Annyira sajnálom,hogy az alábbiak,mire Vera Jourováfüleibe jutnakés angol nyelven,márnemtudnakennyire viccesen hatni.

Uj Péter szerint ugyanis Botos Tamás nem csak annyi,hogy a 444 díszcigánya annyira régről,amikorméga szerkesztőség csupaegy faszbólállván bíráltaa FIDESZ-t,mert nincsenek benne női arcok.

 

Botos Tamás a magyar hírszerkesztés zsenije

/Uj Péter,podcast,2021.ápr.4./

1.Botos gyakorlatilag csak annyival már meg is buktatta Megyeri Csillát,a KESMA Hjalmar Schacht-ját hogy megemlítette.

2.Botos képes 23-as nézettségű és a youtube-on terjesztett FIDESZ propagandát is fogyasztani

Sokáig a tavly70 évesLudasMatyitartotta a rekordjátannak a röhögtetve népnevelésnek,aminek délnapjaiban KomlósJános a rádiós-és televíziósműfajban,akülföld-ktenkintés rovatban pedig Arkus József tudottennyiremegsemmisítővicceseketkitalálni.

 

Orbán [ -> Kádár Hitler Rákosi Sztálin és Bolzanáró] a pedagógusainkkal mintegy Magdi néni [-> Barátok közt] szerűen bánt el,

 

a Kárpátok Ruandájában,a Varacskos Mubarak Erdogán, a Cigány Geci Aszad.

szobor.jpg

A képen állítólag szobor látható (igen,az a 100 KongresszusiDollár -ba kerülő műanyag giccs az alibabáról  ,lefújkálva felrázós sprével) az viszont biztos,hogy nácik döntötték le.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr1816490682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vektortér 2021.04.05. 10:39:39

Tévedés, ez több százezer forint értékű szivárványszínű műanyagszál műanyagnyomtatókkal. Nyomtatás bizonyára tovább tartott, mint a felület megtervezése/letöltése grabCAD-ről.

Serény Vélemény 2021.04.05. 10:46:31

@vektortér: Ráadásul még a valódi szivárvány, és az lmbtq szivárvány színeit sem sikerült eltalálni...

Frick László Intézet 2021.04.05. 10:49:21

@vektortér: Ez van a pályázati anyaghoz mellékelve költségként,mert 3D-ben , akkor na jó,legyen 298000 Ft- ennyiből jön ki papíron. Ha mármegnyerte a 3D nyomtatóra a10milliótés azt is az alibabárólrendelte meg a gyakorlatban.

Ezért kell megrendelni 100 €-ért az alibabáról a kész szobrot
Nem értesz te az ilyen netokratív művészetiágazatokhoz,mint a pályázás civiltámogatásokért.
@Serény Vélemény:
namost az eltérő színvilágmeg a más-másság..

Frick László Intézet 2021.04.05. 10:50:32

@vektortér: @Serény Vélemény: Gyerekcipőben jár az esztétikaiérzéketek,mert nem nézitek az ATV művszeti-elemzőműsorait Krug Emiliával és Balogh Szilárddal.

Serény Vélemény 2021.04.05. 14:21:32

@vektortér: a velencei tónál szokott egy ballonos reptetni, szerintem ők méteres pontossággal be tudják lőni, hogy hova érkezzenek.

Frick László Intézet 2021.04.05. 15:21:35

@vektortér: Én az olyasmit szeretem,amikor Nyálas [Gulyás] Marcit "letartóztatják" és ezzel rögtön termelnek neki 10000 CUSD pályázati pénzt.

Részeredmények azért vannak,mert amikor Szily Laci megírta a Hajdu orbángestappóführert basztató zseniálmányát, azt hitte, hogy megússza az orrmútétet és Hajdu majd jól pofánbassza péklapáttal [rendezői]balról jobbra.

Azonban Hajdu még Szily másik hasonlóan provokatív írására semtudott beindulni.

Viszont arra jólszmámított Szily, hogy ha nemjelenikmeg a bíróság előtt,akkor majd elővezettetik

innen már csiki-csukiban volt az orbángestápó,merta jobb verziójött ugyan be,vagyis a gyerekes napja vasárnapreggelén vitték el vagy hogy,viszont ha amargitkrt-i sasfészekbőlviszik el,akkor a magyar sajtószabadságnak is annyi.

Tisztára barmok ezek az orbánék a tákolmányozásukkal,hátnem tudnának egy FelmentőKivételek szabálygyűjteményt alkotni,miszerintaz amúgy semlétezőellenzékiújságírásnaak nemkénemegjelennie a bíróság előtt vagy azt csinálhatnánaka füstbombákkal vagy a plakátszakgatásaikkal,amiket csakakarnak, előre felmentenékőket.

Támogatásidollár ezreket vennének ki az ilyesmivel a jógyerekek zsebeiből.

Frick László Intézet 2021.04.05. 15:26:14

@Serény Vélemény: @vektortér: Szerintem a fideszpályáztatásicsúcsa valami bicikliút Hatvan határában vagy mi.
Namost, ha a TASZ 10 éves tevékenységét ilyen bicikliútban ábrázolnám,akkor az egy békalencsés vályogvető digógüdör lenne Mezőkovácsháza határában .

Szerintem Ártatlan Gyuribácsiék egy szart se ellenőrzik a kiadott tánogatásidollárjaik sorsát.

Azért "mészáros"-naklegalább alátszatra adnia kell és a bruttó-bruttó főösszeg ellopására dacára fizikaikiterjedésben is össze kellütnie valamit.Legalább egy használhatatlan, de valamennyireláthatóbiciklitformájában.

A TASZ-ból eddig a legnagyobb haszna a gyöngyöspatai uzsorásoknak lett.

meg az index újságírói írtak a TASZ-ról és felvettek rá 10millió719ezer403Ft honoráriumot.
Eddig.

Serény Vélemény 2021.04.05. 16:23:47

@Frick László Intézet: Akármit csinálnak, nem tud jó lenni. Ez a lényeg. Még ha valamit tényleg jól csinálnának, és a bezzegfüggetlenek megtudnák, akkor is leírnák róla hogy végeavilágnak, annyira szar.

Frick László Intézet 2021.04.06. 07:21:45

@Serény Vélemény: Mindig csak oda lyukadunkki,a 2007-es véleményemhez,miszerint Orbánnak meg a bandájának Új-Zélandon kellett volna szőlőbányákat nyitniuk.
süti beállítások módosítása