" Az EB magyarországi mérkőzéseit teltházak előtt játszák majd"

Orbán Agitáció2021. ápr.9. m1 üzletág/

 

Hát akkor ezért. A möccs, az a kurva, a kibaszott geci möccs.

 

A motívumok alacsonyabban vannak. Nem! -még annál is lennebb.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5616496320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.13. 08:09:48

@Frick László Intézet: Valamiféle logika szerint kijött egy szám, soha nem a szám a fontos, hanem a tisztánlátás.
Ez alapján - bármennyire is támadják már megint a kínai vakicnákat - semmi baj nincs a kínai vakcinákkal. Meg az orosszal sem.

Mindössze arról van szó, valakik nagyon szeretnék, ha együtt bégetnénk velük: nyugati vakcina jó, keleti vakcina rossz. Ehhez hajlítgatnak számokat.

Frick László Intézet 2021.04.13. 08:10:56

@Szorgalmas Gyémánt: @Coco néni:

Azértisérdemesaz igazságról beszélni,márminthogy a vakcina nemkizárja a betegséget, hanem felvértez ellene,mertkb júniusban atrólleszb a huhogás:
MEKKAPTAAA JA KORONÁT PEDIG VFŐVETTEJAAZ ÓÓTÁST"

Mát most van ilyen,beoltották vasárnakés szerdán beteg lett.

Frick László Intézet 2021.04.13. 08:12:35

@Coco néni: Egyet mondokmég neked:
"KÉTÉVES KORONAVÍRUSOS KISFIÚ!!4!4!4"

ennyi térnek a dumák,amiket fújsz. Minden történetből ezt-ennyit fújsz.
Ez egyben a tesztelés dumára is vág rendesen.

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.13. 08:15:20

@Frick László Intézet: Te, ezen én is jót röhögtem, ázsaiai zarándokutamra készülvén jópár dolog ellen beoltattam magam, senkit nem érdkelet ott, ki gyártotta a malária, sárgaság, hepatitz elleni oltásokat, milyen százalékkal, honnan lehet letölteni az meberkísérletek eredmnéyét, milyen szervezetek vizsgálták, beadták-e előtte egymillió sárgának, hogy ne a fejlett fehérember hulljon el tőle, ha esetleg nem jó.

Eszünkbe sem jutott ilyesmi.

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.13. 08:16:39

@Frick László Intézet: óóó, ilyenek már hetek terjednek a facebook zárt csoportokban.

Serény Vélemény 2021.04.13. 08:24:21

@Frick László Intézet: Egyébként igazad van. Az ojropid gondolkodásmód abból indul ki, hogy kell _egy_ szám.
DE valóságban a természet nem "egy szám" alapú, de ha valamiben mégis, akkor az a szám mondjuk a Pi.
EBBEN az esetben a százalék, amit közölnek arra vonatkozik, hogy a klinikai teszt során beoltott emberek hány százaléka nem betegedett meg a teszt időszak alatt.

Ami 92%-nál azt jelenti, hogy 1000 beoltottból lesz 80, aki megbetegszik.

A kérdés az, hogy mennyire, és hogy ki?

És ez sem determinált, mert a védőintékzedések betartásával az oltás után is lehet csökkenteni a fertőzés kockázatát.

A covid meg egyébként abszolút random súlyosságú megbetegedést okoz. Vannak idősek, akik lazán - vagy viszonylag lazán - átvészelik pedig többféle betegséggel küzdenek, és vannak fiatalok, akik makk egészségesek, és nagyon megtépi őket.

Serény Vélemény 2021.04.13. 08:27:28

@Szorgalmas Gyémánt: Nem értenek hozzá. Ennyi. A százalék nem azt jelenti, hogy "kötelezően ennyi a hatásossága", hanem hogy a klinikai teszt időszak alatt, a teszt körülményei között ezt a számot sikerült előállítani.

Serény Vélemény 2021.04.13. 08:36:44

@Coco néni: Azér' nem mondanám, hogy faék egyszerűségű vagy, mert a faék azé' egy egyszerű, de gép.

Ha az időseket oltják először -> csak a fiatalok ótása a jó.

Bármit is csinál a kormány, annak csak az ellenkezője lehet jó.

Amikor az oltás elkezdődött, akkor még egyik gyártó egyik vakcinájának alkalmazása sem volt ajánlott terhesség és szoptatás ideje alatt.

Most te komolyan azt hiszed, hogy a büdösruszkik, vagy a büdöskínaiak nem ugyanolyan statisztikai programokat és számítógépeket (made in china) használnak a gyógyszereik hatásosságának tesztelés során begyűjtött adatok elemzéséhez?

A legnagyobb előnyben valszeg a Pfizer van, mert ők állítólag megkapták az izraeli EÜ anonimizált adatait az oltásról.

Ezeknek az adatoknak az elemzése alapján jutnak arra a következtetésre, hogy lehet-e az első kiadott ajánláson túli korosztályon egyáltalán a tesztet elkezdeni.

Coco néni 2021.04.13. 08:37:47

@Szorgalmas Gyémánt: @Serény Vélemény: @Frick László Intézet: és mint már tegnap is igérgettem, ITT a vége a játszásnak, mert olyan szintű FASSÁGGAL, hogy "el kéne kezdeni dolgozni" méééér, más aki home officeban van, nem dolgozik?
Szerinted digitális alkalmazásokon keresztül nem lehet órát tartani?
Tényleg így gondolod?

Azért van a beszélgetéseknek egy olyan szintje, amiben tényleg nem szeretnék részt venni
Én vagyok a hülye,mert mindig azt hiszem, lehet veletek kissé értelmesen beszélgetni, de nem, aztán 1-2 nap után megint felszínre jön, dehogy akartok ti beszélgetni, ti rugdosni akartok engem, de tényleg amolyan félfogsorú, hatellemis büdöscsizmás szinten rugdosni.
Rátok van csapva az ajót ismét fiúk.
"el kéne kezdeni dolgozni..."
ez tényleg a legalja színvonal. Tipikus életiskolás...stb
nem akarsz te dumcsitzni, szar az életed és bele akarsz rugni valakibe, csak azt nem érted meg, hogy annyira primitív és ostoba vagy, hgy tőled aztán egy kritika...nahát, most hűűűde megaszontad nekem. Fú. Nem fogok tudni aludni miattad, meg a primitívséged miatt.
Viszont ezen a szinten beszélgetni se szeretnék, ez egyszerű fingóverseny, nem beszélgetés.

Serény Vélemény 2021.04.13. 08:43:01

@Coco néni: Ja. Ha a blikk azt írta, hogy a büdösruszki vakcinátó' meghaltak négyen, akkor biztos úgyis van.

Ha a 444 megírta, hogy a legyobb vaccina a Pfizer, akkor az biztos úgy is van.

Serény Vélemény 2021.04.13. 08:46:28

@Coco néni: A zsidók egyébként először a 16+-os korosztályt oltották be. Amire a hülye sajtó rá is repült, hogy 'azé hogy tuggyanak érettségizni'.
Lószart! Azért hogy be tudják őket vinni katonának! Ui. ha egy zsidó lányt nem hívnak be 18 évesen, akkor 19 évesen lehet, hogy már van két gyereke és az már kizáró ok. (De ha gyereke nincs, akkor lehet, hogy van férje, ami ugyancsak kizáró ok.)

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.13. 08:47:11

@Coco néni: Látom, betaláltam valahova. Méghozzá a közepébe.

Coco néni 2021.04.13. 08:59:49

@Szorgalmas Gyémánt: Na, pont ezt nem érted most sem. A beszélgetésnek van egy olyan színtje, amiben nem fogok résztvenni. Egyszerű tanári fogás, mikor büdösbéla egyre nagyobb fasságokat kiabál be, meg sem hallod, nem vitázol vele, nem érvelsz, nem utasítod rendre. IGNORÁLOD.
Na, pá fiúk. Kérdezzétek meg Dudit, miből jön az úrinő imagém- egy régi blogfelületen is soha nem mentem bele színvonaltana vitákba, meg büffike versenybe, hanem ignoráltam.
Na, viszlát nyáron, remélhetőleg épségben megérjük.

Serény Vélemény 2021.04.13. 09:17:44

@Coco néni: Hm. Ez sajna tény. Már amit Sz Gy írt. A tanárok (szakszervezete) elkezdett nyígni, hogy a tanárokat előre véve kéne beoltani. DE sajna valszeg a viktorék már tervezték, hogy ha nyitás, akkor először az alsós iskolák, hogy a gyerekek kiszabaduljanak otthonról, és a szülők el tudjanak kezdeni dolgozni. Ezért csak simán rárepültek arra, amit a szakszervezet kért: előrevették a tanárokat az oltási sorban.

DE ennek tényleg az az ára, hogy az iskolákat akkor ki kell nyitni.

Ezt jelenti szerintem, amit SzGy írt. csk ő egy kissé vulgárisabban.

Még egyszer: én a kereskedelemben dolgozókat oltattam volna először, és közülük is azokat, akik az élelmiszer kereskedelemben dolgoznak. Velük párhuzamosan a vendéglátósokat. A távoktatást meg megtartottam volna május végéig is. Vagy szeptemberig.

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.13. 09:56:15

@Coco néni: Sajnos testközelből tapasztalom a tanárok online "munkáját".
És itt nem a tesitanár home office teljestményére gonodlok.

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.13. 09:59:22

@Coco néni: Nemhogy belemész a legalpáribb sárdobálásba, de általában te generálod. Személyeskedéssel, sértegetéssel, őrjőngéssel, ferdítésekkel és sima hazudozással.

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.13. 11:32:59

@Frick László Intézet: Vásárhelyi Mariska néni tökéletes Coc néninek:

mandiner.hu/cikk/20210413_kinai_vakcina_es_orosz_rulett

Tessék, itt a véleménye:

ajon most kire fogják rányomni a felelősséget azért, hogy legalább 500ezer embert a méregdrágán megvett, alacsony védőhatású vakcinával oltottak be? És vajon most mi a a magyarázat az oltásellenes ellenzékről szóló aljas és hazug kampány főmotívumával. Eddig ugyanis azért vádolták oltásellenességgel az ellenzéket, mert kifogásolta, hogy az Európai Gyógyszerügynökség által nem engedélyezett vakcinával oltják az embereket.

Gondolom most éppen válságtanácskozást tart a Habony-team, hogy az egyik aljasságot hogyan lehet annulálni egy még nagyobb aljassággal. Mert egy normális országban arra számíthatnánk, hogy most végre lehull a lepel a sok hazugságról és kiderül, hogy a király meztelen. De ez nem normális ország, mivel a hatalom 10 éve vezeti félre a társadalom azon részét, akik nem tudnak máshonnan tájékozódni, mint a hagyományos orgánumokból. (És persze aggódom a miniszterelnökért, aki állítólag szintén kínai vakcinával oltatta be magát.) Vajon minek kell történnie ahhoz, hogy végre mindenki számára kiderüljön, hogy ezt a kormányt a saját klientúráján kívül senki és semmi nem érdekli ebben az országban?! Hogy azon a néhány tízezer emberen kívül, akik közvetlen haszonélvezői a rendszernek, mindenki mást a sorsára hagynak.

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.13. 11:37:25

@Frick László Intézet: A kedvencem: "negyedszáezer halott a fideszért"

mandiner.hu/cikk/20210413_negyedszazezer_halott_a_fideszert

Miért nem rögtön huszonötezred milló?

Serény Vélemény 2021.04.13. 11:46:25

@Szorgalmas Gyémánt: tanárok. Szó-szó. Van aki jól megoldja, van aki nem. Van amelytől háromképernyős véleményt ír facén, de egy snassz normál word doksit nem képes összerakni.
(5 szóköz egy tab helyett Times New Roman betűvel.)

Serény Vélemény 2021.04.13. 11:52:10

@Szorgalmas Gyémánt: egyszer hallottam egy csávót a rádióban, akinek háromszor kellett beadni valami egzotikus oltást, amiből elvileg egy is elég szokott lenni, hogy a kívánt védettsége kialakuljon.
A klinikai teszt fázis, ami szeptemberben kezdődött, kb májusban fejeződik be. ( A. Ruszki vakcinánál. )
Vagyis akkor az összes vakcina még csak teszt fázisban van... a bezzegpfizer is....

Frick László Intézet 2021.04.13. 13:15:30

@Coco néni: A kínos az, hogy a büdös Bélanéni te lettél.

Az hagyján,hogy ha SV és az én nézet különbségeit,sarakalat/db szilvásgombócban fejezném ki és meg kéne enned,kipukkadnál.

De a Riposzt/PestiSrácok vs az én nézetkülönbségeim: egy nagy vajling.

Aztán az adóságaid

Ha csak 1-et kérhetnék,azt részletezni,ahogy Orbán a kétkezével és a halottak számával... azt.

Aztán a svédmodell:Az elsőhullámban tilos voltkoviddalkórházba felvenni 80éven felülit,majd pedig a halottkémnek beírni azt, a halálokaként,hogy kovid..

Most meg még egészen más betegségcsoportokban kaszál csak a Londoni Mutánsdeúgy, hogy amegfertőződés és a halálközött hónapok telnek el.De te Dzson Hopkinszozol.

Szerinted a bezzeg svéd halottkémek?

Valamint:Én elejétőlfogva a svédmeg az osztrák modellt ajánlottam

Ki is fejtettem

Te semmit nem fejtesz ki

a jogérzékenységed,mint a JókésIgazaké:Vád -> itáletvégrehajtás

közte semmi.

Holott:
Ha jól veszemki,most a győzelmetek esetén számonkérés lesz és ha elvisz a Gyurcsány Számonkérőszék engemet,akkor az lesz a z itéletvégrehajtás alapja,hogy te megvádoltálés ha te mondtad... azzalaz egész eljárást meg is lehet spórolni.:D

Coco néni 2021.04.13. 15:18:19

@Frick László Intézet: egy utolsót, csak egyet?
annyira primitív vagy, hogy fel nem fogod a statisztikát, aminek ha nem úgy alakul, ahogy te látni szeretnéd, akkor ne dzsonhopkinsozzak
tehát te okosabb vagy, mint egy erre szakosodott nemzetközi intézet.

téged elvisz a feri :DDDDD
feri szereti a bolondokat, és nem zárja be őket, még a lipótot is bezáratta. Miért vinne el téged? :DDD
szimpla ripostos bolond vagy, aki szerint a JH HUHOGTATÁS, akkor is, ha bejönnek a számai, te okosabb vagy.
Nem jövök. Ezen a színvonalon ne kelljen már beszélgetnem.
Fogd már fel, mindenhol pont úgy könyvelik az áldozatokat, mint nálunk. És máshol is brit variáns van.
Mindenki csal, csak a potrohás nem. Peeersze.
Feri szeret téged :D A bolondok vonzódnak egymáshoz.
Most tényleg arról beszélgessünk, hogy te okosabb vagy, mint egy nemzetközi kutatóintézet. A tudás ott kezdődik, mikor valaki belátja, hogy mit nem tud, és mihez nem ért. Ismered biztos azt az elméletet, hogy a teljesen hülyék és tájékozottak mindig nagyon magabiztosak, mert ők azt sem értik mit nem értenek. Lásd te.

Coco néni 2021.04.13. 15:25:22

@Frick László Intézet: Dunning Kruger hatás tipikus példája vagy, kettes matekérettségi, de JH intézetnél hülye a statisztikus

Na, ahogy MiMI is énekelte a Kolibri bárban a Kabos filmben

Kisaranyom
PÁ...

Frick László Intézet 2021.04.13. 15:33:17

@Coco néni: Fel nem fogom a statisztikát?

Menj már felés nézd meg az EÜ adatlapodat,mit csináltak veled s miket költöttek rád,de sokkalizgalmasabb lesz idős hozzátartozóddalha hoztad már haza pénzteken a kórházbólazzal,hogy minekis lenne bent a hétvégén.

Statisztika? Posztszocialista országban?

Mármatekozol,amikor fundamentálisan még nem végeztünk olyannal,mint
"statisztikai adatszolgáltatási fegyelem"

Rémlikneked,mit jelent az a mondás:
"Minden lánc annyira erős,mint a leggyengébb láncszeme"

Itt..nem hogy gyönge a láncszem,de nincs is meg, csakpapíron. :D

A Világ Országai:
VannakMünchausen BáróOrszágok,akikfölfelé csalakmeg birodalom,ami azt se bánja, ha hülyének nézik:D És főleg:lefelé kerekíti,főleg az eredményeit.

Tudsz valamit az "Egészséges Táplálkozás Tudományos Alapon" témakörben? Nos,a dél-koreán konyha lényegében gyógyszer.

70 éves nénik tornában,futásban és gimnasztikában ami gimnazista csajainkra hat kört vernek rá:D

Mutasd mármeg, hogy a John Hopkins mi alapján képes a szükséges kumulációkat elvégezni?:D

És:Nehogy azt hidd, hogy itt"ellenedre beszélek"

Próbálj belenyugodni abba, hogy:
1.Leginkábbmnden "társadalompszichológia"

Nálunk:alegaljasabb politikai célú behasználások

Szoktukmagunkat azzalvigasztalni,miket művelnek a szlovákok,de náluklegalább nem annyira aljasan,mint a mi ellenzékünk.

És,hogy vígasztaljalak:nem kellennyire berágni,mert pl a 6 héttel ezelőtti kelet/nyugati vakcinázási hisztériáztatás csakmost fog majd beérni. Amikor megtorpan az oltakozási görbe a sok-sok visszautasító "csak a Fájzer"-es gizibácsi meg jóskanéni miatt.

Frick László Intézet 2021.04.13. 15:33:47

@Coco néni: Kutatóintézet:Ülnek az internetes gépeikelőtt.

Frick László Intézet 2021.04.13. 15:37:06

@Coco néni: Figyelj,ne pázzálitt sunyin és gyáván, ha eddig nagy felsőbbséges pofáva tátottad az ÁÁÁÁÁÁ-t,akkor gyerünka b-vel is.

A John Hopkins "adatai".. talán..talánoiropid körökben érnek valamit,denem Dél-Amerikában vagy Dél-Afrkában. Talán az USA és Nyugat-Európa..
de ha megnézzük,miket műveltek a svédek meg az osztrákok,akkor nyugodtan belelehet szarni a bezzegisztáni "adatok"-ba is.

Frick László Intézet 2021.04.13. 15:41:06

@Coco néni:

Pont ez az.Else kell kezdeni matekozni
Alsó tagozatos számtan meg környezetismeret elég

Ha erős vagyok földrajzból meg történelemből,már elő semkell venni a tudományos zsebszámológépet, minek.

Nem találsz két TÉNYLEGESEN IS egyformán adatszolgáltatót.

Szerinted egy ,az USÁ-ban kidplgozott Forbes Standard.. bármire...egy posztszocialista országban?

Te, te fogadjunk, hogy elhiszed az amerikai 100 Legjobb Egyetemlistáját is:D

Frick László Intézet 2021.04.13. 15:44:23

@Coco néni: Benneteket legjoobbana Kélúniüggyellehet szemlélteni:
Annyi tudottlejönni,hogy a csinosjóképűszínész csúnyátmondott a gecire

annyira a gecire tudtál csak koncentrálni, hogy egy pillanatra sem tudott az eszedbe jutni Bolsanaro..az..ugyan..mi a lófasztól is autoriter :D

És te nagypofájúskodol itt újságból meg fészbúkról kilvasott poenokkal [->Dunning Kruger hatás]

Ismétlem:Ne lógj meg gyáván.GYerünk a b-kkel is.

heki 2021.04.13. 15:49:03

@Coco néni: @Frick László Intézet:
Mi lenne, ha járnátok, vagy összeházasodnátok, nekem könnyebb lenne, az biztos.

Coco néni:
Mert aki puhapöcs, az nem agresszív. (Hormonok, ugye.)
Aki agresszív, az meg nem puhapöcs.
Na most akkor: melyik?

Aki beszélgetni akar, az nem minősít.

Aki meg szerepelni akar, az nem beszélgetni.

Aki meg szereti, hogy körülötte forog a világ, az nem lép le.

Ilyen ellentmondásokat érzek itt.

Coco néni 2021.04.13. 15:58:43

@heki: egyszerűen beszélgetni járok ide,mivel a járvány miatt a társadalmi kapcsolataim nyilván sokkal korlátozottabbak.
És ha eltűnök, majd egy idő után előkerülük, akkor pár nap után azt veszem észre,hogy semmi sem változott, SZGY pl. nem beszélgetni akar, hanem köpködni.
Dudi sem beszélgetni akar, az ő kommentjei meg arról szólnak,hogy neki a seggében is agya van, és okosabb, mint egy nemzetközi kutatóintézet. Te pedig időnként megjelensz, és mediálni akarsz, pedig hidd el, nem igényli senki:D
komolyan, egyszer próbálj meg valamiben határozozzan állást foglalni, nem patikamérlegen méricskélni, mint az érvénytelen szavazattal. Csap oda egyszer azt a véleményt, hidd el, felszabadító érzés lenne, nem mindig, mindenfelé semlegesen meg PC módon kívülállóként megjelenni.

heki 2021.04.13. 16:14:31

@Coco néni: én köszönöm ezt a tanácsot, valóban, ha megfogadom a tanácsod, akkor boldogabb leszek.

Ja, nem.

Virtuális térben mindig udvarias vagyok, próbálok lenni, mert minden félreérthető az ilyen fórumokon.

Ez itt nem beszélgetés.

Valós (nem virtuális) beszélgetés közben azt mondanám nektek, hogy menjetek a picsába, itt nem mondom.

A PC beszéd, hm, meg, hogy mondjam, nem értem, hogy jön ide. Kérdezd meg tanítványaimat, hogy mennnyire nem vagyok PC: Élőben. Real.

Mindegy.
Csak azt látom, hogy nem gondolatok cserélnek itt gazdákat/gazdatesteket, hanem ilyen vagdalkozós cuccok.
Értem, hogy ez neked jó.

Továbbra is azt tartom, hogy egy veszélyes nőstény vagy, aki egy mondatban három csapást is meg tudsz fogalmazni, (és szinte látom, hogy most büszke is vagy erre, igen, ez az!!!)

De akkor ne hazudj már ide nekem, hogy te beszélgetni akarsz. Akarsz a lófaszt beszélgetni. Pá

Coco néni 2021.04.13. 16:49:40

@heki: köszönöm a derűs délutánt :D veszélyes nőstény :D
Csapnivaló az emberismereted, az biztos. Persze, virtuálisan elég nehéz belőni, ki milyen, de ez....basszus :DDDD
és jesszus :DD
Nőőőőstény....most komolyan...ne már.
Erre a szóra nekem mindig egy mélyen dekoltált, vöröskörmű tyúk jelenik meg, valami keleties parfümfelhőben, fekete tűsarkúban...legalábbis képileg :D

Serény Vélemény 2021.04.13. 17:04:14

@Coco néni: ezzel indítottál:
“ Ezt hívják úgy, hogy szuperterjesztő esemény. És tökmindegy,hogy én nem megyk, de a barom drukker másnap ott ül a be nem oltott gyerek mellett a bkv-n”

Kommentálnád?
Beleértve, hogy a tanév meddig tart?
A bajnokság mikor kezdődik?

Frick László Intézet 2021.04.13. 17:24:52

@Coco néni: Hol vannak a Joh Hopkins Matek'hoz tartozó hullákkal bömbölőhűtőkamionfélpótokmeg a hullagőzt lobogóhullaházakmeg a szalagon-a-temetések?

Azt gondolod,neked van INGYEN küldetéstudatod?
Mitgondolsz,500ezeret vagy másfélmilliót érne meg csak egy fotó a John Hopkins Matek-hoz?

A nem létező ellenzék iújságírók közülakutyát megbasszák százezerért, és milliós peremcsik vannak beígérve csak valamikis hullabűzös szöszért is,ami komolyabb,mint a szentendrei geci hullacsőszök,akik elspórolták a két kamrából az egyik hűtésére az áramot és a másiba zsufiztak,de hogy azt is.

Frick László Intézet 2021.04.13. 17:25:55

@Coco néni: Nem tudom,minek képzelheted magad,de szánalmas vagy már.

Nekedosztán.. van emberismereted... "Azt írta az újság..."

Frick László Intézet 2021.04.13. 17:27:55

@heki: @Coco néni: Nem,hát ez a szokásos szabadkézi rajzverseny,amire a jókislány Walt Disney-s kopírpapírokkal érkezik és még fel is vágva, hogy ő osztán tud rajzolni. Szólsz?akkor
"Pá,akkornem rajzolok neketek,bunkók!"

Frick László Intézet 2021.04.13. 17:33:48

@Coco néni: Nem láttál te még nőstényt:
A tollfosztókirályné várja a személyótó hadakat.
A tömőlibatenyésztőné várja pufujkában-gumicsimmában meg mackaónadrágban az IFÁ-kat.

Papadimitrinu Athina kimegy a jaószághó reggelfél5-kor.

www.youtube.com/watch?v=I4cSVnqGmOc

www.youtube.com/watch?v=cVYwazGnD6E

Frick László Intézet 2021.04.13. 17:34:48

@Coco néni: Ne Margótnézd, hanem a sógornőjét,Ágit.Az űkonyhája-ja:
www.youtube.com/watch?v=Y7w4kfDqEyI

Coco néni 2021.04.13. 17:38:00

@Serény Vélemény:
1. a gyerek elkapja a drukkertől, mert mint tudjuk, egyes oltások csak a súlyos betegségtől védenek, a fertőzéstől nem, és a gyerek NINCS beoltva, a drukker meg lehet tünetmentes fertőzéshordozó, továbbadó
2. bármilyen meglepő, ált. isk, óvoda jún 15 után is, ügyelet, napközis tábor..stb

3. a gyerek nem csak iskolában, hanem családban is továbbadhatja
4. Az "én nem megyek" általános alany, nem arról van szó, hogy pont személy szerint engem fertőz meg, hanem BÁRKIT, AKÁRKIT
5. ha nem adja tovább senkinek, már önmagában az nem baj, hogy oltatlan gyerekeket fertőznek össze a potrohás kurvadrága hobbyja miatt?

Frick László Intézet 2021.04.13. 17:39:53

@Coco néni: Kína.Szerinted, ha egy kínainak az egyetlen gyermeke,aki egyben az öregsége nyugalma biztosítéka azon is túl,hogy a mindene,mondjuk valami selejt vakcina miatt meghal ez az Egy Szem ,akkor a Népi Ellenőrzéshez fordul? Vagy beír az Amerika Hangja sajtóosztályára?
Vagy ül otthon megszeppenve a hockerlije sarkán kucorogva,hogy jaj,akumnistákokok? a zelmyomás?Érdekli,szerinted? A kést nem konyhai munkára tartják,mert azt mindet bárddal intézik...

Neked találták ki a "Sárga figyelmeztetés Bp[részére] "

Megírja neked az újság,hogy Dúúrván Vissza A Tér a Tómbólla Téll eee!" jégpatkót kötsz a halinacsimmádra:D

Serény Vélemény 2021.04.13. 17:41:07

@Frick László Intézet: ez csúcs! papíron ezek bittos mélyszegínyek :)

Frick László Intézet 2021.04.13. 17:43:41

@Coco néni: Hagyjálmár ezzel a cirkusszal hiszen ez abba terel,hogy "Kibasszák a szülőket a munkájukbólmert otthon ekellmaradniuk a gyerekkel"

Nem tudsz te olyant mondani,amit nem foltatok azzal,hogy az esetben te mivel folytatnád. :D

Fűrészelsz itt? :D

Azokra válaszolj,amiket napok óta elsunnyogsz.

tehát: Hol vanna a JH-adatokhoz tartozó olyan hullahegyek,amikről csak egy elmosódott fotóért a civil magánszemély százezreket,a fotóművész milliótkapna,premcsit?

Nekem is pénz a pénz,egyilyen hullákkal rakottanagggregátbömbölőskaminyonfélpótit tudnék,magam vinnémaki fizeti a legtöbbet?ATV?

Coco néni 2021.04.13. 17:47:41

@Frick László Intézet: a 23.550 vagy hol tart most, a potrohás saját maga jelentette le, nem kell ehhez fotó, de mondok egy egyszerűbbet, szennyvíz adatok.
Hát az az őrjöngés, amit csinálsz, az tuti egyedi. De értelme nem sok van :D
Nézheted jobbról, toporzékolhatsz balról, középről, de kb 2 hónapja NEM hallod tőle az "emberélet megóvása " mondatot. És ha vetted volna őrjöngés helyett a fáradtságot, elolvasod a válaszonline cikket a kutatóval, aki lényegében közvetve a geccónak modellez.
Ahogy most őrjöngessz,hogy JH, úgy tomboltál akkor is, mikor bemondták a 12 ezret. És mennyi lett? 14 ezer. HUHOGTATÁS.
Mutass egyetlen SZAKvéleményt, orvos,virológus, bárki, aki
1. támogatja most a nyitást
2. támogatja a focikát
ne kásler, vagy bájerzsóti dumát, hanem szakembert, aki azt mondja, HUSS, repüljetek
hány főben határozta meg Merkely a lélegezetést? kb 1000
és hányan élik túl, mióta 1500 ember van ebben a helyzetben? Szinte senki.
Ne nekem tombolj, tessék, fogj egy szakvéleményt, és tedd ide be.
és persze, lehet röhögni hogy az újságban jön le a statisztika, de már megbocsáss, az, hogy ülsz a nyárikonyhában, és kitalász számokat, az nem statisztika. Az sem, hogy nem súlyos a helyzet, mert a cigányok mennek az óódiba danyonyért, tehát akkor senki sem beteg. Mert te kb ilyen szinten mozogsz.

Coco néni 2021.04.13. 17:50:22

@Frick László Intézet: bazdmeg a POTROHÁS JELENTI LE NAPONTA fenn van a hivatalos kormányzati oldalon a szám. Ott van bazdmeg. Mondd, te normális vagy?
Milyen fotó? koronavirus.gov.hu oldal, napi adatok. Onnan. Cilike írja be maga kis kezével.

Serény Vélemény 2021.04.13. 19:22:34

@Coco néni: a számok. Azok nagyon fontosak. Feltéve ha a potrohás fikázására használhatók.
De ha nem, akkor nem számítanak.

Serény Vélemény 2021.04.13. 19:25:18

@Coco néni: igen és egész Magyarországon meg fognak halni kb ketten oltás után trombózis miatt. És: ez is huhogtatás, mert több ezren meg nem halnak meg - pont ugyan amiatt az oltás miatt.

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.13. 19:26:27

@Coco néni: "Az utolsó háromszáz elhunyt esetében (ma reggel, vagyis 2021. április 13-án, 8.57-kor fejeztem be az adatok feldolgozását) mindössze tíz százalékuknál, vagyis harminc embernél szerepelt az alapbetegségek rubrikában az, hogy „nem ismert alapbetegség”, illetve „adatok feltöltés alatt”.

Vagyis, amennyiben Magyarországon a szlovákiai módszer szerint tartanánk nyilván a Covid-áldozatokat, akkor az elmúlt nagyjából 24 órában harminc halottunk lenne.”"

Ennyi.

Serény Vélemény 2021.04.13. 19:29:43

@Coco néni: most, ebben a pillanatban a nyitás annyi, hogy 8 helyett 10, és négyzetméter alapon lehet a boltban lenni. Rendezvények, bulikák még mindig nem engedettek meg.

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.13. 19:34:33

@Serény Vélemény: Még ez sem biztos. Nem könnyű az ellenzék helyzete: összeomlott a biztonságos nyugati vakcina narratíva, így még dühödtebben támadják, főleg a kíanit, de az orosz is kap azért a szórásból.

heki 2021.04.13. 19:35:58

@Coco néni: @Frick László Intézet:
off
a nősténységről
nyilván dudi nőstényfogalma más, mint Coco nénié, vagy az enyém, ő általában az ősnőstény, anyai, kurva stb. archetípusokról beszél.

Coco néni nőstényfogalma más:
idézem:
"Erre a szóra nekem mindig egy mélyen dekoltált, vöröskörmű tyúk jelenik meg, valami keleties parfümfelhőben, fekete tűsarkúban...legalábbis képileg :D"

(Ez a kurva)

Számomra a nőstény a kettő definíciója között áll, az a nőnemű személy, aki lehet akár 10 éves, de azt mondja nekem tanulószobán, hogy "szereti a fiúkat heccelni."
Az én nőstény fogalmam ez, a női nem képviselője, aki élvezi, ha vihart kavar maga körül, nőstény, nem kislány, nem feleség, illetve mindegy,akármi, de nőstény.
3 éves kislányok is nőstények, ahogy apukájukat megvezetik.

A lényeg, hogy tudja, hol a másik gyenge pontja, és arra kíméletlenül lecsap, nem baj, ha irracionális, logikátlan, vagy önellentmondóan, de neki önző öröme legyen ebből.
Madách szenvedett ettől sokat. (feleség + anya együtt, szegény, nem csoda, hogy olyan szomorú bajsza van. Mármint Madáchnak)

És akkor írok egy példát, hogy hogyan működik a nőstény kommunikáció pl. irányomban. Azt írja Coco néni:

"Csapnivaló az emberismereted, az biztos. Persze, virtuálisan elég nehéz belőni, ki milyen, de ez....basszus :DDDD"

Nem tudom érzitek, hány csapás van ebben, legalább kettő. Ez a nősténység számomra, tipikus verbális megnyilatkozása..

(Sokkkal egyszerűbb fiúkat tanítani, mint lányokat, lényegesen egyszerűbbek és primitívebbek. Lányokat tanítani, nőkkel beszélgetni, stb. kurva komplex.)
Coco néni, nem lennék a fiad, sem a férjed.
Ha mindkettő van, akkor add át nekik őszinte együttérzésemet.

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.13. 19:46:31

@Serény Vélemény: Kivéve, ha Gerike megint kihajtja a birkáit bulikázni a rakpartra.

heki 2021.04.13. 19:51:02

@heki: Ja, a lányom is nőstény, pl. ha jön, és kérdezi pislogva, hogy "apa, hogy vagy?" - tudom, hogy segítséget kér, vagy pénzt akar.
Vagy ha azt mondja, hogy "meg kell, hogy beszéljük ezt meg azt", az azt jelenti, hogy nem hajlandó a kompromisszumokra, valamit kitervelt a fejében és annak kell lenni.
De büszke vagyok rá, és szeretem, de tudom, hogy nőstény.

Serény Vélemény 2021.04.13. 20:32:11

@heki: jajaj... és amikor csinált valami rosszat? Fátyolos, elkerekedő tekintet, lefelé, sírásra görbülő száj, “mindjárt rettenetesen sírva fakadok” nézés megvolt?
Ami miatt az ember nem bírta megbüntetni se, hanem egyből meg kellett vigasztalni, pedig a fiúk már kevesebbért is kikaptak...

Coco néni 2021.04.13. 20:55:03

@Serény Vélemény: @Szorgalmas Gyémánt: @heki: @Frick László Intézet:

SV politikai okok miatt utál, illetve alapvetően nehezen emészti, hogy más elképzeléseink vannak a női szerepről, pl. láttam egy csadoros beszólását egyszer, az mindent vitt :DD

SZGY nagyjából mindenkit utál, lásd "gerike kihajtja a birkáit..." érdemes lenne megnézni mennyire "zsúfolt" ilyenkor a rakpart, na azt már nem, gerike, birkák..stb...
na, szóval SZGY-ben van valami alapvető rosszindulatú fröcsögő epe, mindenki iránt, ami és aki más mint ő, vagy aki kicsit kevésbé tűnik faéknek, csapkod maga körül, rugdos, köpköd, nem mennék bele mélyebben, mitől ilyen, hagyjuk.

Dudi alapvetően nem utál engem, csak nem tudja megbocsájtani, hogy fővárosi vagyok, a poltikai nézetkülönbség miatt legfeljebb elküld a picsába, de nála ez nem számít annyit

Heki meg rácseszett gondolom valami nővel, esetleg többel is, és MINDEN nőt utál most, ez alól talán csak a saját mamája kivétel meg a gyerek.

Na rövid összegző értékelés után elköszönök, mert alapvetően érzem én, hogy ki vagyok szavazva innen, majd dumcsiztok egymással. Utáltok,hát utáltok. Nem kell nekünk együtt játszani.

Coco néni 2021.04.13. 21:11:28

@Serény Vélemény: @Szorgalmas Gyémánt: @Frick László Intézet:
és csak egy zárógondolat az oltásokról
egy 80plusszos családtag kínaival oltva - amiről egyre több a jelzés, hogy szart se ér, majd újra kell őket oltani, és igen, tudom, más oltással is újra kell majd oltani, de itt nem tervszerű újraoltásról van szó, hanem a tervezett 2 adag nem működik, szóval úgy tűnik, kuka az oltás

másik családtag szputyik - amiből a 2. adag másmilyen, ezt BASZNAK bevagonírozni az elvtársak, szóval nem fogja időben megkapni, az ő átoltottságai is kuka lesz.
és most tapsoljuk meg a potrohást, a 3 millió beoltottat (aminek a fele kínai, vagy orosz félbehagyva) és az ember ilyekor sajnálja, hgyo egyszer az életben elhitte, a gecci nem cseszi át
NEM kellett volna hinni neki
meséljetek még, és mégis mi lesz azokkal, akiknek nem jön meg a szputynyikja?
vagy akit majd harmadszor meg negyedszer is beoltanak kínaival?

heki 2021.04.13. 21:53:36

@Coco néni: Már megint egy nőstény játszma:
"Utáltok,hát utáltok. Nem kell nekünk együtt játszani."

Ez egy nagyon árulkodó szöveg.

Ha valaki nem ért egyet veled, az nem utál, ne legyél már ennyire nőstény.
Tipic nőstény szöveg. Má bocs.
4-5. osztályos szint, amit a nők többsége nem is tud meghaladni.

(Persze, hogy nőgyülölő vagyok, OK, mert félek tőlük, akár az ötödikes kislányoktól is, akik palira vesznek, anyámról most nem beszélek.)

De az ige: "nem kell együtt játszani", ez a problémás, mert amit te játéknak tekintesz, az az itt író embereknek nem játék, hanem érvek ütköztetése, harc, együttérzés stb. tengelyek mentén mozog.
Lehet, hogy unalmas, ahogy a férfiak többsége az, ahogy maguk elé mormognak.

De könnyű úgy gecinek lenni, ha csak játék a dolog.

Nincs tétje.
Főleg, ha akkor lépek le, amikor akarok, és akkor szólok be, amikor akarok.

Veszélyes nőstény vagy, ennyi.

De ez nem rákendról.

Nincs női rákendról zenekar, nem volt, nem van, nem is lesz.

Serény Vélemény 2021.04.13. 22:01:38

@heki: ez nem játéknak tekintés, hanem csak ócska és pitiáner hatalmi játszmázás. Ő az okos eminens picilány és igaza _kell_?hogy legyen. Akkor is amikor kibújik belőle a zsákszög, meg a hülyeség.

heki 2021.04.13. 22:10:44

@heki: És még lehetsz hálás azért, mert dudi szerelmes beléd, ahogy azt többször megvallotta.
Én meg nem. Meg SZGy, meg SV sem.
Ez van.
Ez nem játék, max. dudival, na pá.

heki 2021.04.13. 22:14:58

@Serény Vélemény: Én hiszek neki naivan, mert ő mondta többször, hogy ez csak játék.
De lehet, hogy játszmázás, és nem játék.
De hadd legyek jóindulatú.

heki 2021.04.13. 22:37:36

@Serény Vélemény: nemcsak sírásra görbülő száj, hanem könnyű kis nevetés, hogy jajj, de kis huncut vagyok, nem csináltam meg ezt vagy azt, hát mit tegyek, ilyen kis aranyos vagyok, nem tehetek róla, ez van, hehheheh. (Ettől is szoktam a falra mászni. Mondom, több mint 30 éve pedagógus vagyok.)

Frick László Intézet 2021.04.14. 05:46:21

@Coco néni: Nézd,kb eddig érdemesolvasni akommentedet:

amiről egyre több a jelzés, hogy szart se ér

Kineka jelzése? Dr Vágónak.

Egyelőreott tartunk,hogy a "nemér annyit" kategóriában toronymagasan az Astra-Zeneca vezet. Ráadásulnemis"vírusvakcinológiai" hibával. Ez az egyik,amit nemakarsz látni,amire napokóta kerülöda válaszadást.Az Európai gyógyszerügynökség "percek alatt" bevette az Astrá-t.majd amikor az Astra elleni kifogásoknaka jéghegy-csúcsa amédiában is felbukkant..heteken átment a huzavona Európában,benne az Ónijóban,akkorleges legutoljára az EGYÜkiadott ennyit:"lehetnek igazakaproblémékaz Astrával"

Megkérdeztemorvosomat,aki nálad jobban gyűlöli apotrohást.ŐelismondtaPONTOSAN orvosilag,mi a baj az Astrával,demég azt is elmondta, hogy lehet vele oltani, csak sokkalinkább odakellfigyelni,kiket."Fiatal faszokat" pllehet vele oltani "meg olyan nőket,akik nemszednekhormonális fogamzásgátlót"

Mutatok neked valamit: Olaszországban huszonéves lányok járnakállandóan nadrágban,mert annyira visszeres a lábuk,mint a magyar néniknek 60 fölött.

Azt akaromezzelmondani,hogy LEHETETLEN valami Jegysséges Óóóónijósat elrendelni,a nnyira különböznekaz Ónijóorsszágai éstársadalmai.

De:Lehet még az Astrávalis oltani..Igaz,életerős izmos,sportos,egészségesen táplálkozófiatalemebreket több,mintegy hétre lever lábrl,demit olvasott erőlDr CocóLúúújza néni virológusésorbángeci szaGértő?"Ó, ez csak a vakcina zseniáalitása,túljó és ezeka túljósága válaszreakciói"

Egyszerűen a gyűlölség velőig megvett téged.

