Általában a napi 20-30 olvasómnak írom a bejegyzéseket.Mielőtt elkezdtek hőházni, van pár kontrollblog, pl politikailag megbízható jóoldali fejlettgondolkodású bloggerina évi 2-3látogatós blogja,aki szerint ami kínai az ezveszélyes, valamint a SOTE kínaiorvoslástan tanszéke az babona meg kuruzslás és Putyin Gonosz Terve,meg elüldözték a CEU-t de majd most az amerikaiak picsánrúgják nekünka geci cigányt és Orbán kivérezteti a vendéglátósokat,ahelyett, hogy EU-s pénzből osztogatna alapjövedelmet azoknak a rétegekneek, akik akkor se mennének el lepapírozott havifizetésért dolgozni,ha azért az ottartózkodásukért havi 570000 Ft nettót kapnának.

 

Ezt a bejegyzésemet azonban kifejezetten egy régi blogbarátomnak írom,aki annyira öreg ember, hogy fiatalkorában még tanulnia kellett olyan politikai alapismereteket,amiket viszont 1990.óta nemhogy  kötelező nem tudni,de erősen ajánlott is.

 

Nem,nem Dr Ripőkről van szó,mert ő minden köntörfalazás nélkül néz le teljesen hülyének azzal a vezérindiai zárással, hogy ha kellemetlent kérdezek vagy mutatok csak nemválaszolván neki lesz aztán jó' igaza.
namostmár....

felütés:

megszolittatott.jpg

 

Kedves Jánoska, Doktor Kadarkám!

2078.:A nikknek nincs pinája.

7742.:A Saturnus Gyűrűje nem a jegy-gyűrűje.

38614.:Amotívumokmindig alacsonyabban vanna. Nem! -még annális alacsonyabban.

 

lecsapás:

 

Janikám,gondoltam egy számot, az a százalék,amivel 2000.és 2020. között, azaz a XXI.század,amit írunk mármióta első ötödében,ami már eltelt, tehát amennyivel csökkent   az irodalmi papír folyóiratoknak a száma 2020-ra, ha 2000 a bázisév. Megvan? 

A másik szám és ezt sem kigondoltam, az,amit az Index Konszern bér-és végkielégítés meg egyéb elbocsátás esetére fizetendőkben megspórolt azzal, hogy az index befolyásolható és buta dolgozói,meg Földes András,aki más kategória,távozott mert,idézem, "veszélyben voltaz Index". Millió Ft-okban értendő.Megvan?

A következő szám eltalásához turisztikai ismeretek szükségesek,Földes András újságíró az USA Kongresszusának un "Demokrácia Fejlesztési Keretéből"A náci bolzanárós Orbanisztán butaságban tartott szenvedő elnyomottnépe felvilágosítására migráns ügyben fél éves támogatást kapott,napi 1000 USD értékben olyan területek riportozására, ahol vagy képtelenség 50 Dollár-osnál drágább szállodai szobát foglalnia még egy buziképű nyugateurópai átverhetőéslenyúlható kereszténykutya köcsögnek látszó balfasznak is, azonkívül degeszre zabálhatja magát 20 Dollárból egész nap, egy adag hasis 2-3 dollár,a kurvák 2-10 Dollárértszopnam az autóbérlés 50-70 dollár és a repjegy a következő napi riporthoz 20-70 Dollár. Eddig megvan? Na,akkor a maradék napiátlag Dollárját...megvan? Még szerencse, hogy Földes nem a térségben tapasztalható mérhetetlen korrupciót kapta feladatul riportozni -megvan? A Van-tó körüli riportokat elengedem,mert az a térség Balatonja és így meglehetősen drága, egy nap benne lehet akár 300 Dollárba is, ha vitorlást is bérelsz és a kurváktól análisat kérsz.

A következő sztepben megadom a végeredményt,a végredményre jutás számát kell kigondolnod,az öt éven át tartó  médianyomásról van szó MegaBar-ban ,amivel sikerült a mindenidők legoutsiderebb képen kívüliseggfejét 5%-kal Biden alá nyomni. Megadok egy segédszámot a képletbe, fogoda Clinton-Obama Mexikói határkerítés hosszát 2016. szeptember elsejei hosszában,megvan? -és elosztod annak a bádoglemeznek a hosszával,amit nemengedtek ennek a hurrikánfrizurás segglyukarcúnaka beikatása napján már eléggérozsdás ismexikói határkerítésreföltenni.

Szünet,lélegezzünk föl,mert ami orbánkerítésünkről könnyű elhinnünk,hogy Orbán építette ,de a BillClinton-Obama kerítésről 2016.óta azt kellelhinnünk,hogy tramptól való. Ezt nevezem én művészetnek.

Innen már könnyű lesz,mert ezt a témát  is tárgyaltuk már,közismert, hiszen maga Bochkor Gábor #bochkor gondolta ki azt, hogy az osztrákok műveletlen bunkók és az ég-egy adta világon semmit sem tudnak kitalálni, csak bérgyártani,mint Steyr-ben a Jeep-ekt. Ez a Die Presse napi példányszáma a 60000,amit szépen elosztasz amégÉlő Kivérezetlen De Már Veszélyben aNépszabadság utolsópéldányszámaival, amikor az ember azt hitte, hogy az a 30-600 magyar írástudó,akik dolgoztaka Népszabadságnak,a 30 írástudó 10Milliárd707millió512 Ft honoráriumot vett föl,a többi 600 1Milliárd 481millió körül,amaradék 10000 barmot minek számolni,ilyen glossszisták á 800- 1200 Ft/ db bérért. Rövidrezárva egy osztrákpiac eltart egy Die Pressé-t,deamagyar JókésIgazaknaka Népszabadságnak az Ikarusz Biusz sorsárajutás a megérte azt, hogymáigúgy tudják,amagyar Duterte  von Erdogánúgy vágta le az ártatlan Népszabadságot,mint valami disznót és Selmecziművésznő tartotta a pataknépszabadságvér vér alá a tálat.

 

A következő számot aki kigondolni képes KSH adatokból,mint valami Dr Sík Endre professzor,az megérdemli a közös Nobel'tMacronnal a tűzvizsgálat forradalmasításáért -persze elébb Szarkó kapjon a fejéhez és vegye a lapot,mit kell tennie,ha nemakarja Kadhafi elitélt bűntársaként végezni.

Vannak a papírújságírók,akik nem csak úgy sajtónyelvikörnyezetben és propaganda célú "kontextus"-ban kerültek az utcára és azóta vagy a feleségük kft-jében csendestársak Tokajban vagy hajléktalanok,nagyjából Könczöl Csaba útján vagy pedig hirdetésszervezők, lapszabászatban dolgoznak vagy butikban eladók vagy ha annyit akarnak keresni,mint egykor főszerkesztőként, részt vettek  a buszsofőr jogsi támogatósképzésen és azóta buszsofőrök havi 800000-ért. Megvan ez a szám? Vedd az átlagjövedelmüket és most következik az un internetes "újságíró"-k száma,a kerner zsolt alakúak,a söröspalacklábú háziasszonyok,akik azért annyira nem tudnak jól írni,mint Lady Carambole és a Kigondoltam! fénykorában a kommentoszlopokból kicikiztétek az annyira szegényes szókincsű ostoba picsákat,akik ma minden nap címlaposakat írnak a HVG-n vagy a hír24-en, és ezeknek a haviátlagkeresetét

nehogy kumuláld bazdmeg a Ft mai vásárlóértékével,mert attól mégigazabbam lesz :D

 

FÖLDES Legyél te is tagja üldözött újságírók igazságszervezetének és pályázzál te is annál az alapítványnál bazdmeg és akkor te is,ha jóújságíró vagy,nyerhetsz és akkor kapsz napi 1000 Dollár támogatást riport körútra.

hír24ÚJSÁGÍRÓ Tagja vagyok a szervezetnek és pályáztam is, csak nem nyertem.

Most pedig az aránnyal,ami a 2000-ben létezőpapíralapúirodalmi folyóiratok száma Magyarországon a 2020-benltezett irodalmi folyóiratok száma és amindkét évszámra a tárgyévben eső vagy lesőszépírók száma,megvan?és ezt megszorzod azokkalamilliókkal,amiket a Telexügyesen összetarhált,viszont kb annyira transzparensek,mint "mészáros" Ráhel vagyona( Tiborczot te se gondolod többnek,mint általában a cigányoknál a magyar vejkó számít a szarba sem,viszont bármelyik napvégezheti kolbásztöltelékben)

Nem tudok belépni abba a fiókomba,amiben leveleztünkegykor,de ha adsz használatos ímélcímedet,küldöm azt a szépirodalmi részt az életművem legfrissebb épületrészeiből,amiről honnan tudhatnál.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4916411014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása