Korai politikabuzi koromban,ivarérésem hajnalán  láttam életemben először olyan tényfeltáró-oknyomozó sztárújságírót, aki az alákérdezés műfajában ölébe ejtett füzettel (nem notesz, hanem füzet!!44!![ -->iskolai fizetek] kérdezte, időnként le-lepillantva a hirtelentámadt kérdéseire, az abban az időben az alkoholizmusából  folyólagos agyi dementiá-ja következtében lassú agyhalálát éldegélő Leonyid Iljics  Brezsnyevet. Brezsnyev fejből,puskázás nélkül azonnal nyomatta a válaszokat, és ugyanabból értettük meg,mint Hadházi László,un "humorista" esetében,hogy most aztán viccelni fog a Szovjetúnió Kommunista Pártja Közpoti Bizottsága Főtitkára, hogy előre rötyögött a sűttpoenjain.

Mennyi időnek kellett tehát eltelnie ahhoz,hogy már egy félévszázadnak is szinte:

Magyarországon is bekövetkezett ez a történelmi pillanat:

 

Ónody-Molnár Kérlehetetlen Dóra a fiatal magyar újságírás fenelánya rendes papíralapú  füzettel

[nem notesszel <- Főúr, Füzetek! ] ült be az ATV (a CNN stratégiai partnere Magyarországon] stúdiójába, mert "letiltotta a brüsszeli ügyészség"  a Lebukott a Veszélyes Betörő Szájer A Képmutató  című videót , tehát így nem maradt hátra, minthogy a füzetébe le-lepillantva könyörtelenül

a FIDESZ képmutató álkeresztényeinek a pofájába vágja azt,

 

amit már 3hónapja vágnak és eddig 28903-szor hallottunk, olvastunknéztünk,lestünk és az ATV fórumozósai,közöttük 60  éve adózó 1947-ben született 75 éves emberek ingyen és fejből  tudnak, újságíróigazolvány se kell nekik, nemhogy fiüzetőfal az online magazinjukba.

onody-molnar-doraugynevezettujsagirofelolvas_2021_03_25.png

A maszk sajnos takarja a feji  ajakfityesztését,de a tekintetén látszik, hogy nem szorul rá a szerénység legapróbb megnyilvánulására sem a páratlanul egyben korszakot is nyitó művésznő!

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6516480154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.03.26. 14:34:59

és akkor most ettől el kéne kámpicsoródni? amint amit egy hozzád hasonló libernyák mond az annyit is ér.
hogy érleljem benned a meg nem értés kvázi lampeduzáját

Frick László Intézet 2021.03.27. 05:15:35

@csillagkúll: Először egy vidéki faluhírmondójában figyeltemfölerre a jelenségre.

Bár a Bölcsészkar-okon mártinédzserkoromban sem olvastákelaz ajánlottirodalmat sem, csakakkormégpuskázásnakszámított, ha valaki vizsgára is bevitte egy regény kivonatát,amit akkori szakszóvalkutyanyelvnek becéztek.A fizetipar gyártottkutyanyelvnek való fizetek-et akkoriban.

Akkoriban egy Bölcsészet Tudományi Kar Irodalomtudományi tanszék úgy nézett ki, hogy a hozzádhasonlóan csupajót és jóltanulók Vörös Diplomával végeztek ésúgy, hogy az utolsóigazikönyv,amitki is olvastak,a Kincskereső kisködmön volt.

Szóvallapozgatomegy vidéki falu hírmondóját:
"Költőklettekalányainka nyárinapközistáborban" (egy amerikai típusú tábortképzelj el rakásra ivarérett gyerekekkel a félkezű ,mégismindkét kezecskéiken hosszúhüvelykujjak... lányok minden mondatában a faszom a gecim-mel.

A telefonok videótárja egyben skalpgyűjtemény is,plha egy buzi köcsögtanárnő elkezdene kételkedni abban,hogy egy lánynak kisfasza [a csikló neve a romongró szlengben] lehetne.

Nos,ezekalányoklettekköltők,négysoros csasztuskaüteműkínrímesfűzfapoéma,azonbana bemásoláselőtt egyes szakakat kipontozásra cseréltek a ravasz tanárnénik(a facebookrólszedtékle egy zárt tanári csoportbóla versneklátszó,detrágyánaksem nevezhető fost]

És az a lány lett aköltő,aki alegügyesbben találta ki,milyen szóillikapontokra.

Ennekmegfelelően úgy számolom,hogy aPodcast,mint műfaj 2029-esszeniorkori végelgyöngülése idején egy vitaműsortpromt poenokból,pl az Egyenes Beszéd-et [Mai témánk: Orbán Viktor szerint az őkormányzása alatt a segélyen élőknekmár hajnali nyolckorki kellett ballagni a szokott cirkusztérre apgármester ésOrbán kurva anyját szidni azért akispízekért]
nem tudom,akkor mi lesz,kb tenyér nagyságú,de arról fogják felolvasni.

Frick László Intézet 2021.03.27. 05:16:29

@csillagkúll: Utoljára a HVG egyik sztárkommentelője mutatott ráarra,mi a legnagyobb baj velem,az,hogy liberális vagyok (= koszos hippi)

Szorgalmas Gyémánt 2021.03.27. 09:13:03

@Frick László Intézet: WoIP-es vezetéknélküli fülhhlagatós súgógép fogja azt a fülükbe súgni cloud-ban tárolt szöveges fájlokból.

Frick László Intézet 2021.03.27. 10:04:21

@Szorgalmas Gyémánt: Te! párévvel ezelőtt mostanra igérték a billentyűzetek eltűnését KONTRA a bioneuro-vezérelt okoseszközökkel.Mi van ezekkel?

Frick László Intézet 2021.03.27. 10:06:26

@csillagkúll: Mekkora az esélye annak Budapesten [Elmaradisztán azonban Annyira Szabad Már A Város!a] Erzsébet vagy Terézvárosában,hogy ha lemászom egy ereszcsatornán,egy rendpárti szabálykövető feljelentőemertipus [-> baden-badeni ember] elkezd kajabálni rendőr után?

-és nem az Éjjel-nappal Budapest -et forgatják,amiben Lali az.

Serény Vélemény 2021.03.27. 16:00:30

@Frick László Intézet: nna. Ezért esik egymillió pontot a népszerűsége minden ékezet nélküli kiccsákónak nálam, mert az almás teló 100%osan diktálható szerintem az android is is.

Frick László Intézet 2021.03.28. 06:40:53

@Serény Vélemény: Ez nagyon egyszerű,mint a Ratkó-korszakban:

A CIA-nak szolgáltatni az icsőség
de a büdöskínajikomonistákokok az EZ VESZÉLYESEKekek
süti beállítások módosítása