Ki a fasznak lehet szügsége olyan megélhetési seggarcra,mint Dr Gődény, avagy alumíniumsisakos harcimarcira, mint Dr Katona [-> Facebook,akit érdekel és Facebook-os, még nem bruhhaházott annyit,amennyit fog, link nem lesz,mert fészbúk aggszűz vagyok] amikor itt van nekünk a csak az igazság szerint megfogható Political capital,amiről csak a bíróság nem tudja bebizonyítani a logikája mentét.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3416467948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.03.17. 18:15:43

Engem már a cimkézések is megkavartak, és hüje lennék bennük lógikat keresni

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.03.18. 02:57:49

@csillagkúll: Egyszerű ez pedig, régen is máglyára hányták az eretnekeket, mert rontást hoztak a vetésre. Minden mitológiában az istenek/titánok/ősök uralkodása alatt aranykor uralkodott, amikor hám'hatvan volt a kenyér és mindenkinek volt munkája, Ratkó-lányok traktoroztak a téeszhatárba' meg nyaranta Balaton és/vagy tanya Babinéni (csókolom Babinéni!) bauxitlevesével a strandon. Nem beszélve a Paradicsomból való bibliai-koráni(-gnosztikus-kabbalista) kiűzetésről (úgy kellett nekik, minek mentek oda, Kádár alatt ilyen nem volt). Prometheus ellopta a tüzet (emésztő tűz az Úr!), Ádám evett az almából, matattunk a Nagy Törzsfőnök íróasztalában és megtaláltuk a zugbourbonjét: az idő lassan elnyeli a teret, de bezzeg a mi időnkben, régen még a régenmindenjobbvolt is jobb volt! @1

Frick László Intézet 2021.03.18. 06:33:56

@csillagkúll: Pedig a cimkézés stílusa,hogy is fogalmazta meg zseniálisan Dr-Dr Kadarka, bele Dr Ripők szájába,akigondoltamos Frikk-nek az önparódiává züllésele,az.

Frick László Intézet 2021.03.18. 06:59:44

@csillagkúll: A történet pedig nagyon izgalmas,talán ezért annyira ismeretlen, hogy még a PoliticalCapital-ról a Political Capital-ban unalmas,ráérőidőben összeütött Wikipedia cikkből is kimaradt.

Van ugyanis nekünk egy korán megőszült ,még sem Magyari Péter, de nemis annyira alkoholista, ennek ellenére ugyanolyan zseniálisan jól író és mára tökéletesen ismeretlen újságíró zsenink és SeresLászlónk. Ő un (ez a saját definíciója és csak idézem tőle) neocionista aktivista volt.Ő maga dicsekedett azzal, hogy a Political Capital nevű cég megalapításához Izraelben lejmoltpénzt.

Ezt a gyakorlatotkevesen ismerik,a zsidók a szellememberei,egyenesen még a régi,tehát igazi egyiptomi fölsőpapságtól származika bölcseletük és így nem kell bevallaniuk,hogy a Szentirásban büdösnek ábrázolt asszíroktól ered.(Az egyiptomiak padlómozaikokon hosszú farok-farkú vadállatoknak állították be az asszír hadifoglyokat,akik csak az ételt pusztították,mert hagyták magukat inkábbaz óegypitomi módszerekkel megölni,ami 6-18 hónapos lassúkínhaláltjelentett az óegyiptomiak gyakorlatában,semminthogy pl sepregessék az utcát vagy más rabszolgamunkátvégezzenek.

Namost a zsidók mindenféle szélhámos paliravevődumájához hozzá vannak szokva,ugyanis archaikus,tehát de genetice önsegélyezőnépek,a zsidók nemmagyarok, hogy ha megérkezik a szegény rokon,ak elsőkérdésük (a XX.sz.közepéig) az legyen,hogy Na,és mikor mégy haza? A zsidóknál az a szokás,hogy a zsidónak,akikér,adnak.

Így Seres kapottkb annyi pénzt, hogy ha valaki nagyon firtatta, hogy mibőllettpénze a PoliticalCapitalra,akkor nemaz igazságotkellettmegmondania, hogy Feri+ az anyósa [ez nem az ismert lakodalmas rokkcsapat] adta. Viszont azonnalantiszemita zsidózónak nyilváníthatta a nagyon kíváncsit.

Mókás,hogy Seresavéletlenek nagysorozatú vektorális buruhuhujában pnt 20015-ben tudtalétrehozni a Hírszerző nevű hírgyártókis üzemét. Ami céginfo alapján csak eszemi összefüggésben állt a Capital konszern-nel.

Ezért nem szabad pl Palesztína Orbán-jának nevezni a szintén pocakos Netanjahut.Netanjahu nagyon cselesen tud kimaradni a Világ Autokratáinak Arcképcsarnokából,ami csupa egy Orbánbóláll,hiszen Orbán Aszad és Erdogan,MubarakésKadhafi, valamint Trump ésmég Duterte is, valamint perszehogy Lukasenka bajusz nélkül alacsonyan és kockahasa nélkül,de Kádár János. [Kádárnak a piálásmiatti zsírmája dagadásáig kockahasa volt,úgy kb.. 1966-ig]

Ez a Seres egy decens,egyenes ember, számomra az a legizgalmasabb a történetében,hogy a Hajek kultusz ésintézet feltámasztója isésőszerinteőmaga konzervatíív liberális.(Mint már említettem,a zsidók archaikus nép,mint az amishok vagy hutteriták vagy a magyarországi büdössvábok a dabasi meg tótkomlósi tótok vagy a türk származású székelyek vagy jászok vagy pl a kunok.

Máig titok,mégén sem tudom az okát,hogy Sereshogyan kerültki,máraméga neve is a Political Capitaltörténetéből,apám, Dr Kovács azért tanácsolta el,mert az egyik neocionista riportjában már őis sokallotta a bennehagyott passzust arról,hohgy a palesztinok genetikailag lennének terrorista nép, ugyanis Váncsa Pista bácsi is olvvasta a "riporot",ő..évente sem szokott nevetni,deekkorcsilingelő hajdúsági gyerekkacajjal azon, hogy a zsidók és a palesztinok genetikailag lényegükben ugyanazok. [Ez szokott problémát okozni az öngyilkos terrotámadásokkor,mert a húscafatok DNS-ileg elkülönböztethetetlenek...]

Ennyit tudtam.. ami szerinted hosszú,ésegyáltalán ne vedd vigasztalásnak,deDr Ungváry Krisztián stréber éspolitikailag megfelelő aktuálissegnnyalóprofesszor365oldaalon kifejtvén a felétmeg sem említette volna.

Viszont az ő gépén tökéletes a szóközbillentyű.

Frick László Intézet 2021.03.18. 07:07:46

@don Fefinho: A Ratkó-leányok igazi iskolája Sztalinvárosépítése volt,magukat 16 évesnek fölhazudó14 éves vidéki summás,zsellér vagykuláklyányok a sötétkék belülbolyhos vagy a hosszú-hetek-számle nem vetett borbordó belülbolyhos mackóban, bunbdabugyiban
szájuksarkában cigarettával,esténként pedig az un "kantin"-ban rumozván.

Lényegében a szocializmusban felfutó nőialkoholizmus ésa nők dohányzása-a-munkásosztályban alapjait vetettékmeg.(Nem tudom,hogy eltudod-e képzelni a korszakot,amiben értelmiséginő utcán és nyilvános helyen nem gyújtott rá. )

Faluhelyen a sztalinvárosban önálló jövedelemszerzésselfoglalkozó14-20 éves nő büdöskurvába számított,ám az összetételből esetleg a büdös volt csak igaz. A %-ot nem merném megbecsülni... ... de az biztos,hogy ebbőla női vágásból meghatározóvolt az olyan...aKung Fu Pandá-ban Tigris a típusa,teháta fiús,szűz és decensen magánakvaló,elszántés meglepően erős lány, bő mackóban.

Frick László Intézet 2021.03.18. 09:37:49

@Serény Vélemény: Néz több fortepan-pont-hu -t.
A hóttkórszakban olyan felfújható strand játékállatok,amiket szovjet találmánynakés retrónak gondoltunk 1972-ben.

Termsézetesen a gimnazisták egyetemistákmackóban

Budai úrikölykök proletár izomzattal és kockáshassal soványan,tornagyakorlatokat,amiket szintén Rákosi találmányának hittünk,mint amackónadrágot

Nézd meg itt a bikini címszót

A hóttifaszizmusban a búrzsójjálányoknakkar meg vádli izmaivoltakésbikiniben feszítettek,a tevepata még nem szám' cikibe.

Annyira nem, hogy fel se találták...

Serény Vélemény 2021.03.18. 11:14:49

@Frick László Intézet: Jó-jó, volt mackónaci, de hogy mackóban lehessen dolgozni is?

Frick László Intézet 2021.03.18. 11:34:31

@Serény Vélemény: A mackónadrág eléggé menőbe számított,amúgycájgnadrágban dolgoztak,a cájgnagyon kényelmes ésjóanyagból,kb a zsávolyminősége volt,éspersze műszűlméga cenki fasorban meg a cseszkóból csempészőknél Nógrádban.

Mackónadrágban dolgozni az ma...proletárban...a gyímántokkal kirakott meg "raj"szöges" farmer és egyéb sztreccs,az öregek azt hiszik,hogy harisnyanadrág...

amit a buszsöffőrök útálnak,mert szakgat mindent a buszban

Frick László Intézet 2021.03.18. 11:51:14

@Serény Vélemény: Talász itt bejegyzést meg képet rövidnadrág témában.

Apámnakvolt egy osztályidegen évfolyamtársa

Az megvan,hogy most nagyon menő az a sticsávó,akimárcius elején rövidnadrágban jár.

Nos apámnak azt mondta az osztályidegen társa,hogy csak felkapaszkodott zsírparaszt vidéki tahók járnak15éves gimnazista korukban már pantallóban.Az majd az érettségiévében lesz fölvehető annak,akinekmarad a jóízléséből.

A másika vatta:

Kádárközgázosaimuchacháztattáka népet Rákosiék gyapottermesztésén,mertmind férfiak volta és nemérintette őket közvetlenüla gyapot hiánya a menstruációs vatacsomagok hiánygazdálkodásában.

Gondolom,még nem menstruáltál natúr gyapotcsomóba a magházakkal meg csomókkal.

Az Aranycsapatnak is volt mackója és Psota Irénnek is de főleg Ruttkai Évának igen korán,nagyon jópopsija volt Ruttkainak mackóban.
süti beállítások módosítása