A sakkban és az ökölvívásban is vesztésbe visznek az érzelmek,valamint a politikában.

Szerintem keveseknek tűnik föl az, hogy a politikusnak eléggé közepes (és egyre hanyatlóbb képességű) Orbán feszt röhög.A Gráci Beteg hogyne röhögne,teli gyócceral,eddig megvan , ugye?

Orbán tkp azon az íven röhög igazából,ami a korai karakterrombolóinak a jól szórakozásától
[György Péter eszteta Szárszón rötyögve nézi, hogy a vidéki beképzelt cigánykölyök az ordenáré csíkos ingjében felbaszta-e már az agyát ]
a mai Somogyi Zoltáni Félelmekhez.

Egy politikabuzi elképedve nézi azt, hogy egy Somogyi Zoltán,még akkor is, ha Gyurcsány fizetett csicskája csak,"meghatározhatja" az Ellenzék mai line-ját.

Ugye,Brian May bácsi Adam Lambert-ret nem azért fogadta fel énekesnek,mert Freddy Mercury is buzi volt, hanem azért,mert majdnem el képes énekelni azokat a számokat,amiket Mercury eldalolgatott,ha annyira nem volt izgató számára a koncert.

Amai Ellenzéki line lényege az, hogy aki erölteti az oltakozás menetét,annak valamilyen választási terveibe kell az,kivéve egy Olyan Aranyos öreg bácsit,mindenki más,aki tömegesítené a zóttatásott,az büdös gecikövér, a két elvileg hímnemű még jó nagy pocakos is, gusztustalanok.Kivéve az Olyan Aranyos bácsit,mert ő szílyószan isz óólyan alyanosz.

Valamint csengeti nekünk a lóvét és ezt már kereskedelmi ügynökkoromban is megtanultam,hogy az én ügyfelem,aki miatt nekem lesz pénzem az illatos,de ellenben a kollégám asztalánál,aki ül,az büdös gummicsimmás parasztááálatt és dúvad.

Politikabuzulási szempontok alapján ma a maimagyar politika egy jólkiszáítható, tehát dögunalom.

Orbán kiszámítható és aki kiszámítható a politikában az tök ugyanaz,mint aki kiszámítható a sakkban vagy az ökölvívásban.

kiszamithatookolvivo.jpg

A számítás képlete egyszerű:Az Ellenzék szerint az lesz a jó,ami Orbán szerint nem és ami Orbán szerint nem jó,az a jó az Ellenzéknek,ezt már hányszor mutattam,egy 50 évvel ezelőtti általános iskola1-ső osztályos eccerűgép kel hozzá,nem Somogyi Zoltán.

Szakmailag tudna meglepetést okozni Orbán Viktor és Orbán Viktor 50 kilója ezelőttje néha, már akkor is ritkán be-bevillantott valami kiszámíthatatlant.

Vagyis a csengeri örökösnő titka összesen annyi,amit Thomas Mann kínjában már egy népeszerű kis hosszúelbeszélésben is rögzített:

A szélhámosok sikere abban áll, hogy mindenkinek azt mondják, amit az hallani akar. És  úgy beszél, hogy bárki azt érti ki belőle, ami a hitébe illik bele.

Abba.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2316446866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.03.03. 18:46:23

Ez már döfi, mindenki elvakkuzva él, csak én vagyok a replikazhatatlan retina szuggeszió

Frick László Intézet 2021.03.05. 05:42:09

@csillagkúll: 1990. óta nem tanítanakpolitikai alapismereteket a magyar tömegemberknek. Megint megkönnyítenéa beszélgetésünket, ha rokonterültere tévednék,a cserkészetre,amikor az ember cserkész, vagy a Liberális Demokrácia Mintaországában az EgyesültÁllamokban a szülei nyárára az USA kiskorúfelügyeleti agyonszabályozizmusa miatt bebasszák egy 6 hetes nyáritáborba

az ilyen nyáritáborok szerintemaleg fecskék és fruskák -abbaka SzúnyoghálókAmeriká-jában,ahola lűnyok 22éves korukban tökéletesen éphymennellépnek házasságra , bár addiga az emésztőrendezsükbe már többliter spermát szivornyáztakle,lévén hogy más a fasszopás kultúrája az USÁ-ban,mint Oirópában.

Szóval nemréh egy 28 éves fiatallal beszélgettem arrók,őtájékoztatottengem ésén Lendvai Ildikó tettetőmosollyal úgy csináltam, mintha meglepően újat hallanék, hogy azértnincsen stressztűrése az ő generációjának, valamint túla generációs szakadékon a 24éves húgának,aki annyira más generáció, hogy egyszerűen azt őnemis érti,24évesek,istenem,kisgyerekek!

Aki pl 1962-ben (a Bitskey Tibor Korszakban) volt katona (tehát majd az 1965-ben született kisfiát Tibornakkeresztelik) vagy 1972-ben statisztált a filmrendezőnek kisbaba korú Gazdag Gyula A sípolómacskakő c.filmjében vagy annyira szerencsétlenül lett tápos, hogy 1986. október 23-án kelletttisztjelöllt (alhdgy-jelölt) főtörzsőrmesterként kapuügyeletet szolgálatot vezetnie a kecskeméti laktanyában,ahola tréfés ásviccestitkosszolgálat kommandója megviccelte a kapu és ÜTI szolgálatot azzal, hogy foglyul ejtvén őketmindent lefújtak fekete NEOLUX festékkel,mint valamin huligánok...

Gyűjteményemékessége az a faszi,aki 1986. koiraőszén egy politikai oktatások hátraszóla besúgónak: "Ha 1956 lenne,lehet, hogy te is az utcán harcolnál!" és ezért szőnyegszélen kellett állnia 17 órán át.

Egészen röviden:nem genetikai okai vannak annak,hogy nemértesz a politikához és kevered a politikai kommunikációvalapolitikát.Nem arról van szó,hogy mindenki hülye , csakén vagyok az Indeex szájbarágó rovatos slapajja vagy Holyváth Bencuszka a 444-nél, nem.

Azért nem értesz a politikához,mert neked nemhogy nem kellett tanulnod politikát,de egészen szándékosan butaságban tartottak minden szinten a politikától.

1973-banmegrendeltek cikkeket a Népszabadságtól Fock és Nyers jobboldali elhajló bandája elleni agitációs céllal.

Az akkori Népszabadságmunkatársai pont azzal az arccal,mint Kosztolányi a PR-forón,olyan aranyosan balra hajtot pofival,mosolyogva,gépbeverték a kívánt cikkeket,amiknek aa Titkos ValódiMondanivalója a sorok között a főszöveggel180 fok egyenes ellentét benálltak. Az APO csak a legkeményebb ügynökeire,Komlós Jánosra [súlyosan idült alkoholizmus belpolrovat]Árkus József[külföld,kitekintés feuilletion] Moldova György [szelektív ténykezelés,uszítás,pletyka, viccek] Hoffmann Géna [ bonviván,porcelánfestő, szociográfia, népi humnor és Mercedes autó gyűjtés, idült alkoholizmus] számíthatott.. az újságírók feszt3D /4D írtak digitálisan...

Ha ma egy újságíróiskolában felolvasnék (tehát nem elolvastatnám velük.. arra semmi remény...) egy 1977-es cikket,ami a szövegfelszínén Marjai frakcionosta, a sorok között pedig bírálja a balos elhajlásmarjaistán szélsőségesen moszkvaiseggnyaló esteit...

minden kis nebulóúgy beszélnee velem,ahogy te is.

Honnan érthetnél a politikához, ha az alapfogalmait is eltitkolták előled az isiben?

Frick László Intézet 2021.03.05. 05:58:42

@csillagkúll: Ide is ideíro ezt a választöredékem,amit amott látszólag tldr, valójában egy 35 oldalas szakdolgozat zanzájaként tömörítettem:

Feri,az egyetlen élőpolitikai zsenink úgy tud jönni, hogy közben az index azt terjeszti róla, hogy távozik már (2009)

Feri személyesen állítja le az orbánbaszást 2012. január idusán azzal:"Ájjjájjjájj,a Gordon még nincsen készen a programjával,majd 2013-ban! 2013-ban Feri mióta nemvolt már... És 1 azaz EGY UJJMOZDULATÁVALMEGFÉKEZTE AZ EGÉSZ MAGYAR NEMLÉTEZŐ ELLENZÉKISAJTÓT

Személyeséletemben két emberrel találkoztam,akik a KÖZGÁZ politológia szakán végeztek ésmég annyit sem értve a politikához,mint amit te tudogatsz.

RáadásultörténelemBUZI vagyok. A buzulás egyik olyan velejárója,amirőlnem beszélnek,az óhatatlan seggszag. A történelemBUZI-nál pedig a politika az,ami a buzulásban a seggszag. Mivel a politika nem a jelen történelme,ahhoz, hogy a jelen történelmét is fel tudd venni,értened kell a politikához,ahogy a szomeliének fölkell ismernie a répacukrot a bornaklátszó trágyalében vagy pedig a reduktív bort.

Ha egy szomelié pár szót szól a reduktív bor védelmében, az már politikai kommunikáció,azaz egy politika elhazudozása.Elkezdi a lé hadovát arról, hogy minbdössze félóra szellőzéskell a bornak,lényegében a vaktesztekis ezt mutatják,hogy ha egy azonnalkitöltött dugós hordósbortés egy titokban már félórája lecsavart csavaroskupakos reduktívat vakteszten kóstoltatunk,nos akkor egy átlag ember nem ismeri fela különbséget,node az átlag ember feladata nem is az, hogy tudja azt,amit egy szomelié és a finánc tud.

Ebben a képletben te a kólával a bort ivó nemzedékekben sodródsz. Kólával,nem csodaa,akétemberes noah is lemegy meg a 6puttonyos Tokay Made in Italy is.

Ésmég mindig nincs vége.Ezértfoglalkoztam annyit, egyedül1-es egyeüla fasizmus ésa nácizmus szétdefiniálásával.

Az Index alapfilozófiája szerint nem kellszarozni,alegütösebbet,a nácizást kell alkalmazni.

Amivel addig nincsen is baj,amíg az ember nem tudja annyira a történelmet, hogy ne lenne azzal tisztában:A fasiszta anti-német-náci.

Szokás valami kis történelmi szines érdekességgellazítani a hallgatóság frusztrációját,nos ittmost búcsúzóul azt a bruhhhahhhahát említem meg, hogy egy valóban is kigyógyult és tényleg is ideológiai fejlődése következtében már nem fasiszta rántott fegyvert a gestápósra 1944. március 19-én.

Tehát nemKádáérJános,nem Ságvári Endre,nem Demény Pál, nem Rajk Lászlóésmég csak nem is Aczél György vagy Major Tamás.

Akik közülDemény Pálvolt Budapest FelszabadulásaNapján az elsőember,akit letartóztattak,a sajátpártja tartóztatta le,még csak fegyvere sem volt a letartóztatóknak,lényegében,mint történelem BUZI nem isértem, hogy egy ember,aki a hazai antifasiszta ellenállás elsőszámúkommunista vezetője, hogy nem szállt ki RákosiésPéter Gábor autójábólröhögve azzal, hogy "Na,elmentek ti a picsába! Én megyek be a szovjet városparancsnokságra azz, hogy Ik pin grósze Partizan!"

Frick László Intézet 2021.03.05. 06:01:20

@csillagkúll: Túl sokat írtam neked, Dr Ripőknek,ha mindezt,amit ma írtam neked,össze kéne fogalmaznia,mintegy 239 műltbavezetőkorszerűtlen un "gépeltoldalban" tudnáösszefoglalni.

Ezért most fölmegyek Dr Ripők kurva magas szellemiszínvonalára,mert, ahogyan ezt Dr Hannibalnéni is bizonyítja: Aki kevesebbet beszél,az csak az okosabb lehet aki meg egy szó sok,annyit se szól, az juj , de bölcs is lehet akár.

tehát

ripőkül

Kevesebb újságot kéne olvasnod.
süti beállítások módosítása