Azt hiszitek,nonszensz,mi?

Ha elolvassátok a mai Politico-t, akkor az összes űűdözött, aligélő ellenzéki, sötétben rettegő magyar ellenzéki nincsenis portál holnapi újságjait is.

 

https://kep.cdn.indexvas.hu/1/0/2778/27780/277803/27780393_2131021_b98a3c24711f31ffb29dd46beb8b2d8c_wm.jpg Nem ezt csinálnánk,ha nem azt látnánk,hogy erre van igény.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6016458442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.03.12. 10:33:58

Na, ezt értettem egyensajtóság alatt.

Frick László Intézet 2021.03.12. 12:23:35

@don Fefinho: Ja.Egyébként világviszonylatban az Index Konszern a Die Welt GMBH und Ko KG-t beéri vagy veri időnként. Ezzel a létszámracionalizációval,amivel körbeszopatták most a jók-és igazakat a veszélyben az index kamudumákkal,nem tudok betelni,annyira zseniális

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.03.12. 14:38:37

@Frick László Intézet: Annyira meghalt az Index, hogy él és virul, meg még osztódott is. A Telexre csak frissiben jártam egy pár hétig, a fészbukk oldalukra, a kommentelőkön berzenkedni - az Index fokozva 444, a 444 fokozva Telex, de nem az értelmi képességek fokozódnak.

Frick László Intézet 2021.03.13. 05:51:48

@don Fefinho: Lehet, hogy mégis foglalkoznom kéne a Telex-szel egy kicsit.

Az indexnek több élesen elkülönülő korszaka volt, az internetto-t nemszámolva.AKorai Index progresszív volt. A MatulaMagazin szobai pank tevékenysége mint díszítmény.

A Wallis Tunning hozta el a Legendás Index-et,amikor a geciséglett aküldetése a vállalatnak.A geciség "vége" naptárilag óra-percmeghatározó pontja a Geci Gate kirobbanása,ahogy Simicska száját a geci elhagyta,a billentyúzetét,pár órára rálekerült a
"Gecinek lenni mindenestűl"

Szerintem a Második Csúcspont a Hatodik Hadoszlopvolt,a 2010-esparlamenti alakulóúlés,amikor a gecikújságíróigazolvánnyalelözönlötték az AlakulóOrszággyűlés-t,kivéveSzilyt,aki eljátszotta,hogy renitems és mellékesekérdeklik.

Az első csúcspont pedig a Mocskos Kéthét volt.

Gyurcsánynakkiteltaz MSZP-nélannyira, hogy az OLyan Aranyos-át se kajálták be "újminiszterelnök"-nek,hiszenlényegében aKamarillatovábbra ismegmaradt és ugyanaz a részvénytársaságiigazgatótanácskormányizta az országot.

Valahogyki kellett sakkozni, hogy Bajnai lehessenúgy a miniszterelnök,hogy ezt az MSZP 2009.március 26-án egyenesen kizárta. Nem tudom,mekkoralehetett Bajnai benyalása az MSZPfőségében,talán valahola15-20% környékén.

Ekkorgyőzte le a hagyományosmédiát az internet ésez akkor az index volt.

Naponta 2-3-4miniszterelnök esélyesnevet dobtakfel,nemmindig az MSZPinkább "körbelőtték" Bajnait,hogy csakőmaradjon.

Nemminden esetben az indexnekkellett leszaroznia, geciznie vagy András-kereszt alakban lefosnia a ZújMiniszterenökjelöltet.AMagyar Fórum már a faszba semvolt.senki tudomást nemszerzett volna róla,deaz index,majdaz Új Spät-telnapokkalkésőbb az elavult sajtó is felkapta Surányi Györgyöt,akinekóóóóriási nagy reklámszivességet tettvolna eredetileg aMagyar Fórum a zsidózással... Csakhogy a JókésIgazaksajtaja,miközben a fasisztákra mutogált, azértsugallóan körberajzolta, hogy Surányi GYörgy sem alkalmas (szerintem nemisvállalta volna)

Nemkellett két hét és ott állt az MSZPazzal, hogy az IMF kéri ,ha már nemletek előrehozottválasztások, az új miniszterelnököt,aki"pártonkívüli" [egészen pontosan Gyurcsány guminője] "jujdefüggetlen" aójjdemodernemár ésmég olyan aranyos is.

Nem ez volt az első alkalom, hogy az index bekapatta az MSZP-vela saját faszátisjólki is szopatta velük,deez volt az, amikor nem csakírta a történelmet az index,mint 2006. szeptember-novemberben,de csinálta is a történelmet ésnempusztán a sajtótörténelmet.

A következőkorszakos Magyari Péter eredetileg "Farkasverembe esett ártatlan arcúkisfiú" című "riport"-ja volt.Az elsőverziótmégketten jegyezték,egy köbetűs volt a másik geci.

Sajnos nemprintszkríneltemafázisokat,denéhányórávalés a másodikátírása után acikkneklekerült a társzserző neve (gondolomőmaga vétettele)és megváltozott a cím is.

Magyari a magyar újságírástörténet egyiklegnagyobb teljesítményét hozta öüssze a gördülőriporttal,ami "függetlenobjektív" annyira volt,mint a faszompina,biztos ismeredazt, hogy egy intelligensjó beszédképességű értelmiségilényegében bármirőlszofisztikációfelhasználásávalakármitbebizonyít,én plazt, hogy a faszom olyan,mint egy csikló, csakperszemindene nagyobb ésa herezacskóm,ha úgy nézzük,a kisajkak meg ilyesmi. Tehát,gondolom tudod, hogy a magyar bíróságok4/5része vérSZOCIALISTA orbángyűlölő. Ezen belüla bírói karban őrjöngően orbángyűlölők vannak.tehát versenykörülményekközöttúgy bizonyosulna be,hogy Magyari cikke nem egy payola reklámozásaBajnainak,mint az nemrég,hogy a Political Capital csicskája nem volt oltásellenes. Holott aPolitical Capital összesen egy árva és egészen szánalmasan nyomorult ötlete az, hogy csinálni kell valamit a Covid-19 körül,mert ha Orbán jólszerepel,abból baj lehet. Ez egyébként egy tökéletesen analfabéta cigány barátomban is felmerült,aki életében eddig háromszor volt városikörnyezetben. Tehát..hogy mondjam...ezért az ötletért még fizetni is a Political Capital-t...
2010.után kezdődött a népszopatás a FIDESZ hatalomátvételérőlaz indexben,majd jött az amerikaikongresszusi támogatásbóla 444,ami egy tmblr-oid valami,ahogy fiatal praemomentumosok fogalmaztak "mi a szar?-ez csak egy blog!"

Lényegében ugyanaz történt,mint a telexidején, csak abban az esetben az egész index Budgetlettésamenőa 444.A 444-be mentek az igaziújságírók és a HátrahagyottLégió4-5 rendes igazi index geciből állt,a többi kontár slapaj középszar.

Tavalymégegyyszer eltudtákadni ezt a trükköt,viszontmost a Budget Budget Index a Telex lett.

Annyi,hogy a Telex-ben van valami frisslevegő a kansegg szag zsírszalonnás tömbjeikörül. Ha az ember nemismeri atörténetét,aakkor egészen fogyaszthatónak hiheti az indexet,ez olyan,mintPijolós Juliss nyanya tésztája,amit őmaga gyúr, ha az ember nem tudja, hogy Joli nyanya azértnemmos kezet,mert havonta párszorpistanéninekkőőteset süt és a felgyúrás elégjókézmosásnak,hát..őőő..meg is eszi a nyanya kőőttesét.

vektortér 2021.03.14. 07:18:29

De minek olvasna valaki ilyeneket?

Frick László Intézet 2021.03.14. 08:49:22

@vektortér: Hogymeg tudja írni az un "cikk"-ét. Máma elolvassa a Poliico-ban,fordítógéppel,kicsit átstilizálja és kész a cikk.Ha nagyon szar voltrégebben,akkor beletett egy bekezdésnyi Bájer Zsót baszást,akkor bevették.Most a mimmehhalás,pl egy olyan bekezdés, aminek az eleje:"Megkérdeztünk orvosokat..." ill."A megkérdezett körzeti orvosok.."

Fel vannak írva azok a körzetiorvosok,akiket nemszabad megkérdezni...

(mindez a fészbúkon,a szobájából ki nem ment a kurvája az utolsó békeévben sem:D )

vektortér 2021.03.14. 09:43:49

@Frick László Intézet:
Akkor másképp: minek olvasna az ember olyanokat?

Frick László Intézet 2021.03.14. 12:30:17

@vektortér: Ahhoz,hogy megtudhasd,miért &tényleg zseniális Kertész Sorstalansága,el kell olvasni Keszi Imre Elizium-át még akkoris,ha ez küzdelmesen nehézmunkának bizonyul és közben úgy érzed magad,inkább kukoricát kapálnál.

Mondjuk Márai Sándor giccseivel nem birtam el.

Elképesztően jómóka viszontGyurcsány Ferenc Mór megtette,de nem megy,sőt,haőegyszer kinyitja a száját! -zsaküzz-beszédételolvasni.Nem csak azért, hogy rádöbbenj,az igazság,mint téma,mennyire egy lófasz se benne.. De Gyurcsány frenetkus humora, nopaszarán-ja és az, hogy aztán tényleg el is kezdte kinyitni a szájátés beszélniaz MSZP-rőlés az MSZPmég azokban az időkben is azt hitte,pragmatikus dolog GYurcsányt támogatni :D

Azért is hasznos Gyurcsány Mór-beszéde,mert az olvasásmint művelet,relatív és nehéz bizonyítani valaminemolvasását.Ha elolvastad a Mór-beszédet,egybőlrádöbbensz, hogy Esterházy Péter és Nádas Péter sem olvasta,még addig sem,mint az un "kereszténydemokraták" ...

AMór beszédnem igazságbeszéd, hanem történelemcsinálóegy beszéd, viszont ehhez elkell tudni olvasni...

És az index is ilyen,olvasni kell vagy pla 444majdnemmindig ilyen,olvasnikell.

Ahhoz,hogy megtudd,a 444 Amerika Hangja magyar adása és a CIA brossúrája,benne Magyari Pétert kell olvasni,de azt gondosan és alaposan.Kár, hogy szétpiálja az arcát meg az eszét, és ebben a szerkike még táámogatja is

vektortér 2021.03.14. 13:45:29

@Frick László Intézet:
Tehát relativizálod a sorstalanságot.

GyF egy leépülőfélben lévő pszichopata maffiózó. Az a maszopot minősíti, ha hülyére tudta venni őket.

Frick László Intézet 2021.03.15. 08:03:48

@vektortér: Ha ismered Toller Lászlóutolsó hónapjai történetét,akkortöbbet értesz meg az MSZPmotívumaiból.

Mégannyit szeretnékhozzáfűzni a Mór Beszédéhez, hogy az ismert felvételnem hangozhatott elŐszödön,gondolj csak beleabba, hogy Őszödön ott volta Vidéki Téeszelnök tagozat,akikmegnyerték a választást az MSZP-nek,az MSZP-ben mindenki tudta, hogy nem Feri nyertemeg a választást az MSZP-nek,a Feri egyik húzása a sajtaja volt,az indexmeg ilyesmi,a másik Ficsor Ádámakkorúttörőnek számítósms-kampánya a Dr Csányi-valriogatós..A Vidéki Téeszelnökök részhalmaza voltaz Alkoholista SzocialistákFrakciójának.
Szerinted ezt a Mór Beszédet egy "A te kurva anyádat Ferikém,azt!" -nélkül,abban a csüöndben hallgattákvégig,ami a Szemlőhegyi Úti Varázskonyha éjjelét annyira pedig jellemzi a felvételen,ami a begyakorlásalehet a beszédnek (mégolvasott részletekkel)

Toller [Baranyai Frakció] ezzellépettki az alkoholgőzből az őszödilevegőre:
"Életemet teszem föl ennek az embernek az eltávolítására az MSZP-ből!"

Kedden gyorsan a nagy nyilvánosság előttki is álltGyurcsány mellett.Mertpolitikus volt,azonban Gyurcsány eszén sem járhatott túl, valamint odakünn nemvoltmágnesesárnyékmező az okoseszközök blokkolására úgy,mint odabent.

Az MSZP volt az egyetlen profipolitikaikonglomerátum,és az eredeti tervek szerint,miután akétliberálisosztozkodómacikátlikvidáltatták egymással,a szórakoztató barmokkal(un "jobboldal") félkéz elbánnak,majdnagy boldogan elválhatnak végre és betölthetik a teljes ParlamentiPalettáta keresztonyszocialistáktól [Dr Szili frakció]akommunistákig [Krausz bTamásfrakciója]

A gyűlölség volta banánhéj,amin Gyurcsány zseniálisan szörfölt. Mármint az MSZPszétkúrásához.

Tollermeg tényleg az életévelfizetett.

Pedig ott is volt banánhéj,aprofi G.János,akiamercit vezette, beképzeltségében nem számolt azzal, hogy Toller 70 éves sofőrje tényleg is sofőr ésa sofőrsége nema szokásoshiradós szelleminyomor tökröződése.Azaz Tollersofőrjének csak meg sem dübbenvén a szíve,nyugalommala Sofőrök Barátja, az Útpadka felékormányozta a Passat-ot.Amire azonban egy sofőr semmer gondolni:Az útkarbantartók mintegy 15 cm-s csonkot hagyva egy cserlyének... azon a passat megdobódott ésát a szembeoldalra,a tetejére.

G.János és a hasonlóak Mercedes és Volvo, szigorúan W123 W124ill Volvo 164, 142 és 402-eseken gyakoroltak, Gyula bá' idejében még benéztek Saab 9000-esek,deakésőbbi nemvolvók és nemsaabokmár nem.

Merciben lelököd az ellenséget az útról,az műszakiés biológiai totűálkár, te meg lehet, hogy autómentő nélkül "lábon" hazajutsz.. elmenően akár a frontálisütközésig (ha a W124 nincsen porrá rohadva)

nagyon sokan bíráljákaz MSZP-t amiatt, hogy ennyirehagyták GYurcsányt.Toller esete csak egy...Gyurcsány végig.. 2004-tőlfolyamatosan csekkolta, hogy engedik-e még.

és a megengedés alapja mindig az volt:

Egy geci náci ez,de ez képes elbánni a cigánnyal."

Egyre több MSZP-s ismerte föl, hogy nemis akar elbánni a cigánnyal Gyurcsány,

Nekik üzen a Mór Beszéd:

tatok tátok, basszátokmeg és ha én kinyitom rólatoka számat ésén elkezdek rólatok,mindet tudok MátéLászló kezdeteiről,az anyósom kezében vagytok,ha én elkezdek beszélni, az én pénzemet az FBI sem fogja megtalálni,de nektek annyi lesz.

Gondolj bele,két tízezrelékét szivárogtatta csak Feri az MSZP-róla ha ő egyszer kinyitja a száját
jegyében

Az MNSZPmára a múlt, agyon van baszva és amit az MSZPnemsajátmagában tól baszott agyon,azt Gyurcsány sajtaja.

2014-ben és 2018-ban a FIDESZ után a legtöbbet baszatott párt az MSZPvolt,sőt,egyenlőségben ábrázolták a FIDESZ-szel az MSZP-t.

Az,hogy Botka visszalépett,voltaz epilógus.Orbánváltás szakmailagmegmagyarázhatatlan,hogy miérkellett az Ellenzéknek undorítóan osztozkodnia a 2014-esés 2018-as OGY előtt.

Kihintette el,hogy az a GYurcsánymióta nincs is már és rég távozott, vaamint nem számít,aki pedig 2014-ben emberket tolt be a Parlamentbeosztott ésosztozkodott és 2018-ban ismindent meghatározott. A legközelítőbbnek hitt pedig végzetes tévedés szerint Gyurcsány Orbán ügynöke volt az annyira nemszámítságában már.

Az ütős sajtónemhogy Ellenzéki Magyarországon,de azon belül is Gyurcsánynak dolgozik.

Igen,ebbe beleértem az Ágybavizelő ferenc-et is.Az bilyesmi..Gyurcsány nemegyenlőOrbánnal.. Gyurcsány az ilyen bruhuhun,mint Szily műve, csak bruhuhuz.

Biztos vagyok abban,hogy nem egy kertiparty-n ő maga, Feri olvasta fel és bruhuhuzott rajta a legjobban..

ÉS:Volt is neki min :D
index.hu/velemeny/jegyzet/bruhuhu/
süti beállítások módosítása