"A netokráciában nem az információ megszerzése emel hatalomba,hanem a megosztása."

/netokrácia/macskahanyasomlettagitaciosredditavataraja.jpg

Történt pedig,hogy a belga VTM televízó munkatársai megegyeztek a brüsszeli rendőrséggel, hogy elkisérik őket a terepre, hogy rögzítsék munkájukat . 2020.november 27-ében állapodtak meg,nem reggel,az korán van,nem délben, vagy délután,és persze nem a török vagy az arabnegyedben, és a görbe estének sem egészen az elejére egyeztették az időpontott.

CÍMLAPTÜNDÉR Bazdmeg, Mariannkám a gecibe,mindjárt itt tojik a Nyuszi és te Mikulás idejéből való cuccossal jössz?

ANGEL-KOVÁCS Én lehívtam az információkeretet Brüsszelből,még Xmas-ra! Gigikét basztasd,ő csak most tette föl a redditre a lékszet!

FŐSZERKESZTŐ (címlaptündérnek) Hajnikám,légy szives, a faszomat ugatsz bele, amihez nem értesz. Kiemeltem sárgával,amit ki kell tenned a címlapra,kész.Neked ennyi a dógod. 

 

Ez a történet is azt bizonyítaná a szobaiújságírás fenegyerekeinek,hogy érdemes az utcáramenni,mertki tudja,mikor esik hasra az ember a macskahányásomeltt igasságpatajában. A hiányos ruházatú,mezítlábas, a könyörtelenül leleplezőerejű képünkön,kezéből a fidesznyikvért patakzó ember

https://m.blog.hu/du/dudenbuch/image/dramairajz.jpg

 

A fentiművészi valóságábrázolás megjelenítése a VTM televízió véletlenszerűen éppen arrajárásában,2021.március. Hónapokig fosztották meg az alábbi képek élvezetétől Coco nénit,Pijolós Jolán és Iszos Julianna vidéki falusiés budapesti falusi véleményformálókat,helységünk kérlelhetetlen kalapááááccsait:

nagyvilagrovatmacskahanyasomlettorgia_videon_szajer_jozsef_orizetbe_vetele_24_hu_2.png

Mackóban, edzőcipőben és X-alakban a hiányos ruházatú [-> kisgatyában] ,rohatt náci fidesznyikvért patakzó Szájer.

nagyvilagrovataszokasosangelkovacs.jpg

A drámai jeleneta hír24 fölfdalatti,üldözött, igazából alig-alig létező szamizdatstencilező szerkesztőségének műfordításában.FIGYELEM! Megrázó jelenetben a brüsszeli rendpárti szabálykövető feljelentőfejlettnyugatiembertípus hősiessége!

 

"...és három hetente-havonta pedig legyen valami Szájer buzibotrányáról! Melegen kell tartani!"

/Somogyi Zoltán igazgat,2020.Xmas/

nagyvilagrovatverzokezkishorzsolasbol.jpg

 

Megvan?-Gyorsan ismételjük át,éppen az utcán haladnak, mit sesejtve a rendőrök arról, hogy ez eleinte majdhogyan fog felmerülni a magyar nem islétező,teljesenelnyomottsajtóban, a VTM stábbal, amikor egy fegyelmezett,rendpárti szabálykövető ember elkezd tolvaj-tolvajt kiabálni, azazaza szerinte egy betörő most szökik meg,emlékeztetek mindenkit,hogy hiányos ruházatban [= kisgatyában] vérzőkézzel: Jó,és akkor most ugyanez a történet a korabeli Veszélyben Az Index-ből:

nagyvilagrovatszajer-fele_brusszeli_orgiat_tartottak.png

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5316478598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása