"A postás harapta meg a kutyát!"

/favicc A Hzug-ról,1971./

1 példa -és mindent visz.

Véleménydiktatúrában nem nyitnak vitát. Mindenki üla sajátbuborékstúdiójában ésa sajátkincstáriját fújja.

Minél többetállítasz,annálinkább lesz egy betonvassal vagy aknavetővel lesántítható.

 

Állíts 100-at, találok1-re egy Mindenhatooooo Gogli találatot,ami cáfolja és akkor marhaság az össszes többi állítás is.

Budapesten kb 20000 autóközlekedik műszaki vizsga nélkül, annak köszönhetően,hogy a 6-ik -10-ik ember használja,aki nem íratta át,semmilyen biztosításnincsen rajta, viszont aki vezeti,annak sincsen jogosítványa. Külön izgalmasak a halott emberek autói -különösen azok,amiknek a tulajdonosa 12éve is meghalt már,viszont a filozófia doktora,tehát az autója "orvos autója" kategóriás. ötször műszakizottle a halott ember nevére a mai rendszerben.

307 fogtechnikus dolgozikaz országban a gyakorlatában fogorvosként.Az semmi,de ezekközül 8 szájsebészeti beavatkozást hibátlanabbul végez,mint a körzethez tartozó szájsebészeten a legjobb szájsebész.

K.János táncdalénekesésigazi férfi 1,5 milliókilométert vezetett jogosítvány nélküléslegalább közepesen ittas állapotban.2,5 milliókilométert vezetett le ittasan és koccanásnélkül.K.János-ra tehátúrvezetőisége ellenére nyugodtan használhatom azt a minősítést,hogy sofőr. Aki gépkocsit vezet,mégnem sofőr,mint ahogy a szakács még nem séf..

19 pedofil tanárnő fütyiz kisfiúkat,három kislányokat is nuniz,de hivatalosan férfibűnözés a pedofília,főleg katolikus papok csinálják. Ott szeretnémmegjegyezni, hogy ha hipszter nihilista pedofil,az azértnem számít,,mert nem kereszténydemokrata, így aztán lehet nyugodtan szemforgató álságos is.

A világon 247 519 407 buzi időnként megdurrant egy-egy pinát is. Közülük 743 mozgalmásés jogharcos.

 

HIRDETÉS Bruxelles városában 2000 € -ért akárki EUpolitikusról azt szedetem le,amit a megrendelőmle szeretne szedetni, ha zöld,akkorbehúzom környezetszennyezőkontextusba, ha leszbikus, néger lőcsfasszalhozom összefüggésbe az NFVSZNYGGGGGG kategórában vagy ha drogos, akkor sörözőnek beállítható képbe. HIRDETÉS VÉGE

Tudok egy macskát,ami csontot kutyamód apportíroz és általában kutyamód viselkedik.

Itt szeretném a rövidítés kedvéértmegjegyezni, hogy csak a mára elavult és csak a vén internetező szar parasztokáltal zabált Jutyúbon 37809 fluenszerszinte meg isél az ilyen 1 KIVÉTELAMI MINDENT VISZ kategóriából.

Általában úgy tudjuk,hogy vidéki falvakban bácsik szivesen tosznak tyúkokat vagy anyakocát,miközben 1073 magyar nő a kutyájával baszatja magát vagy szopja a kutyáját ,4197 pedig nyalat a kutyájával. 1682-en a macskájukkal nyalatnak, de ha valakinekmegér 5001 €-t akkor Kiss Szilvia tapírral fog nyalatni.

Innen már csak program kérdése,mire ragadjak ki 1 estetet és fújjam felországosra:"hogy gyön lábra vagy pedig kapaóra"

Az egész baba-mamam online üzleti szféra tele van szülési szűűnnyűségekkel,gátsebekkel, a pinás-szülés kakipornó szinten kitrágyázva, ámde mecccsoda véééééletlen,  kicsit óvatosabban a császározásra nézve

miközben évente 27809  magyar nő szül..lényegében 5 perc alatt és aaaa----shluttyhaaakönnyedén,gátrepedésés csúnyulás (eleve kövérvoltmint egy mislen baba..) nélkül. Szülés előtt negyedórával,meg a szüléstkövető 2 óramúlva bármit úgy csinálhat,mint azelőtt.

381 404 cigány nőérzi úgy Magyarországon, hogy a szülészeten/szülőotthonban tartózkodás hawájj. Bizonyos törzsek és kasztok eseténben a Nagy Mamák tíííccsák a szülészeteken szülsét azzal, hogy a magyarok szemmel megverik a purgyét.

Nemrég egy Kosztolányi noteszébe valódolog történt,bulizott a kismama,amikor elfolyt a magzatvize,kiszaladt az utcára a csatornapartra ,megszülte a babáját,a biztonság kedvéért azzala bicskával,amivela köldökzsinórt elvágta,lemetélte a baba fejét,a testet ide,a fejet amoda méhlepényt emide  dobta és visszament táncolni. Azon bukott le, hogy a kutya behozta a baba fejét a folyosóra,ahola tácolók szívták a kristályt.

 

Mi van akkor, ha a császármetszés üzletágot tekintem az Óbán Rujanda Tömegmészáróóó Ja Koronabvírusba-ja sávjánakés ezért a császármetszés ellen szelektálók,fújok fel és hőhahházok 11 és a jövőhéten megint egy esetet,ami viszi a 10593 esetet, ami nem olyan alkalmas.

2017.Első Olyan Újszülöttje AkirőlTudunk (tehát nem Palyvás Nojel Kevinke,aki nem derült ki) anyukája 2016.dec.31.23.48-kormég ropta a táncot,odaszólt az urának, hogy gyerünk és már 2017.jan.1.0ó17 perckorkint is volt a gyerek.Éppen a kismama visszamehetett volna táncolni, csakháta sok hülyemagyarasszony a szülészeten úgyseengedte volna. Meg reggelvárták Ókovács Szilvi bácsit az opera CD-vel.

 

Minden évben lesz Magyarországon 4-32 28 éves nagymama, de ha egyszer a Retek Kulbúgy akarja tudni,hogy Matisz Klárika a maga 33 évével a lefiatalabb nagymama, akkor az úgy is van!

És soha nemlehet elégszer elismételni:

KÉTÉVES KORONAVÍRUSOS KISFIÚ

screenshot_2021-04-15_keteves_koronavirusos_kisfiu_google-kereses.png

Báregyébként -és ezt szeretettel dedikálom a tesztidiótáknak,akik a teszteléskérdésétpont arra akarják felhasználni, amire Legendás A Sámson a szamárállkapcsot, csak ugye Sámsonnak volt bicepsze, a szamárállkapocs meg eléggé szilárd és a fogak benne---Tehát a kisfiúkét megismételt tesztje meg a PCR-ek negatívaklettek,meg a szülők tesztjei negatívak lettek és végülis kiderült,hogy a szülőket akkorkezdte,de akkormingyá a mellykaskájukeleventen feltépése a szívükkelki kategóriásan,amikormajd belefulladt a sima tüdőgyulladásába..

Ebbőlországos paláver nemlett,a Retek játszott be annyit a kisfiú apjávaltelefonozásból,hogy ha valaki perelnéőket,legyen mivelkivédeni.

Azt extranaggyalszedik,hogy

ÓTÁSS UTÁN MEKKAPTA JA A VÍRUSOTOT!

nyisd meg a cikket és az utolsó harmad elején ott leszneka variációk is:
-már bekapta valójában oltás előtt
-az oltóponton szedte össze,mert az

OLTÁSI KÁOSZ:ÓRJÁJIÁSSÍ SÓROKK GÍGGYÓZTAK A JA!

8órásidőpontra ugyan 1-1és még 1 ember kapott behívót,viszont már fél 8-kor ott tombolt , brékelt és tiporta le egymást is 78 idős ember,akinek a 9-10-11-1-13órás negyedórákra voltakidőpontjaik. És az oltópont vezető úgy volt vele,hogy a kétkép-és országos felháborításra alkalmas közülazt választja,hogy az épületen belülalakuljon ki a tumultus.

Plén szartam volna a sok ésismerten szokásos vén idiótára éskint sorakoztattam volna őket az épület előtt,hagy gyöjjön az ATV meg a Retek Stáb hujujjujázni.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9616501640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.04.15. 13:41:08

i1.wp.com/stonetoss.com/wp-content/uploads/2021/04/age-of-consent-sus-stonetoss-political-cartoon.png

Sámsonról elterjed, hogy buzi, ezért elhatározza, hogy Jeruzsálem főterén száz szűzlányt tesz magáévá mindenki szeme láttára. Neki is áll, az első 50 meg se kottyan, 70-nél már lassít, 80 már nehézkes, 90-nél már a lába remeg, 95-nél végül kész, vége, nem bírja tovább és összeesik.
Mire a tömeg: - Buuuzi, buuuzi...
süti beállítások módosítása