"Budapest tartja el ezt az országot,a bejegyzett cégek és a dzsídípíbe, amit rak,a!"

/Iszos Julianna közgazdász/

A Budapest típusú,minden csak a fővárosban van,mindenért a fővárosba kell menni és lakosságarányosan minden ott a jó meg az onnan való  és az élet ott,nem sorolom

főleg feudális kis királyságokat és hercegségeket, valamint a Szovjet Szocialista Köztársaságokat általában, mongolokat, tatárokat,viszont egyenként és a minél kisebbeket jellemezte, valmaint kuriozívan Dzsingisz [Gyengisz] kánságát [-> Arany horda] ,mert annak ráadásul széjjelszedhető és sec-perc bárhol újrafelépíthető ilyenje volt úgy, hogy a Káni Palota nem jurta, hanem fából. Ki ne emlékezne arra a tényre, hogy még autókat is Grúziának csak a fővárosában,Tbilisziben 'osztogattak!

tarcsajelazzzaaoszagototot.jpg

 

"Abony? -az már Pest megye és az majdnem Pest, az már jó."

/Dr Nyáry Gál, 1991./

Most pedig húzzuk ela SzivárványKoalíció 2019.kedvencnótáját,amikor a Vidéket a fasisztáknaklökték oda cserébe A Város -ért:

 

Még a március 9-ivírusszaporító utolsóhétvégén is Budapest vezetett toronymagasan az élő agyhalottak számában:

top_5_aru_amiert_sorban_alltak_amarcius_9-i_virusszaporitohetvegen_az_ikeaban_1.png

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9016474668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása