Eredetileg el szerettem volna olvasni a cikket ,de a mikor megláttam,hogy Zseniális Miótanincsismár Régnemszámít Ferenc a kutyaszobájából podkesztelt,már végeztem is.

kutyaszobabolpodkesztelazidultalkoholistakokainos.jpg

7 komment

Címkék: kutyaszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3416426422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Koós Alajos 2021.02.19. 21:52:30

Ferenc azt teszi, amit elvárnak tőle. Ő az az ember, aki bejutott oda, ahová nem lehetett bejutni. Ára van ennek.

Frick László Intézet 2021.02.20. 08:05:49

@Dr.Koós Alajos: Fewri önjáró.Neki aztán az anyósánkívülsenkinemtudjamegmondani,mit csináljon.Feriélvezi ezt és az elvárásnakmegfelelni az nem élvezet a számára. Feri nemis titkolta:Történelmetjöttírni,ezt úgy kell érteni,hogy történelemKÖNYVET
És már meg is írta,mert teljesen hamis a magyar történelem KÖNYVE 2000- és 2010. között. Soha nemlesz a helyére téve.

Dr.Koós Alajos 2021.02.22. 10:29:48

@Frick László Intézet:

Mekkora hatalma volt Lázár Györgynek, a Minisztertanács elnökének, mekkora volt Losonczi Pálnak, az Elnöki Tanács elnökének, mekkora volt Aczél Györgynek, és milyen beosztása hozzá? Mekkora hatalma volt Kádárnak? Meglehetősen nagy, ami az országos és nemzetközi szintű döntéseket illette, hiszen ezeket az határozta meg, hogy kinek volt a legközelebbi és legjobb kapcsolata a moszkvai pártvezetéssel. De meggyőződésem, hogy helyi, vállalati szintű döntésekbe már a nyolcvanas években sem volt befolyása, nem is látta át, gondoskodtak róla, hogy ne lássa át.

Egy vállalatnál ez úgy nézett ki, hogy volt miniszterhelyettes elvtárs. A miniszterhelyettes stabilabb pozíció volt, mint a miniszter. Miniszterhelyettes elvtárs jó kapcsolatokat tartott fenn a Vállalattal, és voltak ott emberei, nem a vezérigazgató, hanem olyanok, akiket jó szemmel kiválasztott magának. Nekik volt ugyan beosztásuk, de nem ez adta a súlyukat, hanem hogy még a vezérigazgató is kiemelt figyelemmel volt a véleményükre. Kevés olyan Vállalat volt, ahol a vezérigazgató volt a tényleges irányító, talán Burgert és Horváth Ede lehettek ilyenek. Talán.

Amit a háttérhatalomról írtunk. Azok az irányító szervezetek a legerősebbek, amelyeknek a valódi struktúrája és függelmi viszonyai nem nyilvánvalóak, amelyeknek fontos döntéshozóiról nem is gondolnánk, hogy kulcsemberek. Ezek túlélnek nagyon sok mindent, ezek túlélnek rendszerváltozásokat, és a leváltásuk majdnem reménytelen feladat.

Frick László Intézet 2021.02.23. 07:08:00

@Dr.Koós Alajos: Sajnos a győztesek írják a történelemkönyveket,így ki fog maradni lassan majd a történelemből a Kádár korszak tektonikája.

Kádárnakmessze-messzeésmégmesszebb semvoltannyira stabilapozíciója 1956-63között,mint ahogyan az ma a történelemkönyvekben szerepel.

1957-ben,augusztusban nemzetközikommunista(eurokommunista)újságíróküöldöttségjártMagyarországon,erős Kádár-utálattalérkeztek.Kádárék igyekeztekmeggyőzni ezeket az újsságírókat, hogy a baloldal,akommunisták velük vannak.

Itt járt Gabriel Garcia Márquez kolumbiai kommunista újságíró,mint a szart,útálta Kádárt. Az újságíróküldöttség egyikkisérője vettette oda lazán Márqueznek azt, hogy Káádárelvtárs lehet hogy bele fog kopni ebben a munkába és akkor majd lecserélik.

Pl1956-ban Szolnokon Kádár semmifélekormányt nem alapított. A bvalszárnyKádár-ellenesei alapítottak kormányt.

természetesen a szovjetekKádárt támogatták,Szuszlov végig itt volt ősszel és mint valami Biden Ukrajnában vagy Koszovó elszakításakor ,helyszíni irányítást tartott.

Nagyx Imremártír lett a kivégzéssel.. de egyébként csak hasznosidióta volt... ráadásul Kádár ügynöktársa,amikorakommunista párszocdemeket bomlasztaniküldte őket ki a Magyarországi Szocialisták Pártjába.

A "Kádár Diktarúra" sokkal-sokkalösszetettebb voltannál,amit ma sematikusan ábrázolnának.

A párton belüligen kemény harcokfolytak a balszárny,a közép és a jobbszárny (Nyers, Fock) között. Kádár hintapolitikázott és 1973-ztólabalszárnyra támaszkodott, hiszen Brezsnyev is hidegített.Annyi,hogy Brezsnyevék antiszemitizmustánem másolták be...de ezt márAczélmiatt.

Fiatal koromban útáltamAczél györgyöt s egyre többre becsülöm. Nem csak azért,mertővoltaz egyikkommunista.nemakommunistaságáért becxsülöm, hanem az egyenességéért, hogy nem csaka szájával volt kommunista. És méghozzáeléggéérdekesliberálisabb kommunista volt:A "tűrés" azt jelentette, hogy olyant is fölengedett,ami neki nemtetszett,de annak ellenére jónak találta.

Lehangolóan szomorúaz igazságAczélról, hogy a művész...sajnos... leginkább egyszerű ésmamég annális keményebb (és bíróssági) ítéletekaláesőemberi hibái miatt eshetett ki... A legtöbb tiltásegyedi produkcióra vonatkozottés mert Aczél pl nem tudtakihozni.. Aczélhoz képest gumicsizmás tahóbunkóktiltattakleúgy valamit,hogy az Aczél bűneként került be a történelem könyvekbe.Aczél nem volt annyira műveletlen és buta, hogy egy Bacsó Péter A tanú-t betiltson.

Igen, Széles, Burgert, Demján, Horváth Ede...Varga téeszelnök és hasonlók..

Meg kell említeni Szabó Jánost a LEHEL.től,aki eurokommunista volt.Mert ez a Szabó is kiesett a történelemkönyvekből.

Mpldova György egy csicska voltebben a harcban,mint Hofi Géza is. Szolgálók.Főleg Moldovaaktuális feladatoknak szolgált a szelektív ténykezeléseivel.

Az egyik,amit sajnálok,hogy ez ,amai politikai szolgálatos geciújságírók archetipusa, egy magyaripétere a korszakának,egy kernerzsoltja...úgy fog meghalni,hogy ezt az igazságot senki nemvágja a beképzeltpofájába,ezt..nagyon sajnálom,deitt a faluban is sorban mennekela kádárkori gecikazzala Biszku Béla-büszkeséggel,hogy faszagyerekekvoltak.

Biszku-ból is mártírt csináltakorbán ostoba slapajai. MezőImre Biszku miatt haltmeg és a vén gecinek ezt kellett volna a pofájába olvasni..akkor nem érezte volna olyan jólmagát utolsó éveiben.

A rendszeráltás alakulása egyértlműen az MSZPKádár-utálóun "reform" szárnyánakaműve,nagyjábólúgy alakultakeleinte a dolgoz,ahogy tervezték. Beleértve azt, hogy az MSZP rettegett attól, hogy SZDSZ-FIDESZ erővonalúúj kormány lesz.Az MDF-ben nyugodtak voltak,tudták, hogy a hozzánemértő politikaianalfabéta,oktalanulelbizakodott Dr Antrall gajravágja. Torgyán pedig az ő emberük volt.

Dr.Koós Alajos 2021.02.27. 06:14:47

@Frick László Intézet:
A kádárellenességnek is rengeteg változata van. Egyik fő típusa a régi reakciós kádárellenesség. Ismertük Jenő bácsi alakját, aki katonatiszt volt Horthy idején, és egyként utasított el mindent, ami a negyvenes évek végén és azután indult, Rákosi, Gerő, Kádár, Münnich, Biszku, mindegy volt neki, a nyolcvanas években is.
Van egy másik nagyon jellemző típus, amelyik Orbánt is Kádárnak látja, és valóban, pontosan annyira megvetette Kádárt is, mint Orbánt, és pontosan ugyanazért. Azért, mert neki, mint az Apparátus tagjának, nem hagyott és nem hagy elég hatalmat a magyarok fölött.

Frick László Intézet 2021.02.27. 07:20:06

@Dr.Koós Alajos: Kádáér propagandája digitális volt. Orbán kultúrpolitikusa a kérlelhetetlen belsőellenzéke Anikónéni,míg Kádár esetében a kultúrpolitika szakemberek kezében volt.

Nagyon sokan plegyszerűen csak suszternek csúfolták Dr Erdős Pétert,aki az 19656-osforradalom balszárnya egyetemista szekciójának az egyik hangadója volt és a borilágerrendszerben egyidőben szenvedett RadnótiMiklóssal és Kardos G.Györggyel is.

Orbán agitációja analóg, buta
míg Kádár propagandája UjPéter-ien digitális volt. Ahogy Gyurcsány saját maga gyártatta le a megsemmisítő kritikáját,úgy Kádár is.

Kádár soha nem beszélt egyes számelsőszemélyben.Nemmondott ilyent,hogy ÉNNNNN intézkedem,az ÉNNNNN minisztereMMMMm utasítom a valakimet hogy

Kádár mindig TSZ1sz-ben beszélt, bár Dr Antallnakezt meg felróttákúrigőgnekés fejedelmi többesnek.

Gyakorlatilag a karakterrombolás az összesmagyarázata a kategóriák egyébként igen veszélyesésmérhetetlen károkat okozókavarászásának. orbán Orbán és nemparalell Gyurcsánnyal.Ha Gyurcsány történetét megismered,megérted amagyar rendszerváltás történetét,ezzelszemben Orbán történetemessze nemakkora tényező, az őtörténete a Gólem c.bejegyzésemben példa.n Orbán a mai Ellenzék...az igazijóés hozzáértősajtósaink,sajtómunkásainkmunkájánaka gyümölcse.Állítólag Orbán eltávolítása utánra tervezte a magyar sajtómunkásság,amikormégvolt,az igazmondást.Ennekmára nemlett értelme,mert segédmunkások,slapajok,olcsóemberek,amatőrök,"internetes sztárocskák" csinálják azt,amit nég... sajtónak neveznehtünk,egy Kárpáti Mártonra vagy Munk Veronikára hivatalsegédi feladatot sem bíztak volna a Jók és Igazak sajtajában 25-27 éve.

Kádrnak a legkiválóbb sajtósaink dolgoztak. Csak aréges régiindexben voltakhozzájukmérhető szakemberek.

Orbánnak nincsen közepesnél jobb sajtómunkása, talán a megyei sajtóba engedtek föl olyanokat Kádár idejében.

Frick László Intézet 2021.02.27. 07:25:09

@Dr.Koós Alajos: Orbán politikaimképessségei közepesek.Klasszikusan politizál -ezt még apolitikához butuska internetes újságírókiski tudják számítani.

Képzelj el,egy jólkiszámíthatóan sakkozó sakkozót..megvan?

Ilyen Orbán.
Orbán nemkis önteltséggel "klasszikusan politizál"és ez a klasszikus politika...a mai viszonyok közepette öngyilkos.

Részeredmények vannak,mert pl az osztrákhintapolitika is klasszikus,deOrbán hiúhintapolitizálni.Pedig kisporbafinó országocskának az való.Magyarországnaknincsen mire hegyeskednie,mint Lengyelországnak. Alengyelek azzal zsaroljákOirópát,hogy őket a nácikis dúltákmeg az oroszokis.

magyarországon maguka vezetőmagyarok,a szellemiélcsapat definiálja UtolsóCsatlósként de genere bűnösországnakMagyarországot, az ne ugráljon,aki Hitlerutolsócsatlósa volt.

Akkor se,ha az utolsóelőtti csatlós a román Antonescu miket csinált már,amihez képest a GESTAPO ügyes provokációja,a Hideg napok át sem ütheti az ingerküszöböt,lásda bolgárés az ukrán történelem könyvek vonatkozó lapjait.
süti beállítások módosítása