"Kislányom, ugorj már le Luxiba, beindítottam 17 nagymosást vedd má ki léccííí"

/Piroska néni Klárikának/

"Csak a kishalak akadnak a hálóba."

(orosz börtönfilozófia/

 Ráhelkének meg Bejácskának ["mészárosnak"] 30000 foglalkoztatottja van :D

A pénzmosás műfajában csak a kishalak akadnak a hálóba, a nagyhalak még szónokolni is szoktak a pénzmosás ellen. Vagy beindították a Panama Leks-t, mert panaszkodtak nekik a kajmán szigeteki meg bahamai pénzmosodások, hogy Panama sok ügyfelet elszipkáz már.

A mai pénzmosás felsőbb régióit még cyber-eszközökkel is nehéz felderíteni,de van egy jele, ami szinte bárki számára 50 €-s regisztráció után elérhető:

Ha valakinek több a cége a céghálójában,mint az alkalmazottainak a négyzete,az biztos, hogypnzmosássaltisztázzaa spekuláációspénzeit,

dobrev_klara_komoly_szovetsegesre_tett_szert_a_cnn_strategiai_partnereben_a_hit_gyulekezete_hirgyaraban_is.jpg

 

Ismerek olyan kamatoló uzsorást a snecli-kategóriából,akinek csak egy-egy csicska magyar vejkója nevén több cége van,mint a család+csicskák+kurvák+dílerek össszesen. Természetesen

Budapesten bejegyzett székhelyűek ezek a cégek.

"He,Kriszt , Lupuj csicska vejkója lettél? Na,majd hozza neked a postás a sok káeftépapírokat, baszod :D"

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4816438596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása