Semmit nem kellett tennem és Geréb Ágnes,a sarlatán félkuruzsló,akinek csak behülyíteni volt némi tehetsége a kismamákat,de amikor ki is kellett volna hozni a hülyeségből,amibe benyomta,az nem ment neki.Ez a fél-sámánlét lényege. Szóval Geréb se csinált semmit és ma már progresszív és biodinamikus figurává nőhette ki magát a császármetszómarketinghez képest.

Közben egy bábától megtudtam a teljes igazságot: A kismamát a félsarlatán nem tudta rábeszélni a kórházi szülésre, bár egyébként egy bábák általalkalmazható műfogást kellett volna a szülész papíros doktornőnek ismernie és akkor nem kell mentő,hanem megszüleszti a méregdrága,mert KósKároly boszorkánypalota alakú,viszont alapvető felszerelés nélküli műintézményében.

Semmit nem kellett tenni,Geréb művésznőnek semmit nem fejlődott,sem nem változott és én sem ,

Geréb és én immár csak önmagunk paródiái vagyunk,mint valami Gyurcsány, Orbán vagy Vitray...

miközben azonban a Világ annyit fejlődött,  hogy Geréb ma már progresszív-be számít a császármetsző szakmai kollégium mellett illetve hozzájukképest.

 

Bezzeg Fekete-Győr, az Orbán 50 kilóval ezelőtti verziójának a saskabaréparódiája...

 

Részeredmények vannak,mer a császármetszés az műtéti beavatkozás,amihez a bábának coki, nyista palacsinta és mani. A bábák ugyanis Geréb sámánnő szépidejében kifogásolták,hogy míg ők dolgoznak,a zsét a doktorok teszik el.

ELORA A SZABAD CSÁSZÁRMETSZŐ VÁLASZTÁS JOGÁÉRT!

/mozgalom 2021./

A bábáknak maradtak az ingyen szülni akarók, alsóközéposztálytól lefelé,főleg a proletárnők,mondjuk a cigány nőknél általában az egyik szülés-szakmai feladat a köldökzsinór elvágása,még ma is sok cigány nő annyira szégyenlős többedik szülése után is, hogy a zuhanyzóba kéri a szülészeten beadatni az ollót,majd ő elvágja.( A dalit romongró nők egyfajta hawájjnak tekintik a pár napot a szülészeten.)

JÓISTENKE Tessék,tartalom szolgáltatás vagy halál...

UJ PÉTER Inkább a halál.

JÓISTENKE Jó,akkor szevasztok

/sötétség,függöny, velőtrázó sikolyok/

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8216458424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása