telexponthu.jpg

A rézhuzagolt,szurokkábeles hús-szín bakelitházas telefaXXXXXomba se nincsen se nincsen az IKEA Fundation a Van Másik Kft-hez,ami a Telex.hu kiadója a wikipedia szerint

Megnyitod egy pageRank szolgáltató "ingyenes" felületét és kiderül, hogy a Telex.hu az turisztikai és ááááátatlan cukiságok.


A netokráciában az van,amiről linket tudsz meg ahogy a Wikipedia szerint, vagyis a Wikipedia szerint:
telex_hu.jpg
vanmasikkft.jpg,
megnyitod a céginfo-t,2000-es irányítószám a 4000-es helyett,ugye és"v.a." főtevékenysége 5221. Szárazföldi szállítást kiegészítő szolgáltatás

ezt le tudom nektek  fordítani magyarról magyarral:
számlagyártás, számlánfuvaroztatás ÁFA megkerüléssel-és csalással 
post it a tájékozatlanoknak:Nem tudsz cégnevet kitalálni egy már nincs is,bár volt vagy "f.a." vagy "v.a." cég nevére sem.

"Nem így csinálnánk,ha nem azt látnánk,hogy erre van igény."

/Kárpáti Márton,a Van Másik Kft. társtulajdonosa és az alapító testvére is/
Nem győzöm hangsúlyozni ... A Magyar Teljesítményekben van ugye a Dinamó, Siemens nevén, Trasylvania, amit a bátor transzilvánok őriztek meg a török megszállás elől Drakulának, van Orbán nemzetközileg is jegyezhető közismert teljesítménye az autokratív erőszakban,amivel beérte a hírhedt brazil diktátort és Amazónia Dutertéjét  Bolsanaro-t,meg van a Lánchíd Végre Megújul!
az én pályázatom szlogenre


A Több a kevesebb!


a kunhegyesi református templom Josef Hild mérnök életművéből,ezt azért írom, mert sokan azt hiszik,hogy nem lehet a Lánchíd történeténél gatyarohasztósabban nagyidai cigányos... Ha Franz Erkelismerhette volna a kunhegyesi református templomtörténetének aKettenbrücke történetére hat kanyart is ráverő csokonádiáját , akkor nemhogy az Unkoorische Hymnus Werbung tempo-t kap,de megelőlegezi Wagner gyászindulójáét+ subbass.
Nemzetközi vízkormányzástudományilag jegyzett a Tisza szabályozásának a teljseítménye ,ami kitermelt földköbmétermozgatásban talyigával az össze nem vethetően többszöröse a plHollandiamélyföldprogramjához képest. 1200kilométerével a néhai Po folyó szabályozásának vagy más hasonló folyóölő és csatornává alakító szabályozásoknak.Szerintem a Tisza szabályozása történetének a nemismerete az egyik legkimagaslóbb Magyar Teljesítmény Uj Péterkorszaknyitópapír újságcikkéig a Népszanadságban,amiben ez avalósággalszemben kérlelhetetlen fantáziájúújságíróóriásunk lerántottamindenrőlaleplet,ami nem az Új Vásárhelyi Terv volt,a Tisza-szabályozás befejezése ugyanis.

A magyarok képesek a világon a legkevésbé elismerni még a saját teljesítményeiket is. Bezzeg a más teljesítménye a hőhébb nekijek!4!4!

Nem ismerjük azoknak a végvári vitézekneka nevét,akikaz EgymillióAranypápai segély elsikkasztásánakakorszakában,a SePénz SePosztó idejében amaguk szakálláraés asszonyaik ruhájában álltakki a HáromfalúNégyszegletvárainr romjain a vrtákra,de van nekünkmilyen Dobó Katicánk,aki pedig sosevót :D


