Történetében a logika kifejezés meg a fogalma isú gy járt,mint sorstársai,a zseni vagy az intelligencia. Elveszítette a teljességét.

PROFESSORE [ A Logika tanára és a tk. szerzője is) Húzzon egy tételt.

GUIDO 17-es.

PROFESSORE Bene. Olvassa fel.

GUIDO (olvassa) Ha Arezzo-nál esik a hó,szánkózhatnak a gyerekek.Ma Arezzonál esett a hó,tehát... (felnéz,vigyorogva) Esett a hó ma Arezzo-nál,de szánkózásra nem alkalmas lepel.

PROFESSORE Elégtelen,ki van rúgva, takarodjon - a következőt!

Magyaroszágon ezekben a napokban a legtöbb ember az un "oltásiprogram"-ban meg "terv"-ben a logikát kutatja,mi lenne az, ha nincsen is. Sokak számára sajnálatosan hihhetetlen,de pl keveset mondok, ha azt állítom, hogy körzeti orvosaink 4/5-öd része oltani szeretne, vírus ellen és lényegében bármivel,amit küldenek.Még a DK orvostagozatából is az a pár arc hajlandó apártpolitikáját az oltakozás kapcsán is támogatni annyira,mint Dr Kiss.

SANYINÉNI Robikám,hallom a varacskos Gunyatinszkné fosik a büdösruszkivakcinától, amit kaptál. Nahát, ezért jöttem,most pedig aggyad szépen befelé,mert én viszont nem fosok a ruszkivakcinátú, bár a rohatt cigány féreg Gecije az dögőjön, ugye. Szopja le Putyinont.

DOKTOR Sajnos ez nem fog menni tanár úr. Hiába nem kéri valaki a vakcinát,mert az szerinte büdös és keleti,nem adhatom másnak. 23-at kaptam, 20-an valóban nem vették fel és mind a 20-at vissza is kell küldenem.

SANYINÉNI Ezt nem gondoltam volna kisfiam, hogy ezt megteszed velem.Tudod,hogy kispénzú nyugdíjas vagyok és nem tudok fizetni és mégis ezt csinálod. 

(és ez még semmi,de inkább függöny)

A logika szerintem mindössze segédfogalmi rendszer -és a matematika esetében is. Valamiről nem tudunk,de szeretnénk tovább haladni és ezért kitöltjük valamivel,ahogy Einstein-nek viszont a Kozmikus Állandó-jával szerencséje lett,más segédfogalmak azonban póruljártak.

A mai oltakozási káosz azonban csak látszat és a nagyon is  logiká-játúgy lehet felfejteni,mint egy kötött pulóvert. Egyenesen oda vezet vissza,amit mindössze 13 hónappal ezelőtt mutattam.

A Megélhetési Foskavaró a magyar politika meghatározó személyisége, ha annyira nem is ismert,mint kenyéradó gazdája Miótanincsismár Régtávozott Ferenc. A logikája.. hogy is mondjam,.. akár Bangóné logikája is lehetne, azonban előttem homályos okokból Somogyi Zoltánnak ő-magának is sokkaltöbbet fizetnek ennyiért, mint Bangónénak. Bangóné jobban képes beszélni,viszont fogalmazni Somogyi Zoltán tud csak igazán.

 

Pedig arra Bangóné is rájött tavaly februárban, hogy ha a Geci Cigány Hitler Bolzanáró Tramp túl jól szerepel a járványban,akkor abból majd előnye lesz a 2022-es választásokon,plusz minden csatorna az ővé, mármit a Kárpátok Erdogánjáé, nincs hol megszólalnia a magyar  ellenzéknek,legalábbis ezt lehetett Somnogyi Zoltán tavalyi hebregéseiből,ha az ember kimásolta papírra és jópárszorátfutotta olvasás-szerűen,kibogarászni. Olyan emberi beszédet papírra áttevő program nemlétezik,amiképeslenne Somogyi Zoltán gyurcsányi szintű hebregését írott szöveggékonvertálni.Egy órás kemény munka és 202 visszatekerés után "gyalog" lehetséges Somogyi élő beszédét leírni.

A politikusnak legyen ellenségképe!

/Somogyi Zoltán/

Mindenestre 2020. februárja óta az Ellenzék járványlogikája az,ami Somogyi Zoltán  logikája  ezügyben, és összesen ennyi , e  logika mentében a jó  cél Orbán nem jó szereplése. Orbán pedig ugyanezt a logikát tekinti, az ellenzéki logika inverze   mentén dolgoztatta ki az oltási tervét, miszerint ugyan ő találta ki azt is, hogy a háziorvosi rendelők lesznek majd az oltópontok,de mivel Orbán csak nála hülyébbektől nem hiú tanácsot kérni,a sok barma ugyanennek a könyörtelen Somogyi Zoltáni Logikának az ellentéte  mentén arra mutatott rá, hogy akkor majd egy csomóan soron kívül ótattyák be magukat a név+kicsinyítőképző kém/kám/kóm helyi doktorokkalmeg még azok a jelenetek,amiket Arany János örök és mélyen magyar pamfletto-jában, A nagyidai cigányok-ban felvázolt.És elég, ha 40-50 ember Hogyannemtudjuk ezt megoldani Umbuldaországban szakszóval "ügyesen" beótattya magát, abbú jországos híret e lesz és akkó jaz is Orbánra üt vissza. Tehát legyen minden agyonszabályozva és még az agyonszabályra is legyen egy agyonbaszó kölönszabály meg az algoritmusok

és Kubatov mániája, amit még az oltási program kereteiből is képtelenség kiütni, nincs az a logika,amivel,ugyanis

Kubatov logikája mente detto ugyanaz, mint Somogyi Zoltáné

minthahogy a hülyeség ellentéte is hogyne lehetne egy másik hülyeség

az ímélcím halászat,amikor egy csomó regisztráló semmi másért nem alapított de inkább alapíttatott segítséggel és nincs is gépe sem, ímélcímet és a választások,amire a kampányleveleket küldözni fogják, már akkor lesz, amikor az oltását megkapta és a belépőkódját, az 1234adcd-t is elfelejtette. És ez a Kubatov,mint Somogyi Zoltán is,megél ilyen "logika" mentében szépen.

"ha azt hiszed, hogy a logika irányítja az embert,sutba dobod az életed"

/Sean Penn/

 

és már csak fel kel cimkéznem ezt a bejegyzést

agyhaláljárvány 2020 és 2021 és még ki tudja meddig

https://m.blog.hu/du/dudenbuch/image/batrachomyomachia.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4216467548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2021.03.17. 13:06:01

Ja. 50-en úgy, hogy nem járt volna nekik. Vagy mondjuk 150- mert nem tudunk mindenkiről.

Az 1,3 millióból.
Csakazér, hogy legyen min höbörgélni a bubisoknak...

vektortér 2021.03.17. 13:13:44

A csúti potrohás lakájprostimédia is ugyanezt mondja, hogy a népidemokratikus ellenzéknek az a jó, ami az embereknek nem a jó.
Bezzeg a függetlenobjektív sajtó logikusan kifejti, hogy amikor olyan aranyosék szájából is ez hangzik el, akkor azt ellenkezőképpen értették, a jó és igaz = O1G*(-1) lemma szerint. Ezzel analóg módon a nyitnikék = zártunkvolna+alapjövedelem.

Frick László Intézet 2021.03.18. 09:15:43

@Serény Vélemény: @vektortér: Igazat kell adnom Klúni művészúrnak,valami tényleg van a gyűlölettel kapcsolatban Magyarországon. Pedig Klúni csupán részeredményeket ismerhet.
süti beállítások módosítása