"...a türelem a türelem a türelem ..."

/Elefánt/

 

JÓISTENKE Na,mi van? -mit látsz, Mikikém?

MIKÁÉL Ezek? Meg se kottyan nekik . Napi 5-600 halott, még a John Hopkins is kistatisztikáz vagy 300-at, de birják.

JÓISTENKE Ne beszélj ! Mi kéne még nekik, az Isten fasza! Övék az internetes hírgyártás háromnegyed része,amit ma árulkodnak, holnap megírja a New York Times meg a Washington Post.A CNN a stratégiai partnerük,mellettük a Politico,a Die Welt meg a Deutsche Welle,a Szabad Európa. Kibaszattam Orbánt a Néppártból és azt a buzi szemforgató álkeresztény képmutató Szájert is odalöktem.Hozzá egy véletlenül éppen arra járó tévéstábot..Megnyerettem Bidennel az "elnökválasztás"-t is,hogy legyen má' egy kis reményük,hogy helyettük majd az amerikaiak rúgják picsán a Gecit. Mi kéne még?

Ennyire nem képesek hinni magukban?

 

AZÁZEL Ezek? A Titanic-on nem tudnának leállni, ha már pedig a zenekar is szedné a betyárbútort,de még a kis napipolitikai szalonnazsírjukat csepegtetnék a hamubasűtt érveikre.

JÓISTENKE De az oltások! Arra... csak mondanak valamit?

MIKÁÉL Ezek? -"Szerbia szintjén oltakozunk."

JÓSITENKE Mi van? Szerbiázni lehet?

AZÁZEL Főnök.Hagyjad már a picsába, ez politikai kommunikáció.Nem kell neked minden emberi szarsághoz értened. Feljebb csavarhatom akkor?

JÓSITENKE Gondolod? Ha eddig nem kaptak a fejükhöz, majd fognak? Tőlem! Csavarjad, bazdmeg!

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr7116500574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.14. 11:30:51

Egy régi balkáni monda szerint, Szmirna városának a XVII. században volt egy garabonciás főbírája, aki rendszeresen beszélgetett a túlvilágiakkal. Egy ízben megalkudott Szent Mihállyal:

- Ha már a pestisnek jönnie kell, ha már az elkerülhetetlen, kérlek, Szent Mihály, csak ezer ember haljon meg a városomból...

– Rendben van, úgy lesz - mondta a pallosos arkangyal.

Következő év vízkeresztkor a főbíró ismét az égiekhez szól:

- Szent Mihály! Azt ígérted, hogy csak ezer embert visz el a döghalál a városomból! Becsaptál! Több mint húszezren haltak meg Szmirnában és falvaiban!

- Én megtartottam, amit ígértem, bíró – így az arkangyal – mert a fekete dögvésztől csak ezren haltak meg. A többi tizenkilenc ezer saját félelmébe, rettegésébe, tehetetlenségébe és ostobaságába halt bele!

Frick László Intézet 2021.04.14. 12:40:41

@Szorgalmas Gyémánt: Köszönöm.

Még annyit,hogy "városikörnyezetben"kopott ki azősi észnél-levés és tudás..bizonyos szempontbólegyfajta újtudatlanságés neookkultizmus alakultki a járványokrólolyan divatoshókusz-pókuszokkal,amik valójában járványterjesztést eredményeztek.Ez az anekdot ezt foglalja össze bölcsen.

Most is a vakcina-és járványidiótizmus főleg VárosiKörnyezetben terjed. És"KorszerűModern JövőbevezetőEszközökön"
süti beállítások módosítása