Van a Magyar Teljesítmények-ben olyasmi is, mint Weöres Sándor költészete,aki Weöres Sándorról azt mondta a Nobel bizottság illetékese, hogy egy hülye és hogy merték elé ültetni rabolva rá a drága idejét?
Albrecht Dürer gyulai büdössváb fajzata Melancholia című alkotása karcolása közben ha fénypostán megkapja Dr Máriásss jellegzetesen mélymagyar műűvész és részeges ember  hogy a faszomba lenne már a látens cigánygyűlöletkifejezője képét,feláll,belebassza a tört gitárnyakat mintbús vonót a Marshallládába éskitántorodIndiába a jobbélet reményében.
Amerikaiteljesítmények? -pthiha :D Biden-ék kurva nagyra vannak a sajtómunkájukkal,amivel ötév és hányszáz Milliárd USD-jába kerülő kemény véleménydiktatúrájával sikerült az egyébként számukra csak hasznos idióta Trump-ot lenyomni 5%-kal. Ha ismernék a témakörben a Magyar teljesítményeket és azt,hogy ráadásul az USA Kongresszusa 12éve finanszírozza a nem is létező,annyira elnyomott magyar orbánváltókat----

Pl Michael Jeffrey, Jimi Hendrix menedzsere vagy Sting vagy Leonard Cohen menedzsere nagyon nagyra lehet/volt magával,ugyanis egyszerűen milliárdokat loptak el a világsztároktól, de ők sem ismerik a Magyar Teljesítményeket a könyvel és művészetében.

Joseph Heller Milo Minderbinder-t eredeti kéziratában még viccnek találta ki élő amerikai hadtáposok ötletei alapján,namost

Milo bepelisálna a konnektorba ha élne és megismerkedhetne Apró Piroska néni [ A Magyar Kreatívkönyvelés Pápanője]  művészetével.

political_capital_kft.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6016471152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2021.03.20. 08:25:15

Jézusom! Szigetbecse egy puttó kis falu Ráckeve után. Van ott egy jókis vendéglő, tök jó halászlevet adnak.

Serény Vélemény 2021.03.20. 09:53:38

Annak idején hatalmas probléma volt a matàvnál, hogy a központok közötti rézvezetékekkel mi a frászt csináljanak. (Talán huszonöt éve?)
Szerinted?
Az egyik alsóigazgatóführer féle csinált egy Kft-t, másodállásban felvette a saját embereit, és szakszerűen elbontották a több tonnányi réz (Érted: réz) vezetéket.
Kisbaltával. Egy-két lepukkant teherautóra.
Ma az a réz többet érne, mint az összes matàv ingatlan együttvéve.

vektortér 2021.03.20. 15:29:06

Sanyi Manó bácsi jó fej volt :)
youtu.be/HTzdy3_XY5c

Frick László Intézet 2021.03.21. 06:58:51

@Serény Vélemény: Elfelejtettem a nógrádi falut,ahol lakosságarányosan több cég van bejegyezve,mint Budapesten. A házban a patkány se lakik,annyira rom.

Frick László Intézet 2021.03.21. 07:03:19

@Serény Vélemény: Ezt ugatom mióta:
Ismétlem akkor:
"Ilyen oirópaióriáskonszernek agyát szopatja széjjela magyar menedzsment,mint E-On és ENI.

-> Baumgartnerizálódás:Ki a fasz akar itttulajdonoslenni?Menedzser akar lenni a cégnél,amit alapítottaztán rásózta valami nyugati balfasz óriáscégre,ami márkontunenseket szopatott pedig végig.

Nem hiszem,hogy sokat tévedek,ha azt sejtem, hogy még a Magyar IKEA menedzsment is megszopatja a "svéd"-eket.

e blog kezdeteiben mutattam,hogy a TESCOmeg Auchan menedzsment naapiélőegyenes egyeztetésbenvolt egymással, hogyan szopassákmeg az anyacégeket keresztbefoci kereteiben.

Amikor mégvolt KiKa,deaz IKEA csaképült Soroksáron,az Új IKEA Menedzsment a KiKa pedig annyira magyarossssssséttermébe járt "enni".
süti beállítások módosítása