Az USA egyik legfiatalabb liberálisa az idén 75éves Oliver Stone bácsi.

 

Még az illiberális Biden-Harris is öregebb nála (Kamalával kumuláltan).

 

Amerikára csak 2021-gyelköszönthettek ráakArácsonyiMegoldások,ennek ellenére acukiság kategóriában akutyás és Biden botorkálásai közben a negyedik elest követően egy Gáljé  Zoltáni Zsenialitású ötlet kereteiben

így kell jólírni

Biden-Harris vezetés.

eloirtabrazolasaa.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr1816481704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2021.03.27. 09:10:34

"Joe Biden sucks. But please, no matter how much you hate him, do not ever consider voting for Donald Trump."

Gravel Institute

Dr.Koós Alajos 2021.03.27. 16:50:26

Vannak azok a vezetők, akikkel kapcsolatban azt mondják: semmi baj, majd eléteszik, amit alá kell írni, meg leírják neki, hogy mit kell mondani. Végül is egy nagy közös akarat és gondolkodás áll mögötte, megkap minden segítséget, egy ilyen háttérrel nem lehet nagy baj.
Nagy baj van, amikor erről van szó. Nincs olyan nagy baj egy főváros esetében, amikor végső esetben a kormányzatra mindig lehet hárítani a felelősséget, és lehet követelni tőle a megoldást. De nagy baj van már egy ország esetében, ha ilyen vezetője van, és ha nagyhatalomról van szó, akkor a baj óriási.
Ugyanis az a közös gondolkodás soha nem egységes, általában csak az ellenségképben, amúgy ezerfelé húz, rengeteg különböző akarat feszül egymásnak, a háttérben, látható felelősség nélkül lehet egészen irreális elképzeléseket ápolgatni, és ha épp rá tudja venni a vezetőt, annak szörnyű következményei lehetnek. Egy jó vezető pontosan arról ismerszik meg, hogy uralja a közös gondolkodást, hogy tud nemet mondani, tud választani az irányzatok közül, netán van saját vonala is. Nagyon nagy tévedés, hogy az apparátus embere jó vezető tud lenni, a legnagyobb tévedések egyike.

Frick László Intézet 2021.03.28. 06:39:04

@Szorgalmas Gyémánt: Biden ugyanannak a cégnek a terméke,mint Trump.

Serény Vélemény 2021.03.28. 09:06:12

@Frick László Intézet: Trump tudta azt mondani, hogy “nem”, amikor bombázni akarták iránt.

Frick László Intézet 2021.03.30. 08:54:28

@Serény Vélemény: Obama meg a Szíriai kaland-ot állította le.

Részeredmények?- részeredmények vannak,Biden azonban újra a Világ URÁ-vá teszi az USÁ-t.

Frick László Intézet 2021.03.30. 08:56:12

@Serény Vélemény: Hong-Kongból fejvesztve menekítik a kínaiak a befektetéseiket Kína miatt. Látom magam előtt a sok kínait,ahogy menekíti Kína elől a vagyonát.

Szorgalmas Gyémánt 2021.03.30. 09:31:14

@Frick László Intézet: Jaja. Ha valahonnan fejveszetten menekülnek, az Hong Kong. ÚGy menekülnek, hogy nem győzik a multik teljesíteni az infrastruktúra fejlesztési igényeiket.

Frick László Intézet 2021.03.30. 12:37:47

@Szorgalmas Gyémánt: Az a porbléma,hogy az oirópaiakközülannak van valami fogalma a piaci versenyről,akijóvolt történelembőlsespecielle a XIX.század történelméből.

Namost.. vegyünk HongKong-ban egy Szabad Helyet -valaki elmenekült a városbólakínaikomonistákmiatt.

Kínában bármire a pályázók számát ezer-ben szokásmérni.

Biztos vagyo abban, hogy a Bloomberg vagy a FT találhárom-négy kínait akinek valamiért elkellett húznia Hong-Kong-ból,de abban is, hogy ha két tapodtat ott felszabadul , arra 1281-en fognak (csak yüanmilliárdosokat számolok) pályázni.

Az japán, vagy az USA ahol rasszizmus van,a hong kongi bácsikat,akik a szabad tapodtat kiadásáróldöntenek,nemérdekliméga bőre színe sem,tőlük vietnámi islehet az a 'kinai'
süti beállítások módosítása