Budapestenek azok a Kádár-korszak óta változatlan , benne volta Szomszédok teleregény első évfolyamában ismár, és a világökörség részét képező látványelemei, amik a jógyerekeknek 1990- és 2010.között nem tudtak feltűnni,meg 2019.óta újra vigyázzák,hogy 2077-ig kibirjaalegkisebb renovációnélkül .

https://cdn.nwmgroups.hu/s/img/i/2006/20200615budapest-lanchid-felujitas-elott11.jpg

Valakik arra is vették a fáradságot, hogy pályázati támogatásból domaine-t fizessenek és le-ráfényképezzék azokat az elemeket,amik Demszky alatt annyira tudtak zavarni,mint akiszáradt fák az érintetlen Városligetben 20 év alatt meg Frédi bácsi Ford Transitja az Ajtósy-DózsaGYé hónaljában,ami az ingyen parkolóban rohadt 1997-től 2017-ig.

demszkyskanzen56osgolyonyomok.jpg

denszkyskanzen_takolmany_1.pngdemszkyskanzentarlosnyakabamagyarazva_takolmany_8.pngdemszkyskanzene.pngIndex - Urbanista - Rém egyszerű, de hátborzongató installáció egy pesti  aluljáróbandemszkyskanzen6.pngdemszkyskanzen5.pngdemszkyskanzen44.pnghttps://m.blog.hu/ta/taj-kert/image/Temple/Belvtanu%20022.jpgdemnszkyyskanzen.png

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr7116411240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2021.02.01. 10:37:42

A Lánchídra pl legalább 1,5 tonna festéket kell fölkenni.

Dr.Koós Alajos 2021.02.01. 20:24:56

Az a baj, hogy Tarlós hagyott még feladatot, nem tett rendbe mindent. Mert akkor Karácsonynak csak annyi dolga lenne, hogy biciklin fényképeztesse magát.

Ez a baj itt Mucsaisztánban, Fejletlenfalván, hogy nem elég csak egymást dicsérni meg ünnepelni, kormányozni is kell, mert nem mennek úgy maguktól a dolgok, mint azokban az országokban, ahol már ötven-hatvan éve megszerveztek mindent.

Frick László Intézet 2021.02.02. 05:22:51

@Dr.Koós Alajos: Tarlóssal egy baja voltminden oldalnak,Ellenzéknek és Orbánnak, Fidesz-nekmeg Momentumnak.A vén geci liberális.Ez volt velealegnagyobb baj.Desikerültkipakoltatni aközéletbőlBudapest fejlett,mert a GDP60%-a Budapesten [bejegyzett cégektől]ered. Pl a kerekegyházi Lajos bácsijék tojássa kájefté jis Pesten van bejegyezve.

Frick László Intézet 2021.02.02. 05:25:19

@Dr.Koós Alajos: Szokásazt mondani Budapestre,hogy az is egy falu. Vagy valamelyikkerületére. Nos,azért a vidéki falvak sokkal elmaradottabbak egy budapestivárosnál Ha plegy kis falu,mert ez előfordulhat, beszopja egy BaranyiKrisztna kampányát ésmegválasztja, viszont aztán kiderül,hogy egy semmirevaló szájalóhülyepicsa,akkor márki is picsázták a hivatalból azóta. De hát a kis elmaradott vdékifalvak ilyenek.

Dr.Koós Alajos 2021.02.02. 07:31:58

@Frick László Intézet:

Tarlós még az a régi típusú vezető, aki dolgokkal foglalkozik. Bemegy dolgozni, elővesz egy ügyet, belerágja magát, gondolkodik a megoldásokon és intézkedik. Ez nem egy korszerű vezetési mód. Próbálja megérteni a működéseket, megkeresi, hol jöhet elő probléma, belenyúl, igazít. A korszerű és népszerű vezetési stílus nem ilyen. A korszerű és népszerű kizárólag dönteni akar, és kizárólag olyan kérdésekben, amelyeket a legkorszerűbb elvek alapján, nagy médiaünneplés közepette lehet megtenni. Mással őt ne is zavarják, oldja meg valaki, azért vannak annyian.
Sőt, még további nagyon fontos ismérve a korszerű és jövőbemutató vezetésnek, hogy az intézkedéseket előre ünneplik. Tehát hoz egy intézkedést, és azt a bejelentése pillanatában a nyilvánosság elé viszik, dicsérik, ünneplik. Hogy az intézkedés egyáltalán megvalósítható-e, hogy elkezdik-e egyáltalán megvalósítani, netán hogy sikeres lesz-e, az már teljesen mellékes, erről már nem szólnak a hírek, ha rákérdeznél, akkor csak botot akarsz dugni a haladás biciklikerekének küllői közé.

Frick László Intézet 2021.02.02. 10:45:43

@Dr.Koós Alajos: A netokráciában az csinál valamit,aki a nagyobb médianyomást képes a maga oldalánaz erősmegosztóivalföltermelni.
Aki gyöngébb a kommunikációs nyomás kialakításában,még azt sem teheti meg, hogy ne csináljon semmit.

Tarlóst FIDESZ-ben is útálták s nekik így is jó. Meg ha marad, az se szám'.

Nem találkoztammégbudapestivel,aki szerint azértkellett Tarlóst leváltani,mertKarácsony jobb. A legelvakultabbakis arra hivatkoznak,hogy Karácsonyt majd a csapat segíti.

Hát ennyire.

Mindegy,mert a kommunikáció megmenti,a nyomás vele van :D

Frick László Intézet 2021.02.02. 10:50:14

@Dr.Koós Alajos: A "gyógyszerreklámok" meghatározó nagy tömege gyógyászati segédeszközt vagy étrendkiegészítőt reklámoz

magában a szövegbena lényeg feltételesmódban van

lényegében nullahatóanyaggala nagy semmi.Viszont médianyomás támogatja meg erős ügyvédi vállalatok előre felkészülve a támadásokra.

A netokráciában semmit nem kell tenned a gyakorlatban ,ha tiéd az erős megosztó.Kommunikáld,hogy tudsz.

Mint a magyar ellenzék példája bizonyítja,ha kétszer erősebb a megosztód,be tudod bizonyítani, hogy nincs is és egyszerre el is van nyomva,ami nincs.

Meg az ATV az CNN stratégiai partnere.

Hö.

Orbánéké meg a Fox News?

Anyám.

Serény Vélemény 2021.02.02. 11:29:12

@Dr.Koós Alajos:

@Frick László Intézet:

"A korszerű és népszerű vezetési stílus nem ilyen. A korszerű és népszerű kizárólag dönteni akar, és kizárólag olyan kérdésekben, amelyeket a legkorszerűbb elvek alapján, nagy médiaünneplés közepette lehet megtenni."

Szerintem nem.

A korszerű vezető nem akar dönteni, csak népszerűséget akar, és a felelősséget minden körülmények között távol tartani magától. Egy korszerű vezető megszavaztatja a kollektívát, hogy a két(!) szóba jöhető szék közül, amit az újirodában be fognak rendezni melyik legyen, aztán az 50,1%-49,9%-os verseny győztesét vásároltatja meg jó áron.
És amikor kiderül, hogy a csilivili szék mégsejó mindenkinek, akkor "ti döntöttetek így" felkiáltással cukizza el a dolgot. (megtörtént eset kb. így, szőke, női, multis felsővezető.)
A végeredmény szempontjából abszooolúúúút tök mindegy, hogy melyik széket választják a hülye alkalmazottak, mert úgyse derül ki soha az első néhány hónapban, hogy bírják-e a székek a gyűrődést, vagy nem. Meg az se derül ki, hogy ha ülsz rajta hétésfél órát, akkor fáj-e tőle a derekad 130 kilósan, vagy 45 kilósan, vagy nem -e fáj.
A lényeg egyébként ajövőbevezető irodában az lenne, hogy a kurva asztalok magasságát lehessen állítani, mert a szabvány asztalmagasság az pont néhány centivel alacsonyabb, mint amit az ember gyereke 182 cm magassággal és afölött élvezni tud. De az asztalról nincs szavazás, mert annak egységesen szarnak kell lennie és kész.

Ma egyébként egy döntés nem attól jó, hogy a hatásai kedvezőek, hanem attól, hogy a médiahabverés fel tudja-e szorozni jóvá.

Frick László Intézet 2021.02.02. 14:23:52

@Serény Vélemény: @Dr.Koós Alajos:
Ezt ismutattammár:Akorszwerűvezetőegyáltalán nem szeretne vezetni,látni semakarja az embereit,képes az irodakomplexum legtávolabbi (és ami a legdrágább a panoráma miatt)irodát bérelni. A minimális létszámot foglalkoztatja a 2010-es bérekért szeretné.

Általában az a felállás, hogy van egy ordenáré ócska szőke fasszopó és seggnyaló [ez most itt nem költészet, hanem szociohorrorisztikus pontosság] kurvája,annak ad valami címet és van egy másik irányító,aki tud is valamit.

A kurvát fölérendeli annak,aki tud is valamit ,[Durov kutyája elv,Orbán is alkalmazza] innen a kurva plug 'n play ösztönből elintézi, lelkiterrorizálja,ríkatja és őmaga gondoskodik arról, hogy a csürhéből a vezető elé ne kerüljön senki.

Mivela kurvának annyi esze van,mint egy kocamajomnak és az IQ-ja meg valamivel kevesebb,állandóan kavarja a szart,ami általrettegik,kiborulnak,őárulkodikilletve zokogva önti ki a lelkét a főnöknek, hogy őmennyire a cégért él.

Ilyen körülmények között is,mert általában az ilyen korszerű modern jövőbevezető cégek nevében a tech valamilyen formában benne van,pl Technologies ..2-3 évente arra kényszerüla vezető, hogy szemtől szemben találkozzon valamelyik fontosabb dolgozójával
(szkájpon vannak mítingek ez nem járványtéma,ez az utolsó békeévben is így volt)

Ilyenkor a vezető a homályos irodában azn üvegfalnak háttal ül, hogy a büdösparaszt a pofájába kapja a fényt,de az ő arca kivehetetlen maradjon.

Tudjátok milyen autókat vesz az ilyen? -Annyit nem ért az autókhoz,mint egy igazizöld aktivista. 2007.után gyártott picsa autót vesz 333333 km-rel,mert az újabbfajtánaklátszik. Persze a Programozott Futásteljesítmény már rég bekapcs...

Mire idáig eljutok,egy mai okostojs előad valami HR-OKJ-s ökörséget,miszerint a tudástmeg kellfizetniés nem2007-et írunk,hogy az emberek szarérthúgyért dógoznak csaklegyen munka,őúgyotthagyná...

Namost ez nem így működik. Akurvák nagyon érteneka HR-hez,amikor már lelécelne a dolgoz vagy tényleg fontos ember elkezd pakolni,akkormeg tudjákmenteni a szituációt,ilyenkor ez a vezetőtípus gyorsan utala távozni készülőszámlájára valami zsétmeg ketten a kurvával hazudoznak neki valamit,a következő szezonban Senior Manager címet fog kapni 400 nettóval.

Gondoljátok, ha az autóvezetés teher neki..akkor akarja a cégét vezetni? Ő...őaz ész a cégnél,nemfogja nyűgözni a tehetségét a napiszarral.

Én azt a fázist szeretem,amikor a 3-4 zyeniáltalalapított sztartapban kezdik lefaragani egymást és a kurváik,mint akocamajomnők,marakodva szétbasszák a céget.

Persze mindig marad valami mag-vállalat, szétviszik az alapítók és újraindítanak
da capo al fine alegretto proco

Frick László Intézet 2021.02.02. 14:26:58

@Dr.Koós Alajos: @Serény Vélemény:
Ezt is mutattam,Orbánnak csürhe jutottés a csürhét egy kicsit sztalinisztikusan kell vezetni, a Durov kutyája elv mellett időnként lecsereberélni,kerül,amibe kerül,a vezetőket,különben elkanászodnánakmint Tuhacsevszkij.

Csak Sztalinnak fénykorában már nemvolt Anikó nénije,a kérlehetetlen belsőellenzék.

Marika néni meg nem szólt bele Jani bá dolgába.

Dr.Koós Alajos 2021.02.02. 16:19:21

@Serény Vélemény:

Hát persze, nem is gondnokoknak való, unalmas, száraz szakmai részletekről való döntésekre gondoltam én sem, inkább olyanokra, hogy "Polgármester úr, érkezett egy ilyen lakossági igény, hogy szivárványzászlót kellene kifüggeszteni az ide meg oda, hogy támogatja-e, döntést kell hoznunk. Ó hogyne, hogyne, talán már említettem is, hogy mennyire fontosnak tartom az egyenlő esélyek biztosítását, és hogy ezt ideje végre teljes nyilvánosság előtt megjeleníteni" ( médiatényezők jegyzetelnek )
Ilyen döntésekre gondolok én

Serény Vélemény 2021.02.02. 19:32:54

@Frick László Intézet: Van egy mémmé vált videó, amiben egy burmai / mianmari kiscsaj éppen aerobik órát vesz föl, amikor mögötte éppen zajlik a puccs.
Namost tíznél abbahagytam a sávok számolgatását, a mögötte levő úton... de lehet ott 12, vagy 13 sáv is...

youtu.be/-dPlwYoN3HY

Frick László Intézet 2021.02.03. 06:22:49

@Serény Vélemény: Én csak 1 sáv elszámolásáig jutottm:A videón,amin a csaj aerobikozik,sötétebb az aszfalt sávja,mint a persze a csaj nélkül felvett videón,amin a "puccs" éppen "zajlik" a rámondás szerint.

Szerintemennek a videónak a "sikere" pontosan rögzíti az agyhaláljárvány fokát.

Amúgy igazad van,mert a Peek & Cloppenburg kínálatánaka 20 %-át bérvarrják Mianmarban,mert az oiropid Mérnöki Irodák gyártók nemakarjákmegfizetni a drága bangladeshimunkaerőt.

Most,amikor beszélgetünk éppen 497 bangladesi és 281mianmari vállalkozó a szó szarosértemében a szemétben guggolva vesz fölaz okoseszközén virtuális banktólnagyon is valóságos vállakozoi hitelt jüan elszámolási alapon. Miközben az európaai bankok alkalmazottjai most ébredeznek és szagolgatják a gatyátbugyit, hogy 2-3 napi hordás után elviselnek-e még egy napot.
süti beállítások módosítása