A zattejjjista szerint nincsen isten és persze szintén az zattejjistákokok azt állítják,hogy semmi "szakrális" ők szertartások nélkül vannak.Mivel nincs isten,nincs bűn: Bűn az,amiben lebukok.

A zattejjistának logikája van,faékszerű:Isten nincsen,tehát aki istenben hisz az hülye,ebbőlkövetkezik,hogy aki nem hisz istenben,legalább az istenben hívőknél okosabb. Szertartásai? - neeeem, neki? Hogy is lennének,amit rendszeresen csinál,plgépezés vagy internetes játékok vagy autóvezetés előtt,az megszokás.

 

Az győz,aki hamarabb lealufóliás-sisakosozza a másikat.

Új fejezet a bűnelméletben a kettőskereszt-mítúmozgalommeg az a "megújulás" ami Amerikában folyik, pedig de, volt már Sztalin meg Hitler alatt is:Elhangzik a vád,majd következik az itéletvégrehajtás.

Az assztisztens,aki éveken át hajtotta fel a kettőskereszt-mítú alá esett kivénhedt rap-sztárnak a nagyon magas,nagyon sovány melletlen lányokat...egy[forgatókönyv alapjánkészített]önvallomás-dokumentum filmben áldozatot csinál magábólis és ezt le kell nyelnünk,Változások Generációja meg egyenlőbánásmód:

Az erős megosztó kezelői majd megmondják, mi a bánás meg az egyenlő és a mód.

Ehhez képest Jézus bűnelmélet reformja a Rájz Appp. Amihez képest csakvisszalépésektörténtek.

Nem győzöm az Orbáncentrikus Világképalatt már félig megőrült volt barátaimat vígasztalni: Bár Guy Verhofstadt szerint a magyar választók,szerintem meg azok a netokraták döntik el, akiknek Guy Verhofstadt sorsa is a kezében van:Egy pár jólmegosztott leaks-szela Gráci beteg-et elintézik egy féldélután,ha tényleg útjukban lesz.Ha meg nemlesz útjukban,akkorplFekete-Győr Andrásttámogatjákmár csak a laza foskeverés okán is. [-> magyar szar ] [-> Choli bácsi pályinkája]

Nagy Barátunk A Testvéri Egyesült Államok évente millió dollárokkal támogatja az Erdogán Szultán elleni igasságküzdelmeket,meg pármilliárddal támogatja hű szövetségesét Erdogán Bolzanáró Orbánt:D  Erdogán olyan jó barátja az USÁ-nak,hogy az USA egyenesen Törökországgal fizettette ki a kurdoknak,amivel tartozott az Iszlám Állam leveréséért. Jóccakát,gyerekek,álmoggyatok tovább :D

A zattejjistákok monológokat folytatnak meg sajátmagukkal vitáznak.
Egymagát már hígagyú hülyére piáló vidéki lelkész elképes még magyarázni azt, hogy a kereszteletlen vallástalan lehet közelebb az Úrhoz,mint őmaga. Vicces a szituáció,mert ez a lelkész náci és antiszemita,viszont a zsidó bűnelmélet híve,úgy van vele, hogy majdaz arkangyal előtt [Mikhaél-ban  a refkókis hisznek...] amagasfokúinteligenciájával ésműűűveltségévelkimagyarázza magát,hogy az Úr Egyházakedvéért és javára bűnözött. Éstegye mármérlegre Mihaél,ha nem hiszi,a cselekedeteit és akkor az Úr Egyházaépítésetöbbet nyommajd alatban,mint a kis piszkai.

Az Úr-hoz közel lenni: Emberhez,az Ember Fiához méltó élet. Hagyjuk Istent,vegyük evolúciós prototípusnakaz Embert,aki nem egy majom.

A jósitenke a legliberálisabb.Foglalkozik is ő a vallásoddal!
Légy méltó az ember nevéhez ,ne legyél legy vérengző majom a sokközül és kész,ennyi...

kevesbeverengzomajom.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr7816428916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2021.02.16. 09:57:47

Modern világunkban úgy tartják, a vallás egy szükséges evolúciós lépés volt, most jött el az ideje letenni ezt az egykor hasznos, ma már visszatartó hiedelemrendszert, hogy tovább tudjunk fejlődni a nemtudomhová.
Láttam kómában még egyszer, utoljára eszméletéhez jutott nagyonmaterialistát, a Fény felé mutattam, értette és felvidult az arca.
Aztán vissza a kómába, tüdőgyulladás és pár nappal később a halál beállta x óra y perc.

Dr.Koós Alajos 2021.02.16. 12:47:11

@Szorgalmas Gyémánt:

Lehet tudományos magyarázatokat találni mindenre, és minél több réteget hordott egymásra a tudományosság, annál több gondolatmenet áll rendelkezésre ahhoz, hogy mindenre tudjon mondani valamit, amire nem biztos, hogy van azonnali frappáns válaszunk; csak egy dologra, az ember alapvető magányára nincs feloldás, és semmilyen magyarázat nem segít rajta, és a Haladás sem segített még senkinek alapvető, egzisztenciális egyedüllétén. Amikor valami fáj, amikor a létezés határán támolyog az ember, vagy amikor egyszerűen csak rájön, hogy ami neki igazán fontos, azt megosztani sem tudja még a hozzá legközelebbiekkel sem, mert a személyességnek van egy szintje, ahol már senki sem partner, mert amit egy ember a legmélyebben átél, azt senki más sem tudja ugyanúgy átélni.

Szorgalmas Gyémánt 2021.02.16. 13:41:29

@Dr.Koós Alajos: A keleti gondolkodás ebből indult ki és arra jutott, hogy az én_ illuzió, a szenvedés nem személyes, az "én szenvedek helyett" ezt tapasztalják a ények, amikor szenvednek" a pontosabb kifejezés. A tao, a buddhizmus és bizonyos hindu iskolák is ebből indulnak ki - így az olyan kérdések, hogy van-e Isten, teremtett-e a világ, van-e lélek, nem kap központi szerepet vagy egyáltalán nem is foglalkoznak vele, szigoúran nézve nem is vallások ezek, hiszen nem istenimádatról van szó.
De a modernitásnak ezek is az útjában vannak, és ma már Keleten is probléma a végtelenül elválasztottság érzése és a magány.

Szorgalmas Gyémánt 2021.02.16. 14:58:27

"ne legyél legy vérengző majom a sokközül és kész,ennyi..."

Jóval több. De kezdésnek tökéletes.

Frick László Intézet 2021.02.16. 15:52:33

@Szorgalmas Gyémánt: Modern viágunkban elfelejtik,hogy a biológiailény-ember képtelen követni a saját "műszaki" fejlődését...de még emocionálisan is képtelen... A zattejjista az a cölibátust fogadott izé,aki méregdrága zselés háromvibrátoros guminőt dug a tengeri fúrótorony hálókapszulájában.

Nagyon nagy a pofája,hogy ő osztán egy vúúú,deegy semmibenhívő meg "cinikus" ..közben meg mindenre pótlékokat meg pótszereket használ és pótcselekvések virtuóza.
FRIKK ..ésmit csinálsz szabadidődben?
VASZILJEVICS Internetes játékokat játszom.

arnyekveto 2021.02.17. 07:16:29

A Verhofstadt név fölött nehéz nekem szusszanás nélkül átsiklanom, valahogy mindig Vér-foshadt lesz, magyarosítja az agyam.
süti beállítások módosítása