A SOTE kínai orvostan tanszéke fogadtatásának az Iszos Júlia szintjét alulmúlhatatlannak gondoltam,de most a FunDan Egyetem  hírére Gáljé Zoltánéknak sikerült a 2017-es mélységet is  alulmúlniuk. A papagájgéppel,mint extrával felszerelt guminőjük a minap elismételte UngárPetike két napja pálló ostobaságait kuminista ügynükükrű..

soteteccakaaa.jpg

50 éves imperialista embargópolitika, világuralmi tervek és Új Európai Haderő létrehozásának a támogatása... Csodálkozunk, hogy Ungár Petike fejében a kémkedésről valami Barbara Broccoli kislányszobája-korabeli Barbie-s elképzelések csingiliznek?

 

Tavaly márciusban leállt a gyógyszeripar az USÁ-ban nyers- és alapanyag meg koncentrátum hiány miatt  a februári kínai zár következtében  -szevasztok!

Vajon mi a szomorú petyhüdt kakiszagú buzifasznak is kéne pénzt kőőőtenie a kínai komonista titkosszolgálatoknak,otthonról, a szolgálati  férőhelyükön a mellykaskájukra fektetet Hsziao Mi szolgállatieszközeikről leszürhetik a nagyidai cigányok táborát.

Gecik! - Elmlékeztek még arra,mit össze nem  dicsértétek a Globalizmust? Ami azóta savanyú, amióta kiderült, hogy nem az USA az epicentruma és ha így folytatódik, tombol az oiropid büszke idiótizmus, még a streamek is elkerülik.

Biden-en levett hanggalis halálra fetrengik magukat röhögtükben a kínai titkosszolgálatok ügynökei...

Egyszemélyestársadalmakban bármi okfejtés ugyan mitől is lenne képes az objektív valóságból kiindulni.

" a tudomány nagyrésze azt mondja,humbug"

Amit nem értek: Miért kell a Diákvárossalmeg a FunDan-nal kapcsolatban ragaszkodni a Demszky Skanzen gyöngyszemének az elpusztításához. Ha jó volt a Rozsdaövezet 1990-től napjainkig,akkor miért ne maradhatna a reményeim szerint még 50 évig polgármester "Karácsony Gergely" szépidejében,tovább.

 

Annyi más hely van az országban -megépülhetne akár Székesfehérváron is.

 

lábjegyzet:

Nem tudo,hogy az Ellenzéki Összefosás hallott-e már a XXI.században mekkorát robbant márinternetről? Javasolnám az internetezést olyan témakörökben,mint Kínában az egyetemi oktatás,a VilágMultijai-nakKínában működö központjaiban hogyan árazzák márma is a kínai egyetemekpapírjait, mivelfogadják azt a kínai frisdiplomást,aki a Harvard papírjaival frenkizne, satöbbi. Mi kell egy kínai elitegyetemen a bejutáshoz, bocsjav az Ingyenes Állami Kétéves Egyetemi felkészítőre bejutáshoz. Ma márpéldául az angolnem csak az egyetemista kínai fiatalok nyelve,egyébként is a gyorsaság kedvéért angolul szólnak egymnáshoz a fiatalokés márma többen beszélnek

de főleg gazdagabb szókinccsel angolul Kínában,mint  az USÁ-ban.

 

További jó éjszakát Únt Gátu Ócska Föld.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9016502730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása