"A farkasokkal kell üvölteni."

/ősi germano-anglo-saxo  bölcsesség/

 

Két nyúl beszélget

 

HOLYVÁTH BENCE Aki nem termel elég kattogást,azt kibasszák a szerkikéből. Hogyan tudnánk mi demagógabbak lenni s egyben provokatívabbak is,mint a Bede?

BOTOS TAMÁS Nem a Bedénél kell demagógabbnak lennem, csak nálad, baszod és te leszel a kieső.

444ponthuasztaaa.jpg

lábjegyzet

Órákkal később e bejegyzés lezárása után jutott eszembe,hogy hát van már méglennebb is a 444 szerkikéjében,a jólbevált aKraly mellett egy újabb slapaj,Szurovecz Illés.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr7516502006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.04.15. 14:04:52

botosban csak a túlélni akarás leledzik, míg párjában a megfelelési kényszere a fellegekben járna

Frick László Intézet 2021.04.15. 14:51:47

@csillagkúll: Díszcigánynak lenni sem nem sport,sem nem művészet. A díszcigányokról mindig azok az útépítős nagyhasú kövér faszik jutnak az eszembe,akik az egészből csak a forgalomirányításta piroszöld tárcsávalvállalják. Viszont nem szerényen. Bono-szemüvegben [Most már olcsó a lomiban]

Nálama törökszentmiklósi drogos cuccnál nullázta le magát Botos a műűűvészi fotójával, amire bangladesezett egy jót:Pont a hátában a tárt kapuivala NYITVÁ-t hirdető Nemzeti Drogbolt.Amúgy egy másik faluban ugyanilyen házat "takarosoz"-tak le az index gecik.A drogboltosok asszonyainak nagyon jó az ízlése,nem az a XVI-XVIII. Lajos-os rokokóból a nejlonklasszicizálóba hajlós,mint Bódimargó saagarnőjénélÁginál..Diszkrét amerikaikonyha rendszeresen használt és bekötött gépekkel. A parasztok nemkötik be a gépeket, hanem lent a nyárikonyhában főznek,azt koszójják,azzalkímélikegyben a fürdőszobátis.

Akarsz egy retro,1972-ben játszódómozifilmet? 2700 faluban kapni sátortetős kőporozott kockaházat érintetlen 10MillióDisznóOrszága korabeloi berendezésel, buda környéki sváb falvakban 1971-es BOSCH automata mosógép, nullakilométeres gyári zsírban. Szepl-ék hozták Neuhausen am Neckar-bú.

meg ilyesmi.

Szóvalottáll Botos meg helyceg Tölyökszentmiklyószon,de nemmerik a valóságot,mg a közelében sem..

A ház,amit lefényképeztek,ott megszokott: Kihúzza a gazdája,általűban kórházba a bokáját és akkorelkezdik széjjelhordani vasba,tüzelőbe,lomiba.Az egyik szobába beleszarnak, a máésikban egy adag 500 Ft-oskristályért10-12éves nők

BÁRMIT megtesznekha pla szórakozó csajának támadna ötlete,akkor azt is.

De bangladesezni egyszerűbb, abból nemlehet baj.

Amikorhúztakkifeléa városból,akkor a halálkanyar utáni hosszúegyenes az Alvég:a drogosmagyar proletárok negyede,a Jobbik2.0szavazóbázisa.

Mit sesejtve húzák a gyáva belüketkifeléa "banglades"sel.

Lehet, hogy a faszom keresztényibb,mint Semjén Zsolt,de hogy cigányabb,mint Botos egész maga valója,az is tutti.

Uj most reklámozta be a jólsikerült kis podkasztban azzal, hogy "a mazochista Boros 25-ös nézettségű [fidesznyik jobbos jutyúb készítményeket]néz meg. Szerinte hírszerkesztő.
süti beállítások módosítása