Van ez az ázsiai népség,a magyar, a mostani Unkooorn DNS genómtérképét ha elkészítenék , sok magyar állampolgárságúban  több vonónyi magyart is találhatni, némelyik hangérienben akár 20-30% magyar is lehet. Szerintem a mai magyarság minimum 20%-ában a magyar arány csaknem beéri a szláv genóm mértékét is.

Namost ezeknél a nyugat-ázsiai nomádoknál a lopás esztéikája is más,meg a fogalma is.

A "loptam egy csókot Bözsitől" milyen népieschen, nótáskedvűen hangzik,

az ember már látja is az utólag á History TV  piros-fehér-zöldre szinezett country and hillbilly tanyaromantikát, amiben Kiss Manyi és Tolnai Klárika csípóre tett kézzel  ropják és aztán jön egy Jávor-bajszos és lopja a csókot marokszám.

 

Amit ezek a lopós fajzatú magyarak a korrupciójuk kereteiben tárgyalnak,az pl germano-anglo-saxo fehérfajifelsőbbrendű nemzetikeresztyén és keresztyénfundamentalista- antipápista népeknél csak lobby-ba számít és még rendesjogikereteket is adnak neki.

A magyaroknál az adómegkerülés nemzethyess virtus,ugyanis magyarjogi-értelemben bűncselekmény,míg az olyan aranyos bezzeg amerikai nemzetikeresztyénség köreiben erénybe számít és büszkén gyakorolják is.

namost

 

CSÓKOT LOPNÍÍÍ

-ez mai amerikai mindenperelista feljelentő társadalmilag:
abúzálás.

katyika.jpg

 

A magyarokban a lopás genetikai kód lehet ahogy a Nyugat feltétlen  imádása is.

 

"Nem értem,miért akarunk mi annyira fejlődő europeér-jelöltek lenni. Miért nem jó nekünk a haladó nyugat-ázsiaiság."

/Temesi Ferenc/

Az én személyesgenómtérképem szerint azonban 67 germanoid vagyok, így ha véletlenül beesene egy osztrák ügyfél,akkor a cigányokkal mindig,a magyarokkal ritkábban,azonban előítéletességeim következtében osztrákkal csak hozzásem fogok tárgyalni. Tapasztalataim szerint az osztrák akkora gusztustalanságot,mint a lopás, nem csinálna,összesen csak vagy nem fog fizetni vagy még nekem kellfizetnem azért,mert szállítottam neki. A hollandba nem merülök bele,az valamivel még rosszabb,mint az osztrák. Külön érdekesség,hogy a németek sem tudják eldönteni, hogy az osztrákokat útálják-e jobban vagy a hollandokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6916446926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.03.02. 14:33:48

lobby-lobby lopi-lopi

lobbizni annyi, mint lopizni, kijön ez, még erőltetni se kell

Dr.Koós Alajos 2021.03.02. 22:22:13

A szocializmusi nagypofájú raktáros-anyagbeszerző, katonaságnál szolgálatvezető vonalon sem ismerték a lopás szót. Nem lopott senki, olyan elő se fordult. Szerezni meg intézni volt szokás.
A hadseregben például kellett is, mert ha hiányzott valami, molinóalsó vagy téli sapka, akkor kellett intézni, amiért persze egyszer valamilyen ellenszolgáltatás járt annak, aki intézte.
Azt mondták, a seregben három dolgot tanul meg a katona, lopni, csalni, hazudni. Az volt mindig az érzésem, hogy akik ezt mondták, tudtak már előtte is.

Frick László Intézet 2021.03.03. 06:30:59

@don Fefinho: Tetszetős,valóban,ámelmlékeztetlen Kung Fu Cse felismerésére,miszerint a szavakeltávolítása az eredeti jelentéstartalmuktól vezetett ide, a netokráciába,amiben aztán, ahogyan ezt annakidején egy megveszekedett orbángyűlölő ellenzékiművészetritikus nőfelis rótta SzilyLászlóköltő-drogosnak,akimegveszekedetten jólszórakozikorbánékon,egy jópoenérta netokrata akutyt, bocs-jav,az anyjátmegbassza. persze 2 Ft-ért ismegbassza,de apoen többet fizet kattogásban.

Tulajdonképpen az egyikkedvencemaműfajban,amiben minden annál is többetér meg,a katolikus pap reverendában. A történetneknemis az eleje az érdekes,amikorposztmaóista netokratív zattejjstákok kikeverték a gecijükbőlmeg a fostjukból Kocsis atya alakját, sokkalérdekesebb a teszkógazdaságos változat,amikorisaz ötletszülő atyjai geci hiányában Szivárvány folyékony szappanbólhamisítottműgecibőlkevercsélték Gruber atya alakjátésekkor az egyik okosgyereknekbeugrott, hogy mennyi vén szart neveznek Bitskey színész után Tibornak,ilyen 50 és a halálközötti trottyokat,legyen Tibi atya. És mégnincsen vége,mert KapitányIván és Diószeghy Juditműűűvésznő,amikor Amikis falunkat kitaláltáka 129lakosával,természetesen egy jóképű fiatalreverendásskatolikus papot iskitaláltak,miközben akatolikus egyház örül, ha 200négyzetkilométeres területen3-4-5-6eklézsiára talál egykibaszottpaot ésakkpor az egyáltalán nembiztos, hogy hajlandóakordbársony farmer/kockás falnelling velúr Adidasszerkóra föl még reverendát is venni. És akkor legyen egy ilyen reverendás köcsög a kersztanyuban is, ha a sokműveletlen tahajja bunkó,aki a szarukat is megenné Kapitányéknak ,legalábbis Diószeghyművésznő szerint, a 68 lakosúMeggyesfaszomban islegyen egy reverendáspap,aki pályinkát visz fapapucsban.

Ha a Nagy HannibalSzótártfellapozom,akor ebben a lop fejtéseként ez áll:lop

A cigány bűnelmélet szerint
lop- talál
rabol- lop
rablógyilkol -jogtalan elvétel
kamatolás-cocijálisérzékeny szógátatásszerencsétleneknek
prostitúcióra kényszerítés - ha nagyon erőszakos a gádzsi,nem bánják,felveszik, depénzt nemadnak érte (max 70ezer a paraszt kurva ára,míg dolgozniképes romnyi 300-5001ezer)

a magyar bűnelmélet szerint
lop - csakis a cigány, városikörnyezetben még a fidesznyik
magyar- ha elveszi a másét,az szerzés vagy leesett a kaminyonrú, ha én el nemviszem,elviszi más
rabol - élelmes
sikkaszt - élelmes,kreatívan könyvel,mindenkinekamaga seggelyukáig ér a keze, ha én nem viszem,elviszi más
korrupció - Krisztus koporsaóját se őrizték ingyen,kurva~ geci, csak elteszi,na, nincsen,akineknelenne az a pé'z,amiért eltekint, kurva orvosok és csak a FIDESZ
adócsalás-magyar alaap attitűd és virtus,hősi cselekedet, csakvisszalopa Nagy Tolvaj-tól az államtól , kreatív könyvelés
és:lobbizás

Frick László Intézet 2021.03.03. 08:07:15

@Dr.Koós Alajos: Kormos Valériának van egy riportkönyve a korszakról,a nyúltköpenyzsebűekről,AUTÓKER [Tolbuhin krt] RÖLTEX..a grófnő [nem a mienk..a nagymamája lehetne...] ,aki nem tudta elbaszni a pénzt Siófokon...a RÖLTEXes faszi már ott tartott,a szocializmusban képtelenség volt a pénzt elkölteni,ott tartott a faszihogy felkutatta másodfokú unokaöccseit és azoknak vett házakat meg szilvalevár színű LADA 1600-ast.

És ezek az emberek,ezek az attitüdök,pl amerikaiautósrófoló magyar gyerekek szerezték meg pár éve az egyik szocialista nagyvállalat hűbérurának az amerikából 1971-ben hozatott gömböly alulakókocsiját..tényleg, egyszerűen képtelenekvoltak a pénzt normálisan elkölteni.

Olyan "vállalkozók" voltak Magyarországon 1982-ben,akik Hollandiából repülőn hozatták a gyári szegfűt, amit a kívánt színre a kavicságyba juttatottizékkelfestettek,repülőn jött Hollandiábólaz a szegfű,amivelleverték a dorozsmaimeg más szeged és stb környéki illatos magyar növényi szegfű árait... Ezek az emberek Budapest ország-ban egyszerűen... volt valami fal bejegyzett munkahelyük, vadiúj Volvo kombikkal bevitték a piacra a holland gyárott szegfűneklátzóniotárgyat,20%-kalaz előállítási költsége alá leverték az igazi szegfűkárait,olyan helyzetet képzelj el, hogy utcaikurvák az aszfaltról,a vásárcsarnok húgyos falatövéről meg kukábólszedték ki azt a szegfűt,amit nappal20Ft/szálárultak az aluljárókban és még ők is többet kerestek,mint a szegfűtermelők ,de pláne a holland szegfűgyártók.

Azzaletetik itt az embereket, hogy a rencervátás hozta el ezt,ami van,pedig az igazság az, hogy a rendszervátást is túléltékaminisztériumiállambürokratikus struktúrákmeg az umbuldizmus.

Amit a geci indexesek "ti szavaztatpk a kapitlaizmusra '90-ben, szopjatok!"

rikkantására adott
de az index gecikáltalmélyégesen mélyen elis hallgatott válasszal szoktam szemléltetni.

"Igen.valóban...Mi a kapitalizmusra szavaztunk,nem a cujialista umbuldatíva folytatására."

És a netokráciában összeérneka dolgok,beveszik az emberek ugyanis, hogy aki antikapitalista, az "baloldali".

Egy csomó netoratív spekulalista gecitőlhallod azt, hogy ő jobboldalinak vallja magátmeg kapitalistának és a példaképe Clint Eastwood.

pedig nem.Apéldaképe a volvós szegfűkirály,aki éjfélkorkezdett el dolgozni és reggel hatra végzett is.

De még akik vásároltak tőle virágboltosok is extraprofitot zsebeltek be.

Ezt a fajta gazdaságpolitikát képviseli a leisztingerizáció,Bajnai Gordon a tökélye és Apró Piroskanéni találta ki a rencervátásra kidolgozott verzióját. Bajnai volta Wallis "vezérigazgató"ság-ban a karácsonygergely, de Apró Pisoska néni volt A Vállata Maga. És ez nemkapitalizmus,de mire beköszönt a nagyon hasonló globális spekulalizmus,itt,Magyarországon már készen is találta.

A Volvo- szegfűs 30 évvel előzte meg a korát ...
süti beállítások módosítása