Úúú, Olyan Aranyos legyen a miniszterelönök és annyira el lesz számoltatva a FIDESZ, hogy "mészáros LöLö" napokon belül előzetes letartóztatásba kerül (nyilván,mert a jogállamiság akkora mértéket fog ölteni,mint az Isten Fasza.)

 

Referencia. Amikor a Szabad A Fő A Város felszabadult a náci rémunalom alól az Olyan Aranyos vezetés AZONNAL nekifogott a FIDESZ elszámoltatásának összfővárosilag és szabad-a-kerületenként is.

 

Ö...eee...és azóta is.

bevetted_anyad_d.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr316443884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2021.03.01. 08:54:56

Egy újszülöttnek minden vicc új. Ezt talán Mata Hari néni már nem veszi be, de a husoznéves csillogó szemű, nyersvegán, környezetvédelmi okokból gyermektelen frissdiplomás igen.

Frick László Intézet 2021.03.01. 09:10:21

@Szorgalmas Gyémánt: Szerintem Fekete-Győr piaca valahol 52-és a halál között posnyad. Egy Felelősen Kihaló lány a faszát meg a gecijét emlegeti rikoltozva, ha csak fel is veted neki, hogy Fekete, Győr. (valamint kombi és Audi,meg kéne nézni,de ezt a csajszi nem várja ki...)

Wildhunt 2021.03.01. 13:38:57

@Szorgalmas Gyémánt: dehogynem. Majd legfeljebb azt mondja, hogy ez is a patás szőrsapós nyuggerei miatt nem megy.

Szorgalmas Gyémánt 2021.03.01. 20:42:04

@Wildhunt: 2002-ben is kemény elszámoltatás volt, meg 2010-ben is.

Ezekben az ügyekben számoltattak el Orbánék:

www.blikk.hu/aktualis/politika/ezeket-az-ugyeket-vizsgalna-ki-a-fidesz/1w53ljv

Imádom, amikor egy politikus elszámoltatásról beszél.

Wildhunt 2021.03.01. 23:49:32

@Szorgalmas Gyémánt: No igen. Az átlag szavazó meg annyit tud a jogállamról, hogy
a. emiatt báncsák a zorbányt
b. Csak akkor van, ha a ballenzék kormányoz.

Frick László Intézet 2021.03.02. 06:08:08

@Szorgalmas Gyémánt: @Wildhunt:

Mióta ez a blog fennáll, ugatom és pofázom @ripők -nek is,amióta "ismerjük" egymást, hogy apolitika TUDOMÁNY és az egyik alapja apolitikai tudományoknak a történelem egzakt tudománya.

A történelemtudomány (tehát nemapolitikai agitációról beszélek...) megállapítja, hogy 1956.Mikulás táján kb mintegy 517 kommunista és 2491 szocialist.valamint 173409 szociáldemokrata élt az országban.

Az én falumban akkor még kétkommunista élt, 1919-es veteránok. A szomszéd faluban egy kispolgári jobbos szociáldemokrata lopcsalista umbuldista tanyasi dúvad is Tizenkilences Veteránként ült az ünnepségeken, kutatásaim kiderítették, hogy az 1909-ben született bácsi a direktórium hintajának lovai- kantárját fogta egy alkalommal.

Annyire nemlepett meg,meert abban a korszakban Tito rendszere 1934-37-ben születetteknek fizette a totál inflációette partizánsegélyt. (Ami MásodikÚjdinárban számolva afféleminimálbértszinten kezdte a kisipart.

Mit akarok ezzela nagy körítéssel, csak azt, hogy a magyar nép a XX.században abban szocializálódott, hogy van a/egy párt és ha az ember úgy csinál,mintha ahhoz húzna,akkor.

Országos bajnok volt a témában Abádszalók polgármestere amúlt század 90-eséveiben,aki öt párthoz is húzott,természetesen legbelül persze csak sima és szokásos magyar karrieristaként.

Bűnözőkről beszélünk ésa bűnözők alapattitüdje az, hogy országos bűncselekményekkor igyekeznekMINDEN PÁRT barmait lehetőleg bekeverni.

Amikor a 3-ik rendű (és egyébkként niemand csicska) bűnözőről,Kulcsár Attilláról elnevezett Dr Medgyesy-Dr. Rejő E. kipattant, akkor egyesek csudálkoztak, hogy "konzervatív jobboldali politikusok" is érintettek.Az index-pont-hu demonstrálta is,hogy a jellegzetes bűnözői keverés célja mi:
" mindkét oldal érintett -inkább a bal"

Most ezt képzeljétek el töltöttkáposzta formájában,kiszedek mind a kettőből,a gombóccábólmeg a káposztályábólUj Péternek egy nagy valaggal ésMINDKÉT részéből,deinkább a káposztájábólés ha nagyon keres, találbenne két diónagyságű rizsás tőőteléket kacsahúsbúúúú

Vagyis a bármilyen típusú magyar elszámoltatást elkezded felszedni, nagyon hamar az Éppen Aktuálisok tyúkszemére kapsz, azért meg a búbodra.

Ez volt már 1989-90-ben is.Volt a Naaaaagy Állampárt,depersze konglomerátum,egyesek "reformkommunistaként" érdemeltékki,hogy ne essenek elszámoltatás alá,amiértakorrupciósBMW személygépkocsit ajándékba elfogadták,másokmeg jóba voltak a Nyugat-tal és diplomáciai úton suttogva fogadásokon említettékmeg, hogy a valójában németbarátkriptokalitalista MSZMP KB tagotki kéne feelejteni az elszámoltatásból.Ismétmások a KorszerűModern Jövőbevezetp OiropeéeéeéeerrrSzociáldemokráciához soroltákmagukat,mások egyenesen azzaláltakki, hogy ők voltak a Cölöpverői a Rencervátásnak. [Miközben maki részegen a FIDESZT vidéki cigánytaknyok-ként,az SZDSZ-tmeg zsidók-ként aposztrofálta a fasziés az autósmerénylete tömény MSZMP-Kádár-Szuszlov szintű trükk volt]

Azért is szükség volt alight-os elszámoltatásokra,mert a Nyugat azt szerette volna,ha a Szocialista rendszernek folyósított hiteleit legalábbMagyarország rfnesen törleszti tovább, ha a lengyelek kijátszva a nácikmegdúltákés akumunyista szóvjetek is dútttákok! -kártyájukat megtagadták.

Meg is hálálta a Nyugat Dr ANtal jóviselkedésétazzal, hogy kb olyan szinten nézte palinak, ahogy egy osztrák zöldség nagykereskedő tudja az Unkooorzigeuner zöldségnagykereskedőt [->Bananen Mathy ]
süti beállítások módosítása