Dr Koósa Alajosnak

A minap baszta rám az ólajtót az azonnali-pont-hu kommentoszlopában egy jelentősen jóoldali és annyira igaz művésznő azért,amit most is mutatni fogok.

 "Internetezni csak a magyar parasztok szoktak meg a köcsögök. Mink nékünk csak a fész,azon minden fent van,ami kell!"

(saját gyűjtés 2014-ből)

Elkezdik lekérdezni a mélyszegényeket az internetezési szokásaikról...Internetjük,az nekijek? -nincsen is.

A youtube-on jó 10évesek a mélyszegények élőzései.

A tisztaszobában tartanak némelyek ósdi nagy PC-ket az öregek miatt,hogy "muzsikájjanak maguknak".

 

Egyébként:

Csak a facebook.

Ahogy a világ mélyszegényeinél ez megy és az igen szegény országokban:

Az emberek fészbúkoznak és azt se tudván, hogy az is internet lehetne.

cigányhifi - közben annyit változott, hogy blútúszoshangszórót is cepel hozzája. És a magyar proletár gyerik jis-e-eje. [-> csicskavejkó]

További jóéjszakát magyar társadalomkutatók és jógyerekek.

dalitok.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4016475792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Koós Alajos 2021.03.26. 06:08:10

Én arra jöttem rá, hogy nem tudom megmondani, ki a szegény.

Szegény-e az az a panellakó egyedülálló kétgyerekes anyuka, akinek csak egy egyszerű, nem túlfizetett állása van, aki agyonmosott ruhákban jár, kifizeti a számláit, a gyerekei apjától vagy kap pénzt, vagy nem, és csak az tűnik fel az embereknek, hogy ez a nő is hogy elhanyagolja magát, meg nem képes a gyerekeinek divatos ruhát venni?

Vagy az a mélyszegénység, ahol noncs kifizetve semmilyen számla, hulladék van összehordva az udvaron, le van dűlve a vakolat, és műanyaghulladékkal fűtenek?

Frick László Intézet 2021.03.26. 06:27:19

@Dr.Koós Alajos: Nézd,az általad leírt portán a fűtés a rabszolgák dolga.A Füst Törvénye pedig hasonló a gólyákéhoz: Csak a más udvarában száll le.

Mint gondolsz, az index gecik miért nem merik leadni a riport-kezdeményeiket,amikor majd visszanéznek a 2011-ben Legszegényebb Falu -ba?

Az általad leírt portán a család vagy 200 cégnek a tulajdonosa,ezekközül vannak azonban konkrét fizikaikiterjedésűcégek ésminden esetben van egy autókereskedelmi tevékenységikörű is.

Amikor vesznek valami ótót,legyen az csicskakocsi (ez ma Focus/Mondeo , a tavalyig népszerű Micu Icsi Karizmákok utolja most szarik be... a Hunyadi-akkal.) vagy dógozós Négyszemá vagy mostanában divat a kislyányoknak bevásrolni a H-Astra Coupe /// Ford Punakocsi [Puma] meg efféle kis ékszerdobozok
ezeket az autókereskedelmi tevékenységikörű ccég nevére veszik éspapőíron a murván várnakeladásra. Mert autókereskedőmentes az illeték alól.

Természetesen felelősségbiztosítást,azt nemlehet FIZETNI csakis KÖTNI MEG:

Képzeld el a jelenetet,amikor a mélyszegények megérkezneka biztosítási alkuszhoz:

"Robikám,gyüttünk átkötniaz ótót."
"Melyiket?"
"Hát a,amit amútkor!"
"Amelyikmúltkor,kedden,múlt héten, elmúlthó 27-én,21-én vagy a 11-ieit?
"Nem emlékszünk.Még hó esett, azt"
"Papírjai?"
(terítik a forgalmikat,mint kártyákat:)
Ehun-e,válogassál!"

A jéghegy csúcsa kizárólag a Retek Hiradó/Tények elsőkétharmadában,a balesetek TŰZESETEK AGYONVERTE OSCAR Vízkár,kacsák a zebrán cukiságok rovatban tud felbukkanni,most a csúcs az, hogy végre kiderült,miért volt ennyi prágai rendszámú "cseszlovák ótó" az útjainkon,az ÁFA és adócsalás mértéke is jéghegy csúcsa, vagyis a 4Milliárdból ha 1 fog meg is állni.

Frick László Intézet 2021.03.26. 06:42:31

@Dr.Koós Alajos: Nézd,erről azokat a 17-32éves magyar, a szüleikamunkásosztály alsó szélein kapaszkodótöbbnyirealkoholista rongy emberek,sok a drogos 40-60 éves. Törökszentmiklóson a Jobbik szavazóbázisa az Alvégen

Nézd meg egy 19éves,mert az még néha beszédképes...drogosmagyar proletárgyerek szemszögéből:

Az anyja 6 féleételt főz.A konyha bűzlik,mint szeméttelep,mindig éépenn a használatos edényt, ha elmossák. van a két gyereknek,ha különneműek,kétkülön szobája is. A szemetet sittet,lomot hátrahordják a kertbe,amiben kétméteres a cserlyés burgyin. Szeptember elején ott kutatjáka dudvában a favágéjtó fejszét, ami kihullott a kezükbőlaz otolsómásjusi begyújtás után. Az apaMINDENHOVÁ autóvaljár,de persze a gyerek a 100ezer Ft-os autójába 500-1000 Ft-jával tankol.

(Faluban-kisvárosban a faluszéli dűlök elején egy autóáll ferdén a fődút szélén az árok felé: drogozott beájultakpisálnaképpen magukalá benne.A rendőröknekis vannak tervszámaik, ha teljesíteni kell, csakkimennek a faluszélekre és elfogják az ilyeneket.

SNITT

Egy ilyen.. 19-21 éves magyar gyereket kifog magának egy 15 éves nő. Mos,főz takarít és bármég nem szült,de perfekt csecsemőgondozó.

A részleteket mellózöm,mertmindig kikapok,hogy pornográf vagyok.

Alényeg az, hogy a 15 éves asszonyy a férjétKIHAJSCAJA munksábuszhoz. Tisztaság van,rend van, rendszeresség van, főttétel van...igaz,acsítás, ordéjjozás,de a 16 éves felnőtt nő azért igyekszik a nem törékenyeket úgy dobálni, hogy kárt ne okozzanak.

A gyermek 1éves korában jár,szobatiszta, 2001 szavas a szókincse.

nem sorolom, rövidítek:Ambícii vannak egy 12-15éves cigány nőnek,amilyeneka magyar gyerek nagyanyjánakvoltak az 50-es-60-as években. Kétszer-kétszermenneka közeli város nagyobb (óccsóbb) bevásárlóhelyeire. Van neki fészbókja persze, viszont képes a farzsebében tartaniakárhosszútízpercekig rá sem néz.

Foltonkint igaz, de egyes területeken ma nagy divat a dalit romongró nőknéla gyári munka,persze nemadják be bölcsödébe,mertatöbbnemzedknyi lemaradásmiatt még a családja asszonyaira ilyesmiben számíthat.

Olyat is tudok, hogy 13 éves korától útszéli prosti 18 éveskorátólpapíron gyerekmegörző,a valóságban "maszek óvodában" dolgozik.

te magyarázd meg nekem, hogy a womanpoweriánus mozgalmárújságírónők,akik a fészen vadásszák le a szemre nekik alkalmasakat.. hogy-hogy nem riportoznak ilyen nőket?

kedvenc települséemen a gyárikeresetébőlkétajtóskisautót vásárol,hogy a felhízlalt ura ne tudjon beleülni. Csak annak az "embernek" jó a testömegindexe,aki férj (vagyis magyargyerek) vagypedig az ura az asszonykának. Cigány asszony szégyene, ha az urán nincsen olyan kb 40kilaráhízás.Ez a jeleségmegfigyelhető az USÁ-ban is,deők alanyi-alkotmányos jogon segélyenélő tízmilliók.

Nálunk annyi, hogy akinek férje van,azazmagyar férjet fog kimagának, vagy eleve nem is szeretné halálra hízlalni, vagy a magyar gyerekellenáll vagy nem tudott lejönni a proletár "drog"-ról.
süti beállítások módosítása