Ez van.

Olyan orvosok,akika Gecit náladd jobban gyűlölikplelsőkben a büdösruszkit és a büdöskínait ajánlják.

A "Megkérdeztünkorvosokat"..ra 6 orvost mondtam,de szerintem,ha megszámláljuk nem több 4 orvosnál...

Áruldmárelnekem,miért nemlehet TÉNYLEG megkérdezni amásik 1100 orvost,mertők nemapropagandád szája íze szerint beszélnének?

Frick László Intézet 2021.04.14. 05:50:16

@Coco néni: "Hivatalos ÁllamiOldal"
Szerintem csakmegjátszod az értetlent.

Ha Magyarországon a SvédModell 8amit elejétőlfogva dicsérek,báramagyar társadalomelidegenedettségi foka méghol van a svédétől..azértnálunka 80évfölöttieknekmindenk van legalább egy gyereke vaggy onokái,akikránéznének..)

Egyszerűen ha a svédtaktikátválasztani tudta volna Orbán (de azt meg kellett volna engednie neki az agyadat mosó sajtónakis:D)

Simán kilehetne hozni napi 70-80 halálosáldozatot bezzeg svéd vagy bezzeg osztrák módszerekkel.

Ésmegint elsunnyogtad a választ:

Hol vannak a hulla hegyek? A hűtőkamion félpótokés a hullaház előtt az utcán ökrendezve menekülőemberek?

Frick László Intézet 2021.04.14. 06:03:24

@heki: @Coco néni: Aminap csillagkúll-ra pocsékoltamerrőlegypármondatot.Deagrófnőismerimár alaposan errőlavéleményem.

A nőierő nemegy fasz vagy fasztoldalék vagy bondázsszíjjakkalfelköthető műfasz.

A Humorista c.nagyszerűfilmben a humoristátegy kis TugéppelkétKGBssela fedélzeten Bajkonurba reptetik.Egy sztyuardessz van a gépen,egy nagyon aranyos nő...hogy fogalmazzak...pina nélkülien.

Egyszerűen van a nőiségnekegy nőierő lényege,ami gyöngéd,de végtelenül az.

Valami olyan női,amitegy nőis csak nőtőlakar.

Semmiseksz.

Semmi tünci,semmimegjátszás-mint amikorKarsai Zita a rekedtesproletárlyány hangját elaffektálja,nem.

Tisztaés rövidre nyírt körmök.Tiszta,tiszta,tiszta minden.

Mutattam már a kis cigány nőt,akiminden napteljesmosdottés mosottmagáról..egy lavórnemvoltaputrira lelakott szobában.

Tehát künn az utcán éjszaka,az ártézikútnál,az egyiklábát beakasztván a lenyomóba.Ha tudott szappandarabkát kaparni valahonnan,akkor azzal,desokszor azzalsem.Ennek a tisztaságnak inkább..ázott kutya szaba van ésfőleg a szándék a lényege,de van.

Még a kurvaság sem biztos,hogy ezt be tudja (képe)mocskolni.Amiótaláttam,azóta gondolkodoma sztyuardeszen,végülisestemén márpofára betonplaccon, hogy "ártatlan tisztaság" képetmutató nőfertelmesen mocskos cemende volt csak. CSak:meg tudta magátjátszani jól.Nos,egy sztyuardeszélete,lehet,hogy vannak pilóták,akiket le keleltt szopnia,deő akkor is tisztamarad.

Nagyon nehéz ezt jól érzékeltetni.

A feminizmusról mindig Oláh Ibolya jut az eszembe,ahogy megy a felesége előtta szokásos 4-5 lépésel,az emberesen nagy potrohájával.

Komolyanmondom, csak egyszer... 1-etlen 1 feministáttaláljak,akiben nőierőt látokés nem csak a túrós faszságot.

Coco néni 2021.04.14. 07:16:28

@heki: @Serény Vélemény: szerintem Pósalaky bácsi ilyenkor mondta, hogy UGORGYUNK

@Frick László Intézet: ha egyszer el is olvasnád mondjuk a kurva leveleimet, akkor tudnám, mit írtam az astraról. Azt. Innen fogva, hogy valaminek SZÓ SZERINT az ellenkezőjét mondod, hogy én mit mondtam, azt hiszem tényleg jó nagy pihenőre lenne szükség.
SZÓ SZERINT az ellenkezőjét.
Szóval, elmész te a picsába.

Coco néni 2021.04.14. 07:24:05

@heki: @Serény Vélemény:
@Frick László Intézet:
szerintem nem titok, hogy tudjátok, levelezünk is Dudival.
1. Leírom Dudinak a véleményem az astraról, hogy én el sem fogadnám, mert nem szeretnék agyvérzést kapni, hogy bennfentes orvosismerős halkan mondta fiatalabb családtagoknak, hogy ne kérje,

2. és erre mit ír le itt Dudi

"...De:Lehet még az Astrávalis oltani..Igaz,életerős izmos,sportos,egészségesen táplálkozófiatalemebreket több,mintegy hétre lever lábrl,demit olvasott erőlDr CocóLúúújza néni virológusésorbángeci szaGértő?"Ó, ez csak a vakcina zseniáalitása,túljó és ezeka túljósága válaszreakciói"
..."

és akkor ugye velem van itt a baj, és miért nem járok ide. EZÉRT

na tényleg szép nyarat, hogy tételesen szó szerinti hazugságokat cáfoljak, nekem ehhez sem időm, de főleg kedven nincs
és ez csak egy a sok közül, amit nem én mondtam, Dudi mondta,hogy mondtam, és ti meg neki hisztek, én biztos hazudok.
Dudi, légyszíves karikázd itt be, vagy akár bármelyik levelemben, ahol én azt írtam, amit itt te fentebb idézel Atra ügyben tőlem.

Frick László Intézet 2021.04.14. 07:38:27

@Coco néni: Tudom, hogy nőtől nemillik gentlemen-séget elvárni,demegint sunyin lépnélle,pedig óriássi nagy adósságot csináltál.Itt nincsen pozitív diszkriminációsem.Addig ne pá'ogjál ittmegjátszottsértődöttséggel, amíg

és még mindig nem

nemválaszoltál lényeges mutatásaim -ra.

Ócska trükk nózizni.

Hát,erre alevelezési cucc .. hogy fogalmazzak..szellőztetéséremeg... Csak annyit szólok, hogy sunyiságnak is eléggé trampli volt. Ráadásul hazug is,mert ez már egy korrigáltvéleményedabbólaz időszakból,amikormár

utoljára

még
az EGYÜ
ismegszólalt

Frick László Intézet 2021.04.14. 07:39:13

@Coco néni: Azért nemjársz ide,merta buborékodon kívül

egy csomó olyan derülki,amit nemakarnálpedig látni sem,nemhogy tudni

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.14. 07:46:48

@Coco néni: Bezabáltad a d-s, 44-es féknyúzt. A kínai vakcina nem hogy szart se ér, de jobb a hatémoységa, mint az Astranák és biztonságosabb, mint bármelyik mrns alapú vakcina.
A második körös Szputnik a 444 cikk szerint nincs itt, nerm lesz itt, nem kapják meg, nem úgy kajpák meg., nem akkor, megkapájk, de nem úgy, késve, nem jelezve, nem tudja senki, a kormnáy pontosan mit kommunikál, blablala - vagiys mindenki megkapja időbne, csak ködösít a 444.
Hazudnak reggel, éjjel meg este, te meg zabálod.

Az Astrát nem ajánló orvosnodnak is hadd gratuláljak, hatvanszor nagyobb esyéllel halsz meg a fogorvosnál, mint az Astrától.

Értem én, nem bírod elviselni, hogy Magyarország kétszer akkora tempóban olt, mint az átalad ájulásig tisztelt Nyugat,
mert nem várt a a sok szerencsétlen brüsszeli buzeránsra, hanem beszerzett más vakcinákat, így minden szart elhiszel, ami ezeket a vakcinákat rossz színben tünteti fel. Tavaly decemberben még attól kelett volna rettegjek, hogy RObán emberkísérletet folytat veszélyes orosz vakcinákkal, most meg attól, hjogy nem érkezik elég második körös vakcoina.
Jövő héten meg majd attól, amit éppen kiad a DK meg a 444.

Ha így akarsz élni, élj így, a te életed.

Frick László Intézet 2021.04.14. 07:47:38

@Coco néni: 1. Már eleve az a problémás, hogy ostoba trampli tyúk-ként segíted a titkosszolgálatok szűrőinek a munkáját és OTT innen idézel ittmeg onnan.

Azt is elfelejtetted,hogy Dudi meghalt és még az közös "munkátok" volt Hanni nénivel. De ezzelaz intimpistanéniskedéseddel nem is szoktam foglalkozni.

Hiába háhogsz itt,asortrend ez volt

1.Az Asztrát előszörénmutattam s AKKOR úgy reagáltál

2.Aztán kezdtékmár a neked íróaztiraazújságokis szellőzgélni

közben engemtöbbek iskioktattak,természetesen leugatóstílusban, hogy lehetek a bioszhoz ennyire hülye, hogy nemértem,mi a baj az Asztrával

az orvosok közülpáran azt is elmondták, hogy szerintükkiket viszont nyugodtan lehetne oltani

na jó,leveri lábról,de az mégismás,mint a korona

"a kínainak azért nincs mellékhatásamert szart se ér" valamint a Dr Vágópistabácsi dumái." Ótanak vele de aztán senki nemellenőrzi"

Most az, hogy Dr Vágópistabácsi nemismeri a szerb népet,akik nem azok a.... khrmmmm"alkalmazkodó" emberek,mint a bezzeg németek...

A szerbek nem kukulnak otthon jaj,nem szólok,akkor nem fáj fejem

mediterrán és szókimondó balkáni népek,nemez az opportunista germán sunyi képmutató aki a migránsokat szopja nyalja verbálisan,a gyakorlatban meg azonnalaPOLIZEI-t hívja,haszlovák-magyar-román-bolgár rendszámú autótlát az utcán

Frick László Intézet 2021.04.14. 07:49:15

@Coco néni: ZTényleg, nagyon komolyan,a régi testvéri barátságbólmutatom:Te azt hiszed, hogy Tüchtige Elegant-ként páppázolitt,de
így.. egy "ügyes" trampli "jolinyanyaszerű" vagy,aki elsunnyog érvei híjján

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.14. 07:50:44

@Coco néni: Astrával oltottak, nem kaptam vérrögöt, oltás utáni éjjel volt egy kis lázam meg izomfájásom. A másnap délelőttöt átaludtam, azóta semmi bajom nincs.

Persze kaphatok vérrögöt később is, meg a második kör után is.
Úgy rettegek :D

Coco néni 2021.04.14. 07:51:00

@Frick László Intézet: írtam amit írtam az Astraról neked? Igen. Ehhez képest, hogy lejárass, pont az ellenkezőjét írod rólam. Igen.
Van több kérdés?
Nincs.

@Szorgalmas Gyémánt: szerintem érted az ignorálás szót, ugye?

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.14. 07:54:31

@Frick László Intézet: Tetoválás után nyolcvanszor nagyobb eséllyel halsz mg Európában, mint az az Astra után. Az Astra és az J&J nem beadása leginkább arra jó hgoy tovább csökkentse az EU már így is katasztrofális átoltottságát. Ami Angilalának és az USA-nak persze jó.

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.14. 07:55:35

@Coco néni:mivel láthatóan válaszolsz nekem, te nem érted :D

Coco néni 2021.04.14. 08:00:25

@Frick László Intézet: ugyanaz a véleményünk az Astraról. De ez nem illik a rólam felvázolt képedbe. Miről kéne érvelnem, hjogy ahogy a mágnás miskában éneklik, "magammal se állok szóba?" :D vagy magammal se értek egyet?
Egyetértünk astra ügyben, Lazítsál. Mit érveljek.

Coco néni 2021.04.14. 08:00:54

@Frick László Intézet: ott van SZGY aki most nem ért veled egyet, vele meccselj :D

Serény Vélemény 2021.04.14. 08:05:54

@Frick László Intézet: @Coco néni: Meg az állatorvos. Aki megmondta a tutit a kínairól.

Serény Vélemény 2021.04.14. 08:08:28

@Coco néni: A legjobb az egészben az, hogy te hazudozol össze-vissza, beszélsz alpári módon, és még neked áll feljebb?

Szánalmas vagy!

Serény Vélemény 2021.04.14. 08:10:46

@Coco néni: Látod? Nem egybites nagyonhülyének kell lenni!
- Az astrának vannak kockázatai,
- az írásai alapján SzGY ezeket ismeri,
- és így az ismeret birtokában vállalta azt, hogy beoltsák.
És nem lesz tőle semmi baja, viszont a védettsége ki fog alakulni a covid vírussal szemben.
Mert a világ, meg a matek így működik!

Frick László Intézet 2021.04.14. 09:11:15

@Coco néni: Jé,észrevettél 1-et a 27-ből,amiben nem az 1-et értjük SZGY-tal?
Nahát.
Húha.

Frick László Intézet 2021.04.14. 09:19:59

@Coco néni: Mitérveljél.

Megint naplózzam,amit napokótanaplózom,mikre sunnyogod el rendszresen a váaszadásta terelőpáppázással?

-tehát a hullahegyek,amit tegnapeste írta,hogy 300000-1,2 MFt prémiumotajánlanakfelanemlétezőszerkesztőségek valami hullabűzösért,delegalább egybömbölőaggregátú hullahűtőkaminyonért, szalagon a temetsékkel.

Egxyelőre kb heti egyszer tudnak nektek összehozni egy "oltásikáosz" sorbanállást "ügyes" emberekkel

Érted:
"hagyjuk a statisztikai matekot addig,amíg számtanból a 10-es számkörben az összeadás meg kivonásnem megy"

Egxelőre... az anyagmegmaradás törvényétértelmezned semsikerülés hőbörögsz itt,mint aki olvasott valamit az újságban

De arra semválaszol, hogy ha a svédmodelltkövetjük,ami alapján ezen a szinten napi 40 halottat lehetne kimutatnia a JH-nak,akkor milenne a dumád,amivel gyössz...

Az alapjait nemérted ennekadominóműködésnek:"Követelsz" valamit,mert olvastad az újságban,de az a követelésed még 3 újabb követelést szül. Ésígytovább.

Vagy ott van,amit a "megkérdeztün orvosokat" -témakörben írtam.Hatan sincsenek ezeka "megkérdeztünk orvosokat"

Nemlehetne..mondjuk az ezer olyan orvosbólkérdezni,akik szerint van egy határa annak, hogy mit kéne még a Gecimegbuktatására felhasználni?

De ezt meg Somogyi Zoltán Logikája menténmutatom:

Nemgondolod,hogy ez a fajta kommunikáció,amit te ismásolván lihegel ide:

Pont az ellenkezőjére is üthet? [-> a kevesebb több]

Voltmárilyen bajotok a túllihegésből:
AmikorMárki-Zay "győzelmét" élveztétek túl,felhergelve a FIDESZ-ben pedig csalódottakat,akikazért ikszeltekutolsóután-után után,mégis csak elmenvén szavazni,hogy a ti agyatokat azért az örömködésért felbasszák?

Arról nemis beszélve,hogy Márki-Zay jobbra áll a néhai Jobbik 2.0-tól...

Frick László Intézet 2021.04.14. 09:23:10

@Coco néni: Itt,aki hetekót a görcsben van az te és az agyadat mosó propaganda.

Ennyire nem hinni magatokban meg az igazatokban? Melletteket Amerika, a FejlettOirópa..minden.Még..mikéne? Ha nem sikerüla járványkommunikációt Orbánra rohasztanotok..akkor..bukta?

Ésha a JókésIgazak megint nem akarnak majd nyerni,ahogy 2018-ban semakartak? Erre sem válaszolsz napok óta...

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.14. 09:23:55

@Frick László Intézet: MI van, ha pont az a cél, hogy jól visszaüssön?
Majd vonogatják a vállukat, hogyő ők megtettek mindent, de az m1-en nézhető óriásplakátok meg a kesma ellen ennyit tehettek ebben a diktatúrában.

Frick László Intézet 2021.04.14. 09:25:35

@Szorgalmas Gyémánt: Igen,ebben van valami. De ezt is eljátszották már 2018-ban is.

Serény Vélemény 2021.04.14. 09:42:23

@Frick László Intézet: Ja, és akkor nyújthatják a kezecskéiket újabb támogatásért, ahogy szokták.

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.14. 09:47:26

@Frick László Intézet: Ha az index einstandoását el lehetettt sütni kétszer, akkor ezt miért ne?

Látod, mennyire bejön nekik minden, elég a vakcinafrontra nézni, a kínai nem hat, az oroszból nem jön második adag, az astra vérrögöt okoz, a J&J-t le se szállítják az EU-nak, mert "vérrög" (hm...), a Pfizert a tagállamok kúrták el, (Orbán), és különben is, az átoltottság nem is lényeges adat - ezt egy az egybe, mindenféle kriitka nélkül beveszik.

Serény Vélemény 2021.04.14. 10:58:50

@Coco néni: Bemutatom az azonnali síkhülyítés indexes tipikus alapesetét:

Cím a főoldalon:
"Beoltották, aztán elkapta a koronavírust, és belehalt a 64 éves magyar nő
Valószínűleg nem alakult ki nála a védettség."

Hú-meghá -- mondod te és a többi agymosott.

DE a cikkben:
"A 64 éves, szívbetegséggel küzdő Katalint még március elején oltották be koronavírus ellen. Az asszony a kínai vakcinát kapta, aminek nagyon örült. Ám egy héttel az első oltás után megfertőződött a vírussal."

Ha valaki ostoba agymosott, és hajlamos a hisztikére, az azt gondohatja ennyibő', hogy a kínai vakcina egy naaagy szar.

De neeem, mert ha valaki nem hajlamos a hisztikére, és nem agymosott, az emlékszik arra, hogy
1) a vírus lappangási ideje kb. 10 nap +-4. (Mások szerint max 10 nap.)
Vagyis ha valaki 7 nappal az ELSŐ adag oltás után betegedett meg, az már megkapta a vírust korábban, csak ekkor betegedett meg konkrétan.

2) ugyanebben a cikkben a néni közvetlen hozzátartozója ezt mondja: "ez a vírus nem válogat. A kristálytiszta kommunikáció ezekben az időkben elengedhetetlen. "

Értsd: a mocsok szemétláda indexes gyökér a "kristálytiszta" kommunikáció helyett TÉGED és a többi agymosható barmot az oltás ellen hergel.

De ez neked jó.

Mert NEKED így jó, csak semmi ne zavarja a véleménybuborékod atombunkerét az agyadban!

Frick László Intézet 2021.04.14. 11:09:59

@Serény Vélemény: @Coco néni:
Csak is mételni tudom:
1.Megkérdeztem orvosokat -kétszer annyit,amennyi ez a sajtóban a számuk. Sőt:háromszor annyiorvost.
2.Az általammegkérdezett orvosok Cocónénilis jobban gyűlölika gecit.Sőt,olyan is van köztük,akiért a politikához. Cocónem ferista,de ez az orvos leszopná a Ferit,ha nem félne Ágitól.
3.Orvosokegészen értelmesen elismondják,mi a helyzet,szerintükrohaggyon meg ugyan Orbán a zsirjában ésminden,amit Cocónéni itt is elmond,meg amit az újság ír.

4.Viszontelmondják azt is:

amit az általánosiskolábóltudunk:
9% az 9%
12% az 12%

Ha az Asztra-Szeneca 75%-os védelmiképességről beszél,az = 67%-amit az Asztrárólmegállapítottak.

Demégez is azt jelenti,hogy minden másodikembert megvéd

amia
SENKIT NEM VÉD MEG A NEMBEÓTOCCSÁG

ezt egy analfabéta is felfogja.

25000 évvel ezelőtt az elsőpásztorok a dögbe esett jószág első elhullotjait valahogy..megetették a mégélőkkel,ez a módszer 25%-os:

Ami azt jelenti,hogy a nyáj 25%-alegalábbmegmaradt.

Vagyis itt

SZÍN POLITIKÁRÓL VAN SZÓ

Az általammegkérdezett orvosok gyűlölikOrbánt,bukjon meg szerintük

de eszerintük a járvány?-az járványésnemlehet eszköz.

Cocó meg fújja a propagandát.Ide ismétli nekünk,amit mi is eltudunk fogyasztani magunktól.

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.14. 11:11:05

@Serény Vélemény: Hadd zabálják. Azt hiszik, nekik ez jó. Miközben nekik a legrosszabb.

Frick László Intézet 2021.04.14. 11:15:50

@Coco néni: Figyelj,ez tavaly febr.25 óta nemváltozott:nem ttitokban,nemaföldalatt,nemsuttyomban.

600000 néző látta az ATV-ben:
Somogyi elmondta,hogy ha Orbán jólkezeli a járványt abbólelőnyt kovácsol
és ezt nem szabad hagyni.
Mert MINDEN Orbán kezében van.

Mernéd vitatni, hogy egymillióból-1-eset felnagyítása

a"Kétéves Koronavírusos Kisfiú!"

féle szituációk (amiket ugye a tesztelés is támogatna,hiszen :Hír lett ez hogy

"Mégsemkoronásakétéveskisfiú!4!4"

Nem lett hír.

Nem tudsz kibújni:
Itt csinálják,a szemünkláttára, hiába vettékle a kínai vakcina elleni aláírás gyűjtést meg a többi hasonlóvideót

Én minden nap nézem az ATV-t és emlékszem.

És a legtöbb ott is van az ATV archivumában.

Semminem drága a gecimegbuktatásához.

De

erre válaszolj:Ennyirebe vagytok tojva? Ennyire kevés vaj lenne Orbán fején?Ennyire semmit nemér, hogy a CNNN DW Politico veletek van, hogy amit a kedvenceid kedden hazudnak,szerdán megírja a "NT " meg a WP"

Hogy még Orbán sem tudja,milesz az ötlete részleteivel,deAnnika Stramdhällmár tudja?

Jourová is veletek van -és mégis ,ennyire kell fosni, hogy semmi nem drága?

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.14. 11:29:40

@Frick László Intézet: Karcolásos módszerrel Kínában 1000 évvel ezelőtt már rutinszerűen "oltottak" - azaz inokuláltak - himlő ellen, inne ment tovább a módszer Indiába, onnan az arabokhoz, majd tovább a törökökhöz.

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.14. 11:55:19

@Frick László Intézet: OK, fűjja a propagandát, de neki a legrosszabb. Szerencsétlen tényleg elhiszi, hogy a kínai szart sem ér, nem lesz második körös orosz oltás, így aztán az szintén szart sem ér.
Félelemmel, haraggal, keserűsgéggel teli élet ez, mondjuk az ellenzéki kommunikáció célja pont ez: ilyen embereket gyártani tömegével.

Frick László Intézet 2021.04.14. 12:35:56

@Coco néni: A [bezzeg]svéd akadémia..4?6?-hete dicsérte a ruszkivakcinát,milyen jó. Ésmégmásbezzegónijós fejlettlaborok.De a Szent Oirópai Gyógyszer[politikai]Ügynökség,az hallgat.

Ez ilyen...ö.. szelekítv bezzegsvédség?

Akkor..gondolom,a BezzegJH is így járna"nem hasznos" közlésekkel...

Frick László Intézet 2021.04.14. 14:57:23

@Szorgalmas Gyémánt: Most Duda úr riportját olvastam az indexen,elég érdekes. Persze igyekeztek a fiúk úgy gereblyézni,hogy a véleményrácsukat erősítse,de akkor is...

Frick László Intézet 2021.04.14. 15:02:38

@Szorgalmas Gyémánt: Ja,hát persze ésezérdekes a"kínaivakcinaellenesség"-hez is,hiszenKínábansokkal-sokkal-óriásinagyságrendddelkevesebb az elhízottak aránya.

Magyarországon most a proletároknál,defőleg a cigányoknál robbant az elhízás...Az USÁban a segélyen élők szinte mind jócskán elhízottak.

De egyébként ezekrészinformációk..és ha orvosokra,főleg a körzetiorvosokra bíznák,pontosabban lehetne elosztani.

Csak ugye Orbánbekapta a korgot a "Megkérdeztünk orvosokat" meg a MOKpolitikaiszolgálatos hujjajái idején ésvisszakozott,holott előszörő javallotta,hogy a körzeti orvosokra kénekoncentrálni.

CSakhát ebben is a különbség:
Más a körzeti orvos "városikörnyezetben" és vidéki városokban vidéki falvakban.Egy budapesti faluban a körzetnek ÁRA van és a doktor TÁVoLABB él a budapestifalusiaktól,mint a vidékifalusikörorvos...

Frick László Intézet 2021.04.14. 15:25:27

@Szorgalmas Gyémánt:
"az Emirátusokban a harmadikat óóttyák!4!!4!"
lényegében a bangladeshi sohamár vécésfiúkon kívül mindenki kórosan elhízott,a középosztály meg még annál is elhízottabb...
süti beállítások módosítása