1. Szar ,ami magyar,a magyar, az a szar. A magyarnak a magyar szar is keserű A rétből is a máséa ződebb,a szomszédémeg a messzebbi.

2. Majd eén túdomm.Nékem joszt nemongyameg sénkissee! Ne szaójjon bele,eén túdomm-csak-túúúdomma jóa'.

3.Orbán a hibás a Gyúccsrány a hibás, SOROSés PÚTYINOTT Gónosz TERVEKE !EZ VESZÉJJESS! Kun Béla a hibásKádárahibás,addig voltjó,amíg Kádár élt, a hubszbúgokk a tatármegdútta,a törökökahibásak,a LibásMatykóa hibás a tatárok a csodaszarvas magyarkurva anyja,az!

4. Ugocsa und Krachács NON CORONAT. Rutyutyú! Mink joszt megmutassuk!

5. Nem adózunk,aki adózik,az hülye.

 

Jellenségünknek a sokapízeit e je bruttóbrúttóba számójjuk,magunknakmeg nettónettóbaja!

6.Államtól lopni nem bűn:

Csak visszalopjúkk,jamit az Álamott elvett tűllünk!

7. Ha én el nem lopom,ellopja más,különben is csak a cigányoklopnak,mermink magyarok csak szerzünk.  [->6. punktus}  A csürhe,az lop,mi kreatívan könyvelünk.

 

Nyócadik a ráadás, Hogyannemtuggyukeztmegódani ószágba ja ha bármit iskitanátá,rávágjuk, hogy hogyan nemis lehet azt megcsinálni,amireej rá isérünk még és a Zöreg,a Fijameg a lada szamarájok a!

9.Mindenkinek a maga segge lyukájáig jér a kezeke!

10. Rohaggyanak meg,akiknek a sok van,

a gazdagok,a rohatt vállakozók a mind rohaggyanak meg! Ha megrohad a rohattgazdag vállalkozó,attúlesz nekem az Asztrakocsimbú a Vektrakocsimot!

11. Letettem én annyit már jezé a falujér,az osztályOMért,ezért a kibaszott televízióért a stúdijjójáér-e!  A Városért Az Országért, hogy amire kell nekem egy kis pízëket, jaztatat kivehessem,na!

12.Baksis.Elvárja na,elvárja a gëcijeë,hogy külön a pízëket letegyem neki,apirosmogyorósott,afélgyesznaókat a,atömöttkacsátlibát,a felpucótt csurkéknekmindnek 8-8 fössőcombája legyen meg négy-négy mellye.

13.Az a tijéd,amitmámaMOST [NOW!4!!]megesző-megisző

 

Sénkinek ne legyen többje a másikáná! Nékem ugyan nincs tehenem

de a másiké jazz dögőőjőőőn!

14. Sénki gyereke nélegyen különb a szülejiné.

15.Mindenki megissza a magájét.

https://m.blog.hu/du/dudenbuch/image/iszos_juliss.jpg

16.100 Ft-nak nyócvan a fele, ha nekem jár és 20 Ft.ha a nekemdógozó ajjanépnek a!

17. A más kölyke az kutyájé és kurva fia,az én gyerekem az más.

18.A Hivatalbaja,pálasszák a sok picsák a gombás valagukatajaműbűrszíkeken-e-jee! , szópják apaógár,ester gécijét-e-je, de az én lyányomat,jazt vegyék csak fölfelészépen,

 

NINCS A ZA ZIRODAJAMIBE NE FÉRNE MŰBŰRSZÍKET E!

19.Amás népek a rohattakaaa büdösnépeke, büdösszsidóka büdöscigányok a büdöstótoka horrorkaravánokokoka sok rohattrománnyajazz, nemtúdnak vezetni-e-je

20. Mink viszont ügyesek vagyunk. Élelmesek, kreatívak ,még szép,hogy mi visszük,asok büdös paraszt ugyan,mit kezdene vele, csak elkótyavetyélné!

21. Majd A Pápa,majd a Nyugatiak,ajd a Fejlett Bezzegek,a Nyugat, az,majd az Ónijó,a  tömbünk,a Fejlett ÓnijósMinták,a Testvéri Szovjetónijó,az Európa,oirópa,aéjraópai,a menthetetlenűl elázsijasodosádosok!

 

Íly

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8016482496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.03.28. 10:30:40

Rossz magyarokat sodort a szél a szemedbe, pedig mindenhol máshol sem ilyenek az emberek többsége

Frick László Intézet 2021.03.28. 10:48:42

@csillagkúll: Az én népem amagyaro szerint egy büdös fajzat.Ezért volt nekemmár 19 éves koromban I-es Golfom.

Ugyanis a kisbarátaim többségéneka húsvétilocsolópénzébőlamajálison már nem futotta egy kis dögkolbászra.

Viszont volt a faluban egy pár vállalkozó,akikrőla közvélemény azt tartotta, hogy ha eleventen belerohadnak a zsírjukba,akttóllesz nekik ótójuk.

Ilyen hangulatban aztán nemlehetet csudálkozni azon, hogy minden új autót a faluban vagy autónyereménybetétkönyvön húztakki, vagy mint a kocsmárosnak a kék kombi 412-esMoszkvicsukat,az amerikainagybácsi küldte Svájcból IKKA-csomagban. (Az viszont igaz,hogy valutában és 15% felárral ha valaki befizette a MERKUR-nál,akkor ellehetett hozni akár Zsigulit is.

Namost Dabas ugyanMagyarországon van... ebben tökigazad,eregondoltál.

Egy,a 80-as években százmilliomos dabasi szlovók embernekmeséltem a falumban uralkodóvállalkozóés [büdös népek]-ellenes hangulatot.Nézett rám,hogy...ő...még...Ilyennelnem találkozott,azt mondta,hogy a 70-es 80-as években a dabasi szlovókok [kivéve aSári-banlakóbecseűűűlettesmagyar proletárokat] úgy voltak vele, ha valakikisparosi engedélyt vált,az +2 fő a településfoglalkoztatottsági adataiban.

Egyszer egy falumbeli kérdezte, hogy ki ez a mercedesskocsis külföldi buzi,akivelbeszélgettem,mondom neki,kicsoda, elkezdett hahotázn i, nehogy azt magyarázzam már be neki, hogy egy termékkizárólagosmagyarországi gyártója sajátmaga vezeti az áruterítő autóját.

Kénytelen volt ugyanis a faszi,ez már 1989-ben volt,felfogadott,sok-sokpróbálkozás után egy KÖZGÁZ-os egyetemista gyereket árut teriteni és az a kombiMercivel, az utánfutóvalmeg az akkori Ft-ban 1,2MFt értékűáruvalmeg sem állt Traiskirchenig. [ HTO-valjártakakkoriban az ilyen autók]

Mi idegenszívű nemmagyarok [-> hígmagyarok] ugyanis úgy vagyunk vele, hogy ha egy rojattgaztdag bassza teli akurva anyját,elevventen ugyan bele is rohadna a zsírjába,attólmég nem jön meg hamarabb a MERKUR-nál befizetett piros zsigulink.

A többita vélemény c.bejegyzésben irtammeg,de arra is pont annyira szartál,mintáltalában is,amikorérvelek vagy mutatok valamit:

A magyarok szemében a vélemény,főleg az őszinte,a belügyekbe való bicskanyitogatásra is okot adó személyeskedőtámadás.

Ha most te is elkezdesz nekem azzalaz ellenpéldávaljönni, hogy Stadt Budwersch-ben vagy Leinwar-on vagy Tótkomlóson vagy Bekeska Cabá-n nem így van vagy Gyulán,pláne Szögedé-ben akkor mekkkarmolom magamat :D

Írom ezt a loárkastélyomban.

Aminek az a története, hogy amikor a 250/1-es MZ Motoros Club-ban motórzó
cdn.nwmgroups.hu/s/img/i/1703/20170310mz-ts-25011.jpg

magyar barátaim itt brugattyúztak,akkor talicskáztam éppen a töltésnek való sárgaföldet az alapjába. Mondták is,hogy dógozzá[büdös nép neve] paraszt,mink legalább élünk.

Most pedig mindegyiküknél 10-15évvel látszom fiatalabbnak vagy elvitte már őket a zsírmájuk.

Frick László Intézet 2021.03.28. 10:50:23

@csillagkúll: A másikkedvenc példám a VIDEOTON Holdig.Aminek ugye a Széles Gábor,azonbvan az összes többi tagvállalatigazgató,vh helyettes satöbbi vérszocialista

nekem egy ilyenmutatta meg az öreg Cigányloárkastélyát a Fiskális út elején.

Ez is baja a magyarnak,hogy azt hiszi,a nagyvállalkozás az valami pártkatonaság.

Serény Vélemény 2021.03.28. 11:18:59

@Frick László Intézet: tefigyu. A balcsipaart egy részén az a divat, hogy virítanak a májerock. Közben. Aaaz lehet hogy van két szállodája, egy kifőzdéje, meg hat luxusotoja, de. Nincs egy darab normális szakácsa, az összes szálloda 90%-ban jelzálogos és a bankké, és pénzt igazából csak az a két turistabusz hoz neki, amit bérelni lehet tőle. És arra is van, hogy csak akkor megy, ha ő a sofőr.

Frick László Intézet 2021.03.28. 12:54:03

@Serény Vélemény: Viszont évente 2 hónapot vállakozik,de télen viszont nyaral

Serény Vélemény 2021.03.28. 13:22:58

@Frick László Intézet: naja és amikor szezonon kívül a baoltba megjelenik hirtelen 1000 pesti, aki a COVID elől menekült, akkor hisztizik a tömeg miatt. Ami szezonban nem számított.

Frick László Intézet 2021.03.29. 06:41:11

@Serény Vélemény: Nadehát aMaradj Itthon A Balatonon is a geciműve volt,hiszenminden,ami Balaton,az fidesznyiké. Ennek alternatívájalett aztán az AdriáraKergetés, hogy elfertőződjön a nép.

ÉsHollandia Bezzeg hazarendelteaNépét ésa hollandminiszterlnök a szegény,mindenbenártatlan bezzegosztrákokat szidta,hogy azok fertőztékle az Adriát,mertamikor 2020.május végén Orbán nemakart nyitni,holottmárBezzeg Ausztria nyitott,aakkor a bezzegosztrákok fertőzték le azt az Adriát,ahová Orbán ÜLDÖZTE a magyarokat.
süti beállítások módosítása