijj építi az utat, akkor az jó és használható is lesz.
Az M6-osnak az a szerencséje, hogy a tervezett igénybevétel 30%-nak van kitéve,különben már szarrá trancsírozták volna.

De a FIDESZ-nél is kezdenek már elszaladni a ménesek.

Bódogpista egy parasztáldozat, de ha megnézed a FIDESZ egy másik barmát Pócsképviselőt,nemkap a fejéhez és nem lesz szerény,sőt.

A möccs,most a legfontosabb a kurva möccs.

Frick László Intézet 2021.04.20. 09:40:30

@Dr.Koós Alajos: AKádár-rendszerben már vissza kellett csengetni az elnyert OTPhitelbőlis a termelőszövetkezeteknek is,hátmég ipari beruházásokból.

A termelőszövetkezetek nyereségüket a Központi Tartalék Alap-ba fizették be és ha beruházni akartak,arra hitelt kellett felvenniük. 10millió (1978-as Ft) nyereséget befizetett,mert nem vehettte meg a 2 milliós gépet,arra hiteltkellett felvennie.
Ez volta Kádárék "Az Állam Dzsóbácsi éseltarcsaja mezőgazdasáégot!" pogrom.

A gyönge téeszeket a KTA-bólfinanszírozták
a többi pénzt forgatták meg eltették,mint hülye szülő a gyereke perselypénzeit.

Ilyen társadalomban szocializálódott am agyar, ezért nemképes leszokni a lopásról.

Sőt.

Kommunizmus :D muchacha
Lófasz volt Kádár alatt,nemkommunizmus
""Diktatúra"
anyám :D

a pártitkárokmegkereszteltették a gyerekeiket.

szocialista vállalatvezetők Hollandiából repülőn hozatták a rózsát megbaszni,luxus nyugatikocxsikkaljártak

még a megyei tanácsi meg pártvezetőkis.

Amerikábólhozatott lakókocsivalment pecázni a szocialistavállalativezető: Ezeknek a gyerekei ma a vállalkozói szféránk.

Frick László Intézet 2021.04.25. 06:56:24

@Dr.Koós Alajos: Itt válaszolok,mert a Választani c.bejegyzésemet átidőzítettem.

Amiről te ésén plugyanazt gondoljuk,az a Háttérhatalomcímszóalatt kitárgyalt és a jógyerekek szerint alufóliasisakos hagymáz

Mutogathatjuka Jpoint Vision 2020-t a Clinton-Obama Mexikói határkerítést. Én azt is szoktammutogatni, hogy Obama néha az életével játszva is keresztbe próbált tenni annak a hatalomnak,ami feltolta a felszínre pedig.

Most bezzeg Biden-nel semmi baj,simán csinálja az Európát háborúszélére sodróXX.századi politikát.

Dr.Koós Alajos 2021.04.25. 07:30:45

@Frick László Intézet:

Obama jelentőségét abban mérik, hogy mennyire volt előmozdítója a progressziónak. Érdemes lenne azt is megvizsgálni, hogy mennyire volt józan ész és egyszerű emberség által vezetett fékezője ugyanannak.

Sokan azt gondolják, nincs gond a jógyerekkormányzással, amikor a látványvezetőnek se önálló gondolata, se akarata nincsen, hiszen ott van mögötte az apparátus, azok mindent elintéznek. Nos, a vezetőnek éppen az a dolga, hogy erős legyen, és az apparátusnak is tudjon nemet mondani, ha kell.
Nem véletlen, hogy a jógyerekkormányzás olyan országokban működik csak, amelyek működnének kormányzás nélkül is.

Serény Vélemény 2021.04.25. 11:44:57

@Dr.Koós Alajos: Á, igazából ott se működik. Hiába tart sokáig a faág fűrészelése saját maguk alatt, ha vastag a faág, előbb utóbb a végére érnek...

Dr.Koós Alajos 2021.04.25. 13:17:28

@Serény Vélemény:

Elég nagy tartalékok vannak. És éppen ez a veszélyes, mert sokáig nem lehet észrevenni, hogy baj lesz, le lehet tagadni a bajt, nevetségessé lehet tenni és kiközösíteni azokat, akik figyelmeztenek.
Ez itt a keleti Unióban nem megy, itt sokkal érzékenyebbek vagyunk arra, ha a játék a bőrünkre megy.

Fontos komment egyébként egy tegnap esti Welt-cikk alatt:

Ein treuer Freund und auch Niederbayer, eröffnete mir gestern, daß er Grün wählen wird.
Ich war überaus verwundert - eigentlich geschockt ...
Er: dann kann ich wenigstens absolut sicher sein, daß das Spiel ganz schnell vorbei ist ...

Frick László Intézet 2021.04.26. 05:08:01

@Dr.Koós Alajos: @Picsaember:

Egy ideje az amerikai elnökök affélék,mint Gyurcsány miniszterei voltak.

Gyurcsány struktúrája igen-igen hasonló volt az amerikaihpz és Orbánéhoz is

hogy írtamerről2010-ben? "Gyurcsány kamarilla-típusú kormányzásátmost felváltjamajd Orbánkamarillatípusúkormányzása"

abban,hogy van egy..akkor Gy és Omiatt. nevezzük osztrákossan Kamarillának ez a SZilvásy ill Orbán korszakában már a Párhuzamus Hatalom-ként működő Lázár Irodája ["Mi van,kurvák???44!"]

Ahol eldőlnek a dolgok,a minisztériumok pedigötletelő,PR és végrehajtóágazatok.

Itt kellmegállnunk: Egy Jobbik..kormány része.. és szinte nem maradt beszéd , azaz PR képesembere...

Már Obamánál lesült:Kiáll,mond valamit aztán vagy úgy lett vagy nem.

Trump is netokrata volt,de egy fajsúlytalan bojócc,ő lényegében csak pofázott,de tenni, ha hagyták,azt gondosanúgy válogatták meg,mint a chip-embargót.

Iszonyúsok duma,elektromsáramésegyébenergiamegy ela tökfölösleges témára,ami az amerikaielnök.

Ezalatt a hatalom és a minisztériumok azt csinálnak,amijólesiknekik.

Ellenőrizhetitekis ezt, ha megnézitek Steven Spielberg Lyndon B.Johnsont reklámozó,fényező, részben hóttreál (idült alkoholizmus.de hátazon mit mis másoljon) ,részben..nem hazudik, csak hallgat róla,pl a Bobbymegölésétmeg sememítik,viszont az, hogy JFK csak a Chicagoi Csalás-sal lehetett elnök,az kétszer hangzikelafilmben.

Mindegy.

Ahhoz képest,ahogy Johnson a PiszkosMunkát csinálta,Obama egy bájosmanökenje volt a netokráciának,jött-ment,olyan aranyosnéger baba,a négerekbömböltek,hogy lett egy elnökük,köbméterszám patakönnyek a Missourimeg Missisippi-be..KözbenObama kart valamit ,atán azt vagy engedélyezte a Kamarilla vagy nem.

Lázadása kamarilla ellen Magyarországon 2006.augusztus közepétől szeptember elejéig volt,anyjapicsázták az MSZP-ben Gyurcsányt és minden rész-alkotó-tagpárt a kibaszásátkövetelte,természetesen a VitányiPártkivételével:
"Monden rossz találmányműködik1valakikezében:Aki föltalálta.

Ugyanis:2006.nyarán Gyurcsány igéretévelszemben semmifélemunkanemfolyt,aminisztériumokis szabin,aKamarillais hawájj. Amikor visszajöttek az MSZP-seka szabiról,bementekaminisztériumokba,alobby-kapcsolataok szart seértek,Szilvásynálmeg hosszősorokkígyóztak,egy ilyen rongyarc,mint Szilvásy,3hétre adott időpontot egy MSZP-s főségnek.

Ha nincs Őszödi Beszéd piacra dobása,kibasszák Gyurcsányt a ME-székből.

Szptember 19-én egy Somogyi Zoltán nevűnyálaskis köcsög,egy nyomorult,szinte beszédképtelen, gyönge képességűfigurakiállt egy papírral és felolvasta a sajtónak,amilegtt Gyurcsánnyal:Hogy meg fog szilárdulni a hatlama,hánypknton fog győzelmet aratni.

Ilyenkor szokott ellenérvként csattanni az, hogy szarásig nyerte a FIDESZ az önkormányzati választást,de ez is betervezett "halál" volt: Ugyanis az önkormányzatiságot úgy akartáklebontani, hogy csőd vigye elaz önkormányzatokkal együtt a FIDESZ 2010-es reményeit.

A netokrácia leépíti a demokratikus intézményrendszert,mert az ember a legmagasabb kockázatitényező.

Egy olyan "elavult rendszer" mint az olasz,ahol többpárti és még tényleg demokrácia van... több kettőnél... nem kezelhető háttérhatalmilag.

Az USA politikája,ismétlem,30éve elnökfüggetlenültöreetlen.Így-úgyalakulnak az ellenségképek,amikor a szovjetekkiestek,jöttekamuzulmánok,amikor kijött a csődbőlOroszország éselkezdett gazdaságilag konszlidálódni,akkor egy kicsit az oroszokis ellenséglettek,a Pekinbgi Olimpia rádöbbentette a turistákat, hogy a MásolóKorszakvéget ért:Kína is ellenség lett.

Frick László Intézet 2021.04.26. 05:09:31

@Picsaember: @Dr.Koós Alajos:

Nevetséges és óvodásan buta ez az oszlop:

Ha nekik Obama jó,akkor nekünk rossz
Ha nekikTrumprossz,akkormi dicsérjük
Ha nekik akék bögre akkor szerintünkapiros bögre
Ha nekika fraddí,akkó nekünkeje a daózsaáákok
süti beállítások módosítása