" Liberális vagyok. Még az istenem is liberális: Megengedi, hogy ne higgyek benne."

/Nagy Ferenc, Kossuth-díjas tánczenei előadóművész/

 

Nem először írok erről és nem utoljára,mert nem lehet eleget írni a liberálisról. Tegnap is ez volt a téma.

 

A mottóba vett idézet Feri bácsitól Balaványi György önhibáján kívül [egészen pontosan Feri hibájából]  nagyra sikerült riportjából való. Link nem lesz, annyit nem ér a hír24 agitációs- éspropagandamagazin , hogy 20-30 kattogást innen is termeljek nekik. Most szólok, hogy a szöveget be fogom másolni,mégpedig amiatt,mert az értéke történelmi. Voltmár Ferivel ilyen,ennyire  történelmi értékű riport a Bojkottált Mozgó Világban, 1987-ben? '86-ban? 

A Johnson/McNamara korszakban,aminek Nixon az egyik előtérbe lökött bojócca [-> hasznos idióta] volt , a nagy és kócoshajú, "Jézus-szakállas- és szandálos" érdekes ruhás különc és fiatal,az hippibe számított. Valószínűleg a CIA ezen az alapon választotta ki Charlie Mansont is,mert... rakás csajjal kúr,tripperesek,büdösek és kokóznak? = hippkekekekek.

A nálunk Bede Márton és az index gecikáltal flúdolt hippigyűlölet is kb ilyesmin alapul, csak már a Quelle katalog '74-es Frühling - Sommer képeire verik ki.

Zappa liberális  és liberális nem gyűlöl..nemútál... Megengedő,toleráns,véleménytürelmes. Viszolyogni? -a viszolygás... nemannyira útálat,mint undorodó óckodás.Nemkeveredés.Távolságtartás.

"A legjobb tudomásom szerint nincs isten"

/Zappa/

Zappa,mint egy időben a sváb a zsidóval,sors közösségben volt a hippikkel,mert: Hippinek nézték.

Sváb és zsidó sorsközössége a büdösségük. [-> zsidótrágya / sváb trágya]

De hát Jimi Hendrixet is hippinek nézték. Micsoda a hippibékeliba,hát akkor Hendrix békeliba, nem egy riporter esett neki a Vietnámi hábrú kapcsán...pedig az még nem ez a 2D Síkbolygóvolt,mégsemértették,hogymiért nemítéliela hadsereget. A katonákat. Pedig Hendrix csapnivaló [kényszer]katona volt.

A proletárkölyökből nyálas mod-dávált Chas Chandler pl az ElectricLadyland felvételeire a stúdóban [szerinte] kempingező Hendrixéket koszos hippiknek látta.

Pont a hippigyűlölet és a hippik elleni vicces-be csomagolt uszítás az, ami az index geciket először leleplezte előttem abban, hogy a legreakciósabb XX.századi imperialista VilgáVezetőNagyhatalmi mcnamariánus ábrándok felbértelt (nem hívő, hanem semmibenhívő) csicskásai.

 

Kurvák.

/Yossarian/

Használom ezeket a szavakat és felmerülhet, hogy én viszont gyűlölném az index geciket -nem! Útálom őket?-nem. Számtalanszor ellőttem már Dégi István színésélete-alakítását az ötödikpecsétben:

Élni kell.Ők azt hiszik,hogy viccesek,azt hiszik,hogy mindenki fölött állnak,azt hiszik.. ez ilyen posztmaóista mélabú is egyben...hogy ha folyamatos az offenzíva,senki nem mer velük szembe menni...

És:Úgy is lett. Így is van. Egyszer Hanni néni... szegénykém..azt hitte,hogy most wúúúú,de megmutat valamit és.. nemis sejtette,de megmutatta:

Uj Péterrel beszélgetett Rangos Katalin, Uj arrogánsan nagypofájúan és leszólóan beszélt  ugatta vele, Kati néni pedig kinyalta az ánuszát Uj-nak.Holott:El is intézhette volna.Tud ő annyit,hogy egy ilyen Uj Petit legyaluljon.

De akkor: Az volt az éppen aktuális politikai érdek. Bár az MSZP 3/4-ed része már tudta, hogy Feri szétbassza a pártot,nem baj, csak A Cigányt  bassza széjjel. És ennek a Ferinek ez kell,ez az Uj,akkor hagy bassza   a papírsajtót is,pl a Népszabadságot. 2008-ban az előfizetés-megújításos trükkel,amit a vakációelejére időzítettek, a vezetőpapír újságok "mindössze" 10-20% előfizető vesztést mértek ki.

Azt hiszitek,ez "összeesküvéselmélet meg alusisak"? Nem: Nézzétekmeg a Házon kívül index-reklám-filmjét,ott röhincselnek dicsekedve a gecik erről a szétbaszásról.

Meg volt azért ez rendesen koncepcionaálva éspont jót tett a semlegesságmegjátszásához,hiszen akkor az MSZPfőségen és a tagság 3/4-ed részén kívűlmások még nemsejtették, hogy Gyurcsány nem az MSZP embere. Egsézenpontosan azt, hogy Gyurcsány az esküdt ellensége az MSZP-nek.

És még mindig semmi bajom,mégmindig nem arról lenne szó,hogy irígyelnék kurvákat,amiért geci nyeléssel annyit keresnek, rózsásra kúrt segglyukkal.

Nem.

"Nem az a baj,hogy monopóliumod van. A kérdés az,hogy mit kezdesz a monopóliumoddal."

zappa-88.jpg
És Uj mit kezdett a monopóliumával?

Megírja azt,amit tegnap a Politico pedig már megírt meg a többi.

Ezért? Ezért kellett széjjekúrni minden műhelyt, hogy amikor meglett a monopólium,már ne találjon benne kihívást?

 

"Liberális Műhely? -azt senki nem fizeti meg."

/vasziljevics,444/

Zappa egyszer egyetemen tartott előadást...kócos tarkaruhás hosszúhajúaknak.ÉS a végén arra kérte őket, hogy...Majd emlékezzenek erre az előadásra nyakkendős-öltönyös korukban. Kiskosztümösen.

A hippik liberálisok voltak,aztán...voltak még mások is kócosan érdekes ruhákban és liberálisok és:mégsem hippik.

"Nem így csinálnák, ha nem azt látnánk,hogy ez kell az embereknek"

médiageci alaphivatkozás

Tudjátok,mi volt az? Nyílt Társadalom.

Véleménydiktatúra nemlehetséges Nyilt Társadalomban.Nyilt Társadalomban lehet más véleményem.Az idegen szép ,de pl német focicsapat négerekből az vicces. De lekell gyűrnöm a nevetésemet ezen.Miért nemfociznak "német csapatban" németek.Nem tudnakmár "annyra" focizni? -nem csalás ez? Jó,lenbyeljük a csalást,amikor a szines nemzetközö forgatagbólösszevásárolt részelemeketmáskontinensen bérszereltetikvevői készrecsomagoltan behozzák,majd a reklám szerint "Német Minőség".

 Egy kicsit a mai jelmezbálokra emlékeztet engem az ilyesmi,mamár senki nem szarozik,megvásárolja a bolban a jelmezeket készen,a gyárit, Kelet-Indiaés Banglades,Nepálés Buthán,MianmarKambodzsa ésLaosz asszony meg gyerekmunkásai viccesoirópai jelmezeken görnyednekami "Xmas"-unk táján. Gyxerekkorombanegy iskolai jelmezbálra 20-an öltöztünk Zorronak-de különböző Zorro-k voltunk. Négerek beöltöznek német csapatnak, de nem tehetem szóvá,mert bár röhögök,de ez.. gyűlöletkeltés?

Mutassam azt,amikor ugynez civilbátorság,Ha a fidesz-barma Tállai mezőkövesdi csapata névsorát röhögöm.

A magyar sohamárok Németországban a hőseink,akik jobbsorsra lennénekérdemesekidehaza,deOrbán miatt menekülniük kellésnem jönnek vissza soha már,az ukrán gecikmeg elveszikamagyar mélyszegények előlamunkát. Ami ihgen jópofán hangzik,ah nemmutattommeg hozzáazt,hogy a magyar sohamára német fajibár 2/3-adárt "mesés-jövedelmes" az ukrán vendégmunkásmeg ugyanazt kapja,amit a magyar proleár mélyszegény is kapna,ha akarna dolgozni bejelentvee és havi 26 napot. [-> külsősök] Ukrajna Magyarországon dolgozó sohamárjai meg büdösek.

Jóléti az az állam,ahol egyre több az olyan munka,amit nincs az a pénz, hogy az állampolgár elvégezzen. Tehát:Magyarország jóléti állam.

Nem ez a jelmezbál,ami most van.ma nem vehetek fel bármit. Vagy: egyetlen 1 jelmezeset beküldenek és az előtt letérdepelbve készítenek fotókat, aztán a csávót az összes többire kiterjesztik. "Ez ilyen volt,tehát ilyen a többi is!"

kulddbeabohocokat.jpg

Pár bohóc mindent vitt 2021.január 6-án. Letérdepeltek eléjük,mint Móricz Simon a Magyar Gárda elé.

Sőt:Zappa bevett a zenekarába hippiket is,mert nagyon tudtak. Sőt, bevett egy hippt a Velúrbőr Öltönyös csávót,mert:annyira nem tudott semmit,hogy az már zseniális nem tudás volt

 

Ismétlem: Márma is csak orbán  mondja rá és ő se komolyan, csak politikai agitációból,hogy a mai ellenzék liberális lenne. Csak fejezze be Orbán a liberálisozást,tűnjön el és meg is kezdődik a liberálisokkal az elbánás... Már hozzáis fogtak a Globalizmus részleges bírálatával (persze ebben a kontextusban a Globalizmus = Kína)

Agyonszabályozott Rendpárti Feljelentőtársadalom Véleménydiktatúrában: Zárt Társadalom.

Attól, hogy Ártatlan Gyuribácsinak vannak ilyen néven pénz-átkötegelőéspecsételő cégei,aNyilt Társadalom programja valójában letűnt a Szovjetúnióval. Még csak az kéne,Nyilt Társadalom... mindenféle szabad véleményekkel...

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8316499468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.13. 09:37:36

De reégen áttam már az kánonsámán cia csicskát, köszi. _Ismét jót röhögtem rajta, hogy ez az ember bevette a Capitolium épületét a veszélyes puccskísérletben :D

Frick László Intézet 2021.04.13. 10:29:27

@Szorgalmas Gyémánt: Faszább volt az állig felfegyverkezett trumpista a kb egy Font súlyú gyalogsági rohamfegyverekkel .Mint a filmekben amegpakolt bőröndökkela filmsztárok rüpűt a ccsávvaó. Egész arzenálja volt,meg a maszkjai alatt maszkák. Mondta is, hogy az utolsótőőtényig fogja majd.A harcolást.

vektortér 2021.04.13. 13:55:49

A létező liberalizmus egy rákos daganat a nyugati civilizáció testén. A nemlétező meg ideológiai alapot nyújt arra, hogy ne kezeljük.

Frick László Intézet 2021.04.13. 14:35:52

@vektortér:
1. A liberális minden izmust kizár,mert minden izmus dogmatikus keretbe beleveréstjelent.Aloberális antagonisztikus ellentétben állaz izmussal,mint "olxan"-nal.Toleráns ember nemista/pista.

Ez egyébként megengedi a "liberalizmust" csak aki ilyent hirdet,az pont,mint a feminista: faszabb egy fasznál is.

2.Rák:Kik?Ma má raközvélemény előtt nincsen liberális.Az USÁ-ban az egyik legfiatalabb liberális Oliver Stone,az idén 75éves. Szoktam olyant olvasni nyálas hipszter stréberektől öndefinícióként,hogy ők "libertinusok" pl nihilisták:
erre írtam: "Csak legyen erős a wifi meg a légkondi és akkor nihilista tud lenni"

Ezek a szájjallibertinusok aszongyák:Isten hülyeség,Jézus sohasemélt és analfabéta volt.

Egyliberális így beszél:"Legjobb tudomásom szerint nincs isten"
De pl lehet liberális,miközben hisz Istenben. CSak.. nem...istapistán. Azaz ...dogmatikusan..

A mai Nyugat kizárt, hogy liberális legyen.Rendpárti agyonszabályozott feljelentőtársadalom nem lehet liberális.Liberális nem"moderál" azaz töröl..és...bevallom..nemis szorul rá.

Ha csinálhatnék egy LiberálisMűhely-t, nem is kéne moderálnom (törölnöm,cenzúráznom)

Orbán feldicséri liberálisoknak azokat,akik egységesen és változtatás nélküli habbla-bablávala facebook-ra utalták a kommentelést. MIND arra hivatkozik,hogy ezzel időt takarít meg,amit hírgyártásra fog fordítani.

Amai Nyugat véleménydiktatúrát folytat,véleménynáci,nem toleráns,nem nyit vitát.Vita nélkül mennek át a dolgok,

variáció:Ál"vita" pl az ellenzékünk "előválasztása" :D

Nem lehet eltérő vélemény. Ez...még a liberalIZMUS kritériumait sem teljesíti.

"Én azt teszem veled,ami szerintem a jó,de te egyet tehetsz: engedelmeskedel." Ez a szerinted liberális mai Nyugat főelve.

Liberális nem formál véleményt.Nem véleményformáló.A véleményformáló az nem újságíró,hanem agitátor.

A magyar újságíró hőzöng azon,hogy ő véleményformáló.Pedig az az újságírónak detto,mint apácának a fasszopás:ha csinálja? -de legalább ne dicsekedjen vele.

A Klasszikus Index Szájbarágó rovatára gondolj, ara a népnevelésre,amit ma a 444művel.

Liberális nem nevel népet,de főleg nem,mint kurva bértollnok..

A444 nem is titkolta:5 Ft-os adomány is adomány,mert azt a látszatot kell kelteniük,hogy olvasói adományokból élnek.

Frick László Intézet 2021.04.13. 14:39:49

@vektortér: Ez is gyakran elhangzik,hogy a gecikideologizálnak.Ezt mutattam a nácizmusban,mint lényeget:A náciknak valójában az ideológia egy dolog.Afféle "gördülődefiníció"Mibe kerülegy indexnek szfisztikálni valamit egy éppen "valamilyen" ideológia mentén?
Semmibe. Ő "semmibenhívő"
Erre Bede a legszebb példa. Ami éppen lábragyövős,ahogyan,ki van adva, hogy meg kellkűűűdeni,mekkűdi.Az anyját is,ha kell.

Annak idején Szily László a Kerényi Kórképkapcsán ökörködött és Gyémánt László festményéről amit írt:Meg se nézte rendesen.ÉS akkor egy véle egyoldali néni írt neki:Hogy:Egy poenért Szily BÁRMIT megtesz.

A kutyát megbasszák egy poenért.

Frick László Intézet 2021.04.13. 14:40:44

@vektortér: Az index meg a 444 is fújta a "Népszabadságkivéreztetésé"-t.Most meg ott röhincseltek a népszabókon a Házon kívülreklámműsorában.

vektortér 2021.04.14. 00:37:04

@Frick László Intézet:
A létező liberalizmus követői a kötelességtagadók, az "egodeisták". A toleranciát úgy értelmezik, hogy feléjük kell toleránsnak lennie mindenki másnak.
Az általad idealizált liberális nem létezik, mindenki hite dogmákkal van megalapozva. Tolerancia sincs dogmák által kijelölt határok nélkül.

Frick László Intézet 2021.04.14. 05:22:50

@vektortér: Sőt:Egész társadalmak lehetnek liberálisan. Csak nem Európában. Vagyis nem oiropidok vélemény vezérlete alatt.

Frick László Intézet 2021.04.14. 05:35:59

@vektortér: A Nyilt Társadaalom-maltudom szemléltetni:

Ezzela humánetológia tudomány is foglalkozik,a 40éve kezdődött társadalmi elidegenedés,amimaa csúcson Svédországban jár...un egyszemélyestársadalmakat alakít ki.Egyszemélyestársadalmakban nincs,nemlehet értelmezve a liberális,mertamások leszarása az nemamegengedés.

A japán egy különösen rasszista éskirekesztőtársadalom,azonban van egy sajátossága:

Japánban a szkeptikus is feltette a maszkotezzel:"Ki vagyok én Takashi,hogy borzoljam azon hiszékeny embertársaimérzületeit,akik hiszneka járványban.Ezértfelteszem amaszkot

mert a szájmaszk viselése

Oirópában vagy Magyarországon röhögést váltottki a fiatalok körében:
"Nijedmán, hogy fosik, hogy elkapja,ami nincs is!"

Ott,aholtudják,amaszkmire való:

"Jó,felteszema maszkot,mert ha nemtennémfel,azt üzenném,hogy nemérdekel,kiket fertőzökmeg"
Az oirópai az ALAPOKAT nemérti meg.

A társadalmi szolidaritás az nemaz,hogy 17-től 19óráig lógoka buzinyalóésnemátalakítócukiféeszbúkcsoportomban és szidoma nácikat.Meg néha utaélokmenekültmentő hajóknak. Vagy elképzelemmagam elé Carola Rackete-t,amikor ujjazok.

Az oiropidoknálilyen.. felvehető fakultációféle,8-bóllehet,viszont legalábbkettőt muszáj is választani.

Egyszer aljas indokbólregisztrálni akartam egy közösségilófaszra.Mint Orbán "konzultációjában"megadottakbólkellett választanom,de nem2-ből csak,hanem 28-ból. Összesen a könyvekkategóriafeleltmeg-nemis ez az érdekes,hanemaz,hogyén zenebuzi vagyok és sokkal egyszerűbb, ha leírom, hogy a Bel Cantoés az elektronikus gagyi nyál diszkórep jigasság kommerssz nemzenéka nemkedvenceim,a többi jöhet. De főleg a komolyzene ésnehézzene. Akkor elképzelheted,miket adtakmeg zene-sávban választhatókat, ha nem tudtam

A legszemforgatóbvban papolnakasokszínűségről,miközben azt az egyet választhatom,amiegyben kötelezpőis.A nemváltóműtétekről1-etlen 1 elfogadható "véleményem"lehet,ha plazt merném kijelenteni,hogy szerintem nagykorúságig nem lenne szabad engedélyezni aműtéteket,az máskérdés,hogy egy mai 28 éves gyerek nagykorúlehet-e. 40 éves nők vannak,akineknincsen felnőtt nőnek valóorgazmusa ésamikor erre felhívod a figyelmét,még neki állfeljebb. De a férfi a hibás,mertnem csinál neki orgazmus,de csak a csiklóján lehet ésa néhai Paganini nem tudott olyan gyorsan pizzicato-zni,ahogy kéne. Egyszerűen 20-40 éves emberekma fafejűbbek,mint az én 20éves koromban a 85-és a halálközötti bácsik voltak.

vektortér 2021.04.14. 11:03:14

@Frick László Intézet:
Veled most a létező és a nem létező liberalisták is vitatkoznának amiatt, hogy a kollektivizmust tekinted liberónak.

Frick László Intézet 2021.04.14. 11:23:29

@vektortér: Aloiberális nemkollektivista, hanemmegengedő.
Akollektivizmus,a szellemi kolhoz..az nemamehgengedés.

Nem tudom,tudod-emit jelent a szövetkezésben a
dán típusú[mezőgazdasági] szövetkezet.

Nem tudom, hogy tudod-e,de1920-és 1948között Magyarország szövetkezetiország volt s a kolhozosításkövette ezt,amikor CSAK EGY DUMA volt az, hogy "szövetkezet".

Egyliberális szerkesztőségben a véleményekeltérnek szerkesztőségen belülis.Attólmozog a lap, hogy a vitákállandóak.

Azonban előfordulhat kollektív 1 vélemény.

Ilyenkoraliberális lapfőszerkesztője megkér valakit,hogy legalább"játszási"-bólképviseljen másvéleményt.Hátha az ütköztetésúj aspektust teremthetne..
Ez nincsen a mai szájjalliberális véleménynáciknál,a véleménydiktatúrában.Nekik ez új.

nekünk nem új.

Annyi,hogy a mai véleménynácikművweletlen bunkók

a bolsevikok legalább műveltek voltak

Tudod,mi egy ilyen véleménynáci "művelődése",amivelkipiheni az internetes "lapszerkesztés"-t?Az internetes játszás

Rákosipolhisztor volt,Gerő Ernőmedikus-úgy képezte átmagátközgazdásszá. Révai József is igen magas műveltségűvolt.

Ezek? A földrajzot meg a történelmet nem ismerik

"Egy könyvet olvasott egész életében,a Brályen élete c.Monthy Python filmet a moziban"

a magyar történelmet elviccelődik relativistán,de fingot nem tudnak belőle...
Az ilyen..liberális?egy faszt se az

Frick László Intézet 2021.04.14. 11:26:43

@vektortér: lábjegyzet:
Élete filmélménye a Trónok harca a HBO-n.

Röhög Tarantino Ponyvaregényén,csak nemérti,miért a közepe van a végén és a vége az elején. A Hollywoodi mesékből az jön le neki:
"Na,a koszos hippik jól megkapták,meg a pedofil Polanski"
Szovjet filmek? -Jó, ha Bondarcsukról brefeg valamit meg a sematizmusról...
süti beállítások módosítása