Dr Czeizel foglalkozott majdnem annyira a magyarok lényegébe belevágó létkérdésekkel,mint Fekete Gyula bácsi és író.
     Egész életemben olvasónak készültem.

feketegyulairo.jpg

Fekete Gyula író és demografikoalgebrista egy pártkongresszuson

Kb olyan zseniális olvasó voltam már 7-8 éves koromban,mint költő Arthur Rimbaud 17 évesen.

Emlékszem,mennyire vérfagyasztóan büszke ostábán bruhhahhhaháztam Fekete Gyula bácsi írásain.

A kettő ott függ össze, hogy Dr Czeizel is olvasta Fekete Gyula bácsi demográfiai témájú cikkeit meg a PártKözponti Bizottsága tagjai, valamint a tényleg is kommunista Aczél György. Aczél egészen pontosan nem csak kommunista, hanem azon belül antibolsevik volt. Ami eléggéi zgalmas un Sztálini Motor -szituációvolt, annyi bolsevikközött egy zsidókommunista antibolsevik. Jaroslav Hasek vagy Uj P.,ők bolsevikok,azaz senki meg nem állhat előttük,legföljebb a karrierjük korai szakaszában,amíg a seggét kinyalatta velük,képzelj el egy olyan aranyos hosszúhajú rokker gyereket a Népszabadság headquarters-ében,aki öntudatosan téblábol a kéziratával,megvan? És akkorjön E. FehérPál,aki a harapva-szopás nagy kedvelője volt,mint szintén bolsevik. Az Aczél György típusúanti bolsevik,azonban mégsemmensevik vagy trockista ugyanistürelmes.

SZTALINI MOTOR Sztálint megkérdezték párhónappal Tuhacsevszkij likvidálása előtt,nem látja-e veszélyesnek azt, hogy a katonaikérdésekhez annyira buta Vorosilov sztalinbuzulási-féltékenységi jelenetekközepette próbál a hadügyek tudósa Tuhacsevszkijjel baszakodni. Sztalin a szokásos röhögésével fogadta a kérdést,mert  szerinte ez pusztán evolúció kérdése,imígyen Vorosilov kénytelen lesz katonatudományi alapokkal ismerkedni,Tuhacsevszkij viszont ideológiaiakkal.

"Ha a zene jó, bár nekem nem tetszik, de a Táncdalbizottság [= CENZÚRA] átengedi,lehet lemez."

/Dr Erdős Péter antibolsevikkommunista Öt Mondása -az AczéliKultúrpolitika zanzája, részlet/

"Ha a zene nekem nem tetszik, akkor szar!"

/bolsevikok,indexesek, netokraták  stb-k/

Ha a zene nekem tetszik, de azt kell írni róla, hogy szar,akkor is szar!

/bolsevikok,indexesek, netokraták  stb-k/

Dr Czeizel alkonya:

Az antibolsevikokra a bolsevikek valami lágymájú nyálas, bááboci róbertgidának nézve tekintenek le, élhetetlenekre, akiknek nincs vér a pucájában, opportunista jobbos elhajlásokra képes és színházba jár, amikor Edizon már mióta feltanáta a mozit.

 

VASZILJEVICS A példaképem Clint Eastwood.

FRIKK Jó. [...]Ésmit csinálsz a szabadidődben?
VASZILJEVICS Internetesjátékokat játszom.

Nos a KB-tól leszóltak a MagyarTelevízióba, hogy ez rettenetes és csinálni kell valamit, közben pedig valaki megkérdezte az akkoriban taknyos,mindössze 50 éves? Szőőőrnyű, hogy egy ilyen siheder, Vitányi tanár úrnak és Vitányi Dr Czeizelt említette meg, hogy ő csinálhatna egy gyerek gyártásra lelkesítő Dr Agy sorozatot születésünk,szaporodásunk és ha így menne tovább,a kihalásunk titkairól.

Furcsa lehet ezt neked hallani,hogy kuministák bósevikkok,pufujkás gyíkossok+effélék,olyan,a lelkiismeretfurdalásukban magukat fostosra piázók,mint Kádár,a korszak AntiAnikónénije Marinéni (aki azért be-be ült Kádár1személyes mozijába filmet nézni,Szindbád,Csontváry stb,Latinovits filmek-

Fekete Gyula bácsi viccek trágyája volt közöttünk, progresszív & kifinomult értelmi seggek között.

 

Nekem annyi kezdett el feltűnni az öcsém ,Tóta Wé és Bede Márton kisgyerekkorának évtizedében,hogy minden idők egyik babyboomja után már teli kéne lennie az utcáknak meg a temetőknek kölykökkel,mi a temetőben játszottunk és a temetőcsősz üldözött bennünket a rétre,amin meg fociztunk,viszont azt kaszálónak bérelték (akkoriban a tehenes gazda moralitása volt a kaszálás-forgatás-és gyűjtés)

20-22 fokos külsőhőmérséklet és ordítóan verőfényes tavasz és egy gyereket nem láttál a faluban.Pedig hétfőnként adásszünet volt a TVben ésmég csaka cigányoknak volt szkájcsaneltja vagy vidijaója a kredenc méretű szinestévékkel.A cigány falvak ritka magyar lakossága gyűjtött szines tévéket, csanelt tepsiket meg kombinált szekrénysorokat,a cigányoktól lehetett venni 500 a bőröndmagmó,1000 a szinestévve és 3000 a vidijaó hozzája, pornyókazetták darabja 300 horror 500.(a cigányok nemnagyon nézték a pornyót,mert háztájiban különbeket csináltak)

KUKI Mit csináltok a szobában?Miért nem mntekki egy kicsit a levegőre?

BETELFONÁLÓ Kurvára meleg van,22fok!

KUKI Jól van,de akkor tegnap?

BETELEFONÁLÓ Kibaszott geci hideg volt,15 fok!

Egyszerűen..a Czeizel Babyboom gyerekei nem jártak ki a levegőre még falusi szörnyedelemben sem,nemhogy Somogyi Zolika városikörnyezetben.Se foci,se semmi. Később ők töltötték meg a falusi mozik nézőterét,nem tudom, hogy diszkótáncoltál-e már ferdesíkon? A Dr Cz.Babyboom gyermekei voltak az első drogdiszkók császárai, a nemi arányok pedig úgy alakultak, hogy általában 100 falusi drogos (Ammphetamine DISCO ) fiúra tökrészeg beállva esett rá 8-10 lány és még a többi 3-4-5lány a pasijával volt.Ez az a hőskorszak,amiben a mozit kibérelő drogkereskedő lezárta a WC-ket, hogy az ingyen csapvíz helyett a 200Ft/2 dl ásványvíznek cimkézett ártézivizet eladhassa (2,2 MFt-os III-as Golffal,saját vezetéssel,sofőr és őrezredikiséret nélkül közlekedett Bokros Lajos, aminisztráiumban nyiltan ordítoztak a dolgozók,mert a főemberek alá ez a Takarékos Bokros szaros OpelOmegá-kat vásárolt 4,4MFt-ért.)

A többit tudott, a MatulaMagazin szobai otthonról végezhető panktevékenysége az Internetto-n át megojtotta az Index Korai Korszakát,fogták a bolsevik újságírás vesdelmagad remekeit, azért annyira nem vitriolosan,ahogy Keszi Imre v. Révai József művelte,de mondjuk Árkus József vagy Karczagi Lacika 8.oszt. tan[ez tárcarovat volt a 80-asévek Népszabadságában] azért ez a színvonal a hőskorszakban és a Demokráciaés Dilemma Intézet jóvoltából sem érte föl Váncsa színházi díszlet munkás zsengéinek az alsó-széle közepét

Viszont a Czeizel.Babyboomerek semmit sem olvastak,tehát elhitték hogy a geci stílust az Index& Uj Péter és Tóta Wé találta föl.

Tóta Wé volt a C.Babybommban az,aki én a Tibor kereszt névfénykorszaka hajnalán, csak az én anyukám nem engedett nekem olyan piszokságokat olvasni,mint a Népszabadság, Tóta anyuka viszont,mint egy amerikai gyermekszépségversenykirálynő anyukája,még direkt tukmálta is Árpikára a Népszabadságot.

Ezért nekem a Tibor Korszakban a budin kellett Népszabadságot olvasnom zsebkönyv nagyságú tépetekben.

Ja és anyám szerint a tanítónéni anyja picsája,mánpedig suksük és kész. Tóta anyuka viszont az ikesigékkel Álypikának mály ötéves kolyában.

Tóta annyival szerencsétlenebb,mint én,hogy amikor ő már annyira nagy fiú volt , a kamaszok nem a nyugat-német Quelle katalog nőifehérneműoldalaira rejszoltak vagy a kelet-német Das Magazine-ra , hanem szánalmasan magyar hangalámondásos VHS videókra.(Illusztráció nemlesz,mert a korabeli olasz filmeket igazioperatőrökkel vették föl,szőrösek apinák és a női segglyukakkörnyéke és apinák szaftokat ereztenek és a faszok is gusztustalanulnedvesen járnakalucskos pinákban meg ilyesmi)

werbung.jpg

És ha ezt végig is olvastad,nem csak legörgetted,fogjad a leges legnagyobb araszodat és mérd rá innen egyenesen rá a Felelősen Kihalók szellemiszínvonalára, valamint további jóéccakát.

 

Valamint: Bede Azakárhogytovábbmentek Márton nem csupán a Czeizel Babybooom szellemi Csomolugmája, de a közvetlen Tokfalvi Elek nikktulajdonosát követően a Második Legokosabb Magyar. Nem tudom,Váncsa Pista bácsi hol tart ugyanis az alkoholizmusa következtében zaljó agyi dementiá-jával. Mindegy,a lényeg az, hogy ma egy magyar szellemi élet Észak-Foka-csúcsa azt hiszi, hogy a kár az, hogy tovább mentek.Ha azonban a könnyű,otthonrólvégezhető internetespénzkereséseközepett nem csak a világot járná az AmerikaiKongresszus Demokrácia FejlesztőKerete jóvoltából,hanemplMagyarországot is,akkor mármióta tudná:

 

El se mentek bazd meg, itt vannak már 700 éve :D

És nem félnek használni a késeiket :XD

 

Ide se akarnak jönni, ebbe a lepukkantba,baszod , ahol a segélyenélésben ekkora és ilyen a konkurrencia MUCHCHOS!4!4!4!

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9416459630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.03.13. 16:22:11

Frászkarikát, mindig lesz olyanabb abban az időben amikor lennije kell, hogy azok az irányiak édesanyukájukjának ráégjen az eltökéltség még ilyen visszafele elsülő reprodukció esetben is, ezt én mondom, és semmi esetben sem panaszképpen, szerinten az utolsó ötszázfényév erről suttog

Frick László Intézet 2021.03.14. 06:24:01

@csillagkúll: Az ilyen esetekre mondott annyit annak idején Frank Zappa,az ismeretlen filozófus, hogy:"Spooooooh."
Sok egyébként valóban is gitáros, tanult emberek [-> Berkley School,jazzguitar] , főleg olyanok,akik szerint a blues nagyon primkó és könnyűis játszani, beálláskor azzal basszák el az időt,hogy feedback virtuózkodnak azzal, hogy most ők lenyomták a közismerten olcsóan trükköző gitárpernahaidert,Jimi Hendrixet.

Az azonban kevésbé ismert,mégis tudományos tény,hogy aMupett Show-ban fellépőhendrix,amikor akét fakezűvénemberlekiabáltanekikKadarkaJánoska bölcsességét az önmaga paródiájáról,akkora balkezesnekismert Hendrixátfordítván a gitárt jobbkezesen játszott,miközben természetesen a húrozásban az E1 így alulra került és az E7 ezáltal legfelülre. Ekkora Bede Márton fejűbékucimár tudta, hogy fog alaposan kibaszni a koszos hippivel[Hendrixnemvolthippi,sőt,demost ebbe nemmélyülök...] és feldobott neki egy jobbkezes Gibson SG-t,ami rendesen volt húrozva vagyis az E1volt felülés az E7 legalul,satöbbi. Hendrix azonban ugyanúgy játszta a Sergent Peppert vagy amit éppen bekiabáltak neki (azmég egy telexesújságírónő is tudta, hogy nem szabad B.B.King számokat kérni,mert azt mind vágja)

Zappa,mint filozófus,rendelkezett akkora arányérzékkel,hogy Hendrixet nyilvánvalóan csak a drogozásértmeg piálásért szólta le,viszont sok-sok pénzért megvásárolta egy felgyújtott gitárját,amiről csak alakkégett le itt-ott [-> görögtűz] és az lett az egyik kedvence.

Kevesen tudják,még annális kevesebben,mint ezt a filozófiai szálat, hogy Zappapénzember is volt,így a fia Dwezeel pár évvelezelőtt mármint a Hendrix-Zappa gitárt,sok-sok-sok-sok-sok-sok-sok-sok-sok-pénzért dobta
piacra.
www.youtube.com/watch?v=tZoIxlRC32k

Errőla felvételről jut eszembe a legönmegsemmisítőbb Hendrix kritikikának hitt valami,amitéletemben hallani tudtam:
"Bazdmeg,ekkora csalót,nem is pengeti osz' szól a gitárja" -Nem ez sem Dr Ripők volt, viszont nem is Dr-Dr Kadarka.

Frick László Intézet 2021.03.14. 08:44:59

@vektortér: Köszönöm.

Oroszot? -EZ VESZÉLYES
,mint minden Navalnijon kívül,ami keleti.
süti beállítások módosítása