"Addig hagyjad má' a picsába a Magas Motívumokat,amíg talász alacsonyakat is."

/Morgan Kánon-ja nyomán/

Az Orbán szóhasználatában "Brüsszel" Bruxelles belga fővárosban székel, pisál,fingik és horkol,meg ami az Európai Únió-val csak kapcsolatos életfunkció lehet a korrupcióval bezáróan.

Ennek megfelelően Bruxelles városában beülök sörözni,majd a 3€-s cehemre tekintettel odahívom a főpincért és megkérdezem tőle,mennyibe fájna nekem, ha a piréz vagy a csimpalacsán küldöttséggel voltam és most 300 €-ért vacsoráztunk,számlával,ÁFÁ-san. Az ember ezügyben is tisztára a Kádár-korszak Digitális Budapest-jében érzi magát [-> Demszky Skanzen] ,a tanácsmilliomosok éjszakájában,amidőn vidéki téeszelnököknek húzta rá a cigány a dáridót az Astoriá-ban.

 

A brüsszeli vakcinabeszerzés luffbalonnjára egy gömböstűt sem kell emelni

 

az ember fogja az Utolsó Békeév [2019] világ-vakcinapiaci-és gyártási statisztikáit,kiderül,hogyIndia urallja a piacot, Kínárólki nem tudja, hogy lefeléimádnak hamisítani,ami tudható, hogy a Föld gyógyszeralap- és nyersanyag meg koncentárum szükségletének a 60%-át exportálja Kína.

 Európai Ügyészség!!44!4 muchachachaoXXX!

Különös tekintettel a V.A.G.["Volkswagen"] és a Tolyota idén 26 éves paktumára a Világ piaci felosztásáról a békés egymásmellettélés ésmegnemtámadás tükreiben.  Ami akkora titok volt,hogy még a magyar Autó-Motor képesújság ismegírta, nem csak a Financial Times.

Az imázsuk szerint oiropid-ként szereplő gyártók tehát fogták,amijük volt a kapacitási adataikkal, a régi hírnevükkel meg a Know How-jukkal,elmentek Brüsszelbe ésmegkérdezték az illetékes tisztviselőket,mi mennyibe kerülne nekik - hozzámajd az USA propagandaszolgálatai a büdösruszkizást meg büdöskínaizást ajándékba adják.

Nemmellékesen Izrael nem tagja az Európai Úniónak, tehát ők elmentek, és ők azt kérdezték meg, az mennyibe kerülne nekik, ha annyi vakcinát vásárolnának, amennyi az igényük.

BENI Mennyibe fájna nekünk az, hogy rögtön és annyi vakcinát adnátok,amennyi az igényünk.(tabletet ád) Nézd csak Ugurkám,mit mutatok neked.

UGUR (oda se ránt) Kötve vagyunk.

BENI (hátradől) És van mégaMOSAZD-nakonnan,ahonnan ez való,4-5gB

UGUR (unottan simogatja a tabletet)

BENI Ne a seggeket nézzed,hanem a fejeket,akik a seggekben vannak benne!

UGUR (hátradől)Most Beni...megfogtál,természetesen annyit,amennyit csak kértek,soronkívül,azonnal. De mi van az Európai Gyógyszerügynökséggel?

BENI (legyint) Az politika,az meg a CIA dolga,gój vizeken nem kalózkodunk.

JÓSORÁLLÁS BezzegIzraelben az oltópontokon.

ROSSZSORBANÁLLÁS Szaragyarországon a  szaroltópontokon a mimmehalúnkkk!

"Nincs az a műfasz,ami valamilyen összevetésben,legalább az erekciós frakcióiban ne mutatna jobb adatokat a valódi fasznál."

/Dr Staller Ilona politikus/

egyszemelyes.gif

Amiből a Kárpátok Bolzanárójának1 db és Egységes van,abból Palesztina Orbánjának,Netanjahunak van vagy öt olyan,ami egymást is úgy szokta kikezdeni,ahogy nálunk a Szivárvány Koalíció csak Orbánt,viszont a 444.hu-nak ezek szerint nincsen ivrit változata, így Izraelben nem világosulhattak fel azügyben, , hogy Netanjahu azért erőszakolja a totális oltakozást,mert nyerni szeretne idén ..és a naptárra nézek,pár napon belül.

 

A motívumok alacsonyabban vannak. Nem! - még annális lennebb.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4816471234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.03.21. 01:12:26

Mindegy csak gázáremelés, az! ...

Frick László Intézet 2021.03.21. 06:01:55

@don Fefinho: demajd aKárpátok RiandaiMészárlásáért felelősújságírókpontúgy fognakjárni,mint a ruandai újságírók.

Frick László Intézet 2021.03.22. 10:58:14

@don Fefinho: Nem, hát megvan már a minta,Budapest Szabad A Városban 2019. óta folyik a fidesznyik bérencek és tarlóspribékek meg a fosztogatók elszámoltatása.Nézd meg,hol tart,az vár a fidesznyikekre, propagandistákra, mindre 2022.után,plusz a magánrepülési tilalom.
süti beállítások módosítása