A magyarországi cigány womanpower egyik következményét a vidéki települések faluharsonáiban meg hírmondóiban is követhetné a szobaszociológusmeg szobairiporter,ha az esze legkisebbágába is állna.

 

babahírek: (ordenáré szivescskés cukkancsbabis giccsfotók)

Lakatos Roméró Szebasztián -anyja neve Lakatos Ramóna - szegény romongró pár,élettársi kapcsolatban, nem veszi a zura a nevire,hogy az egyedülállópízeket is fővegye

Herczog Rikárdó Valentin -Herczog Szilárd , Ramos Valentina ,házasok, magyar-cigány vegyesházasság

nojelkrisztoferr.jpeg

A leszakadó munkásosztály alsó szélein a sátortetős kockaházat portája szemre sokban a cigányokétól nem különbözik Nagy a burgyin,a szemét meg a sitt hátrahordva,a ház mellett áll két autó, ha a kétgyerekes modellből legalábbaz egyik fiú. A redőnyöket, ha nemis leszakadva még, akkor sem húzzák fel soha. A gyerekeknek akár gyerekszobája is lehet. Soha be nem ágyaznak a szobákban, nappal isvillanyt kell kapcsolnia a kábeltévészerelőnek és gólyajárásban közelekedik az üres italosmeg kajás éspizzásdobozok meg piásüvegek között,az ágynemű évente se mosva vagy nincsen is,úgyis mackóban alszik mindenki. Mindenki munkaerőkölcsönzőkön keresztüldolgozik,lehetőleg lepapírozás nélkül. Apu dolgozikalegtöbbet egy hónapban,kb 18-20 napot,anyu12-16 napot,annyit kb a nagyfiú,ha van,alegkevesebbet a 22-38 éveskislányok dolgoznak, havi 8 napot. Azt is csak azért,mert az alkoholista/drogos szülőkerőszakkalkényszerítik,meg egy ganyi vasat bulizni nem adnak.

A feltörekvő cigánycsaládokban a 10-12éves nőkomplet és eléggéracionális élettervekkel rendelkezik,az alapja:

Neki cigány ura nem lesz.hanem férjet fog kimagának, valami magyar gyereket,az se baj, ha rongy alkoholsita,semmitérrő drogos.Majd őráncbaszedi. Azértkell neki férj,mert az uramellett úgy mennéneksemmibe kis élettervei, ahogy az anyjának.Lehet, hogy Matisz Klárika 32évesen lett nagymama,de nemkevés a 28éves nagymama, csakőket nemmutogatjáka tévékben.

A mélyszegény, ha cigány,ha magyar,30-34 fokosra fűti fe la szobát télen és mackóban alszik. Télen,ha véletlenül aznap mégis fel tudna kelni a munkásbuszhoz,ha 1000 Ft-ot talála buksztárcában,visszafekszik,akkoraz ágyban átizzadt nyélonmackójára felvesziamunkásmackóját,meg a sídzsekit és addig üla szobában,amígamunkásbusz a feőjuccárúbe nem gyön osz' dudálmán a paraszt.Annyira nemmenne mégki, hogy a szervezőrátelefonál,hun apicsába' van mán...

A drogos alkoholista rongy magyarcsávó éltében a lakodalmakon kívülnormális ételt nem evett. A magyar mélyszegény,a munkásosztály leszakadó alsó szélei asszonyaizsírpörkőtteket szoktak,tésztás ételeket, fasirtot. Igen ritka,ha valaki egy kibaszottpiskóztatésztát kisüt és bótilekvárralmegkeni.Esteleg palacsintát,de hogy kőttkalácsot,tésztát gyúrni? Egy mai 22-45éves otthon lakó proletár kislány pont annyiételt tud megfőzni,mint egy fejlett- vagy bezzegisztánikislány:kuytaszart se. Annyi, hogy a fejlettisztáni kislánynak van arra pénze, hogy hetente a kikukázott szennyese helyett újat vegyen, a magyar mélyszegénynek egyelőre még mosnia kell magáról,ha az anyja nem tud hozzákétlábra állni eléggé.

