Po feszbuko pirhav táj csinazsav szo me te kerav

A monte is danyontféle és főleg segélyosztás vagy ha az ember nem drogozza,gépezi  meg i[nternetes játékoz]za el az összes családipótlékot, ugyanis az az embernek jár, nem az asszonynak , mint a beiskolázási ,

"Köszönjük,taszok!"

/gyöngyöspataikataolók,2019./

 

először,mint a húst az ételből ki az ember, aztán a Fő Gyerek [elsőszülött fiú] , a többi gyerekés ha marad,akkor az anya előszöris a picinek csócsál meg a szájában valamit,miközben a combáján ülő picinek (2 éves koráig) ad húsot [parasztul: húst] De vannakolyan emberek,akiknél nem csak emberkedés[-> macsaó]ből egy emberbeszéd az, hogy űjoszt? a csalággyájérmindent,most is milyen Micu Icsikocsit veszett, egynyócas, 115 ló és még telivásárójjal a csomagtartót a csalággyánakmindenjóval, primőröt, danyontokat (a Monte is az) a cukinális megáll tortákért, eleventen a segélyosztás másnapják oroszkrémtorta a reggeli Zott meg més folyékony joghurtnak nevezett melaminozott és csontennyvelállományjavított száírítottgyümölcsporozott és aromázottal,amit az Óldiárul, a Német Minőség,abban annyi a liszt, hogy a mélyszegények se szopják be danyontnak. Óldiban csak a gazdagok meg a parasztok vesznek danyontot [-> figyelj:Milfina a neve :D ...ugye, hogy az élet viccesebb,mint a Kigondoltam! ??, vagy Dr Ripők vagy Dr Habil Kadarka,amikor indekszesen vicces kontextusokat tanálna ki?] aztán megáll a hentesnél és birkahúsot veszen,de apróhúsot.

"Meglásd, szénné keféllek, csak érjünk haza"

/emberbeszéd -aztán odahaza beveri,10-20 vonás,kész,vége és horkolva lefordul/

Egyszer láttam egy 76 évesnek látszó 52éves, tehát aggastyánba számító királycsávót, kiszállt a csicska ódikocsi [Igazi Utolsó100-as,2.8 Quattro] -bú és vitte a halas vastag nyélonzsákot félig a birkahússal és akkor a kis 13éves asszony, eredetileg rabszolganő, csak terhes lett A Gyerek -től s így,mint anya Olyan.. ha - mint a Czinkóczi Zsuzsika az Árvácskában ,de már a szőrenyővése után,amikor az idősebb asszonyok szerint állja a faszt.

"Azonnal magánrepülési tilalmat vezetünk be!"

/Fekete-Győr buziember-beszéd részlet/

Az asszonyoknak ez a megállapítása, hogy szerintük mikor következik be,amikor a lyány megájja mán a faszt. Ezt az egyet még nem sikerült  kiderítenem, mik a kritélijomok. Nem a mestállás,mert a faszt bűven megájja a mestállás előtt mán. Mármint nem énszerintem, hanem az asszonyok szerint,akik azt is tarcsák-a-ja, hogy a lyánynak korán kel szoknia az asszonyéletet és ehhez kell a cigirita meg gyóccerre inni is.

Mutti So Tumm!

Nem mondom, hogy az Ettore Scola A Brutti sporchi e cattivi -ban nem tudott,de,tudott,hogyne!

Élni - asszonysors -

Megérkeznek a nyomozók és a védőnő a családhoz, ahol az ember vénségére kispapa is lett,meg a saját gyerekének is a nagyapja. 

NYOMOZÓ (nagymamához) Maga hol tartózkodott, amikor a bűncselekmények folyamatukba kerültek?

VÉDŐNŐ (tolmácsol) Hun vótá olyankor,amikor az urad íltë a lyányt?

MAMAÓ( ül a sparhelt mellett a dikón) Hát ittëg. Ahun most is,ë'.

NYOMOZÓ Minden esetben.

VÉDŐNŐ Mindenkor,amikor csak íltë?

MAMAÓ Hát! -hun lettem vóna?

VÉDŐNŐ (nyomozóhoz) Igen.

NYOMOZÓ: ...és ők. Úgy értem, az ura a lányával, ezalatt hol tartózkodtak?

MAMAÓ (a védőnő szavába vágva) A lyány. Az tartózkodott vóna, csak az uram nem hagyta.

VÉDŐNŐ (ingerült) Hol csinálták?

MAMAÓ Hát ott (mutatja) az ágyon.

NYOMOZÓ II. (kilép az ajtó elé hányni)

NYOMOZÓ Ők itt az ágyon,maga ott a tűzhely mellett. Elnézte, hogy---

MAMAÓ Nézte a kisfaszom,az! De úgy vaótam vele: Hagy szokja az asszonysorsot.

Mindegy,a 13 éves asszony karácsonyi jézuskaváró arccal,megjött a Papó a húsottal! Annyi hús,ismétlem,amiben a paraszt karácsonyra a halat veszi. Az a vastag nyélonzsák,jaz.Az félig volt,az van vagy 20kila húsot. Apró birka hús. Hogy:ne legyen benne csont, úgy a paraszt főzi a birkapörköttöt,hogy csontjával. Ez rendes szín hús.

"Máma mán csak a parasztok meg a nagyon öregek interneteznek,akinek még van a nagygépe a tisztaszobába-ja. .Minek a' internet , jamikaó a Fészen minden fent van! Olyan karajokim van, 1000 wattos, szétbaszom vele a parasztok agyát is

 

Akkor gyorsan elkezdik a kompírt pucolni. Kompíral csak az asszonyok meg a lyányok eszik. A kicsik danyonttal. Bontogatják a danyontot eszik a pörköttöt, hozzája a tortát,a kólával, a kérmest és a danyont, banántot, csokinyuszikat,kólát,húst hússal és danyonttal. Néha kicsitelmennek hányni, az a kutyák föleszik,őkmeg vissza,kólávala danyontot meg a húst hússal és tortával.

RANÓN Te mit kapsz beiskolázásira?

RONÁDÓ Én-e? Akkumulátoros béjemvékocsit, Ikszötöset. Té?

RANÓN Vasbavágjuk a vektrakocsit, én ölöm meg. Mán ki is tanátam: százhúszná visszabaszom kettesbe. Előtte  leeresztem belűle a vizet nagykéssel.

RONÁDÓJó ccsssórók vattok,heee,az nem kerül semmibe!

RANÓN De igazi ótó, nem  játszási!

Legközelebb a soppingolásról fogok mesélni a kínajibótban, hogy vége lett a zárásoknakmegint.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr1516499486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.04.13. 14:52:08

bocs de az amiről te regélsz nem idevalósi kultúrkör, ezek olyen ilyan jövők menők, ember nem cipel nejlonzsákot, komolyembernek banyatankja van

Frick László Intézet 2021.04.13. 15:23:35

@csillagkúll: Banyatank?- az parasztoknak van. ALegszegényebb Falu-ban most plaz asszonyok korzakocsikat vesznekkétajtósokat.Ha nagyon erős az asszony,fókuszkocsit vesz,de abbú kitilcsa-ja zurát. Szerinted az index gecikmiért basznak utógondozni az idén 10 éves legendás =és a Dr B sztárógyvéd által 96%-ban kicenzúrázott ésindexre tett) anyagot?

Elmentek a faluba, tettek egy kört,de elis ódalogtak. Nem vág a prekoncepciókba.Még ha lefújják fekete neoluxxxal akkor sem.
süti beállítások módosítása