"Honnan vesznek a magyar szolgálatok annyi kínaiul tudó ügynököt, hogy ellenőrizhessék a Fundan "egyetem" kommunista titkosügynökeit?"

Ungár Petike

Ott kezdeném, hogy:kínai szülőpár utazik félelem és rettegésben a vonaton.

Ehhez ismerni kéne Kínában a munkaidőket,a fizikaiállománynak havonta 1 vagy 2 szabadnapja van. Ez az oka annak,hogy Kínában a kevés egyke ellenére minden nap van lakodalom,mert a kínai lakodalom 3 napos,olyan hosszúhétvége meg csak Holdújévkor van,amikor ki az a hülye,aki lakadalmaz,még a Belga Söröző,amiben az év 358napján a két tulaj unalmában karajokézik,is dugig van. Vagyis egy családban, ha lakadalom van,mindenki szabadságot vesz ki.

Kína elaradott XIX.századi viszonyait az jellemzi a leginkább, hogy a kínai termékek ráadásul még a legelavultabb módon Kínában is készülnek. Szemben a svéd SKF csapágyakkal,amik már nem elavultan Svédországban készülnek,hanem Kínában bérgyártatják

A Kínában dolgozó multinacionális cégek, a Párizs nevét sipkabojtként viselő L'Oreal Beijing vagy pl az IKEA vagy a Microsoft minden vasárnapot kiad szabadnapnak a kínai kommunista dolgozó számára is,annyi a baj, hogy egy multinacionális állásra általában az európai átlagosjelentkezők számát százzalkellmegszoroznunk,ha nem pedig ezerrel. Vuhanban van a központja a főbb  amerikai gyógyszeripari vállalatoknak,ott egy laboránsállásra is3-400-an jelentkeznek.

Míg NSZK-ban a Fejlett Németállam 7349 nemváltóműtétet finanszírozott egyenként 100000€ összértékben,  addig a Komonista Birodalomban nincs is ingyenes eü ellátás és a kínai ladyboyoknak is Thaiföldön csinálják meg a műtétjüket Thaiföld gazaságának krémjei a kínai sebészek.

Thaiföld FIDESZ-közeli zsidajaiba ott a kínaiak számítanak!4!!4!

A kis büdöskínai kommunistapurgyé mellett alszanak a szülők a vonaton -a banki szférában minden vasárnap délután szabad.

Mivel Thaiföld, Malajzia és Szingapúr gazdaságának a FIDESZ-közeli zsidajai a kínaiak,tehát akínaikomonistapárt MINDENÜTT ott van a térségbnen,hiszen Vetnám eleve a másik komonista diktatúra.

A nagyberuházások,pl a 300km/h gyorsvasúthálózat építése 42307km-ről 44444 km-re... olyasmi,amikor még az építésvezetőfőmérnök is egyfolytában dolgozik 60 napot,hát a fizikaiak.

https://m.blog.hu/du/dudenbuch/image/a45e5b8bd16709d0a56771cda4db4e97.jpg

Az Azonnali Pont Hu kémrajza a Komonista Birodalom állapotairól

Szóval a szülők alszanak a vonaton,a 6 éves gyerek pedig játszik,végigaz 1200 km-evonatúton, vagyis 5 órahosszán át.Kis valamiket forgat a kezében,elképzelt alakokat mozgat vagy nézkifelé az ablakon meg ilyesmi. Kína elmaradotttársadalmában annyi igényesség nincsen, hogy egy gyerekneklehesen 6 éves korában pokostelefonja a Baby TV-vel.

felelemesrettegees.jpg

Félelem és Rettegés a komonista diktatúrában

Tudjuk azt, hogy zseni csak az a gyereklehet,aki nem szobatiszta 7 éves korában és csak 8 évesen iskolaérett,annyira autisztikus. Greta Thunberg karrierje ótamár a gyermek táplálásán keresztülis elérhetőekkéváltak az autisztikus tünetek fejlesztőmódszerei,pl egy csak zabpelyet, de azt is bulémiásan kezelőkis zseniméltán reménykedhet abban, hogy egyszer Greta Thunberg nyomdokaiba tanítják be őt is.

Valamint transznemű,de az Állam finanszírozza a 12évesek nemváltóműtétjeit, ha a szülők is belegyeznek,ez jogállamiság kérdése,az elsőlépésben a szülő főleg a rendszertelen alvás, ad hoc napirendipontok,az össze-vissza táplálkozás,a hetente egyszer fürdés (mert az egy elavult balkániokkult hülyeség, miszerint a babafürdetés,az nem puszta tisztálkodás,hanem szülő+gyerek szertartás..ez a baj,a babonás hülyeségekés pazarolják Földünk Kincsét, az ivóvizet, ugye egy kiló fejlett holland gyárisertéshús előállításához kb 1 köbméter vizet kell számolni,míg Borzanáriában van olyan tanya,ahol a pocsolyából szürcsöli fel a borzalmas állatkínzó,erdőben makkot kénytelen enni sertéshúsliszt helyett a sertés,de a balkánimarhák sorsa a legszörnyűbb,ugyanis egyáltalán nem kaphatnak állati fehérjét,pl marhaport,mint a jogállamokban, egyoldalúan csak szénát,kukoricaszárat!4!4!44,rothasztott zöldkukoricát meg a májra káros,magas keményítőtartalmú kukoricadarátkaapnak,amiáltal ezeknek a  nomád,elmaradott teheneknek a teje több,mint 4%-os zsírtartalmú lesz!

Ebből is látjuk,hogy a sok kis komonista kínaipurgyéból soha az életben nem lehet semmi.

Már egyévesen szobatisztaságra erőszakolják és 257 szótagbólálló , ráadásul szókincsnek nevezett sok hülyeséget vernek belé

Kína annyirra elmaradott,hogy még a pontrendszerüket is Japántól másolták el a 2000-es évek elején !!4!!!!444!

Amikor egy kis kínaikomonista megszületik,az apja fogja,leteszi az addigi  életét,nagy levegőt vesz és felteszi arra, hogy a kis büdöskomonista kölyke a titkosszolgálat valamelyik egyetemén végezze,hogy majd komonista kém lehesen valahol a világon.

Tudjátok,mennyire nem érdekelnek a számok,Kínában a 10000,az több mint szám, főleg babonás múltködébe vesző elavulthülyeség, ezt a számot választom,legyen ez az egyik főbb egyetemre a bejutás minimumpontszáma.

A sok kis kommunista agymostt gyerek,amikor hazajön az iskolából 8 óra tanulás után,a szülők még dolgoznak,Peking,az nem Kína,ott az az Esti Csúcsforgalom,ami Budapesten 1540-kor kezdődik, már 20-22óra körül tombol.

Kínában akkora a diktatúra meg az komonistaelnyomás,hogy egy 6 éves gyereket a jogállamiatlanságban akár felügyelet nélkül hagyhatnak a szülők44!44!!4

fogja a rizsfőzőt,mos bele rizsát,beledob pár szárított húskockát.Kína annyira a középkorban él, hogy az összes büdöskozervhúsukat exportálják,mert

a sámánisztikus babonáskínai kuruzslástan szerint a konzervek meg ilyesmik tartósítóanyagokat tartalmaznak.meg is nézhetitek, egy fejlett európai hulla még milyen fitt 7 naposan, az elavultkínai elkezd rohadni már 3 naposan.

Na,és az a lényeg, hogy a japánok meg a XIX. századi náci Poroszországból lopták a pontrendszerűket.

A Komonista Kínában gyerekek  tízmilliói nem ettek még csokit! A kőkorszaki viszonyokban mindenféle szárított gyümölcsöket kell csócsálniuk. A jólfiezett kommunista kémek vásárolhatnak a kiemelt városokban multinacionális hypermarketekben,de a mi megszokott marscsokijainkat TERMÉKADÓVAL sújtják a kommunista adópribékek az egészséges táplálkozás hazugságaival!4!4!4

A komonista terör már gyakorlatilag 2012-ben  megfosztotta az állampolgárokat a dízelmotoros autók használatától!4!!4

A komunista autós direktóriumok a 10 évesnél idősebb autókat félévente citálják műszaki vizsgákra. Mélyszegénységben élő vidéki munkástömegek sózzák a nyakába ezeket a 10éves matuzsálemeket! A városi szegények 10évente kénytelenek a rendszámlottóra befizetni, ha bővíteni szeretnék a család autóállományát !4!4!

 

Egész Tartományi Székhelyek magán taxisvállalatai kényszerűltek már csak elektromos üzemű taxik vásárlására! A komonizmus nem csak a magán, hanem a vállalkozási szférába is BELE avatkozik!4!!4

Tegyük fel, hogy a kis komunista sárgapurgyé jól tanul 1-2-ban akkor máris lesz 240 pontja. Már csak 9760 pontot kéne gyűjtenie.De az anyukája.. tudjátok,milyenek a komonisták,félelemben élnek,állandóan a kezükön tördelik az ujjaikat félelmükben, hogy mire a gyerek 20éves lesz,addigra 11780-ra viszi föl a ponthatárt a Csing Huá-baan.. és örülhet, ha bejut a Jiao Tong (teknősről elnevezni egyetemet..ezek a babonások, basszátokmeg :D )

FFWD

..leérettségizett a kölyök és hiába tette ki érette apja-anyja a lelkétis a kis rohadékja csak 9438 pontot gyűjtött,miközben a Csing Huá-ra már 12000 pont kell.A kínaikommunista diktatúra beleavatkozik az emberek életébe,ezért,azoknak a kis ifjúkomcsi sárgáknak,akiknek van 9600 pontja,bejuthatnak egy Ingyenes Állami Egyetemi Előkészítőre. Ahol nekifuthatnak a 12000 pontnak.

Természetesen a zsírgazdagokmeg a kommunista káderek gyerekei ott is kövér,szeplős   lángosfülű hülyék,akiknek a gazdag szülei befizetnek arra a fizetős magán előkészítőre,ami feltornássza a pontszámaikat 9600-ra,hogy bejuthassanak az Ingyenes Állami Előkészítőre.

A teljesengazdagok, ha a hülyegyereküknek csak 8000 pontja van ( ha átszámítjuk, és ha jólsportolsz, 6600-zal be lehet jutni a Harvardra,kivéve, ha CIA ösztöndíjas az ember,mint Princz Dániel,akkor ugyanis csak bejut és kész, cserébe csak azt kell mondani Borzanáriáról,amit ott hallani szeretnének.)


A kínai felső 1270000 fogja és a kölykeit befizeti valamilyen oiropid egyetemre pl a Stanford-ra vagy az UCLA is szóba jöhet. A munkásosztály tagjai a Kuala Lumpur-i Sun egyetemre szokták befizetni a gyereket,kb fele annyiba kerül€-ban,mint a Bécsi Amerikai Egyetem, csak a Sun diplomája nem amerikai értelembe vett diploma,hanem el is szokták fogadni. (A kualai Sun egyébként egy jellegzetes maláj kínai hypermillirdos bácsi hobbija,afféle lelkiismereti dolga,mint Áááátatlan Gyuribácsinak a  CIA civilszervezetei csak Jia bácsi a saját pénzét használja, nem az amerikai adódollárokat pecsételi át )

Ha megnézzük a kínai kommunista diktatúrában a fiataldiplomások életét,már 25-27 éves korukban munkába is kell állniuk. Ha szegények,akkor valakinek,ha túl gazdagk,akkor a családi vállalatcsoportjukalkalmazottjaként. Természetesen a diszkriminációmiatt a családi válalatcsoport akároiropid egyetemekdiplomáit is elfogadja. Ha már annyira hülyemaradt a gyerek,hogy nem tudott bejutni egy állami ingyenes titkosügynöük képzőbe.

 

Most még egy Kis Szines hangulatjaavító bekezdést nyitok arranézve, hogy szemléltessem a kommunista terrorállam működését,2016.óta program a gyerekek angolul tanulása,ma már a Sötét Birodalomban akármelyik kis hűjje szárga kici választhat magának angol személynevet.  Az semmi,deegyre inkább az a jellemző,hogy két kínai szokkicihűjjeee angolul beszél egymáshoz,annyira bëlgák már az anyanyelvükön.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr1616505670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása