A legvérengzőbb majmok spontán hordakorszakának a legvégén a korabeli értelmiség, vagyis a sámánok

   hangsúlyoznám azt, hogy nem véleményformálók... annyi értetlen Homo Sapiens-szel... A sámánok, ha a legegyszerűbb dolgot ismeg akarák értetni a korabeli emberiséggel,mindenféle szemfényvesztésre, hókusz pókuszra,anépmesék early version-jeire, habbla-blabblára szorultak... még a gulyások seálltak neki felvilágosítani amarhatartókat arról,hogy a szarvasmarháknak a korban még igen vadas jellegű [érzékenyebb] szaglásamiatt füstölnek,hogy az új marhátne szagújja ki a jaószág osz' jessen neki,mint Bangóné a Parliament-nek,ami nyitva sincsen pedig,hanemelkezdett ott hejjregörejtemezni,unga-bungázni,olyan mozdulatokkal,amikkelmaafrikában szokása őpicsaemberekből verbuvált turistahadakat "biotúrizmus" címén a Völkische Grundkultur jegyében palira venni 10 Dollár-per Kopf. [->himbák]

...tehát az első hordakorszak végén a vérengzések odáig fajultak, hogy kihalással fenyegették az emberiséget. Amai genetikai-modellező-matematika állása szerint úgy 1200 embert. Itt szeretném megjegyezni, hogy akkoriban a Jóistenke még két vasat is a LEGO-kockákból épített kis tüzében tartott,a másikat,a Neandervölgyi Embert éppen ekkoriban endlősung-olta a Homo Sapiens,máig is dicsérik őket a sziuntén a Homo Sapiens fajhoz tartozó sámánjaink,hogy hiába voltám nagyobb a feje a Neanderthaler-nek,meg lehetett okosabb [naná,ha nemSpaiens volt !4!4!!] egyrészt rövidebb életciklussal(42 helyett mindössze 28 életéves] rendelkezett,másrész nem kooperált. A Homo Sapiens,ahogy az unokatestvére a csimpánzok is,mindig is imádott nagysoksaágban keveseknek nekiesni,egészmajomlétére plkistestűfélmajmoknak,amég rugdalózó fejletlen belétúgy szívta ki a feltépett hasikóból, mint tésztaevő a spagettit vagy ahpogyBede Márton tudja a nála ideológiailag fejlettenbeket leteremteni

Ez az időszak volt az Emberi PárosÉlet kezdete.

ivanoveskazakova.jpg

Iilian Ivanov és Veszela Kazakova bolgár színészek a Balkán-hegység Várna közeli végében francia produkcióban forgatott Ао, последният неандерталец c.romantikus light sex jeleneteket is tartalmazó filmben.

Kibaszott régen,2010-ben készült ez a film,természetesen ma már Kötelező Buzik alkotnának párokat és így a mai Emberiség segglyukban,kakilemezkékben  fogant eleivel dicsekedhetne vagy pedig a leszbikus párok  meleg barátaikból kiszopott spermát köpdösvén egymás vaginájába, szaporodnának. 

Azt még Kigondoltam!ni sem vagyokképes ,hogy a sámánok miféle erdei rémtörténeteket meg okkult baromságokat a Vidám Vasárnap-okon is túltevő tömegpszichózis alkalmazásával tudtak kitalálni , desikerült elérniük,hogy az a maradék 1200 ember szanaszét szaladgáljon az erdős szavannán.

Mindenesetre

a következő hordakorszak végéna SzigetEmberiség érájában is megmaradt az emberpároknak az a ma már eléggé el nem ítélhetően rossz szokása, hogy az ember ment elöl és, ahogy ma a jómuzulmánoknál [ ti.az USA szövetségese a Közel-Keleten] is szokásban van,a rosszmuzulmánok [az összes többi , hacsaknem Európába szeretne "menekült" státuszt] ,a Szovjetúnió sorsára jutott Irán [ -> Elmaradisztán] lakóinak a nagy nevetségére, az asszony megy hátul.

a444szerkesztosegimitingjeie25000evvelezelott.jpg

A 444.i.e. 27891 évvelezelőtti szerkikéje zúmol a hülyenépek ideológiai véleményformálásának időszerű kérdéseiről -részlet

Ezt ivarérésem kezdetén "úgymentek,mint a cigányok!" -fogalmaztákmeg az osztályszempontból [-> Bede Márton Életműve] akár idegengyűlölőnek is elszofisztikálható büdösparaszt felmenőm. Hogy: a cigány szerelmemmelúgy menjünk,ahogyan azt pedig a cigány szerelmemnem akarta,sőt, szerinte egy asszony szégyene is volt, mint a parasztok,hogy őmenjen elöl és én pedig utána.

A történelembuziság egyik szövődménye a politikai buzulás,a másik meg a társadalomszociológiai érzékenység.

Így aztán, a szagokat meg a putri naposoldala levegőjének az ízeit nem is részletezném itt,pedig szokásom, sikerült kitudnom,hogy az embernek miért kell elöl menni,de ezt olyan-annyira öreg,48 évesen 72 évesnek is kinéző romongró dalit anyókákmesélték nekem,akiken még addig életükben soha nem volt bugyi,tudniiillik, hogy a bugyi nélkül talpigszoknyában közlekedő asszony bokáján megcsurranhatik ez-az oszt jaztat aa zember ne lássa,ne menjen ott az asszonya picsájának a mindenféle olyan,nem ember orrának való szégyenletes gőzeiben,na.

 

Ravasz egyébként a paraszt,mert erre is van érve,még pedig az, hogy a kutyákviszont a nomád élet velejárói, hiszen egyébként kutyák nélküla tábor környületéről mik ennék föl az ember- a gyerek-és az asszonyyszart [-> szimbiózis] .. teháthogy sunyulám a cigányember és azértmegy az asszonya előtt,mert a jellegzetesen az embert háturól,amarjába marván támadókutyák akkor az asszony bokájával kezdik.

 

Ez egy kb Dénes [Dienes] Cigány Király óta fennállókultúrantropológiai vita cigányokésmagyarokközött.Fejlett-és Bezzegisztánban a jaj,annyira fejlett franko-germano-anglo-saxo és duetsch népeknem vitáznakmindenféle cigányokkal,hanem fogjákéskirekesztikőket annyira, hogy máig is nomádok.

 

Ez a bejegyzésem interaktív lesz. Nemfogok ittmindent a szájatokba rágni,mint az index vagy a 444.Ígykép nélkül,aki akarja,előgoglizza: Orbán ésMagyarország Mindmáig Megnevezetlen Második Legbefolyásosabb Asszonya (nema Forbes standard-je szerint] Orbánné a Bazilikában haladnak,és akkor Orbánné,a szájáról leis lehet olvasni,ráförmed az urára:

"Na, ereggyé itten előttem,ne magyarázzá' annyit!"

aki nem hiszi, vacakoljon jutyúb videókkal vagy a Retek/ATV archivumában.

 

Tökfőzelékből nemlehet figurát faragni.Asszonyit sem.

 

WARNING LABEL! Figyelem! Bár ez a szöveg a megszlalás után pedig még annális inkább emlékeztet a stílusomra, valójában a 110 évvelezelőtti orosz bolsevikújságíró köznyelven íródott,na,nemaz újságíró zsenik nyelvén, hanem nagyjábóla kormányzósági másodosztály kiesői sávja... CAUTION! FEHLE!

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2516497094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása