"Mégmégmégmégmég:Semmi nem elég!"

/BódyLászlókölteményéból -részlet-/

jolibacsimegsemmisitoervei.jpg

 

Németország agyonszabályozista rendpárti szabálykövető és feljelentőtársadalmak konglomerátuma.

 

A járvány idején látványosak voltak a korlátozások elleni tüntetések -de attól függetlenül az egyszemélyestársadalmak meg az elavult hagyományosak is de genetice  engedelmes és rendpárti szabálykövetőek.

 

Ami nálunk a Budapesti Autós Picsák lábgombától elrohadt műanyagcipőjében jár még,az a bezzeg németeknél egy applikáció,ami a feljelentést magától küldi a POLIZEI-nekésa feljelentő eszköz tulajdonosánaknemiskell tanúskodnia...mint még nálunk...egyelőre a jogállamiatlanság miatt kell

A zigeuner sohamár kinyitja az albi'ja előtt a kocsija motorháztetejét és a baden-badeni embertípus feljelenti illegális autószerelés miatt. Pedig az (ti.ha magadtartod karban az autódat) egyelőre csak Svejc-ben közlekedésbiztonság elleni bűntett. Ezért szart se érően elhanyagoltak ma a bezzegosztrák és bezzegnémet fiatal, keveset futott autók is.

 

Pénzt utal az Arme Flüchtigé-k képeivel tarháló álfejlett netokrata geciknek,  de ha nemigazi tagállami rendszámú autót lát a faluban,feljelenti a POLIZEI-nek és az semmi,de a bezzegnémet POLIZEI ki is megyen rája!

 

 

Jó éjszakát unt gátú,ócska föld...

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4416503828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása