2009.május 19-én már hetek óta tombolt a Mocskos Kéthét-tel nyíló új korszaka a magyar véleményformálásnak(eufém nevén sajtónak) ,amikorekorszakmegalkotásábanpillanatok aalatt kiemelkedettmintegy Szarcsimbókrázzzóóó csúcsakéntamára elfeledett ésMagyariPéter első verzióibanmégközösgördülőriportja az elsőcímealatt,ami a Farkasverembe esett ártatlan arcúkisfiú -ról szólt.

Videóra állított kivont telefonokkalna plózást az Oradea-i hírhedt szlovén-kamionosi szinten ámokfutó sofőrökkeldolgozó Centrum kamionvállalat hózentrógeres,bőr-rövidnadrágos favágóinges sörivóje pocakos sofőrjeitől láttam.A rendőrség kiszedett egy a szokásosabbnál is gyilkosabban ámokfutó belga seggbaromot,erre a környékösszes centrumosa centrumgyilkos.jpgodagyűlt és  a magyar zsaroló cocpoltozó cigánykurvafuttatók , sztojkaivánok stílusában kezdett belgául (ez részben flamand,részben franciának csúfolt vallonul hablatyolás) ugatván a rendőrök feje tetejére mutatóujjal mutogatnimeg élőzni a kommunista erőszakát a rendőröknek. A múgy egy szokásos IFA-tükörtöréses eset volt árokpartra leszorítással kombináltan.

 

Később ez a fajta élőzés a gecimédia vágástechnikája és sajátos,un "szerkesztési" eljárásai miatt került napirendre,ugyanis a nácikmeg a fideszfasiszták és egyéb stilisztikai célú adhoc alapon szélsőjobboldalinak kikiáltható faszoknak lett egyre inkább pofája élőzni a velük készülő riportot,amit természetesen a gecik a sajtószabadság jellegzetesen barnainges legázolásánakállítottak be. hogy képzeli bárki,hogy teljes vágatlan terjedelmében rögzítheti a vele készülő riportként aposztrofált klip-mixet időnként interpretálva, hogy a rohadák náciamit brefegett volna, ha brefegett volne,nem brefegett,de akár brefeghetett is volna és ez a baj.

Az igazság kedvéértbe kell toldanom,hogy a nácizásmeg faszkózássokszorr csak azt célozta,mint egy Bájer Zsolt baszó betét:Túl vacakvolta sajtómunka és a slapaj arra gondolt,hogy ha valahogy beleeszuszakolja a Bájer Zsótot vagy valami nácizást,hátha átengedi a felelős vagy főbb szerkesztő.És?-általában ez be is vált az Élet és Irodalom utolsó szépidejétől [1998-2002] napjainkig.

Nem hiszem, hogy egyetlen geciújságíró merészelne riportot készíteni velem és azt aztán kitenni az ablakba -de az biztos, hogy ha mégis, élőzném a riportot az utolsó  eeee...öööö.. köhintésig.

Déltájban Magyari Péter már egyedüli szerzője volt a közben címe-változott korszaknyitó remekműnek.Mármint ha Bajnai Gordon -nak a végbelén és a kakiszemcséktől "mákos"  vastagbél-pipáján keresztüli segge-kinyalásában megvalósulő face-fényezése (X) nélkül az riport lehetne. Akkor még kérhettem volna segítséget néhány blogbarátomtól,akik tudtak print screenelni...Óránként kellett volna Magyari "riport"-jának a változásait naplózni. Ez és ennyi tulajdonképpen a seggszájgép,amikoris az ember az újságírásnak felhazudott agitációs és propagandamunka történelmileg is fontosmomentumait rögzíti.

 

Korábban így jártam többször a 2006-os Őszi Eseményekkel. A TV-székház ostromacíműfelbérelt provokátorokkal megrendezett focihuligán turhacirkusz -on részben röhögtem,a Hír-TV armai elképesztettek,néha átnéztema Hír-TV-re, hogy a főszerkesztőkiküldött-emárvégre valakit,hogyaz önkéntelen idiótát, hamagátólnemértimeg, verje le,mint vak apoharat.Hiszen annak,akikitalálta ezt a provokációt,pontez volta célja, hogy barmok belegyalogoljanakés felkonferálják.

Az estirendes hiradóban az igazitévében aztán láthattuk, hogya csürhe elé,föl,alépcsőlegtetejérefelállt kitárt karokkalegy hosszúhajúlány,hogy megfékezze a csürhét.

Ja,meg azt is láthattuk,ami aprovokációtbizonyítja és egyben Gyurcsány jellegzetes és szokásos bohóctréfái közé sorolja:természetesen a nádor utcai hátsóbejáraton zavartalanulközlekedhetett bárki .. az előlöstromosat játszókközülis bárki felmehetett volna,de csak Tocskolczkay főprovokátor nézett fölés röhincselta nagy Ház dógozóival meg arraj áró riporterekkel. Éppen próbaképpen akár el is kaphatott volna egy kamerát, hogy a szarságból-foskavarását beolvassa.

És ezt sem vettem videóra. 

 

Mára ezeketaz epizódokat kiregtusálták a történelemküönyveinkből.Az alkotónak jó oka van hallgatni,orbánéknakmeg honnaan is lenn annyi esze -ha arra nem volt senkinek hogy a Hír-TV segghülyéjét leállítsa.

 

A seggsuzálygépnek a Hatodik Frakció ///// Hatodik HAdoszlopkorszakában,2010.májusaés az első veszélyben Az index humbug között volt a fénykorszaka.

 

Közben azért az indexesek bele-belenyulkálgattak a múltba , az archívumba -ha másnakis eszébe jutna seggszájgépet használni.

 

Még egyszer a már elsőre is tő-hazug, hoaxálisés humbug Veszélyben Az Index-et azértlehetett előadni,mert 2020-ra annyira elhülyült az Internet Népe

...másrészt a Google-nál történt valami,ami miatt hiába jelölök ki egy korszakot, teleszarja nekem jelenkorimeg "szomszédos" [=köze nincsen] találatokkal. 5-10éve még,ha egy időintervallumotkiválasztottam,nemengedte fela tegnapi újságot.

 

A HarmadikHullám történeteMagyarországon  3hónapos. A Biden Agitáció az USÁ-ban a Rise Up! és  a BLM tartalmak eltüntetésével és retusálásával ugyan példát mutatott, hogy lehet nehezíteni a szart fossákavaró műveletek jelenbe visszafrecskeltetéését...

De ilyen mértékben aranyhalmemóriás idiótának nézni az embereket, ahogy ma a magyar Jók és Igazak gondolják...

egy momentum:
A Jók és Igazak & Gáncstalanok aufklerungolták ugyan a "retorikájukat".De nem lehet a "nemlétező"összes forrást cenzúrázni,moderálni,kitörölni.

A Harmadik Hullámot már éreztük -én pl tudtam.
Tudtam,hogy itt a Harmadik Hullám akkor,amikor a Retek Hiradó az angilaliból a Londoni Mutáns-sal hazatérő,de a"Wizzair miatt MÁSFÉLÓRÁT HÚHA PRÁGÁBAN !4!44! MIMMEHALÚNK VÁRAKOZTATÓÓÓTT
mutattak egy Londonból hazatérő  öregező alkalmikurva-féltakarítónő segélyenélő sohamárt,azon kellett rínunk,hogy szegényt a vírussal megvárkoztatta az orbángestáppó luftvaffelínije.

Lehetett tudni, hogy itt a 3.Hullám é s mi volt a JókésIgazak "retorikája"?A NYITNIKÉK.

Ez az idén februári nyitnikékezése kb annyira volt innovatív,mint amikor Bodolaiékmegspórolván a 180 millió egyik zsebükbőlamásikba tevését a végkielégítésekkel,beszopatták a takarítónőagyú Munk Veronikáékat még úgymásfélmillióemberrel,köztük Hanni nénivel az Indexlétszámracionalizációja kapcsán a Veszélyben Az index 2.0-val.

 

mert ezt a Nyitnikéket ugyanígy eljátszottamár aSomogyi Zoltánni Fortályos ErőtMutatás: Az első hullám végén, tavalyilyentájt.NYITNIKÉK NYITNIKÉK AZOSZTRÁKOKMEHETNEK AUSZTRIÁBA

seggszálygéppel:A Holland miniszterelnök,aki a mi gecijeinknél az egyikfő bülbölszavú bezzeg, a kurva anyjába köldte Ausztriát Horvátország lefertőzése miatt. Természetesen bezzeg Ausztria volt az ELSŐ,aki hazarendelta a túristáit Horvátországból.De igazítsunk csak egy kicsit a seggszájgép ekéjén:2020.május elején zúgott a nyitnikék, kontrapunktban az érettségizőkmiatti aggodalmon-erremeg bekészítve az, hogy ha Orbán megint beugrik,hiszen az iskolák túlkorai bezárásával [2020. márc16.]mennyirejól beugrott ,pénteken bejelentette és a gecimédia hétfőn már arról huhogott, hogy bezártak az iskolák ugyan,de a szülőket kibasszák emiatt a munkahelyeikről. Természetesen az ErőtMutatni-címűSomogyi SHOW-ban lehetett számítani az un "pedagógusokra" is ,akikelmondták a soron következőhogyannemtudjukeztmegoldaniukat,ami nem is csuda Hogyannemtudjukeztmegoldani.

Hogyannemtudjukeztmegoldaniország  1978.óta hallgatja EGYES = NEMMIND=NÉHÁNY pedagógusait a hogyannemtudjukeztmegoldniról.Persze aztán ezek a derék pedagógusok,amikor a takarítónővelálltak le,miért ragad a retektőlminden az osztályban,akkor a takarítónő vetette fölminden takarítási ötletükre azt,hogyan nemlehet azt megoldani. Erre az egyikkartársnőm fogta a hetekóta ki nem mosott felmosórongyot és egy métert letörölt a retekből:"Így!"

jógyerekmagazinokban Google Translate átstilizált fejlettisztáni sajtószövegek jelentekmeg magyar adaptációban
idézem az azonnali.pont-hu-t [véleménycikk,muchacha :XD]:
Akifél,maradjon otthon,de akik nemfélnek,mehessenek bárhová

Ez volt a Line.

Az Azonnali-Pont-Hufelmérte a Somogyi féle Erőt Mutatni Inverzítő Egyszerűgéphatékonyságát olvasói körében:

 

erotmutatnipropagandahatekonysaganak_felmerese.png

Gratulálok gyerekek, Bea ésMartin megszólgálják a jutalomfalatot!

 

Mit csinált pl a PDSZ? ,amikor a NYITKIKÉK volt a Somogyi ZoltániErőtKellMutatni!-program.

Nyitnak Olaszországban,nyitnak Görögországban,nyitottak már január 7-ikén, majd bezártak 28-án majd nyitottak a múlt héten,de már bezártak,a nyitásért tüntettek,nyitnak már Hollandiában,azEU elrendelte, hogy be kell engedni az Angliábólérkezőket:MINDENKI OLDJA FEL A HATÁRZÁRAT ÉSE NGEDJE BE A LONDONIMUTÁNS HORDOZÓIT majd a NémetBezzzeg PéldaAlapján,  amikor már egy hónapon át jól beengedte a LondoniMutáns Hordozóit,Bezzeg Németország bezárja a határait az Angliából érkezők előtt,kivétel a feltételeket teljesítők

Két hét karantén alatt semmutatkoztaktünetei a szuperfertőzőnek,akilábon hordja ki a COVID 19-et,TEHÁT aggyunk neki bizonyítványt, hagy fertőzzön a zátatlannya [Bezzeg Osztrák Móccer 20-21]

2021. februárjában aggódott a pedagógusokért a Jók és Igazak Nyitnikékezései miatt? Egy szart nem "aggódtak".

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr10016504722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.04.18. 10:09:40

Bizony bizony az ember menórája nem hiábavalóság, főleg ha térkép e táj

Frick László Intézet 2021.04.19. 10:44:16

@csillagkúll: Ez lehet az oka annak,hogy a németek szerint a farkasokkal [együtt] mindig csaküvöltözni kell,osztán gondolni az ember azt gondol,amit,ha megnézel egy rendes stadionban rendezett nácigyűlést,akkor ott az emberek szobormerev arccal egyenesen előre,se jobbra sem pedig nem balra,nem néznek csak előre,előre és nagyon

nagyon

nagyon hallgatnak.

Mire jó ezt MOST tudni
Majd lesznek a Fokvárosi Jelenetek NSZK-ban 2028 környékén,akkor nagyon jó lesz tudni.

Fokvárosban ugyanis elég kevés a német.a búrok,azok hollandok,a többi meg angolszász. Vagy turista.

Az angolok NEM téglaporral tisztítják a puskájukat.

A németek vannak akkora birkák, hogy leállnak együtt üvölteni a farkasokkal.

Velem még felszedették a németek a papírzsebkendőmet,ha kitúrta magát a Wrangler-em zsebéből.
Az ArmeMigrant mellett most eliszkolnak,de a Fokvárosi Jelenetek idején majd már nem.
Ám,ha kitalálod, hogy ki lesz a hibás az 51 éves Bede Marci bácsi szerint a fokvárosi jelenetekért,kapsz egy zsetont.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.04.20. 15:23:53

@Frick László Intézet: A búrok hollandok, a hollandok meg hát... alföldi németek. D(e)ut(s)ch. Akár az osztrákok vagy a bajorok, nem igazi németek, de annyira önálló létezésük sincs, hogy attól már igaziból németek ne lennének.

Frick László Intézet 2021.04.20. 16:47:13

@don Fefinho: A felsőbbrendű fehér gyarmatosító civilizátorfajból van azonban aljanépebb,a dán. A holland alulról számítva csak a második. Bár amit még mostanában is a holland református misszionáriusok művelnek a Kalaháriban...hm.. ezen még elmélkednem kell...
süti beállítások módosítása