Mainapság a nemlétező,annyira elnyomott ellenzéki sajtó kedvenc pornója a FIDESZ keresztényi képmutogatásairól a lepleklerácibálása.

tudatlantahofirkajaa.jpg

"Ezeknél még a faszom is keresztényibb!"

/Frikk, 2018-2019/

birosagiutmint_verreszomjazas.jpg

Sajnálatosan azonban ehhez a művelthez először egy pillanatra legalább komolyan kéne vennünk egy politikai kombattó önképét,például amit egy ilyen közpénzgazdálkodó szervezet saját magáról a médiában vetít a többivel. És ha annyira mélyen belemegyünk,hogy a FIDESZ egy keresztény és demokrata valami lehetne,akkorpl a Klárikám Monogramja Párt és Anyu Kreatívkönyvelő Magyar Részvénytársasága Demokratikus meg még  Koalíció!4!44!! is, vagy Fodor,foglalkozását tekintve gábolyka molekulárisfizikai "párt"-ja a Mi,lyibelyáliszok! kijáltozásaitól mennyire liberális lehetne, ha lenne.

A Fiatal-t nem akarjátok elhinni a FIDESZ-ből? He :D

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRpcygvP8rODWuk9ZaiHtzLFX1RCOy8MHi5cw&usqp=CAU

Az Ötfaszú Kutyapárt legelfeledettebb első és egyben utolsó ötlete.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2216460590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása