A polgárháborúk olyan elmaradottan és reménytelenül fejlődő  országokban zajlanak, ahol még a maradi, felzárkóztatandó elmaradottcsaládszemléletű férfiak tudnak defektes kereket cserélni, vagy egy mélyszegény drogos alkoholista nő nem pizzát rendel 15 Fontért vagy fagyasztott kaját mikróz 10,5 Fontért, csak nekiáll és főz valamit 6 Font-ból. Vagy amit a kertben talál.

jamie_oliver_hits_rotherham.jpg

"Értsd meg Jaime,én szegény vagyok ahhoz, hogy  6Fontból főzzek,nem telik,ezért rendelek Fish'n Chips-et 12 Fontért minden nap"

Polgárháborúk gyakran területi viták miatt törnek ki- vagyis nem egy annyira már fejlett orzágban, ahol hátrány az ingatlanpiacon 4nm előkert vagy egyáltalán az, hogy a kibaszott ház kurva kertes.



Az országokban,amik még polgárháborúveszélyesek, ha egy lány azt hazudja a tanárnőjének, azért nem jött isibe mert mensiznie kellett és nincsen mibe, a tanárnő teliröhögi a telókája kijelzőjét chicha-gőzös nyálcseppekkel, miszerint  ne bassza mármeg a csaj, hogy nincs egy baricsajszija, aki adna neki egy kurva betétet, meg otthon mibe mensiz, tán pemetefűcsomóba?
Sőt,ellenkezően:Polgárháború veszélyes országokban a gyerekek tűzön, árvízen és állatokkal teliszart fertőzésveszélyes dzsungeleken keresztül földönvízenlevegőben 2-3 amerikai mérföld távolságokba töm'köz ésiskolabusz nélküljárnak iskolába... bocsánazt
AKARNAK járni iskolába.
polgarhaboruveszelyese.jpg
Polgárháború azzal kezdődik,hogy kirúgják a duplafülkés terepjáró szélvédőjét,mert minek a' az, csak a baj lenne vele.

Egyszemélyestársadalmakban ugyan miért törne ki polgárháború, amikor az több, mint egyszereplős műfaj?


Ott nemlesz polgárháború,ahol az egyelőre még maradi,XX.századi stílusú lakossági nyilvántartás szerint  férfiak egy polgárháborúveszélyes földrész országa egy lakosának teljes éves jövedelmét költik a kirándulásra, amin tűzhányó oldalán kell biciklivel leerszkedni és meghemperegnek a vulkáni porban,de egy szélvédő nélkül polgárháborús területen száguldó terepjáróban panaszolnák,hogy nincsen légkondi és a porszemek a szemükben meg a bogarak és mekkora egy autokrata a parizánparancsnok, hogy kisajátítja a műholdas telókát.



Vannak a vérengző majmoknak a gondolatai -először a náci SS szembesült azzal, hogy nem egészen úgy halad a tömegsírba lövöldözés, ahogyan azt a Bierstubé-ban elképzelték, a zsidó is csak ember és van,hogy 10 lövedék is kevés neki,meg a pisi és kakiszagot sem számolták,a kiomló beleknek is van egy szaga,meg frecskel az agyvelő a koponyaszilánkokkal.



A hülye 47-és a halálközötti vén politizálgatós  szaroknak kell kipusztulniuk az oiropidok övezetéből és a polgárháború a szekérrúd és a hüvelyi orgazmus sorsára jut: kimegy a divatból.

A Változás Generációja,aminek az elvileg  vagyis a diszkriminatív lakosságinyilvántartás szerinti női szegmense az Egyenlő Bánásmód követelése közben is az egyik kezében tartja a telókáját és szerinte az a munka, amit félkézzel végez,mert a másik kezében a telókája, az egyenlő a bunkó, elmaradott, jellegzetesen XX.századi beidegződésű valamivel kevesebbet telókázó papítron hímneműek munkájával? Akik sokkal kevesebb esetben követelnek pozitív diszkriminációt, bár találkozni fejlett, papíron fiúkkal, akiket PMS gyötör .

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5216433300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása