SZAKÁLLAS PULÓVERES "Arra kérem akkor a szaktársakat,hogy egyeztessük az óráinkat és állapodjunk meg a nyolcóra és nulla-nulla percben,ami tehát nem óra-ötvenet vagy nyolc tizet jelent, hanem nagyon fontos lenne az,hogy tehát megismételném,nyolc óra és nulla-nulla perckor,mert vannak rugalmasan kezdő intézmények,tudom,nehogy az legyen, hogy a sok kis rohadék a számára a megszokott nyolc harminckor csatlakozna fel vagy túlbuzgó kis stréberek hét ötvenkor már. Csak néhány tízezer is,korábban vagy későbben felcsatlakozó engedheti működni is a rendszert, miközben az újságírókollágáknál már be vannak készítve a hírek a rendszer leállásáról a -

GIZIBÁCSI Bocsáss meg,szavad ne felejtsd, de ha véletlenülmégse tudnánklefagyasztani a rendszert, attólmég az újságok simán megírhatják,kérdezzetekmeg bennünket és bármelyikün lenyilatkozza, hogy a rendszer beszart,nem?--

SZAKÁLLAS PULÓVERES "De"

greta.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr7016485058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vektortér 2021.03.30. 12:55:36

"Minek olvasna az ember olyanokat?"

Szorgalmas Gyémánt 2021.03.30. 13:18:35

Nem kellett a leálláshoz szervezett akció. Ehhaz az is elég, ha wgyszerűen nem volt mögötte elég vas, hogy elbírjon egy ekkora terhelést.

Serény Vélemény 2021.03.30. 13:43:24

@Szorgalmas Gyémánt: Ok, egy microsoft is be tud szarni, ha hirtelen 100x annyian... (kezdik használni a teams-et pl.)
Szerintem inkább az a kérdés, hogy összedől-e a világ, ha egy fél napig, vagy egy napig egy kréta fontosságú program nem, vagy nem úgy működik?
Szerintem nem.
És mi van akkor ha a gyerekek egy napig nem okosodnak az okoseszközeiken, hanem butulnak a pubg, amongus, meg a többi jáccásával?
(Szerintem egyébként most a kréta már sokkal jobb, mint volt egy évvel ezelőtt, és az on-line oktatás is sokat fejlődött. Lehet, hogy nem állunk még tajvan, vagy más hasonló szinten)

Szorgalmas Gyémánt 2021.03.30. 13:46:53

@Serény Vélemény: Be is szart az összes platform tavaly, az ms teams, webex, zoom, mind döglődött. Ami nem csoda, a Teams 12-szeres terheést kapott, gondolom, a többi is minimum annyit.

Serény Vélemény 2021.03.30. 13:52:22

@Szorgalmas Gyémánt: ... jaja! És az milyen élmény, amikor a drága pénzen vásárolt it infrastruktúra hirtelen beáll a földbe, mert elvileg működnie kellene x ezer embernél, meg még többnél is, gyakorlatilag meg nem működik, ha az userek már 90%-ban vpn-en keresztül hajtják? És még volt terheléses teszt is, amikor tényleg még működött is, úgy hogy mindenki próbált egyszerre otthonról... csak amikor élesbe és hirtelen kellett, akkor meg elhasalt.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.03.30. 19:21:40

Na, az Egyszerűgéppeee, a Somogyi Zoltán randomgenerátorraaa, azzaaa mivammá?
süti beállítások módosítása