A Nemzet Színésze kategória új, fiatal gyújtóhangú felolvasószínésszel gyarapodott:

ocskagecifasszopoprovo.jpeg

hudefejlettekmar.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8016456178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2021.03.10. 15:23:45

Hát nem egy nagy eresztés. Már az Ötödik Hadoszlop sem a régi.

Wildhunt 2021.03.10. 21:49:20

@Szorgalmas Gyémánt: hazaárulókból is csak a legalja...

Dr.Koós Alajos 2021.03.10. 22:15:17

Azért valakik annak idején összetoborozták ezt a sok fontosember gyerekét-unokáját egy pártba, és azt is elérték, hogy az index-444-hvg és társai azonnal a legnagyobb nyilvánosságot adják nekik, valamint valakik elmondták a Párt idős szavazóinak, hogy ők is Párt, nyugodtan szavazzanak rájuk az MSZP helyett, ami már kifutó termék.
Mindegy, hogy ki, az a lényeg, hogy ki áll mögötte.
Próbálnál meg pártot alapítani három turistabusz és öt teleautó kiváló szak- és önmagában is emberrel, szólna-e rólad a szabadsajtó reggel-délben-este?

Frick László Intézet 2021.03.11. 06:02:31

@Szorgalmas Gyémánt: Az Ötödik Hadoszlop nem találmárujkihívást.Dög unalom a számukra a jólkiszámítható orbánék.Gondolj bele, hogy egy somogyi zoltán meg tud élni orbánbaszásból.

Frick László Intézet 2021.03.11. 06:04:34

@Wildhunt: Oirópa a hazánk. Nekem igazából az is a bajom, hogy Miótanincsismár Ferencé meg a hasonlóak és ez a fasszopó is Európa árulói.

Ha valaki VALÓBAN az Európai Egyesült Államok híve,akkor csak ránéz Feriék bandájára és világolnak,mint Európa árulói.

Frick László Intézet 2021.03.11. 06:06:33

@Dr.Koós Alajos: Európában egységes a sajtó. Mutattam már, hogy emiatt kellett a PanamaLeaks-et leállítani,mert ez akkor szánalmasan ki is derült.

Ha elolvasod a Politico-t, azzal megspóroltadaz egész Jók és Igazak sajtaja holnapi újságjainak az átböngészését.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.03.11. 15:46:41

az azért meg van ugye hogy ezen dolgok felelősei nem azokéi, hanem ezekéi

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.03.11. 17:08:22

@Frick László Intézet: Megmutatná mégegyszer (az egyensajtóságot)? Kései gyerek vagyok, lemaradtam.

Szorgalmas Gyémánt 2021.03.11. 19:02:07

@Frick László Intézet: új kihívás nincs, jó fizetés van. Valahogy kibírják, legfeljebb növelik a drogadagot.

Frick László Intézet 2021.03.12. 06:45:45

@csillagkúll: Amonopóliumtipikuskapitalista "túlzó alkalmazás".

INDEX GECIK: Ti szavaztatok a kapitalizmusra,parasztok* szopjatok!
PARASZTOKJa. Té'lleg.Mi a kapitalizmusra szavaztunk,nemerre,ami van.
UJ Túlkicsi ez a piac ahhoz, hogy két szereplőt eltartson.Majd mi szolgáltatjuk a tartalmat, csak szavazzatok ránk.
PARASZTOK Jó,akkor rátok szavazunk ésvárjuka tartalmat.
UJ Nincs ellenfél.Nincs kihívás.Már az óvodában is az új kihívás volt a jelem,de valahogy... ez..ez már..nem korbácsolja fela kreativitásomat, valami új kéne.De azért az index-ben az igazgatótanácsi tagságommegmarad.

(szün, egy kicsit lapozzunk vissza a Házon kívüllegutóbbi 444payola reklámjába, ahogy kiröhögik a Népszabadságot..

a tudod,melyikNépszabadságot,amitOrbánék véreztettek ki azzal, hogy nem fizették ki a állami közpénzből 2 Mrd Ft adósságot,amit az extra honoráriumfizetés hajtott)

PARASZTOK Se elavult papír Népszabi,seinternetes tartalom.HA elolvastuk a HVG-tlényegébven végeztünka többi jóés igaz tartalommal is.

VESZÉLYBEN AZ INDEX Ezt dobta ki a gép.Ez a trend. És Orbánék?

Frick László Intézet 2021.03.12. 06:46:48

@csillagkúll: *parasztok -Haknis szlengben a sok barom,aki még fizet is ezért a szarért,amit a szinpadra öntöttünk ennyiért. Amikor az Aerosmith mennyiért lép föl.

Frick László Intézet 2021.03.12. 06:54:52

@csillagkúll: Szerintemlapozzuk fela Nagy Hannibal SZótárt,mertHanni néni pont annyira elhivatott,mint te ésúgy is.

populizmus -az populizmus

demagógia - demagógia

Én ezért imádom a Nagy HannibalSzótárat.

Kérdeuztem már,de akkor nem értél ráválaszolni,hátha most lesz időd:

Amikor teóvodás voltál,az óvónénid elfogadta a hivatkozásodat a rosszgyerekek tetteire?

Zárómottóm:

"Ez a demagóg majd legyőzi nekünk a demagóg vidékit!"
/Dr Vitányi Iván hivatkozása Gyurcsány Ferenc fölengedésére, az MSZP vezetősége előtt/

"Gyurcsány legyőzi nekünk Orbánt, aztán megy vissza oda, ahonnan kivakartam és a Pisti lesz a miniszterelnök!"
/Vitányi hivatkozásaa Vitányi Frakció előtt, Bp Nádor utca 26 V.emelet,a folyosó végén/

"Mindenki hozzon pár emberét,én is azt teszemés kivakarjuk ezt a szar kis országot a koszból!"
/Gyurcsány Ferenc,kerti parti,1998.nyár, Szemlőhegyi út/

"Minden út az első lépéssel kezdődik."
/秦二世皇帝 ,i.e.239/

Frick László Intézet 2021.03.12. 06:59:24

@csillagkúll: A dolgok összefüggenek.Most olvasom, hogy az USÁ-ban felfedezték azt a monopóliumellenestörvényt,amit a geci Bill Gérc ellenmég alkalmaztak,de aztán a Facebook esetében nem jöttek rá,mire való. Ismered a magyar "teccettek vóna" bölcselet vívmányait.

Példáullehetett vplna az is, hogy amikor az volta trendi duma,miszerint mi, büdösparasztok szavaztunk a kapitalizmusra, akkor tényleg a piac dönt.

És nem találjákki a Kamarillában azt az ötletet,amivel csak 20018.kora nyarán odabasztak a paprsajtópiacának,azzal, hogy minden előfizetőnek személyesen be kellettmennie a postára a pedig már/még élőelőfizetését megújítani.

Országosan 10%-ot zuhant a papírsajtó piaca ettőlaz ötlettől,amit ugyan a Kamarillában kudarcként értékeltek annak ellenére, hogy Budapesten a piacesés legalább 30%-os volt .(a vidéki büdösparaszt ugyanis makacs egy állatfajta, és még be tudott menni 2008-ban a postára valamiért.)

Frick László Intézet 2021.03.12. 07:02:46

@csillagkúll: és ez még semmi,mertezek,amiket ma írtam neked ide,egyben Dr Ripőknek aJánoskától elhallott "riposzt"-jára is a riposzt.

Amihez ide neked külön,mint gyurcsanyológus,annyit tudok hozzáfűzni, hogy Gyurcssány ugyan már csak a paródiája a régi Igazi ferinek,viszont Akela,ameddig elejti a vadat,ő akela /Vitray Tamás kedvenc bölcsessége, forrás Rudyard Kipling/

Tudodd,az a baj, hogy ha megnézed, akkor Gyurcsány maga az egész ellenzék,a tokja meg a vonója is. Beleértve azt, hogy Fekete-Győrnek azt az utasítást adta, hogy a jobbimázsáért opponáljon véle is :D

(muchachaaaa !4!4!4!4)

Frick László Intézet 2021.03.12. 08:25:33

@don Fefinho: Soha nem volt egyensajtó. Talán néhány évig, 1981-92 között. Mindig egyenlőtlen volt az eloszlás.

1992-ben Dr Csúcs László politikai analfabéta,dekadensen financiális-szakmai baromsága eldöntötte a kérdést és a jobboldal legtehetségesebb újsígírói a "bal és lib'" oldalon slapajba se mentek el.Az a szakma gyalázat és szánalmasan elhivatott kontárság,amit Szakonyi Péter tudott művelni,volta krém teteje a "jobboldalon".
Egyszerűen...ez..kizárta a verseny reményét is.
Hozzá még az,hogy Orbán meg Orbánné a pénzügy kivetelével mindenhez jobban is ért bárkimásnál,ezen belül pedig Orbánné Orbánnál magánál is.

Teljesen felesleges volt az ellenzéki médianyomás az Orbán kormány kultúrpolitikájára,ha az olyan kézben volt,mint Anikó nénié akinek a megbízottjainak csak a neve legyen ide elég,Kerényi meg Fekete.

Gyurcsány a legjobb szakembereket vsásárolta meg,Orbán technikája az, hogy a hozzáértőtől ingyenmunkát vár el,de csak ha párthű,amúgy meg a bunkó kontár hozzánemértőket fizeti jól, csakmeg kell játszaniuk,hogy fideszesek,amiposztkádári társadalomban automatice

Jobbrább ne ismenjünk,mert amikor méga Jobbik2.0 az eredeti verzió szerintműködött,abban a Jobbikban nem volt 7beszéd képesember kormányosat játszani.

Pedig Vitányi szerint 4 év jobbikos kormányzás szokatta volna le a magyarokat a de genetice fasizmusukról. Orbán nem hallgat senkire jóformán ésmajd őtuggya,míg Gyursány hallgatott a tanítójára Vitányira és megalapította a Jobbik 2.0-át. És ő frisítette a 2.01 verziót is.

nagyon hasonlít amagyar egészségügy és az 1992.előtti sajtó helyzete,mindenki államipénzen finanszírozott épületben állami eszközökkel és személyiállománnyal akar maszekolni és ennek a maszekolásnak csak a birizgálása is örökös egzisztenciális félelmet,az meg élethalál-harcot vált ki.Orbán 3milliósfizetésemeléssel sem tudná már maga mellé állítani az egészségügyet,mert fenyegeti a fekete,adózatlan jövedelem hányadaikat.
A 300 rádiós,aki a 127 volt,ma már 1000-nél is több,holott a harmada már meghalt.

A magyar médiaellenállók pont olyanok,mint a franciaellenállásvolta II.vh alatt,amikoris csak apárizsinők44708 kis friccet szültek.

Annyi a külöbség,hogy a vitray alakú médiabojárok csengettek lóvét a csicskáiknak,asszisztenseiknek,állami pénzen fizetett magánszakembereiknek,ez az egészségügyben csak egyetemi-oktatókórházi tudományos szinten figyelhető meg,ott is ritkásan.

Iskolapélda Mester Ákos és Bölcs István.

És az igazságot hajlamosak vagyunk annyira elfelejteni,mint Szénási Sándort,aki Mester-rel és Bölcs-cselszemben rossz vállalkozó-alkat,élhetetlen...

A Minőségi Újságírás díj és a Magyar Pulitzer névsorait igyekeztek úgy összeállítani,ahogy a falusi bűnözők szokták korrumpálni a hivatalt,kapott pár jobbosnak eröltethető is díjat, hogy a 2:47 arányt pártatlannak lehessen hazudni.

De TÉNYLEG független és pártatlan díjazott még a díszjobbereknél is kevesebb...

Az a gyakorlat,amit legutóbb Bukoviccsal meg Bakóval csináltak,löktek nekik egy díjat és azzal megvásárolták őket szépen.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.03.12. 12:52:43

@Frick László Intézet: azt elég hamar megtanultam, hogy másra ne hivatkozak, el voltam avval foglalva, hogy gyerek legyek, aztán amikor már nem pisis taknyos voltam, így meg úgy hullámzott, aztán újból nem hivatkoztam, hivatkozom, de ezt még nem nőttem ki, szerintem már nem is fogom, így maradtam se gyerek, se felnőtt.

Frick László Intézet 2021.03.13. 07:41:04

@csillagkúll: Akkor te is egy szerencsésebb eset lettél.

Amúgy egy mai társadalomkutató nem hagyhat ki pár hónapnyi munkát öregeket tervszerűen megsemmisítő otthonokbanl,nem a péztárnál fizetős Budai Arany Alkony kategória ez, hanem ahová a költséghatékony gondolkodásúak feketén zsebbefizetve basszák be a szüleiket, hogy ne kelljen annyit várni, hogy az örökségen marakodhassanak.

Nos,az ilyen hypó,pisi és kakigőzös un "otthonokban" és "ápolási osztályokon" , ha az ember eldogozgat 4-5 hónapot és kibirja idegösszeomlás nélkül

egészen mókás eseteeivel találkozhat 84-és a halálközötti szegmensben a huncut gyerekességnek. Vannak az edénytolvajok,aztán akik az elsők,akikelkezdik foztogatni a frissen kimúlt szobatársukkincseit, az igazi krőzusok,akik 8-10 évet is kibirnak direkt azért,hogy jólkibasszanak a balfasz gyerekikkel,akiknek nemvolt annyi esze vagy ahhoz is zsugoriak, hogy az ügyvédet odacibálják az ingatlan és egyéb vagyon adásvételi szerződéseivel... Az ember 92 éveskora után már vasorrúbába lesz,azaz uniszex.. Képzeld elezeket a 92éves embereket,amikor20évesek voltak,azt írták az újságok,hogy a 30 +-os nő már öreg. A 410-ikÉV világolta nőiszegmens agyába, 40 éves lesz és vége az életének!

És akkor 94 éves néni feszt a nővérkék melleit meg seggét csipkedi,tovább is van,de arról hallgatok,hogy micsodáikat fogdosná meg.

És kiderül, hogy az ember ízlelése olyan,mint a tiszta rianás a ködfalban.

A nővérke.. beadja a gyógyszert,ne ajvékoljon meg ugasson ott neki a kehéz beteg a hétvégéjén,egy faszt fog ő ugrálni (a gyűjteményemben egy humorosabb nővérke az esti barbatikum körül hordását drogjáratnak nevezte, nyugtatók,altatók,kimennyitkér,ami belefér...)

És akkor a tiszta pillanatban egészen pontosanérzimeg a nővérközépsőés gyűrűs ujja begyéről, hogy WC után nemmosott kezet ésmég mielőtt létevégleg lemerülne,az ÉletÍze,az utolsófinom,amit érez a gyógyszerkeserű fölött,a cigiszag,a kávészag és a picsaszag a nővér ujjairól.

nehogy azt hidd, hogy ezzel vége.

Avége az,amikoramezőőr visszaérkezik, hogy megtalálták deréktólfelfeléKuhn bácsit,aki még szeptemberben szököttmeg.

Felkötötte magátakiserdőben,viszont a télen megették a kóborkutyák fölfelé,derékig.

Nos,pont erre a hírreléptem be és akkor oda is szóltam atelhetetlen főnővérnek,hogy igaza volt Kuhn bácsinakén is ezt fogom csinálni, ha a gyerekeim bebasznak egy ilyen otthonba.
És akkora szuka beleröhögött a szakállába:
"Én is, hidd meg,én ugyanígy!"

Te,szerintem ez a magyar élet lényege, hogy TUDVÁN TUGGYUK micsinálunk,de arra aztán mégkülön büszkén is.

Részeredmények tekintetében vannak hiányosságok,mertpl a Kapitány-Diószegi milliárdos házaspár, amikor majd békeidőben beülegy étterembe,akkorételt fog kapni és nemolyasmit,ami az őkkészítményeik,különös tekintettela Keresztanyu -ra.

Tudod,mi a neve az ilyeneknek,mint te, vagy a tőledpedig mennyire-mennyireiskülönbőző ,például nekem a nevünk?

Élhetetlen balfasz.

Ha nekem nem tetszik, hogy a vezetőnőkihordatja az ápoltak kártyáit ésleveszegeti a pénzeiket és ezért csak a Balatonnálmer nyaralni és 20 éves a Cuzzúkija,akkorbátran a szőröspofámba vágja, hogy az én kezem is a sajátseggemlyukáigér, ha nemtetszik,lopjakén ismint a bárkimás.

Veled hogy van ez?

Frick László Intézet 2021.03.13. 11:30:21

@csillagkúll: (később,szinpadi félre:)
Azok az emberek tudják jól azt hazudni maguknak,hogy felnőttek már,akiknek annyira gatya az emlékezete 20 éves korukra,hogy nem emlékeznek már a 7 vagy 8 esztendős koruk béli gondolataikra.

Vagy nem voltak zsenik gyerekkorukban,tudod,a kis mócárokok,,tehátnem lehettek gondolataik 7-8 éves korukban.

Aztán meg jól tanultak

vagy majmok maradtak...

Frick László Intézet 2021.03.13. 11:32:54

@csillagkúll: Felnőttséget tartani majdnem annyira nehéz,mint az ateizmust.Az ember nem lehet abban biztos, hogy valamikor majd nem bukik el és nem burúúú a Jézuska lábaihoz pl ríva.

Ugyanígy...igazából..bármikor lesülhet, hogy gyerek maradtál.

Kivéve Vitray Tamást meg ilyeneket vagy Dr Rózsa Gyurkát. Ők sose lesznek már gyerekek.

Róbert Gida meg sose lehetett gyerek.
süti beállítások módosítása