A "náciideológiá'-t faji alapon hirdették, és az éppen aktuális "ideológiája" csak egy dolog volt, mint a társadalomban a bűnös rétegek kitalálása.

mostolyanvilagotelunkhogyhollehetelterovelemenyed.png

Hitler történetéből A Bunker a legnépszerűbb fejezet Az Internet Népe bugyraiban,épp csak a legbruhahásabbat,azt felejtik el, hogy A Bunker korszakában Hitler a bűnös réteg képzésben konkrétan a német népig jutott el: Miszerint: miattuk veszítették el a háborút és ezért őt a büdös németek meg sem érdemelték.

 

Mondjak egy aktuálisan jó zsidó viccet?Ernest Hemingway és F. Scott Fitzgerald kedvenc írója és példaképe  Iszak Babel,ha ma élne,az hagyján hogy lebüdösruszkiznák a mai nyálamerikában ,de még ráadásul az Ogyesszai történetek antiszemitába is számítana. Stréber túlbuzgár nyálfazakaktól az is kitelne,hogy IzraelÁllam-nál befújnák Iszak Babel-t ,IzraelÁllam-tól meg az, hogy utána se nézne a seggfejeknek,mit találtak ki már megint a gogliérettségijükre meg a wikipediadiplomáikra, ,ha nem megbízna bennük és a bemondásukra el is ítélné Iszak Babelt. Ja,ésegyébként így is csak egy hajszál, hogy az Ogyesszai történetek ne kerüljön indexre olyanoknál, akikinkább nem baszogatják Netanjahut,mertannyit nemér meg nekik, hogy ha leantiszemitáznákmiatta őket :D Ugye milyen vicceslesz az ilyen jövő?Bruhuhu.

 

Nem tudom,életnek lehet-e azt nevezni ott a A Kaszás Mókus árnyékában,amire Uj Péter annyira és egyre indokolatlanabbul nagypofájú és beképzelt , de ha minden így folyik tovább,2030-ban a csernobili  Náhumi rabbi is antiszemitába fog számítani.

. Ha minden áron kötelező valami ideológiait kimutatni a nácizmusról, az a kripto-ateizmusa.meg imádtak buzulni,de ez is inkább valami féle promiszkuitív biszexualitás volt a gyakorlatukban és a Weimári Köztásaságban szocializálódásuk volt az alapoka.

A véleménydiktatúra pedig fajok fölötti ideológiai alapon náci .

Egyébként,mint minden emberiben... ebben is...kurvára alacsonyan vannak a motívumok,egyszerűn csak a jóöreg   világuralmi imperializmus, a jellegzetesen XX.századi mcnamariánus dögunalom.

"Én nem cenzúrázom a blogomat, csak moderálom kifelé a náci bandát!"

/Babarczy Eszter,Őrjöngjünk Vecám"

"Harmadik órája van már fent a bejegyzés,de csak nem jönnek a náci kommentelők!"

Savanyú Pofa,őrjöngjünk Vecám 2007./

"Nálunk nincsen cenzúra, csak a Facebook-ra bízzuk a kommentelést, hogy az így felszabaduló időnket a minőségi hírgyártásra fordíthassuk"

/általános magyar jógyerekguminyomda-hivatkozásakommentelésFacebook-ra telepítéséhez/

Amiben

mindenki egyenlő,de a germano-anglo-saxo faj,na,az egyenlőbb.

Ahogy a Szovjetúnió népei voltak, akik közül az egyenlőbbek az oroszok voltak és akinek a  "raus" azok a zsidók. Meg az örmények. A Szovjetúnió legjobb zsidóvicceit természetesen zsidók találták ki és 78,34%-ban a zsidók emigrálása körül poenkodtak,miszerint még a zsidó űrhajósok is azért az útlevelüket meg a diplomáikat magukkal vitték.

 

Ha valakineknincsen kedve Szergej Dovlatov rövid részekből szerkesztett életművén jókat nevetgélni, ha megnézi Mihail Idov A humorista [Jumoriszty] című 2019-es zseniálisan jó filmjét, abban kb tájékozódhat a szovjet antiszemitizmus gyögyszemei tekintetében és egyben zanzája Dovlatovnak ezügyben.

 

Annyi,basszátok meg, hogy Arkagyevet azt Arkagyevnek kell  írnimég mindig,magyarul!

Semmi olyant nem tud a mai népnevelő amerikai agitáció és propaganda, amit ne úntunk volna kurvára már a Szovjetónió idejében is.

Nagyon sokan azt hiszik,hogy a mai amerika speciális látens antiszemitizmusa amerikai találmány, attól olyan finoman elegáns,mint a National Geografic Izrael-ábrázolásában a   mi magyar fasiszta  n1 tévénket idéző szelektív ténykezelés a stilisztikai bravúrokkal .

És ahogy Navalnij is mondja.

meg általában a kaukázusiak voltak még a Szovjetúnióban is a többi,nem kívánatos népek. SzokásMagyarországon röhögni azon, hogy a zsidó Rákosimekkora antiszemita volt,nos példaképe Sztalin alapból antiszemita valamint kaukázusi származása ellenére kaukázusi gyűlölő is  . Ismétlem, hivatalosan azonban a Szovjetúnióaz internacionalizmus "Népek barátsága" nagyhatalmának mutatkozott,a Kötelező Négereket Kubából importálták

-és erről most értesültem,a  Szovjetúnióban nem csak Egyiptom vagy Kongó számított baráti'ba,hanem ha úgy esett,akkor akár Tanzánia is.

Az a fajta amerikai népnevelős kommunikáció ,aminek magyar országos & örökös  bajnoka Bede Márton, szintén szovjet találmány és a bolsevikok vezették be a Cárioroszország naródnyikainak élcsapataiként.

"A munkásosztály a társadalom vezető ereje, de a kommunisták a munkásabbak ! "

stotiplacsesmalenykijnyul.jpg

Évek óta bruhuhúz Magyarországon is az amerikaiseggnyaló politikaiszolgálatos propaganda,és még senkinek nem tűnt föl rajtamkívül az, hogy Fodor,foglalkozását tekinte politikaianalfabéta és gáborka kivételével a liberális,mint önjellemzés,föl semmerülhet Szivárvány Ellenzékünkben,ha,akkor z illiberalizmus ostorozásban mozaikolódik valamiféle liberális.

Ki hallotta és mikor azt Miótanincsismár Régtávozott Ferenc szájából azt, hogy ő bal vagy lib' ?

Kommentoszlopkban a Szivárvány Koalíció hívét,a jó és igazt általában arról ismerem föl, hogy románoz és vagy cigányoz engem,de egyre gyakrabban találkozom leliberálisozókkal is. Ősszességében még a zsidózás maradt,ami a Szivárvány Koalícióbóla jobbikost elkülönböztetheti.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr416492692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.04.07. 11:42:56

Vicces, én valami egyhetes szóráson belül voltam DK-s troll szájából cigány, újjobbikos proli szájából libsi zsidó, meg egyébként momentumos jógyerek szájából náczy. Oszt' akkó' még neki se álltam én magam (aki vónák') a betyárkodásnak.

Frick László Intézet 2021.04.07. 18:53:58

@don Fefinho: Az régen volt, vagy tíz éve,amikormég ért ilyen Török Elemez Gábor -szerűen az embernekeljátszania a semlegességét az egymást eltörlővéleményekkel.

Most az vagy,amit a Politico meg a Deutsche Welle megállapít rólad.

Vitát nem nyitnak.

Magyarázkodásból nem kérnek.

Serény Vélemény 2021.04.08. 09:11:46

Botrány a Szegedi Egyetemen, rasszista és szexista oktató
Gulyás László szerint Kamala Harris fekete ribanc, a japánok degeneráltak.

cuki!

index.hu/kulfold/2021/04/07/szegedi-egyetem-rasszizmus-gulyas-laszlo/

Namost egyébként, igen, kamala az az ágybeli teljesítményével tudott politikai pályát kezdeni, a japánok tulajdonképpen tényleg degeneráltak.
De az biztos, hogy aki ilyet mond: "Az lenne a tökéletes, ha Claudia Schiffer a hálószobámban tartózkodna, de tudom, hogy a hallgatónak minden jó."

Aaaz nem pedofil :D

Mos' mér ne utálhatná Győzikét?
süti beállítások módosítása