TÉMAVEZETŐ A Geci nem tárgyal zsidókkal.

DOKTORANDUSZ Antiszemita.

TÉMAVEZETŐ Hel-jess. A Geci tárgyal zsidóval.

DOKTORANDUSZ A zsidó FIDESZ -közeli.

TÉMAVEZETŐ Izrael Állam-nál mire hivatkozunk?

DOKTORANDUSZ A Geci antiszemita.

TÉMAVEZETŐ Jó -de Geci helyett az Orbán-t mondjuk.

legaliszsidozastelex20210417.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2616505730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2021.04.19. 08:34:34

Van egy hm. nem minősítem, de kb masszívan liberális, inkább hitehagyott és dísz-, mint tényleg zsidóság bebetonozva, meg van egy Köves Slomó, aki néhány év alatt több magyar zsidót ébresztett rá a zsidó kulturális és vallási gyökereire, mint a mazsihisz teljes pályafutása alatt. Csak éppen Slomó nem liberális a szó magyar zsidói értelmében. És szóba áll a G-vel is. Ha már kap tőle egy csomó pénzt...

Frick László Intézet 2021.04.19. 09:00:13

@Serény Vélemény: Köves doktor meg a többiek sokkal bonyolultabb eset és részben az orthodoxiában is különálló chaszid-okkal kapcsolatos a történet.

Demost egy mégfrisebből a doktorandusz és a professzor beszélgetéséből (anélkül,hogy ebbe az chaszid-ellenességbe belebonyolódnék) többet érthetsz meg...politológiailag

Frick László Intézet 2021.04.19. 09:01:48

@Serény Vélemény: Ezt napokótamondom, hogy aliberálisok addig húzhatjákmeg magukat,amíg Orbán van.Mihelyst nincsen Orbán,fikázni fogjáka gecik aliberálisokat iss,hiszen a rendpárti agyonszabályozista feljelentőtársadalom az illiberális.orbán nagyon kibaszott velük ezzel azb illiberálisozással:Ha nemő használja,azóta a Politico line-ja.
süti beállítások módosítása