 

A magyar vejkó tekintetében a cigányok sokkal jobb önérdekérvényesítők, jobban élnek, jobbakat esznek, faszábbak az autóik ,a cigánygyűlölőótószervízes nemmer annyit számolni javításra,mint a parasztoknak és a vasszedő semmer ugatni,ha a csákánnyal hatba vágott ótót kicsontozás nélkül viszik leadni... jut pénzmindenre. Nem csak a szex csábítja a rányiban. Hogy nem kell síkosítóra költenie. A magyar lányokkal a szex drága, venni kell hozzá egy 100-200 ezer Ft-os autót, azt tankolni 500-2000 Ft-jával. A cigány rányit az se érdekli,ha nincsen ótója.

"Mi van Nojelkém , becsicskultál Rokszijékó csicskavejkónak? Oszt hány kájeftéd van már,heee?:D "

Étel,tiszta szoba, tiszta takarítás, tiszta ruházat és alónemű. Igaz, hogy havonta legalább 22 napot dolgozni is kell menni,plusz az apósnak a csicskázások. Anyósnak,sógoroknak segíteni. Hamar jön a gyerek,de császár'ra nem kőtenek,minek, öt perrc,a slutyhaa és kint is a gyerek vagy a lyány., a gyerek nemviszi a pénzt,hanem hozza, sokkal többféle segélyt tudnak kijárni.

 

A gyerekkérdésnél a brown power 16-17évesen önálló életvitelre és jövedelemszerzésre alkalmas felnőtt nője számára az is szempont a magyar férj kifogásában, hogy annak mindegy,hogy lyány vagy gyerek, a cigány urának gyerek kell minden képpen,a lyány nemnagyon számít -legföljebb,mint jövedelemforrás. A proletár romongrókánál ma azért már annyira nem tesznek különbséget a gyerëk meg csak-lyány között,viszont a felsőbb kasztokban,akik ráadásul tiltják a romongrókkal keveredést, a gyerek,az első gyerek a lényeg, pl az oláhcigányoknál azt az anyós neveli, hogyne a meny csalággya szokásai érvényesülhessenek.Az ilyen oláhcigány családokbanaz elsőszülött fiú felesége-meny élete sanyarúbb,mint a romongróknál a csicska magyarvejkóé.

 

Egy magyar vejkót sokan irigyelnek a sok pízëk miatt.  [-> magyaririgység]

vejko.jpg

Akik ismerik egy csicska vejó életét-az após kóbászt tőőtetne belőle,ha félrekúrna (a szopás nem számít szexbe, ha szopatna a vejkó,még az após  hozat be a 70000Ft-os óccsójak [-> magyar paraszt kurva] közül egyet)

 

Gyűjteményem ékessége,amikor a cigánytanító találkozik régi tanítványával egy hypermarketben:

"Csókolom tanárbácsi,három gyerekem van!"

"Csókolom tanár néni,gyárban dolgozom!"

 

Ma már nem ritkán találkozom magyar paraszttal,aki nem tudja kire hagyni a birtokot vagy a cégeit.

"Ó, bár inkább egy cigányrányi fogta volna ki ezt a balfaszt! A cigány lányoknak még vannak tervei meg akaratuk. Ezek... abban a pillanatban,ha rájuk hagynám a cégeket, azonnal elkótyavetyélnének mindent. A menyem segge alája tettem egy fodrászat-kommetikát,a picsáját vakarássza,heherészikmeg fészbúkozik az alkalmazottaival,a rezsit nem keresik meg. A fiam a jerkét a tinótúl,a John Deere-t a Masszéjvtú nemtudja megkülönböztetni,még egy kurva vadászvizsgát se tud letenni."

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9016438602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása